33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#8242 Én is csak azt sajnálom hogy gyengébb csapat ejtett ki minket... na meg az a "foci" amit otthon játszott ez a Liverpool... állandóan seggberúgták a labdát, meg se próbálták kihozni... -
#8241 Mi a hír Riekardról? Támadják? Mennie kell? -
#8240 Akkor az 6-ból 3.
De mind1, nem vitázom. -
#8239 Igen, meg vagy 3 ziccert Valdez. De erre ugye te nem emlékszel -
#8238 A kapufa védte és Pujol vazzeg... -
#8237 Gólt kapott, vagy nem? -
#8236 Jajmá, pont én vagyok aki nem fikázom.
De VV és a védelem mostanában gyötrelmes. Az meg, hogy: "Valdez nagyon jól védett" nem fedi az igazságot. -
#8235 Nem csak akkor kell szeretni és támogatni egy játékost, amikor megy neki. Akkor könnyű kitartani mellett, de a mélyponton derogál bíztatni ugye? -
#8234 Én meg azt mondom, hogy Valdez 3-at nyelt volna be és istentelen rossz volt:
2 kapufa amihez semmi köze nem volt, + Pujol mentése a gólvonalról.
Krauch pedig pont hasbalőtte VV-t.
Én a védelmet és a kapust cserélném, ha tehetném.
-
#8233 Szerintem ne kritizáljunk egy olyan védelmet amelyik idegenben nem kapott gólt egy igencsak vadul támadó Liverpool ellen! -
#8232 szerintem ő volt a legjobb védő, oleguer egy szar volt, puyol is veszélyes volt a kapunkra, egyszer majdnem gólt kaptunk miatta, thuram jó volt -
#8231 Sok fiatal van itt, aki most nem tudja kezelni a helyzetet, hogy egy nyilvánvalóan gyengébb játékosokból álló csapat kiejtette a Barcát. Én csak azt mondom, Valdez nagyon jól védett, ha nem ő áll ott, a félidőben már 0:2 lett volna! Én csak azt láttam, hogy a Liverpool nagyon szervezetten védekezett, aközéppályán eredményesen szűrtek és mindenki tudja, hogy a Barcelonának egy játék az ami igazán nem fekszik: a brusztolós, hajtós. Ezt a Liverpoolt pedig csak úgy lehetett volna gólokkal verni. Rijakaard-ot nem kell azért elküldeni, mert nem tudja megvédeni a BL címet (hozzáteszem, ez még senkinek sem sikerült). Személy szerint én is úgy gondolom, hogy Oleguer nem való ebbe a csapatba, ő egy holland, vagy portugál középcsapat szintje. Aki viszont nálam abszolulte nulla volt (mint szinte minden meccsen) az DECO! Lassú, körülményes és rengeteg rossz passza volt. ROnaldinho-t is békén kell hagyni, nincs olyan ember a világon, aki sosem hibázik, főleg feszült, kiélezett helyzetekben. Ez a párharcot valóban otthon vesztette el a csapat, két gólt kapni otthon, az nonszensz!
Békéljetek meg a helyzettel, ez a csapat még nagyon sok örömet fog okozni nektek! -
#8230 visszaolvastam és nem értem mér kell rijkaard szidni ő is hibázhat valamikor.és gudjhonsen igenid jó csere volt.inkább szokuljunk hétvégén nekik a real elleni meccsen mert ha ez elveszik akkor nem sok esély van a bajnokság megnyerésére -
#8229 na hát ez van.a hazai 1-2 után csoda lett volna ha fordítunk.nem sikerült.mostmár 100%osan a bajnokságra kell koncentrálni és azt mindenképen hozni kell.
Oleguer mmeg no comment... -
Coco #8228 thuram mint legjobb? :) mikor labdához ér már félek, sztem szörnyü. :) -
#8227 Ezt a meccset nem itt, hanem otthon buktuk el, csak a szerencsének köszönhetően nyertünk itt is. Oleguer egy kétballábas volt, Messi végigkorcsolyázta a meccset, tán Gudjonhsen volt a legjobb támadó. Puyol sokat hibázott, Victor Valdes előtt pedig le a kalappal.Úgy nyertünk, hogy kiestünk, szóval ez már tökre mindegy. -
#8226 nah, kiestünk, sebaj... Ollegerrt meg már egy ideje nem csipázom, és most sem emelte nálam a népszerűségi pontjait... kérdem én, akkor minek vették meg Zambrottát?
