33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#8684 mér ennyi?
:PPPPPPPPP
25 perc alatt 10 golt is lehet lőni -
#8683 irritál ez a riporter
ütném
:P -
#8682 Még nem dölt el semmi! -
DeeTox #8681 hát akkor erről ennyit, még jó hogy nem látom...megint csak felidegelném magam rajta. -
#8680 alig akarták kiirni a spanyolok ők se hitték el:D -
Zséé #8679 Villarrealnak...
Pires lőtte -
DeeTox #8678 kinek?
valaki kommentáljon, mert nincs sport klub-om -
Zséé #8677 nah remek 1-0... -
#8676 például amit Messi beadott azt simán be lehetett volna fejelni. -
#8675 nem veszik elég komolyan a meccset végén is ezt a Ronaldinho helyzetet azért belehetett volna rúgni de Etonak is volt már egy -
#8674 Az hagyján. Fölbasznak egy játékos úgy, hogy majd eltörik a lába, erre 5 mp késéssel: miért esett ott el xy?
Eto'o levesz egy 60 méteres átadást légstoppal, visszalassítják erre: ez nem tudom miért lassították le, biztos nem tudták végigadni a lassítást, mert pörög a játék...
Ronaldinho egy passzt a bal lába mögött passzolt egy a jobbal. Közönség tapsol. Visszalassítják erre mesterünk: hmmm, ez szép volt bár biztos a feledésbe merült volna, ha nem lassítják vissza, mert senki sem látta... -
#8673 Ronaldinho mit hagyott ki:D érthetetlen -
#8672 Hát ennél nagyobb nem nagyon létezik... -
Zséé #8671 Hány helyzet kell már egy gólhoz?!
Ahhoz hogy kapjunk tuti elég lesz 1 is :S -
#8670 "Cani is jól huzogat ám":D ilyen beszolásai vannak mindig a sport klubbon:D -
#8669 Ez a kommentátor krapek nem semmi... -
#8668 Pontosan:Dköszi -
#8667 -
#8666 Eddig elég langyos a meccs :) -
#8665 bemásoltam az övét, és amit hibát láttam, javítottam, de nem eléggé -
#8664 egyébként minden évben, és nem minden évbe -
#8663 Játékostemető... -
#8662 Én szeretem a Realt is nagyon, de a tény az tény.
Ahol egy Beckham meg egy Roni a kispadon ül, ott valami kurvára nincs rendben.... -
#8661 nem kell egyböl leugatni, csak mert a rivális csapatnak szurkol-.-gondolom sietett, mert máskor nem igy szokott írni.:D -
#8660 nyelvtan 1es, azta, ilyet még nem láttam!
talán így kellett volna:
"Beckham most futja élete formáját! Robinho is jó most, és Ronaldo is jó volt amikor odajött, minden évbe gól király lett, csak már nem maradt motiváció számára! A Realnál nincs rossz helye senkinek. De a Barcánál se! Igaz hogy rivális csapat és Realos vagyok, de elismerem a Barca érdemeit! -
#8659 Te lenni magyar? -
#8658 Beckham most futja élete formáját RObinho is jó most !Ronaldo is jó volt amikor odajött minden évbe gól király csak már nem marqadt motiváció!a Realnak nincs rossz hellye senkinek.De a Barcánál se!Igaz h rivális csapat és Realos vagyok de elismerem a Barca érdemeit! -
#8657 Robi sztem ugyanúgy szopik Realban mint anno Beckham vagy Roni.
Máshol sokkal jobb lehetne szvsz. -
DJ BP #8656 S. Ramos is veszélyesebb nála gyakran, ő nincs rossz helyen? :DD -
#8655 Mindig nyerni kéne, nem csak ma :) -
Zséé #8654 Hát ma igencsak nyerni kéne a Villarreal ellen mert tapad a Real... :| -
#8653 Én ezt arra alapozom, hogy ő állítólag otthon császár volt. -
#8652 Robi rosszkor került rossz helyre sajnos...
-
#8651 Szerintem is jobb Messi de szerintem a Robinho későn érő tipus de Messi akkor is jobb lessz nála!De nem lessz sok külömbség szerintem:Dde lehet h tévedek. -
DJ BP #8650 Robinhonak köze nincs Messi formájához, ezt én mondom neked. Sokkal kiismerhetőbb Robinho, a lövései meg nagy gyatrák mostanában... Jobb játékos Messi sokkal, legalábbis jelenleg nagy a különbség -
#8649 :DDD
ez melyik csapat? tudatlan vagyok:) a vége a legviccesebb, ahogy a néni odalép az meg előtte csinálja, aztán meg tisztára zavarba van:) -
#8648 nem, Messi megindulásokkal próbál átjutni a védőkön, Robinho inkább álló helyzetbeli egy az egy elleneket részesíti előnyben -
#8647 ezt láttátok már? kegyetlenowl-ék -
#8646 Ugyanaz a stílus, csak Messi formában van Robinho meg nem. Ja! És egy fontos különbség: Messit nehezen tolják el, Robinho viszont mindenkiről lepattan. -
#8645 sztem 2 különböző játékstílus . Robinho az a "szambás" aki nyomja a biciklicseleket és elég gyakran sokat is...
Messi viszont az az ember aki hihetetlen jó ütemben érzi meg,hogy mikor kell egy picit tolni-huzni a labdán és szivatja halálra az ellenfelet:)