33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• mike0013
    köszi:)
  • HUNtalicska93
    kösz,akkor asszem felveszem videjóra:S pedig élőbe az igazi,barca sállal a nyakba
  • B0B0
    21:00 Sport1
  • HUNtalicska93
    ezt kérdem én is
  • mike0013
    hánykor? és hol közvetítik?
  • B0B0
    Jó későn kezdődik ma a meccs :/
  • HUNtalicska93
    akkor minek vagy itt?
  • Zizou5
    reméljük nem sokiág ; ) : )
  • dienesoft
    Én is úgy gondolom, az X lenne a jó (egy kicsit lejjebb már írtam), de végül is abból a szempontból mind1, hogy ki nyer, mert mi továbbra is vezetjük a bajnokságot.
  • HUNtalicska93
    szerintem meg egy X lenne jó nekünk,legalábbis én ezt szeretném,de a lényeg,tegnap jó játékkal nyertünk,így mi nyugodtak lehetünk:)
  • Zizou5
    aha. legyen ugy :) de érezz amit akarsz csak nyerjünk :)
  • tobias88
    hát, most Roni mentette meg a csapatot 2 szép passzal, és sztem nyerjen a Madrid, mert nem érzem annyira jónak, hogy a többi meccseit mind hozza
  • Zséé
    Úgy tűnik volt rá esély hogy nyerjünk :D
  • dienesoft
    Vége! A második félidő eseményei: Eto'o nagyon sok helyzetet kihagyott, volt egy lesgól is, illetve a les is előfordul jónéhányszor. Ronaldinho mindkét gólpasszban nagyon ott volt, kellett is a munkálkodása. A Sociedadnak csak egy-két veszélyes megmozdulása volt, ezeket mind hárítottuk vagy kihagyták. Teljesen megérdemelt győzelem volt, nem volt nyögvenyelős, tetszetős játékkal, Eto'o és Iniesta góljával megnyertük a meccset, mienk az újabb három pont! 0-2!
    Már csak az kéne, hogy a Madrid-Sevilla döntetlen legyen, így egy kicsit el tudnánk tőlük húzni. Ha ezt a játékot tudnánk hozni, mint amit ma játszottunk, simán élvezhető lenne az összes meccs. Ez is az volt, csak így tovább, fiúk!
  • Zizou5
    ejejj :/
  • fernando torres
  • dienesoft
    GÓÓÓL!!!!!! Eto'o eldöntötte a meccset! Innét már nem lehet elveszíteni! Ronadinho újab zsemfüles passza után egyedül jöhetett Eto'o a kapu felé és szépen elpöccintette a labdát! 0-2!
  • Zséé
    Eto'o!!!!!
    Fontos volt ez a győzelem :P
  • dienesoft
    GÓÓÓÓÓL INIESTA!!!!!!!!!!!!! Ronaldinho szemfüles passza után Iniesta biztosan hozta el a kapus mellett és pöccintette be a hálóba!! 0-1!!!
  • Zizou5
    van rá esély hogy nyertek? :) (A)
  • dienesoft
    Barcelona- Real Sociedad 1.félidő eseményei: A meccs képe elég változó, bár a félidő vége felé mienk volt. Két nagy helyzet volt, ami említésre méltó: Ronadinhotol Xavi nagyon nagy labdát kapott a tizenhatoson belül, amit erősen, a feje fölé akarta bebombázni, ám a kapus ujjheggyel védte, illetve a másik pedig majdnem egy hazai öngól, ám ugyan mentésnek szánta a sociedad játékosa, mégis majdnem gól lett belőle. A Sociedad is "támadgatott", ám feleannyira nem voltak veszélyes helyzeteik. Iniesta nagyon aktív, ma ő lehet a meccs embere! A szünetben: Barcelona- Sociedad 0-0
  • dienesoft
    Na most meg kéne ütni a Sociedadot, aztán talán kicsit elhuzhatunk a Sevilla és a Real elől.
  • tobias88
    Forlán az lol, Militonál meg jobb Huntelaar meg fiatalabb, és vagy 3szor drágább
  • fernando torres
    Barca-kiszemeltek: Milito, Forlán, Huntelaar

A Barcelona menedzsmentje szeretné megerősíteni a csatársorát a következő szezonban. Hiába rugdosta a gólokat Samuel Eto'o sérülése idején az argentin Javier Saviola, nem hatotta meg Frank Rijkaardot és a sportigazgató Txiki Beguiristaint.

A katalánok három topcsatárt is megkörnyékeznek a nyáron: Diego Milito (Real Zaragoza) és Diego Forlán (Villarreal) mellett Klaas-Jan Huntelaar (Ajax) ügynökeit is megkeresik majd. A klub vezetése egyébként hármójuk közül leginkább Militót és - a Sunderlandet nemrég visszautasító - Forlánt favorizálja a hollanddal szemben, akinek a megszerzéséért viszont a Juventus mozgat meg minden követ.
  • tobias88
    Na, azt hiszem, Saviola elmegy.
  • dienesoft
    ezt kicsit taknyosan mondtap :)

*szegénykém :D
  • dienesoft
    Szegénykép...begörcsölt a lába :D
  • buldozer99
    xDDDD
    :D:D

• DJ BP

:)
  • dienesoft
    természetesen csak *szurkoló :)
  • dienesoft
    A második félidőben minden helyzetet elrontott Eto, a végén majdnem elvesztettünk 2 pontot. Továbbra se vagyok teljesen megelégedve a csapattal, mint szurkolóm, főleg az első félidőben nyújtott "teljesítményért", ha lehet ezt annak nevezni. A második félidőben az a rengeteg sok kihagyott helyzet nagyon felhúzott. Nem baj, a 3 pont megvan, sajnos csak ennyivel kell beérni, mert nem volt nagy élmény.
  • B0B0
    Jah, pedig gálameccs is lehetett volna
  • Zséé
    Hú de nyögvenyelős volt. Majdnem megbosszulta magát a sok kihagyott helyzet...
  • B0B0
    Bazz, ennyi ziccert elcseszni megint
  • B0B0
    Hát eddig 1:0
  • dienesoft
    Remélem ma meg tudjuk ütni a Levantet. A legnagyobb szégyen lenne, ha nem sikerülne megszerezni tőlük a 3 pontot. Szerintetek hogy fogunk ma játszani? Fáradtan/aktívan?
  • B0B0
    Többek között őmiatta kezdtem anno drukkolni a Barcának :)
  • Zséé
    Sztem el fog igazolni, de nem a Realba...
  • el bruja
    ha minden igaz, Savola marad... http://eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=6232 1ébk az Al Ahly-Barca meccs volt a Barcatvben a sportklubbon...biztos még ismétlik ha érdekel valakit.
  • Zizou5
    :) akkor jo. bocs csak nem láttam kb barca meccset az el clasico óta