33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• buldozer99
    huuuuh bazzeg meleg volt...:S:(
  • NeoMaN
    Ejjbazmeg, nem valami bíztató eddig.
    :(
  • buldozer99
    Riise-t meg kell fogni!!!
    Amúgy ha nyerünk regelek egy vip-et hogy nagyobb legyen a logom:DD
  • shevy
    oleguer te faszláma, majdnem gól
  • ledó
    szerintetek győzünk?????
  • buldozer99
    kezdőőődik,kezdőőődik
  • B0B0
    Én sem értem.
  • shevy
    miért nem zambi kezd oleguer helyett? nem hiszem el, miért kell játszatni azt a nyomit
  • NeoMaN
    HAJRÁ BARCA HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
  • buldozer99
    m1m1m1m1m1m1m1m1m1m1m1:D
  • buldozer99
    lassan kezdődik:D
  • b4rc4
    Bízok egy 3-1es győzelemben:)
  • Jagi
    kaja készítés és meccs nézés :)))
  • b4rc4
    inkább játszon jól ,és adjon vagy 3 gólpasszt:)
  • GTheo
    Méghozzá mekkora vihar előtti csend :P
    http://focitipp.hu/?content=hirek&id=394
    Ezt nézzétek meg, gyönyörű videó ;]
    Állítólag Ronaldinho ma vmi új csukában tolja azt olvastam, vmi kék félében, na mind1, csak rúgjon gólt :P
  • Zséé
    Vihar előtti csend?
  • Jagi
    Eddig tök jól elvoltak szponzorok nélkül is... az Unicef csak ha b a tortán, most meg Dzsíem meg dzsásztduit-adidas fog a mezen virítani vagy mi?

#8143 Minek az? lol! VV is fasza nem? Minden meccsen kezdő! Azért mert jól véd nem? :PPP

loálnégyzet
  • Jagi

Oksa, de volt olyanis, hogy majdnem kiestek.. ahhoz képest jobbak... sokkal
    de mint már mondottam (és ne hogy igazam legyen), szívás lesz ha úgy járunk mint anno a "galaktikusok"
    épp kezdtek valamit játszani, most meg bukó meg bambaság egymás hegyén-hátán :S
  • b4rc4
    Hát srácok nemtom,de sztem muszály lesz teljesen támadó képpen felvonulni az Anfield Road-ra... vagy nincs esélyünk! A Pool nagyon jól tud bekkelni. minimum 3csatár kellesz(Messi,Eto'O,Ronaldinho esetleg: Savi,Giuly)
    És nagyon gyors tempóba kellesz focizni... picit altatni a pool-t aztán pedig gyors ritmusváltásokkal gólokat rúgni. Nagyon sok fog múlni,azon hogy mien ritmusban tudunk majd játszani. És Rijkaard-nak nagy tűzet kellesz csinálnia az öltözőbe szerintem!
  • B0B0
    Rijakaard 19-re lapot húz
  • B0B0
    Inkább bameg törődnél az eredményességgel, nem pedig ilyen unszimpatikus lépssel!
  • B0B0
    De van. Esély mindig van, csak meg kell ragadni, ki kell használni.
  • b4rc4
    jahhh... :S
  • Zséé
    Csak nehogy véletlenségből emberelőnybe kerüljünk, mert akkor aztán elfelejtünk focizni...
  • fernando torres
    ...de ÍGY nincs esélyünk...
  • nunogomes
    Hogyne lenne!?!!!
  • tobias88
    Anfield is csalódott, ők se tudtak nyerni, sőt vesztettek 1el kevesebb emberrel! De nincs esélyünk a Liverpool ellen.
  • dienesoft
    Egyzserűen borzalmas, ami most megy nálunk. Nmetudom, hogy ennyi motiváltsággal mennyire visszük az Anfield-en. Szerintem nem sokra.
  • b4rc4
    aha Real ezt csinálja! Mióta nemnyert egy deka kupát sem? Én jobban örülnék egy Dani Alves igazolásnak a nyáron.
  • Jagi
    sejtettem, hogy valami hasonló lesz a vége, de azért nem erre számítottam
    Hozzuk C.Ronaldot(ő a nagypofájú a Manchesterből), adjunk el mindenkit és fegyünk friss húst... a Realnál bejött :P
  • Jagi
    nah, nagy lol... a 11-esig néztem, utána valahogy nem voltam rá kíváncsi
  • b4rc4
    eggyetértek!
  • B0B0
    Nézd, egy biztos. Egyvalamiben biztos, hogy az idei csapat más mint a tavalyi: a motiváltságban. Ez annyira lejön a meccsekről!
  • fernando torres
    Rijkaard elfelejthetné már Oleguert igazán..

nem tom ti hogy vagytok vele de én azt mondom hogy ne legyünk bajnokok ebben az idényben mert ezen a játékon már csak vmi drasztikus esemény tud változtatni.Meg ha azt nézzük Sevilla igazán megérdemelné.és nyáron el kell hoznunk Alvest.
  • tobias88
    kiváncsi vagyok mit mond a 2 Madridszurkoló sport1-es
  • Zséé
    Hát itt a végén lazán kaphattunk volna 3-4-et...
    Itt nagyon rendet kell tenni a fejekben, mert így még otthon se tudjuk megverni a Realt, meg a bajnokság is lassan kicsúszik a kezünkből. Mert az nem elég, hogy otthon megverjük a "gyengébb" csapatokat, idegenbe meg vagy kikapunk vagy döntetlent játszunk.
    Amúgy sztem Giuly pirosát eltörlik, mert semmi nem volt,Zambrottáét biztos nem, mert második sárgával nyomták ki szövegér.
  • tobias88
    kis dühroham jött ki belőlem
  • B0B0
    Nah vége. Felejtsük el gyorsan ezt a meccset!
  • NeoMaN
    Alvest meg kell venni bazmeg.
    :D
  • tobias88
    ha Giulyt nem küldi ki, biztos Zambrotta se reklamál