Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

viszont lemerem fogadni hogy ügyefogyott Pedro marad és Alexist adjuk el aki az egyik legjobban hajtó játékosunk és annak ellenére hogy sokszor õ is olyan mint egy .... van már 18 gólja.

PS3 Slim 250 PC

Ennyit nem hiszem hogy költenénk... pedig ezt hangoztatják rég óta.. hogy 6-7 játékos érkezik, 2 védõ, 1 középpályás, csatárt is akarnak és ügye 2 kapus ha nem hosszabit egyik kapus sem.

Reus nemrég nyilatkozta hogy nem igazol sehová, aztán kitudja...

Én Aguero-t látnám szivesen, középcsatárba vagy szélen is megállja a helyét akár, bár õt nem nevezném magas, erõs felépítésû befejezõ csatárnak, akire talán jobban szükségünk lenne.
Erre a posztra akár valami olcsóbb, de igéretes megoldást is választhatnánk.

Luiztól félek... szeleburdi, lennének sztem fejvesztett rohanások a csatárok után, ugyanakkor egy nagyon jó hátvéd.

Azért nem írok összeállítást mert nem tudom eldönteni hogy ki lenne a legjobb belsõvédõ és szélsõvédõ posztra.. :S Amúgy én is kiegyeznék a te elképzeléseddel.

PS3 Slim 250 PC

Cuadradot láttad már játszani?
õ szélsõ ,nem védõ, nem lennétek vele elõrébb mint Alvessel

bakkerman
-----------Ter Stegen-------------
Cuadrado----Laporte-----Pique/Luiz-----Alba
-------------Busquets--------------
-------Cesc------------Iniesta-------
Alexis/Reus-----Messi------Neymar

Entrenador: Luis Enrique. Segítõi J.C. Unzué és Puyol.

Padon Masip,Montoya,Planas,Bartra,Pique/Luiz,Fontas,Mascherano,Denis Suarez,Xavi,Rafinha,Deulofeu,Alexis/Reus,Pedro,Dongou.

Az én Barcelonám 2014 õszén. Ez 25 játékost jelent,világklasszis játékosokkal,hagyomány örzõ módon pár B-bõl esélyt kapó feltörekvõ tehetséggel. Kupa meccsekre,BL meccsek elõtti bajnokikra végtelen lehetõség a rotációra. A padon Luis Enrique mellett ott lenne a jelenlegi segítõje a Celtanal,Juan Carlos Unzué,és ott lenne immáron a háttérben megbújva,de tudásra szomjazva Carles Puyol,aki továbbra is példa lenne a játékosoknak,és õ lenne az igazi kapocs,a motivátor a keret,és a szakmai stáb között.

Bármennyire tükrözi/nem tükrözi a realitást,ez csak az én eszmefuttatásom,várok tõletek is egy ilyesmit,szombatig még van idõ 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

az is igaz mondjuk... bár ennek ellenére pont, amit te is mondasz nem hinném h tudatos mozdulat volt ez a döntetlen😉))

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
jól megfogalmazta haverom:
Nem 1 hét reményt kaptunk,hanem 1 hét haladékot,hogy szembe kelljen néznie a klubnak a saját gondjaival.

LasDen
igen, és azokon az alkalmakon, mikor a Barca stadionja fölött baglyok köröztek 2 perc 23 másodpercig, akkor mindig kikaptak aktuális ellenfelüktõl....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tobias88
Mivel az Atma döntetlent játszott, ezért teljesen mind1 hogy nyerünk vagy döntetlenezünk Elche-ben, így is úgy is le kell gyõznünk Madrid elsõ számú csapatát (😄)

Azt mondjuk nem állítanám, hogy a srácok tudták ezt és azért nem nyertünk...
Christian88
és amit a meccsen mondtak? 1966-ban Ausztria nyerte az eurovíziós dalfesztivált, ebben az évben az ATMA lett a spanyol bajnok és a Real lett a "BL" gyõztes. Márpedig most megint Ausztria nyerte az eurovíziót <#miaz>.

http://www.twitch.tv/hegii

egy Elchét nem megverni:S ekkora ziccert kihagyni komolyan

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

egy Elchét nem megverni:S ekkora ziccert kihagyni komolyan

tobias88
Érdekes tény: Eddig két bajnoki döntõ volt a Spanyol liga történetében, és mindkétszer 1-1 lett a végeredmény, ráadásul mindkétszer az idegenben játszó csapat örülhetett.

