33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#8162 huuuuh bazzeg meleg volt...:S:( -
#8161 Ejjbazmeg, nem valami bíztató eddig.
:( -
#8160 Riise-t meg kell fogni!!!
Amúgy ha nyerünk regelek egy vip-et hogy nagyobb legyen a logom:DD -
#8159 oleguer te faszláma, majdnem gól -
ledó #8158 szerintetek győzünk?????
-
#8157 kezdőőődik,kezdőőődik -
#8156 Én sem értem. -
#8155 miért nem zambi kezd oleguer helyett? nem hiszem el, miért kell játszatni azt a nyomit -
#8154 HAJRÁ BARCA HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! -
#8153 m1m1m1m1m1m1m1m1m1m1m1:D -
#8152 lassan kezdődik:D -
#8151 Bízok egy 3-1es győzelemben:) -
#8150 kaja készítés és meccs nézés :))) -
#8149 inkább játszon jól ,és adjon vagy 3 gólpasszt:) -
#8148 Méghozzá mekkora vihar előtti csend :P
http://focitipp.hu/?content=hirek&id=394
Ezt nézzétek meg, gyönyörű videó ;]
Állítólag Ronaldinho ma vmi új csukában tolja azt olvastam, vmi kék félében, na mind1, csak rúgjon gólt :P -
Zséé #8147 Vihar előtti csend? -
#8146 Eddig tök jól elvoltak szponzorok nélkül is... az Unicef csak ha b a tortán, most meg Dzsíem meg dzsásztduit-adidas fog a mezen virítani vagy mi?
#8143 Minek az? lol! VV is fasza nem? Minden meccsen kezdő! Azért mert jól véd nem? :PPP
loálnégyzet -
Oksa, de volt olyanis, hogy majdnem kiestek.. ahhoz képest jobbak... sokkal
de mint már mondottam (és ne hogy igazam legyen), szívás lesz ha úgy járunk mint anno a "galaktikusok"
épp kezdtek valamit játszani, most meg bukó meg bambaság egymás hegyén-hátán :S -
#8144 Hát srácok nemtom,de sztem muszály lesz teljesen támadó képpen felvonulni az Anfield Road-ra... vagy nincs esélyünk! A Pool nagyon jól tud bekkelni. minimum 3csatár kellesz(Messi,Eto'O,Ronaldinho esetleg: Savi,Giuly)
És nagyon gyors tempóba kellesz focizni... picit altatni a pool-t aztán pedig gyors ritmusváltásokkal gólokat rúgni. Nagyon sok fog múlni,azon hogy mien ritmusban tudunk majd játszani. És Rijkaard-nak nagy tűzet kellesz csinálnia az öltözőbe szerintem! -
#8143 Rijakaard 19-re lapot húz -
#8142 Inkább bameg törődnél az eredményességgel, nem pedig ilyen unszimpatikus lépssel! -
#8141 De van. Esély mindig van, csak meg kell ragadni, ki kell használni. -
#8140 jahhh... :S -
Zséé #8139 Csak nehogy véletlenségből emberelőnybe kerüljünk, mert akkor aztán elfelejtünk focizni... -
#8138 ...de ÍGY nincs esélyünk... -
#8137 Hogyne lenne!?!!! -
#8136 Anfield is csalódott, ők se tudtak nyerni, sőt vesztettek 1el kevesebb emberrel! De nincs esélyünk a Liverpool ellen. -
#8135 Egyzserűen borzalmas, ami most megy nálunk. Nmetudom, hogy ennyi motiváltsággal mennyire visszük az Anfield-en. Szerintem nem sokra. -
#8134 aha Real ezt csinálja! Mióta nemnyert egy deka kupát sem? Én jobban örülnék egy Dani Alves igazolásnak a nyáron. -
#8133 sejtettem, hogy valami hasonló lesz a vége, de azért nem erre számítottam
Hozzuk C.Ronaldot(ő a nagypofájú a Manchesterből), adjunk el mindenkit és fegyünk friss húst... a Realnál bejött :P -
#8132 nah, nagy lol... a 11-esig néztem, utána valahogy nem voltam rá kíváncsi -
#8131 eggyetértek! -
#8130 Nézd, egy biztos. Egyvalamiben biztos, hogy az idei csapat más mint a tavalyi: a motiváltságban. Ez annyira lejön a meccsekről! -
#8129 Rijkaard elfelejthetné már Oleguert igazán..
nem tom ti hogy vagytok vele de én azt mondom hogy ne legyünk bajnokok ebben az idényben mert ezen a játékon már csak vmi drasztikus esemény tud változtatni.Meg ha azt nézzük Sevilla igazán megérdemelné.és nyáron el kell hoznunk Alvest. -
#8128 kiváncsi vagyok mit mond a 2 Madridszurkoló sport1-es -
Zséé #8127 Hát itt a végén lazán kaphattunk volna 3-4-et...
Itt nagyon rendet kell tenni a fejekben, mert így még otthon se tudjuk megverni a Realt, meg a bajnokság is lassan kicsúszik a kezünkből. Mert az nem elég, hogy otthon megverjük a "gyengébb" csapatokat, idegenbe meg vagy kikapunk vagy döntetlent játszunk.
Amúgy sztem Giuly pirosát eltörlik, mert semmi nem volt,Zambrottáét biztos nem, mert második sárgával nyomták ki szövegér. -
#8126 kis dühroham jött ki belőlem -
#8125 Nah vége. Felejtsük el gyorsan ezt a meccset! -
#8124 Alvest meg kell venni bazmeg.
:D -
#8123 ha Giulyt nem küldi ki, biztos Zambrotta se reklamál