33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#31083 Egyelőre nem tudják se aláiratni Suarez szerződését,se bemutatni,a FIFA szankciói miatt Suarezzel szemben. Vicc bazmeg -
#31082 nektek is új az ezsgé? szerintem ritka fos,és kurva bugos,nekem azt írta erre a topikra,hogy 346 új üzenet... -
#31081 Madridban közben már kispadra igazolnak 70 millióért. Legalábbis James Rodrigez ha Marad Di Maria kezdeni nem fog és elvileg nem akarják eladni. (mondjuk Fabregast mi sem akartuk) -
#31080 én kicsit másképp látom. védekezésben tényleg nem csinált semmit, volt mikor nem értettem az argentín játékos miért sétálgat, mikor 2 méterre tőle hozza a német a labdát, de aztán láttam, hogy Messi az, akkor már értettem. Viszont támadásban azért próbálta odatenni magát. Sőt, ő megtette a részét, de (szerencsére) mindenki impotens volt mellette. Rossz lövéseknél, szabadoknál is olyan rossz, fanyar, gunyoros arccal volt, amit mostanában nem láttam tőle. Nálam felvetődik a kérdés, hogyha a VB döntőben is ennyit játszik csak, ami az elmúlt évekhez képest nagyon kevés, akkor mostanra ez nála a 100%? ... -
#31079 na a tegnapi meccsről egy kis szösszenet:
Rohadtul mérges vagyok Leora,de még inkább csalódott,hogy egy kibaszott VB döntőben se tudja megemberelni magát,és egy ilyen fontos meccsen volt teljesen impotens a játéka. Meg kellett nézni a németek arcát,meg az övét meccs közben,látszott a szemükben a tűz,hogy 110%-on pörögnek,nem is csoda hogy megnyerték,és jó eséllyel mennek a következő EB-re is. Támadnak a németek,Leo meg a félypályánál sétál,miközben a többiek a tüdőjüket köpik ki...és ezt eltűri Mascherano,vagy a szövetségi kapitány?? Oké,lőtt pár gólt,adott gólpasszt,nem is akármilyet Di Marianak,de csapatják a futball,ki kell vennie a részét a védekezésből is,ha már labdát nem szerez,legalább tegyen úgy mintha ő akarna védekezni.
Lehet csak én vagyok ilyen negatív véleménnyel,de a legelső meccsétől követem a pályafutását,és láttam őt úgy játszani HÓNAPOKIG,mint aki nem ezen a bolgyón született,és ahhoz képest mostanában mintha nem is ő lenne. Meg kell barátkozni a gondolattal,hogy öregszik ő is,és már nem lesz motiváltabb... -
#31078 Madrid megvette Kroos-t Khedira helyére. Hát enyhén szólva nem örülök... -
IXEMGabeo #31077 korrupt FIFA
de láthatóan szart bele, rendesen el volt képedve:( őt sajnáltam, de kihagyott egy nagy helyzetet a meccsen...viszont a németek megérdemelték;) -
#31076 Messi lett a legjobb játékos, de hogy ezt hogy hozták össze azt nem tudom. Közelében sem volt szerintem a díjnak, elképesztő -
#31075 Carles :)
„Sem Argentínának, sem Németországnak nem szurkolok. Én a barátaimnak, Messinek és Mascheranónak szorítok" – hangoztatta Puyol, aki a stadionban drukkolhat korábbi csapattársainak. -
#31074 Amúgy eddig -50 millióban vagyunk és még közel sem kész a csapat. Egy középhátvédnek mindenképpen érkeznie kellene, de sajnos Alves miatt kéne egy jobbhátvéd is.
Alves szerződése még 1 évig érvényes, ráadásul jövőre lehet eltiltanak minket az igazolástól. Megújítani ezt a szerződést szinte lehetetlen, hiszen Alves minimum a jelenlegi fizetését kérné ha nem többet, amit ő már a teljesítménye alapján közel sem érdemel meg. Ráadásul ki tudja, hogy teljesítene a 2015/16os szezonban.