Remélem ez most megváltozik és egyszer a hazai fog örülni
tippmixgyilok forduló volt😊

Szenvedés volt ez a meccs...
Ha nem szeretném a csapatot, akkor biztos, hogy eszembe sem jutna Barca meccset nézni, mert hogy semmi sportélményt nem ad az 100%.

bakkerman
a picsába is hogy egy faszom Elchét nem verünk meg. Hát mi volt ez ma??? Megint a szarfos ötlettelen foci,de legalább az akarat meglett volna de az se,SZARTAK bele az egészbe,Tataval az élen,aztán meg a játékosok. Õ már rég aláírt valahova,a játékosok a Vb-n már,a többi meg az új klubjában,fejben. Elmennek a búsba,oda.

az meg, h nem érdemelnénk meg??? Há' akko' a Real, sem, meg a Tico sem 😊

Visca El Barça!

Sippie
és a kamu tizink sem adták meg 😞
vicc ez az egész, meg a csapat játéka is, na meg a szerencse sincs ilyenkor velünk, de tényleg röhej, amit a 3 "nagy" mûvel....

Visca El Barça!

[HUN]FaTaL
A Malaga kapusának megköszönhetjük, hogy van még tétje a jövõheti meccsnek...

http://goo.gl/gd6Zi5

tobias88
Nem, de lesz lehetõségünk rá. Köszönjük meg Caballeronak ezt a 94. perces védést
Nem érdemeljük meg,..

PS3 Slim 250 PC

kaposi1
Bolond lett ez a világ.
Mi nem tudjuk megverni az Elche-t. A Real jelenleg kettõvel áll vesztésre. Az Athletico meg szintén döntetlenre àll.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

[HUN]FaTaL
Egy szar Elchet nem tudunk megverni, mit akarunk jövõhéten? <#falbav>

Christian88
Tényleg sarkazni kell 0-0-nál? <#falbav>

http://www.twitch.tv/hegii

tobias88
azt nem tudom miért írtam, gondolom az utolsó forduló írása után benne maradt a fejemben a szó, de tudom hogy nem utolsók. Viszont rendkívül unszimpatikusak
[HUN]FaTaL
Milyen utolsó? 😄 Az Elchevel játszunk, nem a Betis-szel.

tobias88
Remélem azért lesz nyáron valami szabálymódosítás, mert ez nem tesz jót a focinak, hogy már az elsõ percben húzzák az idõt. Elképesztõ, hogy olyant lehet hogy egyik játékos a másiknak odadobja a labdát miközben nem õk jönnek õ meg feldobja a levegõbe és úgy adja oda.
tobias88
Nem érdekel ha az utolsó fordulóban döntetlen lesz a meccs vagy kikapunk, de ma nyernünk kell az utolsó ellen. Vért izzadva vagy szép játékkal? Nem számít. Egy góllal legyen nálunk több a végén.
bakkerman
Este!! Sport2 19:00!! Elche-Barca!!

tobias88
Remélem ha Puyol visszavonul, akkor ezt mint játékosként teszi csak meg. Ettõl még a meccseken jó lenne ha leordibálná a játékosok fejét, mint segédedzõ, hogy jobban fussanak.
bakkerman
Alves:

„Nagyon sok dolog elhangzott már a jövõmmel kapcsolatban. Sok esetben valaki úgy mond dolgokat, hogy a másik még nincs kész arra, hogy meghallgassa. Ha az emberek engem elviselnek, akkor úgy fogadnak el, amilyen vagyok. Ha nem tetszem így, elmegyek. Ha a dolgok nem vesznek új irányt, akkor meg fogom fontolni a váltást, ha nem változik a légkör, azok az erõk, amik most mozognak."

„Te tudod, hogy milyen nehéz eljutni a Barcelonáig, és fáj, akinek fáj, de én része vagyok a klub történelmének, ráadásul a történelme legszebb szakaszának."

„Amikor én jöttem, egy két éves nyeretlenségi sorozat után voltunk, azért küzdöttünk, hogy bejussunk a BL-be. Aztán idejössz, olyan csapatot csinálsz, ami történelmi, és úgy tûnik, mintha nem tettél volna semmit. Én elismerem, hogy a foci a folyamatos jó teljesítményrõl szól, de azt sem lehet elfelejteni, ami korábban történt."

