Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leixelt a Madrid😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tobias88
Így már ha nyerünk az Atletico ellen, nem a Madrid a bajnok hanem mi
tobias88
<#taps>
bakkerman
most megy az SK-n a Fio-Sassuolo meccs,Cuadradot figyelem,nem rossz a srác,de köze nincsen Alves posztjához,már-már CR féle poszton nyomja

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman

Úgy tûnik, Luis Enrique a jelenlegi elnökség kiválasztottja az elsõ keret megújítására, miután Andoni Zubizarreta sportigazgató már találkozott is a még a Celta Vigo alkalmazásában álló vezetõedzõvel hétfõn dél körül.

A találkozóra Luis Enrique otthonában került sor dél környékén. A spanyol tréner Andoni Zubizarreta sportigazgatóval, valamint annak két asszisztensével, Albert Valentível és Narcís Juliaval találkozott, vélhetõen azért, hogy lefektessék az alapelveket a keret megújításával kapcsolatosan.

Luis Enrique együttesének két napos pihenõjét kihasználva tért vissza Barcelonába, és találkozott Zubizarreta sportigazgatóval.

A találkozó pikantériáját amellett, hogy így nyilvánvalóvá vált az elnökség választottja 'Tata' Martino vezetõedzõ utódját illetõen, az adja, hogy a Celta Vigo vasárnap a Real Madrid ellen lép pályára a kiélezett bajnoki versenyfutás közepette.

bakkerman
szerintem meg figyeljük a nyarat...

Sippie
elõbb nyerje meg a maradék meccseit, ha a többit is elszórakozza akkor inkább megyünk a második helyért.
tobias88
Az a gáz, hogy így lesz miért harcolni, hiszen az utolsó fordulóban ha nyerünk és a Madrid döntetlenezik, bajnokok lennénk. Figyelni kell majd az eredményt és ha vezet a Madrid mondjuk 3al, akkor gyorsan döntetlenre kell engedni a meccset <#vigyor>
Effe88
adjátok le a meccset az Atmának<#awink>

tobias88
Azt írtam, hogy az Atletico 1szer döntetlenezhet még, ez azt jelenti magyar nyelven, hogy a hátralévõ 2 meccsébõl 1szer döntetlenezhet...
Nem döntetlenezhet, mert ha tõlünk kikap akkor mi beelõzzük õket, nekik akkor 89 pontjuk lenne, nekünk meg 91. Akkor döntetlenezhe, ha minket megver. Vagy velünk x-el köv meccsét meg nyeri az is jó neki. De ha a köv meccsén x-el tõlünk meg kikap, akkor mi is meg a real is beelõzheti.
tobias88
Remélem most már leállnak a Courtois sztoris hülyeséggel:

„Mindenki tudja, miért érzékenyültem el – mondta a szombati bajnokit követõen a szurkolóktól elköszönõ, mindközben könnyeivel küzdõ labdarúgó, aki a társaktól a szombati, Wolfsburg elleni idegenbeli bajnokit követõen búcsúzik. – Egész életemben magammal viszem ennek a klubnak az emlékét a szívemben. Köszönök mindent a Borussiának, amelynek mindig nagy rajongója maradok. A búcsú fájdalmas nekem, mégsem sajnálom, hogy távozok. Száz százalékig biztos vagyok abban, hogy jól döntöttem, amikor a Barcelonához szerzõdtem.” - Ter Stegen

(vagy kitalálják, hogy Courtiost is megvesszük, Ter Stegen megy 1 évre kölcsönbe és utána busás haszonnal eladjuk)
tobias88
Hát, Ronaldo megint hozta amit tud. Komoly a Pali. Arra elég ez nekik, hogy mi továbbra sem lehetünk bajnokok, viszont az Atletico 1szer döntetlenezhet:
1. Atma 36m 88p
2. Barca 36m 85p
3. Real 35m 83p

