33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#8764 köszi:) -
#8763 kösz,akkor asszem felveszem videjóra:S pedig élőbe az igazi,barca sállal a nyakba -
#8762 21:00 Sport1 -
#8761 ezt kérdem én is -
#8760 hánykor? és hol közvetítik? -
#8759 Jó későn kezdődik ma a meccs :/ -
#8758 akkor minek vagy itt? -
#8757 reméljük nem sokiág ; ) : ) -
#8756 Én is úgy gondolom, az X lenne a jó (egy kicsit lejjebb már írtam), de végül is abból a szempontból mind1, hogy ki nyer, mert mi továbbra is vezetjük a bajnokságot. -
#8755 szerintem meg egy X lenne jó nekünk,legalábbis én ezt szeretném,de a lényeg,tegnap jó játékkal nyertünk,így mi nyugodtak lehetünk:) -
#8754 aha. legyen ugy :) de érezz amit akarsz csak nyerjünk :) -
#8753 hát, most Roni mentette meg a csapatot 2 szép passzal, és sztem nyerjen a Madrid, mert nem érzem annyira jónak, hogy a többi meccseit mind hozza -
Zséé #8752 Úgy tűnik volt rá esély hogy nyerjünk :D -
#8751 Vége! A második félidő eseményei: Eto'o nagyon sok helyzetet kihagyott, volt egy lesgól is, illetve a les is előfordul jónéhányszor. Ronaldinho mindkét gólpasszban nagyon ott volt, kellett is a munkálkodása. A Sociedadnak csak egy-két veszélyes megmozdulása volt, ezeket mind hárítottuk vagy kihagyták. Teljesen megérdemelt győzelem volt, nem volt nyögvenyelős, tetszetős játékkal, Eto'o és Iniesta góljával megnyertük a meccset, mienk az újabb három pont! 0-2!
Már csak az kéne, hogy a Madrid-Sevilla döntetlen legyen, így egy kicsit el tudnánk tőlük húzni. Ha ezt a játékot tudnánk hozni, mint amit ma játszottunk, simán élvezhető lenne az összes meccs. Ez is az volt, csak így tovább, fiúk! -
#8750 ejejj :/ -
#8749 -
#8748 GÓÓÓL!!!!!! Eto'o eldöntötte a meccset! Innét már nem lehet elveszíteni! Ronadinho újab zsemfüles passza után egyedül jöhetett Eto'o a kapu felé és szépen elpöccintette a labdát! 0-2! -
Zséé #8747 Eto'o!!!!!
Fontos volt ez a győzelem :P -
#8746 GÓÓÓÓÓL INIESTA!!!!!!!!!!!!! Ronaldinho szemfüles passza után Iniesta biztosan hozta el a kapus mellett és pöccintette be a hálóba!! 0-1!!! -
#8745 van rá esély hogy nyertek? :) (A) -
#8744 Barcelona- Real Sociedad 1.félidő eseményei: A meccs képe elég változó, bár a félidő vége felé mienk volt. Két nagy helyzet volt, ami említésre méltó: Ronadinhotol Xavi nagyon nagy labdát kapott a tizenhatoson belül, amit erősen, a feje fölé akarta bebombázni, ám a kapus ujjheggyel védte, illetve a másik pedig majdnem egy hazai öngól, ám ugyan mentésnek szánta a sociedad játékosa, mégis majdnem gól lett belőle. A Sociedad is "támadgatott", ám feleannyira nem voltak veszélyes helyzeteik. Iniesta nagyon aktív, ma ő lehet a meccs embere! A szünetben: Barcelona- Sociedad 0-0
-
#8743 Na most meg kéne ütni a Sociedadot, aztán talán kicsit elhuzhatunk a Sevilla és a Real elől. -
#8742 Forlán az lol, Militonál meg jobb Huntelaar meg fiatalabb, és vagy 3szor drágább -
#8741 Barca-kiszemeltek: Milito, Forlán, Huntelaar
A Barcelona menedzsmentje szeretné megerősíteni a csatársorát a következő szezonban. Hiába rugdosta a gólokat Samuel Eto'o sérülése idején az argentin Javier Saviola, nem hatotta meg Frank Rijkaardot és a sportigazgató Txiki Beguiristaint.
A katalánok három topcsatárt is megkörnyékeznek a nyáron: Diego Milito (Real Zaragoza) és Diego Forlán (Villarreal) mellett Klaas-Jan Huntelaar (Ajax) ügynökeit is megkeresik majd. A klub vezetése egyébként hármójuk közül leginkább Militót és - a Sunderlandet nemrég visszautasító - Forlánt favorizálja a hollanddal szemben, akinek a megszerzéséért viszont a Juventus mozgat meg minden követ. -
#8740 Na, azt hiszem, Saviola elmegy. -
#8739 ezt kicsit taknyosan mondtap :)
*szegénykém :D -
#8738 Szegénykép...begörcsölt a lába :D -
#8737 xDDDD
:D:D
-
DJ BP #8736
:) -
#8735 természetesen csak *szurkoló :) -
#8734 A második félidőben minden helyzetet elrontott Eto, a végén majdnem elvesztettünk 2 pontot. Továbbra se vagyok teljesen megelégedve a csapattal, mint szurkolóm, főleg az első félidőben nyújtott "teljesítményért", ha lehet ezt annak nevezni. A második félidőben az a rengeteg sok kihagyott helyzet nagyon felhúzott. Nem baj, a 3 pont megvan, sajnos csak ennyivel kell beérni, mert nem volt nagy élmény. -
#8733 Jah, pedig gálameccs is lehetett volna -
Zséé #8732 Hú de nyögvenyelős volt. Majdnem megbosszulta magát a sok kihagyott helyzet... -
#8731 Bazz, ennyi ziccert elcseszni megint -
#8730 Hát eddig 1:0 -
#8729 Remélem ma meg tudjuk ütni a Levantet. A legnagyobb szégyen lenne, ha nem sikerülne megszerezni tőlük a 3 pontot. Szerintetek hogy fogunk ma játszani? Fáradtan/aktívan? -
#8728 Többek között őmiatta kezdtem anno drukkolni a Barcának :) -
Zséé #8727 Sztem el fog igazolni, de nem a Realba... -
el bruja #8726 ha minden igaz, Savola marad... http://eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=6232 1ébk az Al Ahly-Barca meccs volt a Barcatvben a sportklubbon...biztos még ismétlik ha érdekel valakit. -
#8725 :) akkor jo. bocs csak nem láttam kb barca meccset az el clasico óta