Szóval szükségünk van 1(+1) középhátvédre és egy jobbhátvédre és erre van úgy 50 milliónk. Itt jön képbe az idióta Suarez igazolás -
#31073 Messi jövőre azt is behúzhatja :D -
#31072 na meg ne feledkezzünk meg Mascheról se,aki szép csendben a válogatott vezére,és itt a VB-n bizonyítja hogy egy igazi csupaszív játékos,ő is megérdemelné maximálisan az aranyat. -
#31071 az hiányzott Maradonanak is mondjuk :D -
#31070 Még egy Copa America arany is hiányzik a vitrinből :)
Remélem Argentína behúzza ma a vb-t! -
#31069 Minimum fussa ki a belét! 4 évente van VB,ha most nem teszi oda magát,akkor lehet hogy már nem játszhat soha VB döntőt,és nem lehet világbajnok. Már csak ez hiányzik neki,és tényleg beteljesedik a karrierje. Sokáig hittem azt,hogy az Isteni Diegot nem fogják überelni,de ez a srác már minden téren túlszárnyalta,csak a VB arany hiányzik neki! Meg kell lennie annak is!! -
#31068 Remélem futni fog a meccsen. Fussa ki a belét amennyire tudja mert ez az a meccs amire várt fél éve és ami miatt fél évig kerülte a sérülésveszélyes eseteket -
#31067 Előre a VB aranyért Leo !!!!!!! Már csak ez hiányzik a világ legjobbjának :)
-
#31066 Javier Mascherano a döntős argentin válogatott motorja, lelke, a középpályán nem nagyon jutnak túl rajta az ellenfelek, a hollandok elleni elődöntőben Arjen Robben veszélyes lövését az utolsó pillanatban ő blokkolta. El is kezdték agyba-főbe dicsérni, ám ez nem tetszik neki.
„Nem vagyok Rambo, sem San Martín (argentin szabadságharcos), sem egyéb szuperhős. Nem nagyon foglalkozom azzal, miket mondanak rólam, de azért zavar. Ezt nem álszerénységből mondom, mert az rosszabb még az önteltségnél is” – nyilatkozta Mascherano az Olé című napilapnak.
Puyol 0.5 -
#31065 Hát, szerintem az kizárt. Ők is vagy 34 éves korukig fogják tolni nálunk attól függetlenül, hogy milyen teljesítményre képesek. A következő posztra cserélés Alves lesz az szinte biztos. -
#31064 hát maximum 2 évig...Ini posztja,és Busi posztja lesz a következő kulcsposztok,ahova mélyen a zsebbe kell majd nyúlni,ha esetleg nem aknázzuk ki a Rafinhában rejlő potenciált -
#31063 Most egy ideig szerintem el leszünk, nem nagyon lesz drága igazolás vagy 2 évig. Persze a 2 védő kivételével, akiből az egyik 30-40 között -
#31062 világ 6 legdrágább igazolása,fontban:
- Bale (Real Madrid) 85.2
- C. Ronaldo (Real Madrid) 80
- Neymar (Barcelona) 71
- Suarez (Barcelona) 64.3
- Ibrahimovic (Barcelona) 40+Eto'o
- Kaká (Real Madrid) 59
felzárkóztunk a riválisra...nem kéne rátérni erre az útra,hogy minden nyáron idehozunk egy kurva drága játékost,ez nem vall a Barcelona-ra -
#31061 :DDDDD -
Hát ezért! -
#31059 -
#31058 Remélem, hogy kellemes csalódás lesz, mint anno Mascherano. De egyelőre félek, főleg ennyiért... -
#31057 Mi a szarnak kellett ide Suarez, főleg ennyiért? Jó játékos, csak nem látom a helyét a csapatban.
Védőt miért nem igazolunk? Mire várnak, hogy Pique is kiöregedjen? :D -
IXEMGabeo #31056 jujj:DDD -
#31055 egyébként meg ennyi pénz elköltése után ha tavasszal nem nyerjük meg a BL-t,akkor úgy el lesz zavarva ez a vezetőség mint a huzat. Ami jogos is lenne,ilyen szezon után jövőre mindent be kell húznunk -
#31054 mekkora igazság -
#31053 :DDDD -
#31052 -
#31051 sky 80at ír. Hihetetlen -
#31050 eurobarcán is 75-öt írnak,vicc összegek :D -
#31049 "A mértékadó BBC értesülése szerint 94.4 millió euróért (majdnem 30 milliárd forintért) kerül Liverpoolból Barcelonába."
Én még 70ről tudtam. Kész... -
#31048 én se hittem volna. Az angolok elleni meccs után jött az első pletyi,én akkor azt gondoltam hogy csak a góljai miatt ezzel akarják eladni a lapokat,de egymás után jöttek már a konkrétumok,és bumm,jövőhéten már feszít a mezben...Durva -
#31047 Durva..Régóta megy a pletyka hogy érdeklőttök iránta de nem hittem volna hogy tényleg létrejön az üzlet, főleg nem ennyiért. -
#31046 HIVATALOSAN Luis Suarez a Barca játékosa. 5 évre ír alá,jövőhéten bemutatás -
#31045 Egyértelmű. Én inkább őt venném meg bárki bármit mond. Ő legalább hátra futna így meg lesz 3 elöl pihenő játékosunk.
Amúgy meg kéne egy jobbhátvéd és 2 középhátvéd. A prioritás amit a vezetőség le se kakil -