Szóval ha mi nyerünk is az Atma ellen, akkor a Reál a bajnok, különben meg az Atma. (persze ha a többi meccset mindegyik csapat hozza)
tobias88
azért kemény lenne ha maradna a 0-1 <#vigyor>
bakkerman
Még ha ez valami csoda folytán összejönne,nem érdemelnénk meg. 3.-ok leszünk,ennek így kellett lennie

tobias88
Amúgy az durva, hogy ha kikap a Reál a 4 meccsbõl 1en és mi megnyerjük a hátra lévõ 2 meccsünket, bajnokok vagyunk?
bakkerman
mi úgyis leadjuk nekik...vagyis a mostani játékunkat elnézve "le se kell adni" a meccset,úgyis kiszopunk

tobias88
Ha kikapnak attól még a kezükben a bajnokság. Csak nyerniük kell az összes többi meccsen. Ennyire amúgy pechesnek lenni nem semmi. Simán kellett volna nyerniük a meccs összképe alapján
Most veszti el a bajnokságot az Atma?

PS3 Slim 250 PC

[HUN]FaTaL
Nem láttam a meccset, de úgylátom nem maradtam le sokról...

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
Fabregas posztjának a nem megtalálása az edzõi hiba abszolút,nem felejtett el õ focizni,csak épp mindig szar helyen játszik. Alves kényszerbetegsége,hogy õ mindig beakar adni az is edzõi hiba,lehet hogy mondja neki folyamatosan Martino,hogy inkább húzzon befele,de õ szarik Martinora.

Sippie
"Minnél nagyobb a pofon talán annál hamarabb észbe kap mindenki"

ezt hittük a 7-0 után is, annál nagyobb pofon nem kell sztem. Najó akkor behúztunk egy bajnokságot, ez felfele billentette a mérleget.
Mostanában egy kínzással felér bármelyik Barca meccs nézése. Nagyon gyorsan el kell felejteni ezt a szezont, és hozni kell egy normális edzõt, mert amit Tata mûvelt ebben a szezonban az minõsíthetelen. Fabregasnak miért nem bírnak találni már évek óta egy fix helyet ahol a legjobban érzi magát? Xavi miért stabil kezdõ? Dani Alvesnek ki a faszom mondja, hogy 10-bõl 9-szer magasan adja be a labdát a 170 centis támadóinknak? A vak is látja, hogy sokkal veszélyesebb amikor befelé cselez vagy laposan adja be vagy rálövi, ennek ellenére 10-bõl 9-szer magasan adja be. Amikor egy játékos valamelyik szélen megindul, mi a faszért nem érkezik középen senki??? Szánalmas volt ez a szezon és ez kizárólag az edzõnek és a vezetõségnek a hibája!

Jól van ez így... Ne kergessen senki hamis ábrándokat, és ilyen egész éves teljesítménnyel egy csapat se nyerjen bajnokságot, Minnél nagyobb a pofon talán annál hamarabb észbe kap mindenki és rátérnek a helyes útra.

Az más kérdés, hogy szerintem a Real duplázni fog idén, mi meg nem nyerünk semmit.

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
vagyis nem ma ment el,már jóval korábban,de mostmár az a szalmaszál is el veszett

bakkerman
na most került fel az a bizonyos pont az "i"-re,2-2,el ment a bajnokság

tobias88
legalább nem lesz okunk nyerni az Atletico ellen és így nyernek ellenünk <#finom>
bakkerman
Alexis 2-1

bakkerman
és egy LAFITA érkezett,csak...mi van ha Robben,CR,Suarez,Hazard várná a passzt? Belegondolni is szörnyû

bakkerman
1-1,hihetetlen ez a pontrugás utáni védekezés,ahogy különbözõ irányokba szétszalad az egész csapat mint valami ijedt lány csapat ha rájuk nyitnak 😄DDDDDDDD

tobias88
Milyen nyomorék egy bepassz és nem tudjuk levédekezni... Kell az a 2 védõ
tobias88
Alves sem jobbhátvéd. Minden másik csapatban jobb középpályást játszana.
bakkerman
Messi 1-0 szép akció volt

tobias88
jó hogy szóltál <#vigyor>
bakkerman
megy a meccsünk a Getafe ellen,jól elfelejtettem

bakkerman
jó játékos,technikás,gyors,jó a felépítése,csak ahogy fentebb is írja Janika114 nem jobbhátvéd a srác

