33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• IXEMGabeo
    en is orulok neki ezek ketten Busquetsel fel fogjak szantani a palyat...hamar nem lesz Iniesta kellett egy ilyen igazolas...mondjuk a kora miatt en Ngolo Kantenak orulnek a jonne
  • bakkerman
    Allitolag Vidal csak orak kerdese es be lesz jelentve mint kovetkezo igazolas! Szerintem jo vetel lesz,egy pitbull,vegigrobotolja a meccseket es az ellenfelek felnek tole mert egy allat,egy ilyen rombolo mindenkepp elfer a csapatba! Na meg eleg jo a rugotechnikaja is,es kapu elott se ijed meg. 25-30 millio lehet az ár,31 eves,a posztjan boven van benne meg 2-3 ütős szezon. Igy a kozeppalyankon nagyon sokat bovulnek a lehetosegeink,van labdaszerzonk,jatekszervezonk,es veroemberunk is :DD
  • bodajoci
    fasznak kellett játszatni már megint...az öreg úgyis szerelmes bele
  • Sippie
    ettől a szerencsétlentől soha nem fogunk megszabadulni baz+
  • bakkerman
    Igen ez a buli 100%-os penzmosoda volt de rosszul nem jartunk,jo volt Palika egesz szezonban,es emberileg is rendbe volt szimpatikus jatekos!
  • Sippie
    Ezt a pénzmosást ami Paulinho körül van bazzeg... és még csak nem is volt rossz a szezonban.
  • IXEMGabeo
    szivembol szoltal:( hianyozni fog...en odatennem Ronaldinhot, Rafa Marquezt es Van Bronckhorstot is...ok is a nagybetus Barca
  • IXEMGabeo
    kicsit tulzol Bakkerman...tavaszi szezonnal vannak problemak ott kellene a Barcanak koncentralnia kulonben a Roma elleni eset nem tortent volna meg, ha kelloen odafigyelnek...

Barca majdnem 100 golt lott a ligaban ismet, eppenhogy nem sikerult veretlenul bajnoknak lenni (Levante miatt) Messi golkiraly lett es a kupa is a Barcae...

