Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 Slim 250 PC
Reus nemrég nyilatkozta hogy nem igazol sehová, aztán kitudja...
Én Aguero-t látnám szivesen, középcsatárba vagy szélen is megállja a helyét akár, bár õt nem nevezném magas, erõs felépítésû befejezõ csatárnak, akire talán jobban szükségünk lenne.
Erre a posztra akár valami olcsóbb, de igéretes megoldást is választhatnánk.
Luiztól félek... szeleburdi, lennének sztem fejvesztett rohanások a csatárok után, ugyanakkor egy nagyon jó hátvéd.
Azért nem írok összeállítást mert nem tudom eldönteni hogy ki lenne a legjobb belsõvédõ és szélsõvédõ posztra.. :S Amúgy én is kiegyeznék a te elképzeléseddel.
PS3 Slim 250 PC
õ szélsõ ,nem védõ, nem lennétek vele elõrébb mint Alvessel
Cuadrado----Laporte-----Pique/Luiz-----Alba
-------------Busquets--------------
-------Cesc------------Iniesta-------
Alexis/Reus-----Messi------Neymar
Entrenador: Luis Enrique. Segítõi J.C. Unzué és Puyol.
Padon Masip,Montoya,Planas,Bartra,Pique/Luiz,Fontas,Mascherano,Denis Suarez,Xavi,Rafinha,Deulofeu,Alexis/Reus,Pedro,Dongou.
Az én Barcelonám 2014 õszén. Ez 25 játékost jelent,világklasszis játékosokkal,hagyomány örzõ módon pár B-bõl esélyt kapó feltörekvõ tehetséggel. Kupa meccsekre,BL meccsek elõtti bajnokikra végtelen lehetõség a rotációra. A padon Luis Enrique mellett ott lenne a jelenlegi segítõje a Celtanal,Juan Carlos Unzué,és ott lenne immáron a háttérben megbújva,de tudásra szomjazva Carles Puyol,aki továbbra is példa lenne a játékosoknak,és õ lenne az igazi kapocs,a motivátor a keret,és a szakmai stáb között.
Bármennyire tükrözi/nem tükrözi a realitást,ez csak az én eszmefuttatásom,várok tõletek is egy ilyesmit,szombatig még van idõ 😊
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nem 1 hét reményt kaptunk,hanem 1 hét haladékot,hogy szembe kelljen néznie a klubnak a saját gondjaival.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Azt mondjuk nem állítanám, hogy a srácok tudták ezt és azért nem nyertünk...
http://www.twitch.tv/hegii
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Remélem ez most megváltozik és egyszer a hazai fog örülni
Visca El Barça!
Visca El Barça!
http://goo.gl/gd6Zi5
PS3 Slim 250 PC
Mi nem tudjuk megverni az Elche-t. A Real jelenleg kettõvel áll vesztésre. Az Athletico meg szintén döntetlenre àll.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
http://goo.gl/gd6Zi5
„Nagyon sok dolog elhangzott már a jövõmmel kapcsolatban. Sok esetben valaki úgy mond dolgokat, hogy a másik még nincs kész arra, hogy meghallgassa. Ha az emberek engem elviselnek, akkor úgy fogadnak el, amilyen vagyok. Ha nem tetszem így, elmegyek. Ha a dolgok nem vesznek új irányt, akkor meg fogom fontolni a váltást, ha nem változik a légkör, azok az erõk, amik most mozognak."
„Te tudod, hogy milyen nehéz eljutni a Barcelonáig, és fáj, akinek fáj, de én része vagyok a klub történelmének, ráadásul a történelme legszebb szakaszának."
„Amikor én jöttem, egy két éves nyeretlenségi sorozat után voltunk, azért küzdöttünk, hogy bejussunk a BL-be. Aztán idejössz, olyan csapatot csinálsz, ami történelmi, és úgy tûnik, mintha nem tettél volna semmit. Én elismerem, hogy a foci a folyamatos jó teljesítményrõl szól, de azt sem lehet elfelejteni, ami korábban történt."
„Ahhoz, hogy maradjak, meg kell változnia a szituációnak."
Abból amiket mondott nekem az jön le,hogy 100% távozni fog
Subotic
Arda Turant én se értem amikor remek szélsõ:S
Juve biztosan nem adna értük annyit amennyit érnek (18+25)
Szerintem a vezetõségnek kellett volna, kellene gondolkodnia hogy egy európai tapasztalattal nem rendelkezõ edzõt mégis hogy gondolták hogy egy Barcelona szintû csapathoz hoznak.
A vezetõség mégis hogy gondolta, hogy a 6+ éve toppon játszó csapatunkba csak elõre kell erõsítés, középre és hátulra nem.
És igen, az edzõ idejön, kap egy motiválatlan szarrányert bandát és akkor kezdjen velük valamit amikor semmi tisztelete nincs.
Tata nem Barca kaliber. A vezetõség nem Barca kaliber. A játékosok akik a világ legjobbjai a posztjukon pedig öregednek, vesztenek lendületükbõl motiváltságukból...
PS3 Slim 250 PC
http://sportgeza.hu/futball/2014/05/07/tatabarca/
Azért nem minden szar ami az indexen megjelenik 😊