Szerintem meg õ egyáltalán nem jobb hátvéd, egy nagyon jó játékos, és spanyolba még jobban kijöhetne a technikája, mint olaszban, de pocséklás lenne, szerintem õt jobbhátvédként játszatni.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

tobias88
Nem mondom, hogy rossz választás lenne. Gólerõs és õ beadni is tud, de védekezésre alkalmatlan. Viszont az nem vitás, hogy a legjobb fiatal jobbhátvéd aki elérhetõ.

Remélem Ter Stegen, a 2 középsõ védõ és Reus leigazolása is bekövetkezik
bakkerman
még csak május van,a jelenlegi szezonnak sincs vége,de már most várom mi lesz a csapattal nyáron,és hogy fog kinézni a dolog õsszel 😊 Most legutóbb azt olvastam,hogy 120 misit különítettek el Zubiék igazolásokra,és 7 játékost terveznek leigazolni. Luis Enrique bejelentése meg csak idõ kérdése.

bakkerman
99%-os biztossággal kijelenthetõ,hogy Cuadrado lesz a nyár elsõ érkezõje

tobias88
Hát igen, jelenleg egyik csatárunkban sincs meg az, ami bennük megvolt. Messiben ott a technika és a pontos lövések, amit Eto és Henry tudott, csak kicsit gyengébben, de alázat az nincs. Neymar nálunk egyelõre nem pontos, Brazil csapatban meg bárhonnan gólt lõ. Sanchez és Pedro meg inkább futógépek.

Nem lehet õket se hibáztatni, hiszen ritkán terem olyan focista mint Eto vagy Henry
bakkerman
nemrég láttam egy amerikai meccset ahol Henry játszik,a tudása továbbra is fantasztikus,már nem vág le akkora sprinteket mint fénykorában,de ha a labda hozzá kerül,azért bármelyik védõ összeszarja magát 😊 nagyon bírtam õt amikor itt volt

Christian88
de hiányzik az a két igazi csatár, Eto-Henry

http://www.twitch.tv/hegii

hihetetlen, hogy 2009-ben mennyire durván iskolázta a világot ez a csapat, akik tartották a színvonalat egész idáig😉

csak sajnos azidõ alatt kiismerték a tiki-taka futballt, ami nekem továbbra is bejön...merthát a rövid passzok a foci alapja gólokkal fûszerezve

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
ma 5 éves a legendás Bernabeu beli 6-2!
Felejthetetlen este volt az biztos,a hatodik gólunknál (Pique) már könnyeztem annyira örültem,egy csoda volt azon az estén. Elrepült 5 év,hihetetlen 😊 A 1 év múlva a Nou Camp beli 5-0 se volt semmi,de ez a 6-2,ez a futball csúcsa volt amit bemutattak a srácok.

bakkerman
Cuadrado jöhet (Fiorentina) jobbhátvéd posztra Alves mellé (helyére?),30 misiért...és ezt hivatalos források is megerõsítik,hogy tárgyalásban vannak. Hát szerintem ez a csöbörbõl vödörbe eset lenne,a védekezni nem tudó Alves helyett hoznának egy fiatalabb,de szintén védekezni nem tudó Cuadradot,valami irgalmatlan nagy összegért. Agyfasz lenne

bakkerman
Van igazság emberek,maximálisan megérdemelte az AtMa a döntõt.

Sippie
<#eljen>
[HUN]FaTaL
Na hajrá Atma a döntõben 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

tobias88
De ezen a meccsen is kifejezetten érdekes volt, hogy az Atletico a leghosszabb szöglet elvégzése is max fél perc volt, míg az elsõ meccs talán 5. percében 1,5 percig végzett el egy szögletet a Chelsea. Megérdemelnék, hogy a csoportkörben kiessenek jövõre