33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• [HUN]FaTaL
    Ini is tud szélsőt játszani, és fel lehet hozni Munirt a B-ből.
  • [HUN]FaTaL
    Állítólag a nagy arca miatt adjuk kölcsön.

Munir jöhet a helyére a keretbe.
  • ToM1113
    Suarez eltiltása marad, a társakkal viszont együtt edzhet, gondolom barátságos meccseken játszhat.
    Duli-t kölcsön akarják adni.
    Ez azért érdekes mert jelenleg akkor Messi, Pedro, Neymar a 3 bevethető csatár akikkel neki ugranánk a szezonnak, esetleg Rafinha.
    Ez így kevés, jönnie kell még valakinek előre.

• bakkerman
    hétfőn láthatjuk őt Neymivel együtt,kiváncsi vagyok a kis brazil hogy fog mozogni a sérülése után
  • Sippie
    ja már látom, kivételesen érdemes volt NSO-t olvasni :D
  • Sippie
    volt valami változás suarez ügyben? Barca oldalon azt írják holnap csatlakozik az edzéshez és hivatalosan bemutatják hétfőn. Pedig elvileg edzenie se lehetne, nem?
  • bakkerman
    Dulifuli meg nem győzte meg eddig Luchot,ha jön Cuadrado akkor valszeg kölcsönbe lesz küldve...hát nem tudom,legalább egy fél évet adjunk már neki,Pedro se 2 meccs alatt illeszkedett be,aztán mostanában hiába szar,mégis kerettag,egy esélyt érdemelne Duli is
  • bakkerman
    Hivatalos: 'Tata' Martino lett az argentin labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya.

újabb báb Messi mellé
  • homeless
    Trollfociról:

Utoljára szerkesztette: homeless, 2014.08.11. 16:00:44
  • Sippie
    győztes gólt rúghatott a fradi ellen, szerintem ezzel pályafutása csúcsára ért
  • bakkerman
    mostanában ő intézi az igazolásokat,ezért lett Neymar 100 millió,Suarez meg 80
  • Sippie
    há mit keres ott a Matolcsy?
  • bakkerman
    kis érdekesség:
    Salzburg - Grödig 8-0 Jonathan Soriano 5 gólt lőtt,így 3 bajnokin már 9 gólnál jár. 3 évig volt a B keretünk tagja,ontotta a gólokat,és a Salzburgnál is 2012 óta már 73 gólnál jár.
  • bakkerman
  • bakkerman
    az Arsenal micsoda trófeahalmozó lett,pár hónapon belül két kupa,Cesc szarul választott
  • bakkerman
    "Az első keretet teljesnek tekinti Luis Enrique, noha a Barça vizsgálja Cuadrado helyzetét. Alternatíva még a dortmundi Piszczek. "
  • tobias88
    ha jön cuadrado akkor kb a vezetőség 3 év munkáját végezte el
  • bakkerman
    0-6 lett a meccs vége,ezzel a kezdővel toltuk
    Jordi Masip – Martín Montoya, Piqué, Bartra, Jordi Alba – Sergi Roberto, Busquets, Iniesta – Munir El Haddadi, Rafinha, Pedro

gólok: Haddadi 2,Pique,S.Roberto,Sandro Ramirez,Bartra
  • ToM1113
    Vermaelen hivatalosan a Barcáé, 5 évre írt alá.
  • bakkerman
    HJK Helsinki - Barca 16:00

nem értem minek kell ilyen szar haknitúrákra menni európa másik végébe,mehetne a csapat nyugodtan az olaszokhoz vagy svájcba,ott lenne 3 meccs,.meg még otthon meghívnának egy sztár klubot,és ennyi.
  • bakkerman
    Cuadrado mint "szélsővédő" még mindig napirenden van,Fio elnöke azt mondta nem lát sok esélyt a maradására
  • [HUN]FaTaL
    Vermaelen... Még 20 millió egy olyan védőért, aki nem fiatal, ellenben rohadt sokat sérült, tavaly szinte alig játszott... Még Mathieut is jobb igazolásnak tartom, ő legalább két poszton bevethető.

Egy olyan átigazolási szezonban, ami a védőkérdés megoldásra lett beharangozva, vettünk (tök feleslegesen) egy csatárt 80 millióért, majd két hátvédet összesen negyvenért. És még Alves is a nyakunkon marad, szélsőhátvédet nem vettünk, jövőre meg jöhet a transfer ban és Alves meg lelép (lehet hogy jobb is), mert lejár a szerződése.

Összességében csalódott vagyok emiatt, de majd meglátjuk LE mit alkot az új kerettel.
  • IXEMGabeo
    Vermaelen nem rossz vlasztas a vb n is jol tolta
  • bakkerman
    nem rossz vétel, kőkemény csatákhoz volt hozzászokva a PL-ben,és nem is szar csapatban lötyögött,"felüdülés" lesz neki a langyoska spanyol foci,megfogja oldani a dolgokat szerintem. Neki most elsőre kifejezetten örülök,Matyinak kevésbé örültem,de a belga jó lesz szerintem,bízzunk benne
  • ToM1113
    Közben Vermalen 15 millió fontért a miénk úgy néz ki.
    Hát.... na, jójó, legyünk elégedettek, de én nem erre a 2 belső védőre számítottam. Mondjuk lehetett volna egy Hummels+Maquinhos páros, nyilván 3x ennyibe került volna, de talán minőségibb és sokkal időtállóbb. Valahol a kettő között kellett volna.
  • ToM1113
    A tegnapi meccset láttam.

