33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#9206 hol nézitek a barca meccset? sopcaston mindenhol a zaragoza real megy -
#9205 D.Milito 0-1 a Zaragozának!!! -
el bruja #9204 anyááád vezet a zaragoza:D -
#9203 ZARAGOZA IS VEZET! -
el bruja #9202 na szép... -
#9201 Tamudo -
#9200 Vezet az Espanyol 0-1... :( -
#9199 vezet az espanyol ????????????????????? -
#9198 Melyik csatornán lehet értelmesen befogni a Barca meccsét? Mert nagyon nem akar bejönni az a két csatorna, amit a streames oldal ír! Help! -
#9197 én rajtam: Barca sapesz,sál,és a karkötő,és képzeletben egy Zaragoza sál:) -
#9196 ezt meg se hallottuk -
el bruja #9195 mekkora szívás lenne, ha zaragoza megverné a real, de barca meg kikapna... -
#9194 Ja bocsi, nem karkötő, csuklópánt és apu hozta nekem Barcelonából. -
el bruja #9193 karkötőt a képes sporthoz adtak...:) -
#9192 karkötőt hol vetted:P? -
#9191 Rajtam: Barca sapka, Barca karkötő, Barca gatyóm és Messi mezem minimum :D -
#9190 Keresztapámtól kaptam egy eredeti '99-es BARCA mezt, amit még akkor vett amikor Barcelona-ban volt, egyértelmű, hogy rajtam lesz, és HAJRÁ BARCELONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA -
#9189 Így van! Hajrá fiúk, hajrá Barcelona!!!!!!!!!! -
#9188 na ma este mindenki TV elé,és szurkoljon a csapatunkért,és imádkozzon a Zaragozáért!!
Visca el Barca -
#9187 állítólag Giuly után az Olymique Marseille és az AS Monaco érdeklődik.. -
Zséé #9186 Hát asszem ma eldől a bajnoki cím sorsa. Ha a Real nyer akkor ennyi volt... -
#9185 Remélem ma jól fogunk játszani. Marha kíváncsi leszek, milyen mértékű lesz lesz a motiváció,mert most a bajnokin is múlhat ez a meccs. -
Csaba #9184 Azért, mert kell egy védekező középpályás, és Edmilson jelenleg nincs itt. Remélhetőleg nem állítják ki.:-) -
#9183 :( hajrá Messi! :) -
#9182 óó, hogy azta rohadt, mi a szarnak motta? -
#9181 Hát, ez sorsdöntő lesz...ma este hajrá Zaragoza :) -
#9180 FC Barcelona-RCD Espanyol:
Barcelona, Camp Nou
21:00
Vezeti: Rodríguez Santiago
FC Barcelona: Valdés; Zambrotta, Puyol, Thuram, Gio, Motta, Xavi, Deco, Giuly (Iniesta), Messi és Eto'o.
RCD Espanyol: Kameni, Lacruz, Torrejón, Jarque, Chica, Moisés Hurtado, De la Peña, Rufete, Luis García, Riera és Tamudo. -
#9179 Az Espanyolt fogadó tizennyolc fős keret:
Kapusok: Valdés és Jorquera
Védők: Belletti, Oleguer, Puyol, Thuram, Zambrotta, Márquez és Gio
Középpályások: Xavi, Iniesta, Deco, és Motta
Támadók: Giuly, Messi, Eto'o, Gudjohnsen, Ezquerro és Ronaldinho. -
#9178 ohh bazz...
akkor hajrá Messi&Ini -
el bruja #9177 nem játszhat... most dölt el este. -
#9176 Most mikor vál el ,hogy Ronaldinho piroslapjával mivan?
Mert ovlastam hogy envezte Rijkaard -
#9175 Azért csak lesz 1 kevés kis ideje a pihenésre is, nem szeretném ha úgy járna mint idén Ronaldinho... :-) -
#9174 úgysem megy ;) -
#9173 nem megy:D -
#9172 mi posztra igazolunk , nem összevissza:) bajnokság vége után ajánlatot fogunk tenni Eto'o-ért.. vagy jön vagy nem:) ennyi -
#9171 Messi nem pihen -
el bruja #9170 ismételték barcatv-n, a fiatalok jol játszottak, de pl. Giuly meg Motta...öket nem tulságosan érdekelhette a katalán kupa :\ -
#9169 Múltkor kijelentette,hogy marad ,de azért erősködjön csak a Milan... 1 hét múlva jönni fog Valdes? aztán Puyol majd Messi? vagy mi?:D
#9164: sztem örülni is kell, fiatalok játszottak tőlük sztem jó teljesítmény ;) -
#9168 jóvan, maradjon csak:) így is kevés az értelmes csatár -
el bruja #9167 nem megy, marad már egy ideje kijelentette.