Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
amúgy nem számít, ez a csapat nem érdemelt bajnoki címet amúgy sem. Az meg hogy 5 méterre nem vagyunk képesek passzolni, no komment.
Sippie
mekkora patkány ez a bíró is, felrúgják Xavit, lapot nem kap, az atleticos elesik, már villan a sárga... mi a faszom ez?
dave9004
minden meccsen van ilyen ahol idõt kell húzni. Nyilván majd a barcád húzza az idõt hátrányban.
de am is mi az a 10 percnyi példa? addig járt a labda v mi?
Sippie
annyira jó a pontrúgás elleni védekezésünk, mint a védekezésünk... nem pontrúgás ellen 😄
tobias88
Ilyen nagyot már rég ordítottam. Fater Madridos, mondja hogy mi is húznánk az idõt, de kb 10 percnyi példát tudtam mutatni, hogy mi nem húzzuk...

Felháborító amit csinált az Atletico, sárga járt volna Turannak és Costának is. Na nem azért, hogy lesérültek, hanem hogy a pálya szélén sérülnek le, nem mennek le, hanem bejön 1szer az ápoló osztag, visszajönnek majd még egyszer bejön az ápoló osztag és csere lassan. Fejenként 3 perc

Ezért a látványért 1 gyerek se kezd el focizni, büntetni kéne az idõhúzást sokkal jobban.
[HUN]FaTaL
Idén sztem senki nem szidta, tavaly volt pocsék formában.

Óriási bombát vágott 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Végre mintha hajtanának a fiúk

kaposi1
Atya ég mekkorát vágott Sanchez.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Sanchez... mennyit szidták idén

[HUN]FaTaL
Na 10 perc csúszással nézem, hajrá!!!

bakkerman
Na hajrá baszki !!!!!! BARCA

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
a vezetõség bábot akar,nem VEZETÕedzõt,de ha lesznek eredmények,lesz ismét szép foci,jó Messi,jó védelem,akkor már megérte

tobias88
Sanchez és Alves mostanában ezt megteszi, de Messitõl utoljára ilyent csak 2012ben láttam
bakkerman
röviden,tömören ennyi a lényeg mára

kaposi1
Egy dolgot várok el ma tõlük.
Lássam hogy kúszva mászva mindent megtesznek a bajnoki címért.
Ez a minimum.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

tobias88
Amúgy BL selejtezõt Spanyolországban csak a 4. játszik, ilyen szempontból mindegy, hogy hol végzünk
tobias88
Guardiolát jó döntésnek tartottam, Luis Enrique-t nem. Õ nem volt közel sem akkora ikon a klubnál és az eddigi edzõi karrierje se megnyugtató.
bakkerman
Luis Enrique pedig bejelentette lemondását a Celta Vigonál,amibõl következik az,hogy hétfõn bejelentik hivatalosan õ lesz az új edzõnk.

tobias88
Én annyira nem várom. Sajnos sejtem hogy mi lesz. Impotens tili toli ahogy mostanság és az Atleti meg kontrázik végig és 0-0
bakkerman
1 óra 45 perc a kezdésig!

tobias88
Dukálna a meccs után egy kupaátadás, hiszen a 2 csapat között dõl el a bajnokság, de a Spanyol Labdarúgó Szövetség elnöke úgy döntött inkább külföldre utazik és így csak a jövõ szezon elsõ meccsén lesz az ünnepélyes átadás...
[HUN]FaTaL
Tényleg, pedig vasárnapra emlékeztem. A picsába, akkor ezt is csak felvételrõl látom :/

[HUN]FaTaL
Holnap? Nem vasárnap játszunk?

bakkerman
akkor mondok egy két cifrát...na majd holnap kiderül

Sippie
vagy nem lesz kint, mert minek törje magát, ha már úgyis fix a fizuja 😄
bakkerman
megkapta a 1780 csilliárd eurós fizuemelést? Akkor mostmár õ is kint lesz a pályán,nemcsak a meze,ez jó!

Messi 2019 ig hosszabbított. Hivatalos

PS3 Slim 250 PC

tobias88
Az Atletico kezdõ 11e játszotta messze a legtöbb mérkõzést a szezonban, ami jó hír számunkra. Eléggé fáradtak és a BL döntõre is pihenniük kellene:

A statisztika viszont õket hozza ki gyõztesnek. A fenti rész az eddig eltelt 37 meccsre vonatkozik a bajnokságból. Látszik, hogy nekik nem kell nagy labdabirtoklás a sok gólhoz, viszont rendkívül jól szerelnek és fejelnek. Mivel a Barca ellen betömörülnek, többet kell szerelniük és a magas labdákat kifejelniük, csak hogy abban pont õk a legjobbak.

Az idei egymás elleni eredmény gyalázatos, de ha vezetést szerzünk akár milyen módon, akkor bajnokok vagyunk.
tobias88
Ezt akartam én is belinkelni, sajnos... A kedvencem visszavonul és nem úgy ahogy megérdemli.
bakkerman

1999-2014
Grande Puyi,Grande Capitano! <#worship><#worship>

Mekkora már az elején amikor a kis tacskó Puyolt ajánlgatja az öreg fószer 😄

bakkerman
márpedig igazolni kell,és mélyen a zsebbe kell nyúlni,a foltozgatásnak nincs értelme,és ugyanaz lesz a vége mint idén,csak más edzõvel.

tobias88
Amúgy én egy ilyen csapatnak is örülnék a következõ évre:

------------Ter Stegen-------------
Cuadrado---T. Silva---Pique----Alba
-------------Yaya Toure------------
--------Cesc---------Iniesta-------
-----Silva-----Messi-------Neymar--