Az első félidőben lehetőséget kapott az A csapat legtöbb játékosa, beleértve Iniesta, Pique, Pedro, Bravo, Busquets, Rakitic.
    A második félidő elején a legjobbak lejöttek és a B játékosok kaptak lehetőséget, így mondhatjuk hogy a 2. félidőben már szinte vagy egyáltalán senki sem volt fent a pályán az első csapatból. Az egész mérkőzést uraltuk. Sok bizakodásra okot adó megmozdulás, befutás, előre passz, bejátszás volt. Végre láthattunk letámadást. Bravo fantasztikusan védett.
    Itt vége a dicséretnek.
    A helyzetkihasználás pocsék. Többször hatalmas ziccereket hibáztunk. A labdabirtoklás továbbra is meddő fölényt mutat, igaz helyzeteink bőven voltak legalább.
    Igazából 1 potya gólt kaptunk távolról, az addig kiválóan védő Bravo hibázott a második félidő 80. perce környékén.

Összességében bizakodó vagyok. Bár kérdéses számomra hogy mikor fog összeállni a komplett kezdőcsapat ha Messiék még 1 percet sem játszottak. Valamint a Napolin kívül nem hiszem hogy más nagyobb csapat ellen készülhetünk még a nyáron, ez se valami jó, tekintve hogy a probléma mostanában nem a kis csapatok ellen szokott lenni leginkább hanem a nagyok ellen. Ennek a gárdának újra össze kéne állnia, az új embereknek beilleszkednie, az új taktikát és hadrendet elsajátítani lenne szükséges. Az egy nagyon jó dolog hogy a fiatalok lehetőséget kapnak az előszezonban a bizonyításra, de így a felkészülés valójában nem tekinthető annak amire hivatott lenne a mi esetünkben leginkább.
  • bakkerman
    felső képen a tavalyi kapitányaink,az alsón az ideiek

annyira hiányzik Puyi...nekem ő volt a Barca,jöhet ide akárki,Neymar,Suarez,Rakitic,világsztárok,de az a Barca amit én megszerettem az vele indult a védelemben,és persze Victorral a kapuban.
  • Sippie
    Nézte valaki a felkészülési meccseket? Az eredmények elég siralmasok eddig, de a mérkőzéseket nem láttam, teljes csapattal állunk fel, és ez az új taktika? :D
  • ToM1113
    Azért nem értem annyira ezt a védő mizériát mert nehogy már ne tudnánk ki adni 40, esetleg 50 milliót 1 klasszis védőért, aztán le van tudva a sok szenvedés meg gondolkodás...
    Ha volt pénz majdnem feleslegesen egy Suarezre, akkor nehogy már egy fele annyiba kerülő védőre ne legyen.
    Mert valljuk be, egy Messi, Alexis, Neymar trió is van közel olyan jó mint most lesz ez.
  • bakkerman
    az a baj,hogy Alves nem kell Luchonak,de már a PSG-nek sem,valószínűleg a nyakunkon marad,és padozni fog,és átállunk a 3 védős rendszerre,amibe ha jönne egy jó középhátvéd még akkor is rizikós,mert Alba nyilván kezdő lesz mert katalán,de ő kurvára nem belsővédő. Ha meg Alves nem kell a mesternek,akkor jön Cuadrado,aki meg nem fog védekezni,középpályáról meg Busquets esélytelen hogy átmenjen valamelyik szélre ha ott megindul az ellenfél,kurva sok gólt kapnánk. A támadósor az tetszetős,ha Neymar magára talál a horror sérülése után,és mégjobban a csapat hasznára lesz,plusz még ottvan Harapós,meg Leo,brutál támadásaink lehetnének ha mindenki csúcson pörög.
  • ToM1113
    A védelem hibádzik csak sztem. Bár 2 vk-val megoldható lenne, ennek ellenére 2 gyors szélsővel rendelkező csapatok nagyon könnyen mögénk kerülhetnének.

Ha Alves megy, kell valaki a helyére. Cuadrado nagyon jó, szélső támadónak. Védőnek? Nem vagyok benne biztos hogy stabil pontja lenne a védelemnek.

Nem értem mit szórakozunk még mindig a középső védő poszttal. Oké, a PSG köcsög, nem jön Marquinhos. De mi van Hummelssel? Vermalennel, Verthongennel, de biztos akad még oylan aki erősítés lenne a csapatnak és nem 31 éves.
    Sajnos Mathieu-t nem láttam a bemutatkozó meccsén, de azt ovlastam meggyőző volt. Tökéletes csere embernek. De hol a klasszis....
  • bakkerman
    szerintetek?

ilyen 5-4-es meccseket nyomnánk
  • bakkerman
    vagy bárki,aki tényleg klasszis középhátvéd
  • tobias88
    örülnék ha thiago silva lenne a képen...
  • Sippie
    :DD:DD:D:D:D nagyonjó :D
  • bakkerman
  • bakkerman
    a Lazio 9 misiért vette meg De Vrijt,a holland válogatott védelmének egyik alapemberét...22 éves...mi kibasztunk 20 milliót egy 30 évesre
  • bakkerman
    Neymi a Gamperen tér vissza
  • kaposi1
    Barca - Porto Gálameccs Élő!

• bakkerman
    most felröppent egy pletyi hogy a PSG-nek még idén nyáron el kell adnia valakit,abban az esetben ha megveszik Di Mariat,és Marquinhos lenne az a valaki...nagyon remélem leigazoljuk