Gudy meg.. hát ennyi haszna legalább volt... [de Saviola...]
Ott van még a bajnokság, hajrá Barca! -
#8225 jaja írtam is:DD -
#8224 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1080413615
itt találhatsz majd egy linket róla elvileg:) -
Zséé #8223 Hát sajnálom hogy nem sikerült. Pedig nem számítottam rá, hogy ilyen meleg lesz a vége. De legalább szépen búcsúztunk. Amúgy sztem a Liverpool megérdemelte a továbbjutást, mert ma is jobbak voltak, csak minden helyzetük kimaradt. Ezt már otthon elbasztuk. na mind1
Mostmár a bajnokságra kell nagyon koncentrálni, és azt már be kell húzni!! -
#8222 Amugy meg most mondta haverom.. msn-en
Hogy a Valencia-Inter meccs után meg bunyo volt:DDD -
#8221 hát igen de ez van bele kell törődni és bizni abban hogy lesz ez a Barca még olyan amilyen volt -
#8220 Ten Cate nagyon jó viszonyban volt az egész kerettel ha jól tudom,és Rijkaard pedig királynak érezhette magűt mellette ,annyit segített neki.Sajna meglátszik jaja nagyon hiányzik Ten Cante, Larsson,és Bommel is szvsz -
#8219 ja akkor semmi(sorry) -
#8218 mi azért nem kergettünk pár spanyolt:P:D -
#8217 ez pontossan igy van ahogy mondod de nehéz megérteni hogy mért nem Zambi játszott -
#8216 Most jól játszott a Barca (csak a 2. játékrészben). Valdez most nem volt bambakapus. Nagyon jókat védett, sok szerencsével...
Puyol már megint megkeverte a sart, ki kellett volna vágnia a picsába vazzeg.
Eto'o meg minek hozta le, Messit kellett volna bazzeg, mint a kacsa a jégen úgy csúszkált... -
#8215 nem neked írtam..:)
csak ugy általánosságban..
nah de sztem hagyuk az egészet...
cselszkij is tovább jutott:S -
#8214 sorstársak...:( -
#8213 ez nem igy van(különben én nem hüjéztem senkit) de Ronnie ilyet akkor sem hagyhat ki azért tartják őt a legjobnak mert a döntő pillanatokban tud csodát művelni és ilyen tiszta helyzet egy ilyen meccsen ritkán adódik -
#8212 nemaz,hanem a taktika és egyéb pici apró dolgok , hiszen nem hiába volt Cate 2x az év Holland edzője.. :) Rijkaard-ot meg azért nem értem ,hogyha van még 2 vagy 1 gól hátrány akkor mi vesztenivaló van? Támadni kell csatárokkal szerintem. Oleguer meg nem ebbe a csapatba való véleményem szerint,nincs olyan tehetsége,tudása... De hát ha Rijkaard őt szereti akkor ez van. -
#8211 ja akkor lehet hogy oli nem lett volna ennyit pályán -
#8210 igaza van ^^ -
#8209 Most nem értelek titeket...:S
Aki barca szurkolo az nem szidja egy kicsit rossz formában lévö játékost....:S
És Ronaldinho miért ne hagyhatna ki?
Akárki kihagyhat ilyan helyzetet,sőt még sokkal nagyobbakat is....
Most képzeld el mekkora teher lehetett rajta,meg az összes játékoson...
Szerintem aki igazi Barca szurkolo az nem hülyézi le az edzőt,a játékosokat és miegymást... -
#8208 Most mondanak igazat szerintem,nemtudom hallgatjátok-e a TV-t. Ten Cate nagyon hiányzik Rijkaard mögül. -
#8207 hijába volt jó csere Gudjonsen ha oleguert nem vette le de Ronaldinho is elmehet a picsába a "világ legjobb játékosa" ilyet nem hagyhat ki ilyen döntő meccsen -
#8206 . -
#8205 kezet foghatunk -
#8204 -