33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Zséé
    Kicsit el vagy késve ezzel a képpel pár hónapot. Ez után a kép után egy meccs végén direkt levette a mezét és ott látszódott hogy hogy néz ki.

Lásd... :)
  • Zizou5

Ez a kép, valóban azt sugallja, hogy nem a régi Dinho. Aki a fociért él hal. [ nem flém keltés irányzatával írtam ezt a hszt.]
  • dienesoft
    Ronaldinho tartja össze a csapatot. Ha ő nincs, szétesne a Barca. Szerintem. :)
  • B0B0
    Ki a házi gólkirály idén szerinted??
  • Robinho14
    Azért Ronaldinhonak elég sokatt köszönhettek pillanatnyi rossz formája miatt igazségtalanság lenne fizetést csökenteni neki.Szerintem.
  • NeoMaN
    na, ezt azért te sem gondolod komolyan, hogy leszarja a meccseket....
  • b4rc4
    Inkább Ronaldinho bérét csökkentenék basszus aki lexarja a meccseket es nemcsinal semmit ,ne olyanét aki rugdossa a golokat..
  • Jagi
    csak azért, hogy meglegyen a karakterszám :P
    [reméli]
  • B0B0
    Saviolát hírbe hozták a Reallal
  • el bruja
    végül 0-4re nyert a Barca, összefoglaló van az eurobarcán.
  • Ronaldinhos10
    A UPC-n találtam egy állomást ahol vetitik Al Masriya
  • banok
    A mai Barcelona-Al Ahly meccset a tv-ben semmi sem adja amit itthon fogni lehet.
    de... A Sopcast (P2P streaming program amit az oldalamról le lehet tölteni) programon lehet (!), hogy lesz stream aminek a neve valszeg a mérkőzés párostása lesz. :)
  • Jagi
    na, jah...
    2 ember hiába játszik, ha a többi lusta mert nagy lett az arca a sikertől :P
  • Ronaldinhos10
    Eurosport szokta néha az ilyen barátságos meccseket adni de most ők sem adják
  • el bruja
    port.hu-n is megnéztem, sajna sehol se írják hogy közvetítenék...
  • dienesoft
    És az a legcikibb, hogy ez hónapok óta minden 3. meccsen így megy.
  • el bruja
    újságba 1ik sport TVhez sem írják...remlem azér közvetítik... jáccanak még a Bből +3an: Bojan, Giovanni Dos Santos+ Olmo
  • Ronaldinhos10
    Közvetitik valahol a holnapi Al Ahly elleni barátságost?
  • b4rc4
    "forgatókönyv":

-99 helyzetünk van 1. félidőben,max lövünk egy gólt
    -2. félidő Olger vagy vki megbolondul, kapunk 1et.
    -ezután jön a szenvedés, és az ellenfél bemákol +1et..
    - végén pedig kikaptunk
  • dienesoft
    Tényleg mienk a legkönyebb, csak ebbe az a ciki, hogy a felét nem fogjuk megnyerni. (3 és felét nem lehet :), vagy 3-at vagy 4-et lehet megnyerni, vágom én:D )
  • Zséé
    Hát igen nemrossz a sorsolás. Egyedül Atletico lesz kemény idegenbe.
  • B0B0
    Hát az az igazság, hogy nekünk a legkönnyebb, a többieknek Sevilla-Real, meg Zaragoza, Depor, Sevillának, meg Villareal is.
  • Zséé
    Összeírtam az utolsó 7 forduló programját:
    Barca: Levante(H), Sociedad(I), Betis(H), Atlético(I), Getafe(H), Espanyol(H), Gimnastic(I)
    Sevilla: Espanyol(H), Real(I), Recreativo(H), Depor(I), Zaragoza(H), Mallorca(I), Villarreal(H)
    Real: Bilbao(I), Sevilla(H), Espanyol(H), Recreativo(I), Depor(H), Zaragoza(I), Mallorca(H)
  • Jagi
    Hát ez ilyen... asszem igazad van

lol játékkal nem lehet nyerni. Az meg hogy volt 90 perc alatt 34 helyzetük, vagy adott esetben szarrá lövik mind a két "kapu fáját" azzal nem nyernek... "mert a focit gólra játszák"

...anno azt mondták, ha egy világversenyen 80 perces meccsek lennének, akkor a válogatottunk simán ott lenne a világ 5 legjobbjában. De nem 80, hanem 90 perc és szarok vagyunk, ennyi.

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ez van ezt kell szeretni.

Talán nem is fogok meccset nézni, mert minek, úgy is tudom mi lesz :S
  • B0B0
    Én már nem idegeskedek. Tudom, hogy nem fogják megnyerni a bajnokságot.
  • dienesoft
    Hát ez szégyen. komolyan mondom. Hónapok óta nem AZ a Barca játszik, mint akit a szurkolók láttak az idény elején/évekkel ezelőtt...nagyon felidegesítettem magam tegnap...
  • Monoton
    az ilyet kéretik folytatni a megfelelő topikban :I köszönöm
  • Ronaldinhos10
    szerintem ma csak a komolytalanság miat vesztettek volt bőven helyzetünk amiből gólt lehetett volna szerezni
  • Zséé
    Sztem elég ha csak oda írkálsz. Mi sem szorítunk a Realnak a meccseiken :D
  • Robinho14
    nem csak követem az eseményeket veletek:Dde a Realba is irok:D
  • Zséé
    Miaz nemtalálod a Real topikot? Vagy titkon Barca Fan vagy? :)
  • Zséé
    Hát remek meccs volt. Első félidőben megnyerhettük volna a meccset, a másodikban meg a szokásos f...ságaink miatt kikaptunk.
  • Robinho14
    az a második Marcos gól az bomba gól volt.
  • b4rc4
    motiválatlanság... komolytalanság... :s :[
  • Zizou5
    2-0 a villarealnak igaz ? mert nem 100%forrásokbol láttam. de mostmár 100% látom. nem flémelni jöttem csak nem tudtam pontosan az eredményt. elnézést.
  • NeoMaN
    vajon mennyi?
  • Zséé

5-0 ide
  • Zizou5
    mennyi az állás a barca meccsen ?
  • Zséé
    2-0
    vicc...
  • B0B0
    Volt rá 70 perc. Be kellett volna lőni a ziccereket. Ennyit a meccsről!