33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#9166 eto'o-t könnyebb lenne pótolni,de ne menjen akkor se! -
el bruja #9165 elhalkult a Roni ügy, a Milan most Eto'ot akarja... -
#9164 már ennek is kell (sajna) örülni:S -
#9163 11-esekkel 5-4 re nyertük meg, így mienk a Katalán-kupa :) (legalább ez megvan...) -
#9162 vége? -
el bruja #9161 na kár volt megszolalni...1-1 -
el bruja #9160 1ébk Barca vezet 1-0ra Belletti góljával... -
#9159 Sziasztok!
Nem teljesen ideillő kérdés, hanem inkább Ronaldinhoval kapcsolatos. Volt/van valakinek Ronaldinhos sípcsontvédője ("pipa" Tiempo)? És ha igen, mennyire védte a lábat? Mert épp készülök venni egy olyat, csak nem tudom, jó választás-e. Előre is köszönöm a választ! -
el bruja #9158 ja mai Katalán kupa döntő ... -
el bruja #9157 a hivatalos honlapon azt írják, hogy ma lesz az Espanol meccs... -
#9156 énis örülök, nem való neki a spanyol foci sztem... -
el bruja #9155 hát ja én is... nem is nagyon illene rá Barca mez:) maradjon csak a Chelseanél. -
#9154 A Bacának nem kell Lampard
Én személy szerint örülök is neki -
#9153 Név nélküli mezek voltak.... -
#9152 nincs mit, és igen, szünet van, a válogatott meccsek miatt -
#9151 ja most szünet van? Nem is tudtam, kösz az infot! -
#9150 június 9. szombat 21:00 -
#9149 Sziasztok!
Megmondanátok nekem, hogy mikor lesz az Espanyol-Barca meccs?
Előre is köszönöm! -
#9148 Énsem siratnám meg... -
#9147 menjen csak, vissza se nézzen:) -
#9146 tényleg jól játszott -
#9145 hát én se nem.
és akkor jöhetne Sissoko(Y) -
#9144 Hát sztem,Ronaldinho volt a meccs embere a Brazil részről.. Nagyon jól játszott, sok labdát adott,szépen cselezett stb. Remélem hogy visszatér a régi Dinho és akkor jólesz minden:-) -
Zséé #9143 Hát nyugodtan elmehet. Nem fogom megsiratni :) -
#9142 De nincs ráirva a név szóval nem jelent ez a számcsere sztem semmit.. :) vagyis remélem:) -
#9141 hát érdekes.. :S -
el bruja #9140 Hát nemtom... 1csomo brazilos ronis10es cuccot adnak/adtak el... az mind mehet a kukába?Bár ha jövőre nem lesz ilyen rossz idénye biztos "visszakapja"... -
el bruja #9139 7es... -
#9138 és Dinho hanyas? -
#9137 yap.már elég régen. -
el bruja #9136 most nézem... Ronaldinhotól elvették a 10es számot a brazil válogatottban és Kakának adták... mindenki tudta csak én nem? -
#9135 [c]Négy helyre fizethet a Barcelona Rodrigo Palacióért[/c]
Az FC Barcelona újabb argentin tehetséget igazolna. A katalánok annak ellenére nem mondanak le a dél-amerikai ország labdarúgóiról, hogy a közelmúltban több gaucho is, köztük Riquelme, Maxi Lopez, Bonano, vagy épp Saviola nem tudott gyökeret verni a spanyol bajnoknál. A kivétel Lionel Messi és most Rodrigo Palación a sor.
A gránátvörös-kékek megegyeztek a Boca Juniorsszal. Az argentinok alelnöke, Pedro Pompilio szerint az egyetlen problémát az jelenti, hogy Palacio játékjogát a Boca mindössze 32.5 százalékban birtokolja, míg a többi a Huracan és a Banfield labdarúgócsapatának, valamint a menedzser, Juan Paladino tulajdonában van. A Barca azonban csak a Bocával akar tárgyalni és nem hajlandó négy fél érdekeit is figyelembe venni. „Megegyeztünk a Barcelonával, de most tárgyalnunk kell a többi tulajdonossal is. Amennyiben megállapodunk, úgy Palacio júliusban Spanyolországba költözik” – mondta Pompilio. A Huracannal biztosan nehéz dolga lesz a Bocának, mivel a kis argentin klub a hírek szerint 2.5 millió dollárral nagyobb részesedét szeretne az üzletből, mint amit a Buenos Aires-i csapat ajánl. „A megállapodásunk óta kiestek alsóbb osztályba és most több pénzt kérnek, hogy megerősíthessék a keretüket” – tette hozzá a Boca alelnöke, aki szerint Paladino is inkább a zsebét nézi, mint Palacio érdekeit.
2007. június 01. -
#9134 Edmilson Barcelonából Milánóba költözhet
BL-győzelem ide vagy oda, Carlo Ancelotti kijelentette, hogy a Milannak szüksége van még egy Ambrosini-típusú és képességű középpályásra ahhoz, hogy a következő szezonban a bajnokságban is legyenek esélyei a Rossoneróknak. Leginkább a Real Madrid braziljára, Emersonra fáj a foguk a lombardoknak, de a Barcelonában is játszik egy brazil futballista, aki felkeltette a Milan érdeklődését.
Mégpedig a 30 éves Edmilson, aki 2004 óta két komolyabb sérülése miatt mindössze 60 mérkőzésen lépett pályára a katalánoknál. A brazil védekező középpályás a La Gazzetta dello Sportnak elismerte, hogy a Milan már tett lépéseket az ügyében. "A honfitársaim nagyon boldogok Milánóban, és a csapat is legalább olyan tekitélyes klub, mint a Barcelona. A lehetőség adott, de a Milannak előbb a Barcelonával kell felvenniük a kapcsolatot."
A transzfer mellett szólhat, hogy Edmilsonnak jövőre jár le a szerződése a Barcelonánál, vagyis jelentősebb összeget már csak idén kaphatnak érte - már amennyiben Rijkaard lemond a futballistáról. A Milan számára az is pozitívum, hogy Edmilson olasz útlevéllel is rendelkezik.
2007.06.01. 11:15 -
#9133 újreg... -
#9132 hulye-.- -
#9131 banplsdelthx, reklám-.- -
el bruja #9129 ja...bizta jó meccs volt:) barcatv-n remélem leadják. -
#9128 4-3 ra nyertünk :) Dos Santos 2gólt vállalt:D -
el bruja #9127 beszarás... lehet hogy megint nem adják le csak barcatv-n ismétlésnek? :\ -
el bruja #9126 na ott még nem néztem...:D