33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• NeoMaN
    mér ennyi?
    :PPPPPPPPP

25 perc alatt 10 golt is lehet lőni
  • NeoMaN
    irritál ez a riporter
    ütném
    :P
  • Robinho14
    Még nem dölt el semmi!
  • DeeTox
    hát akkor erről ennyit, még jó hogy nem látom...megint csak felidegelném magam rajta.
  • Robinho14
    alig akarták kiirni a spanyolok ők se hitték el:D
  • Zséé
    Villarrealnak...
    Pires lőtte
  • DeeTox
    kinek?
    valaki kommentáljon, mert nincs sport klub-om
  • Zséé
    nah remek 1-0...
  • Robinho14
    például amit Messi beadott azt simán be lehetett volna fejelni.
  • Ronaldinhos10
    nem veszik elég komolyan a meccset végén is ezt a Ronaldinho helyzetet azért belehetett volna rúgni de Etonak is volt már egy
  • B0B0
    Az hagyján. Fölbasznak egy játékos úgy, hogy majd eltörik a lába, erre 5 mp késéssel: miért esett ott el xy?
    Eto'o levesz egy 60 méteres átadást légstoppal, visszalassítják erre: ez nem tudom miért lassították le, biztos nem tudták végigadni a lassítást, mert pörög a játék...
    Ronaldinho egy passzt a bal lába mögött passzolt egy a jobbal. Közönség tapsol. Visszalassítják erre mesterünk: hmmm, ez szép volt bár biztos a feledésbe merült volna, ha nem lassítják vissza, mert senki sem látta...
  • Robinho14
    Ronaldinho mit hagyott ki:D érthetetlen
  • B0B0
    Hát ennél nagyobb nem nagyon létezik...
  • Zséé
    Hány helyzet kell már egy gólhoz?!
    Ahhoz hogy kapjunk tuti elég lesz 1 is :S
  • Robinho14
    "Cani is jól huzogat ám":D ilyen beszolásai vannak mindig a sport klubbon:D
  • B0B0
    Ez a kommentátor krapek nem semmi...
  • Robinho14
    Pontosan:Dköszi
  • Csabesz6
  • B0B0
    Eddig elég langyos a meccs :)
  • tobias88
    bemásoltam az övét, és amit hibát láttam, javítottam, de nem eléggé
  • shevy
    egyébként minden évben, és nem minden évbe
  • B0B0
    Játékostemető...
  • NeoMaN
    Én szeretem a Realt is nagyon, de a tény az tény.
    Ahol egy Beckham meg egy Roni a kispadon ül, ott valami kurvára nincs rendben....
  • Csabesz6
    nem kell egyböl leugatni, csak mert a rivális csapatnak szurkol-.-gondolom sietett, mert máskor nem igy szokott írni.:D
  • tobias88
    nyelvtan 1es, azta, ilyet még nem láttam!
    talán így kellett volna:
    "Beckham most futja élete formáját! Robinho is jó most, és Ronaldo is jó volt amikor odajött, minden évbe gól király lett, csak már nem maradt motiváció számára! A Realnál nincs rossz helye senkinek. De a Barcánál se! Igaz hogy rivális csapat és Realos vagyok, de elismerem a Barca érdemeit!
  • B0B0
    Te lenni magyar?
  • Robinho14
    Beckham most futja élete formáját RObinho is jó most !Ronaldo is jó volt amikor odajött minden évbe gól király csak már nem marqadt motiváció!a Realnak nincs rossz hellye senkinek.De a Barcánál se!Igaz h rivális csapat és Realos vagyok de elismerem a Barca érdemeit!
  • NeoMaN
    Robi sztem ugyanúgy szopik Realban mint anno Beckham vagy Roni.
    Máshol sokkal jobb lehetne szvsz.
  • DJ BP
    S. Ramos is veszélyesebb nála gyakran, ő nincs rossz helyen? :DD
  • B0B0
    Mindig nyerni kéne, nem csak ma :)
  • Zséé
    Hát ma igencsak nyerni kéne a Villarreal ellen mert tapad a Real... :|
  • B0B0
    Én ezt arra alapozom, hogy ő állítólag otthon császár volt.
  • NeoMaN
    Robi rosszkor került rossz helyre sajnos...
  • Robinho14
    Szerintem is jobb Messi de szerintem a Robinho későn érő tipus de Messi akkor is jobb lessz nála!De nem lessz sok külömbség szerintem:Dde lehet h tévedek.
  • DJ BP
    Robinhonak köze nincs Messi formájához, ezt én mondom neked. Sokkal kiismerhetőbb Robinho, a lövései meg nagy gyatrák mostanában... Jobb játékos Messi sokkal, legalábbis jelenleg nagy a különbség
  • bigapó
    :DDD

ez melyik csapat? tudatlan vagyok:) a vége a legviccesebb, ahogy a néni odalép az meg előtte csinálja, aztán meg tisztára zavarba van:)
  • tobias88
    nem, Messi megindulásokkal próbál átjutni a védőkön, Robinho inkább álló helyzetbeli egy az egy elleneket részesíti előnyben
  • tobias88
    ezt láttátok már? kegyetlenowl-ék
  • B0B0
    Ugyanaz a stílus, csak Messi formában van Robinho meg nem. Ja! És egy fontos különbség: Messit nehezen tolják el, Robinho viszont mindenkiről lepattan.
  • b4rc4
    sztem 2 különböző játékstílus . Robinho az a "szambás" aki nyomja a biciklicseleket és elég gyakran sokat is...
    Messi viszont az az ember aki hihetetlen jó ütemben érzi meg,hogy mikor kell egy picit tolni-huzni a labdán és szivatja halálra az ellenfelet:)