„Ahhoz, hogy maradjak, meg kell változnia a szituációnak."

Abból amiket mondott nekem az jön le,hogy 100% távozni fog

bakkerman
Meg neki jobban fekszik a brusztolós fizikai futball ami inkább jellemzõ a PL-re mint a La Liga-ra. Igazából én sose voltam oda érte,hogy idehoztuk,de azért sok sikert neki bárhol is folytatja

tobias88
Szerintem visszaveszi Wenger. Õ tudja hol kell használnia és pont kellene neki egy ilyen ember, ráadásul õ már bizonyított és olcsó is.
bakkerman
Ez is igaz. Songról az a hír járja,hogy visszamegy a PL-be,a Tottenham meg a MU is vinné,10-12 millió környékén. Durván bukni fogunk rajta (is)

tobias88
Song a Premier League egyik legjobb középpályása volt és az akkori Arsenal legjobb játékosa. Látod hogy mi lett vele is
bakkerman
a Serie A egyik legjobb középpályása,és ezt úgy,hogy nem akárki mellett játszik...(Pirlo) Most a VB-n kiderül,hogy mit tud a válogatottban is éles meccseken,de én szívesen látnám egyszer nálunk. Persze Busi a number one jelenleg

Aguero, Klose<#taps>

Subotic

Arda Turant én se értem amikor remek szélsõ:S

tobias88
Minek nekünk Pogba? Busquets kirobbanthatatlan volt Yaya Toure mellett is...
Juve biztosan nem adna értük annyit amennyit érnek (18+25)
bakkerman
kölcsön+opció,meg 2-3 gyerekre Barca elõvásárlási jog,meg 10 darab Fiat500-as a szakmai stábnak

Sippie
lehet bedobják a Milan módot, hogy viszik kölcsönbe, jövõre meg 2 milliót adnak értük összesen?
bakkerman
Alexis-Adriano kettõst csomagban vinné a Juve. Kettejük értéke 45 millio ojró,kétlem hogy ennyit kiperkálnának az olaszok,bár ha ideadják értük Pogbát,én részemrõl okés a dolog 😄

tobias88
Jó lista lett volna, bár Arda Turan-t aki kihúzta az se normális <#vigyor>
bakkerman
A JóIsten most adott egy második esélyt a csapatnak egy ilyen borzalmasan szar tavasz után,és a saját kezünkben a sorsunk...Bízom benne,hogy erre a két meccsre megrázza magát az együttes,és él ezzel a lehetõséggel. Talán egy idei bajnoki cím lenne a legértékesebb az elmúlt évek címei közül,legalábbis nekem. Catalunya per sempre!

Megmerem kockáztatni hogy ezzel a kerettel, Guardiola is ugyan így végzett volna... Nem az edzõ a legnagyobb hibás.

Szerintem a vezetõségnek kellett volna, kellene gondolkodnia hogy egy európai tapasztalattal nem rendelkezõ edzõt mégis hogy gondolták hogy egy Barcelona szintû csapathoz hoznak.
A vezetõség mégis hogy gondolta, hogy a 6+ éve toppon játszó csapatunkba csak elõre kell erõsítés, középre és hátulra nem.
És igen, az edzõ idejön, kap egy motiválatlan szarrányert bandát és akkor kezdjen velük valamit amikor semmi tisztelete nincs.
Tata nem Barca kaliber. A vezetõség nem Barca kaliber. A játékosok akik a világ legjobbjai a posztjukon pedig öregednek, vesztenek lendületükbõl motiváltságukból...

PS3 Slim 250 PC

Effe88

Rendben van de nem kellene az egészet Tatára kenni. Oké megkövetem magam, hogy rossz edzõ volt, de azért a játékosok is eléggé tehetnek róla.

Pont most akartam linkelni, hogy milyen jól összeszedték Tata hibáit 😊
http://sportgeza.hu/futball/2014/05/07/tatabarca/

Azért nem minden szar ami az indexen megjelenik 😊

Az indexen a Barca cikk mekkora baromság. Méghogy minden rendben volt Tata elõtt. Vicc.

bakkerman
Na ezt nem gondoltam volna,hogy megint beikszelnek.