Persze ez egy nem hosszú távú és kifejezetten drága keret lenne sajnos, így biztosan kizárt (az viszont biztos, hogy hatalmas javulás lenne)

A realitás meg sajnos ez:
------------Ter Stegen-------------
Cuadrado---Bartra---Pique------Alba
-------------Busquets--------------
--------Cesc---------Iniesta-------
----Sanchez-----Messi------Neymar--

Sírhatunk akárhogy, csatár biztosan nem érkezik, a középpályát Rafinha érkezésével megoldottnak tekintik és a középsõ védõ posztra is csak 1 ember fog jönni és õ se sok pénzért.
bakkerman
Gratula a Sevillának! Spanyol házidöntõ lesz az európai szuperkupában,spanyol csapat megy a Klub VB-re...És semmi jel nem utal arra,hogy ez változzon rövid idõn belül. Éljen a bohócliga!

Sippie
A spanyol bohócliga behúzza az EL-t, és a BL-t is... muhahaha

#30546: kötekszel? <#ravasz1>
bakkerman
Tuti megint valami fasza élõkép lesz. Bevonulásnál a himnuszunk mindig nagyon adja,amikor szól a "blauugraana al veent un crit valeent.." 96-98 ezer ember,csodás

tobias88
98 ezer, azért nem mind1
Sippie
ha kikapunk akkor nem piálsz hajnalig? 😄

Sokan sokfélét nyilatkoztak már az elmúlt idõszakban, úgyhogy ezt ki lehet tenni a falra, sokra nem megyünk vele. Reméljük a szurkolókon nem fog múlni 447 matracos drukker, vs 90ezer Barcás 😄
Igen, sajnos már jó ideje csak a pofa nagy... nyilatkozni tudnak, a hibákat ismerik, meg majd most megmutatják, meg hiba lenne kihasználatlanul hagyni ezt a lehetõséget... blabla... aztán a pályán egy nagy szar amit mutatnak. :S

PS3 Slim 250 PC

Szvsz esélytelen. Az Atletic nagyon rá van pörögve. A BL-t is be akarják húzni. Nálunk meg, hiába mondja ezt Leo, ha amúgy zéró az összetartás és morál.

bakkerman
Leo:
„Nagyon nehéz év volt. Már korábban is sok nehézségen átmentünk, ezeken túljutottunk, és szerintem nagyon fontos lenne, ha úgy fejeznénk be a szezont, hogy elhódítjuk a Ligát. Ez nem azt jelenti, hogy megmentenénk a szezont, ezt nem tudom, de az biztos, hogy számunkra ez a Liga nagyon sokat jelentene.”

akkor nyomás ki szombaton a pályára,és vért izzadva egy szar talált góllal,de verjük meg az Atleticot baszkikám !!! És akkor jöhet a <#pias><#pias> Én részemrõl ha szombaton gyõzünk,vasárnap hajnalig mulatok,az biztos! <#hehe> VAMOOOS

bakkerman
PL-ben idén 35 bajnoki 20 gól,9 asziszt,90%-os passzmutató.

Sippie
nagyon sajnáltam mikor eladtuk, rajta mindig láttam hogy hajt a csapatért, ráadásul fizikailag sem gyenge, és magas is mint a franc 😄 Még távolról is lövöldözgetett, meg odatette magát amikor vesztésre is álltunk, volt hogy még õ spanolta a többieket hogy gyerünk már.

Pl. ebben a videóban elég sokat játszik az említett pozícióban. Btw a flega cselei is sokkal jobban mûködnének elõl.

Szerintem semmi szükség magas befejezõ csatárra. Azt csak amiatt mondogatja mindenki, mert idén állandóan ívelgetünk és nincs aki befejelje. De ha elhagyjuk az ívelgetést, akkor teljesen felesleges idehozni egy magas csatárt. Én kipróbálnám Busquetst is egy sorral feljebb. Amikor pár percig ott játszott mindig zseniális megoldásai voltak, ráadásul a vkp múltja miatt hatékonyabban megakasztaná az ellenfél kontráit, mint Xavi vagy Cesc. Amúgy bakkermanéhoz hasonló felállást képzelek el én is:

-----------Ter Stegen-------------
Cuadrado---Laporte/Bartra---Pique-----Alba
-------------Mascherano--------------
--Busquets/Xavi-------Iniesta/Cesc-------
-----Reus-----Messi------Neymar

bakkerman
Yaya eladása mai napig nem tiszta nálam

tobias88
Érdemes azért nézni 4:55tõl a videót. Busquets az életben nem lenne képes ilyen cselre mint amit Yaya csinált, meg ilyen indítós passzokra sajnos.
bakkerman
ígyvan,nálunk a jobbhátvéd az tulajdonképpen ott mozog,ahol egy másik csapat szélsõ középpályása indul

Sippie
speciel ha jók a beadásai, máris elõrébb vagyunk vele mint Alvessel. Alves is csak papíron védõ, nem egyszer kapunk az õ helyérõl gólt, mert tulajdonképpen mindenhol van, csak ott nem.
bakkerman
láttam,és én se értem,hogy miért õ lesz (??) Alves utóda,de ha már jönni fog tényleg,akkor csak jobbhátvédnek használhatnánk,ezért írtam be õt.

Tom: középcsatár posztra nem fog jönni senki,nem az érdeke Leo-nak,és az õ szava (is) dönt...Luiztól én nem félek,örülnék ha õ jönne,persze megvannak a hibái,mint mindenkinek.