33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#33312 Ez van akkor, amikor 3-0-nál leül a csapat, mondván hogy hát ez megvan, majd beszop egy tök fölösleges idegenbeli gólt... -
#33311 Innen mostmar tenyleg essunk ki mert kovetkezo korben egy Real/Liverpool/Bayern nagyon elpicsaz minket ilyen moslek vedelemmel... -
#33310 Ilyen játékkal essünk ki a picsába... Mint valami kiscsapat. -
#33309 Piqué jól játszik ma -
#33308 Sima meccs volt,persze a karogok megint megtalaltak a csapatot hogy mind a 4 gol szerencses volt de sajnos nalunk nem tud senki se ollozni -
#33307 Na fantasztikus mérkőzés, és senki nem ír? :O Kihalt a topik :P -
#33306 Igen, csak nem ártana neki sem pihennie néha. A classicot meg úgy kellett volna már várni, hogy sorfalat álljanak :D -
#33305 Leo most nagyon ottvan,bomba formaban van,ennek oruljunk,hozott nekunk 1 pontot,lesznek fontosabb meccsek is meg ahol meg lehet szakadni. Clasico,BL... -
#33304 csak fél szemmel néztem a meccset, de ez így elég siralmas. Messi nélkül lószar a csapat jelenleg. -
#33303 hopp egy lesgól, na micsoda fikázást fog kapni a csapat, ha nyer :D -
#33302 "A Barcelona bejelentette, hogy három hétig nem számíthat Sergio Busquetsre, akinek jobb lába ötödik ujjában eltörött az egyik csontja."
dejó, hogy elengedtük Maschet :/ -
#33301 Es Dembelé a legjobbkor! Messi meg egy isten, hát ezvan. Nem tudom mi lesz ha visszavonul, ki fog ilyen gólokat lőni nálunk :O -
#33300 Idén még az, jövőre már nem.
#33298: Én egy kisebb (de országos) szolgáltatónál vagyok, így van rá esély, de ettől még borzalmas az a csatorna... Ha csak át nem húzzák az embereket is magukkal, de azt kétlem. -
#33299 Nyártól már nem. -
bodajoci #33298 a faszkivan má evvel az oligarcha andivajna tv-vel...persze lesz belőle mindjárt 3, h esély sem legyen arra, h a szolgáltatód mind a 3-at adja... -
#33297 bundesliga nem eurosport2? -
#33296 Bundesliga, német kupa kb., legalábbis fociból. -
#33295 A magyar “foci” felszopasa 6 kulonbozo musorban orakon keresztul,itthoni sztarlabdatologatok es sztaredzok elemzeseivel -
#33294 Akkor mi marad a Sport TV-nek?
Utoljára szerkesztette: mooo, 2018.03.07. 22:24:02 -
#33293 La liga jövőre a spíleren :( Meg a BL is.. Jó lesz némítva nézni a meccseket... -
#33292 Milyen rendesek, hogy facebookon streamelik a supercataloniakupát :D -
Nyiri #33291 Karrierje alatt rugott 600 gólja elosztva, hogy kiknek rúgta. -
#33290 ez mi lenne?
-
#33289 -
#33288 "A Barcelona-szurkolók számára rossz hír, hogy az Atlético elleni meccs első félidejében combsérülést szenvedő Andrés Iniestára az első hírek szerint három-négy hetes kihagyás vár, így többek között a Chelsea elleni Bajnokok Ligája-párharc visszavágójáról is lemarad."
Remek. Azert remelem gomes helyett dembele kezd, annyit ő is tud -
#33287 Ideje lenne mostmar Simeonenak jo messzire mennie a spanyol focitol,peldaul Angliaba,ott inkabb toleraljak ezt a favago stilust -
#33286 Hat az eddig tartott. És tényleg ezt a fatökű Gomest kellett behozni? Még a fradiba se férne be... -
#33285 En csak azert imadkozom hogy ne seruljon le ma senki...ez a favago atletico eletveszely -
#33284 Gomes... anyám.... -
#33283 Ez is egy igazi köcsög biro. Messinek egy belépőre sárga, a favágó ATMA meg 20. szabálytalanságra kapott 1et... gratula bazmeg. -
#33282 Ez is igaz. Cout nem is értem hova pihenteti, mikor a BLben már nem is játszhat. Meg dembelét sem ártana szoktatni, nem az ATMA ellen lesz kezdő gyanítom... -
ToM1113 #33281 Ezt most Valverde baszta el. Ilyen faszul felàllni... Coutinho és Dembelé is padozik. -
#33280 Ez egy remekül elcsalt mérkőzés volt...
Sasszem bírónk észrevette, hogy a kapufáról visszapattanó labda súrolt egy könyököt, az ellenfél kapusának röplabda mozdulatát bezzeg nem vette észre.
De az is gáz hogy egy las palmasnak nem tudunk 2 gólt lőni. (Sőt Messi nélkül 1et se).
Dinnyén nem tudom hány támadás ment el, ma övé az aranymálna díj... -
#33279 Ezt a büntetőt mi a lószarra fújta be? -
#33278 Atyaisten mekkora kezezés a kapustól, és semmi :D -
#33277 Suarezt lehetne padoztatni. Az kell h kisárgázza magát... -
#33276 Favágó Espanyol elfelejtett lefeküdni a reálnak. Júj mit fognak ezért kapni :O -
#33275 Nem tudom hog most szandekosan nem porogtek fel a sracok mert eleg volt nekik egy iksz,vagy most ennyit erunk nemzetkozi vizeken...Ez egy botrany volt -
ToM1113 #33274 Bocsi telóról írtam, remélem érthető. -
ToM1113 #33273 Így hogy nincs a BL-ben Coutinhot a jàtékunknak esélye sincs kreatívabb akinek lenni mint az utòbbi években. Ezért van talàn ilyen kilàtàstalan rossz jàték. Dembelé pedig ha nem kap majd rendszeres jàtéklehetőséget akkor a 2 csatàr kevés lesz a jòl védekező csapatok ellen. Ennek a fiatal sràcnak meg jàték idő kell hogy beilleszkedjen. Ma is kaphatott volna fél òràt szerintem. Hétvégén meg kezdenie kellene. Véleményem szerint nagyon inog alatta a léc azaz hatalmas nagy bukta lehet a leigazolàsa...