Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Úgy tûnik, Luis Enrique a jelenlegi elnökség kiválasztottja az elsõ keret megújítására, miután Andoni Zubizarreta sportigazgató már találkozott is a még a Celta Vigo alkalmazásában álló vezetõedzõvel hétfõn dél körül.
A találkozóra Luis Enrique otthonában került sor dél környékén. A spanyol tréner Andoni Zubizarreta sportigazgatóval, valamint annak két asszisztensével, Albert Valentível és Narcís Juliaval találkozott, vélhetõen azért, hogy lefektessék az alapelveket a keret megújításával kapcsolatosan.
Luis Enrique együttesének két napos pihenõjét kihasználva tért vissza Barcelonába, és találkozott Zubizarreta sportigazgatóval.
A találkozó pikantériáját amellett, hogy így nyilvánvalóvá vált az elnökség választottja 'Tata' Martino vezetõedzõ utódját illetõen, az adja, hogy a Celta Vigo vasárnap a Real Madrid ellen lép pályára a kiélezett bajnoki versenyfutás közepette.
„Mindenki tudja, miért érzékenyültem el – mondta a szombati bajnokit követõen a szurkolóktól elköszönõ, mindközben könnyeivel küzdõ labdarúgó, aki a társaktól a szombati, Wolfsburg elleni idegenbeli bajnokit követõen búcsúzik. – Egész életemben magammal viszem ennek a klubnak az emlékét a szívemben. Köszönök mindent a Borussiának, amelynek mindig nagy rajongója maradok. A búcsú fájdalmas nekem, mégsem sajnálom, hogy távozok. Száz százalékig biztos vagyok abban, hogy jól döntöttem, amikor a Barcelonához szerzõdtem.” - Ter Stegen
(vagy kitalálják, hogy Courtiost is megvesszük, Ter Stegen megy 1 évre kölcsönbe és utána busás haszonnal eladjuk)
1. Atma 36m 88p
2. Barca 36m 85p
3. Real 35m 83p
Szóval ha mi nyerünk is az Atma ellen, akkor a Reál a bajnok, különben meg az Atma. (persze ha a többi meccset mindegyik csapat hozza)
PS3 Slim 250 PC
ezt hittük a 7-0 után is, annál nagyobb pofon nem kell sztem. Najó akkor behúztunk egy bajnokságot, ez felfele billentette a mérleget.
Az más kérdés, hogy szerintem a Real duplázni fog idén, mi meg nem nyerünk semmit.
PS3 Slim 250 PC
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Remélem Ter Stegen, a 2 középsõ védõ és Reus leigazolása is bekövetkezik
Nem lehet õket se hibáztatni, hiszen ritkán terem olyan focista mint Eto vagy Henry
csak sajnos azidõ alatt kiismerték a tiki-taka futballt, ami nekem továbbra is bejön...merthát a rövid passzok a foci alapja gólokkal fûszerezve
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Felejthetetlen este volt az biztos,a hatodik gólunknál (Pique) már könnyeztem annyira örültem,egy csoda volt azon az estén. Elrepült 5 év,hihetetlen 😊 A 1 év múlva a Nou Camp beli 5-0 se volt semmi,de ez a 6-2,ez a futball csúcsa volt amit bemutattak a srácok.