BL pedig ugy ahogy van bunda szoval ne legyel elkeseredve
  • bakkerman
    Duplazas ide vagy oda,a 07-08-as szezon utan voltam utoljara ennyire csalodott egy szezon utan...Akkor BL elodontoig mentunk es 3.-ak lettunk a ligaban...Nincsen csapatunk. Van egy Messink,meg egy kb Atletico-Sevilla szint kozott mozgo csapatunk. Ezt a tenyf kurvara nehez elfogadni,nem is akarom,mostmar Ini sincs,egesz egyszeruen nincs miert kotodni ehhez a klubhoz,tonkrevagtak ezek a szarhaziak a vezetosegben,ha Leo elmegy/visszavonul mar nem az “FC Barcelona” leszunk hanem egy silany spanyol csapat. Remelem elegedett Bartomeu,ha Valverdenek van egy kis esze elmegy a picsaba,es sztaredzokent barhova fogadjak.
  • Sippie
    ennyit a veretlenül szezonról... legalább ebből írtunk volna történelmet, de nem bazdmeg, még ez se jön össze... gratula, végülis most kell Messit is pihentetni, hiszen sorsdöntő meccsek állnak előttünk... ohh wait...
  • Sippie
    hát itt meg mi a f... van
  • bodajoci
    simán,nagyon jó meccs volt
  • Sippie
    lemaradtam. Jó meccs volt? Megéri letölteni?
  • bodajoci
    tegnap meglátszott,h mennyire fog hiányozni Iniesta, meg az is, h ha van egy kis mozgástere Dembelének, akkor zseniális dolgokra képes
  • 6unn3r
    Maradjunk annyiban, hogy a bíró ide-oda is borzasztó szarul fújt. Én tényleg nem értem, hogy nincs egy épkézláb spori a LaLigaban, aki következetesen vezetné a meccset anélkül, hogy beszarna a a meccs súlyától vagy éppen hagyja magát befolyásolni a szupersztárok által.
    Bale érthetetlen hogyan hozta le egyáltalán sárga nélkül a meccset. Viszont Varane pl azért kapott sárgát, mert hátulról kissé megtámasztotta Suarezt, aki rögtön hősi halált halt. A meccs legelején viszont Rakitic taposta meg istenesen Casemirot, ami megint nem ért lapot.
    A Barca meg szerintem magát okolhatja, hogy pl Roberto is kiállításra került. Ostoba módon eldurrant az agyuk, és ez Messin is látszott, ahogy Ramost kitette az oldalvonalnál. Suarez ostoba vergődése szintén Ramosszal, majd Roberto v Marcelo. Az ilyen szitukban pedig mindig a Barca volt higgadtabb és a Real saját magát hajszolta emberhátrányba.
    Viszont 10 emberrel is jól állták a sarat és simán benne volt így is a győzelmük a pakliban.
    Szerintem amúgy jó kis meccs volt. Volt benne minden. Azt sajnálom, hogy Ronaldo nem folytatta, mert Asensio halovány volt. CR izgalmasabbá tehette volna az amúgy is pörgős meccset.
  • Sippie
    Paulinho baz....
  • Sippie
    mondjuk igaz, hogy egy szándékos odarúgás mitől kevesebb mint egy szándékos ütés. Más kérdés hogy Bél semmilyen lapot nem kapott. Nem csak a BL-be tolják őket, na :D
  • Nyiri
    Ha már Roberto. Bale mit keres a pályán még? Hagyjuk már ezt. Vicc ez a bíró is. Tudtam hogy a Real fogja elvenni a veretlenséget. Jobb lett volna ha a Sevilla intéz le minket és kész.
  • [HUN]FaTaL
    Roberto te hülye fasz. Ennyit a veretlen bajnokságról, szét fognak szedni minket a második félidőben.
  • Sippie
    Hát a gól után elég latymatag lett a játék, a felfutó embert nem vették észre, állnak egy helyben passzolgatnak, mintha mi vezetnénk...
    Balenél elég szépen elmaradt a sárga, de Roberto mekkora egy kretén bazdmeg... remélem szarrá bünteti a klub majd.
  • [HUN]FaTaL
    A vezető gól ellenére nem igazán érzem, hogy a csapat felpörgött volna, csoda, hogy nem vezet a RM. Ha nem ébredünk fel nagy verést kapunk a végére, ha kihasználják a helyzeteiket.
  • Sippie
    szólhatna a "Madrid, cabrón saluda al campeón"
  • bakkerman
    Igen,nem akart akkor elmenni/visszavonulni amikor már csak a padról jön be 10-20 percekre,mert még játszani akar. Bár azt nagyon remélem hogy nem Kinaba megy,inkább akkor legyen USA,megnéznék egy LA Galaxy-t hogy Ini osztogat középen Ibra meg elől
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2018.04.28. 08:39:05
  • Nyiri
    Ő döntött így. A vezetőség már többször nyilatkozta, hogy addig marad ameddig akar.
  • Sippie
    Én amúgy nem nagyon értem a döntést vezetői részről. Nem hiszem el, h lazább bajnokikon nem férne be, hogy más pihenhessen. Gomes szintjét fél lábbal is hozza.
    Ha Ini döntött így, hogy még sokszorosát keresse az utolsó években akkor azt mondom oké, de ez a szezon is megmutatta, h mennyire nem mindegy hogyan rotálunk. Bőven maradhatott volna még :/
  • bakkerman
    Ahogy az varhato volt...:( Puyi,Xavi,Iniesta,ok voltak szamomra a nagybetus FC BARCELONA,az igazi legendak akik valoban tobb mint egy klubba tettek ezt a fantasztikus csapatot...:( Nagyon szar lesz ösztöl ugy ranezni a keretre,hogy az ö neve mar nem lesz ott,de jol dontott,ahogy a palyan is mindig a legjobb megoldast valasztotta,most is igy tett. A kezdocsapatbol megy el,egy ikonkent!! De latjuk ot meg a palya mellett,vagy akar a lelaton vezeto posztban,remelem,ezt az irdatlan nagy tudast amit o felhalmozott atfogja adni valamilyen modon a kovetkezo generacio(k)nak :)
    Don Andres! :)

Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2018.04.27. 17:34:50
  • ItaloMucsacso70
    Esetleg tud valaki olyan oldalt vagy bármi lehetőséget ahol visszatudnám nézni az egész meccset ! De kizárólag a Digi Magyar kommentáros közvetítés érdekelne. Sajnos dolgoztam az este . Hosszú összefoglalókat már megnéztem de szívesen végignézném újra magyarul is.
  • Sippie
    Érdekes, hogy ugyanezért a megmozdulásért Busquets pirosat kapott hét közben, nem csak sárgát.
  • Sippie
    Mekkora gól :D
  • bakkerman
    Idén ugyanabba a hibába szaladtunk bele,mint Pep a Bayernnel anno,vagy idén a Cityvel,azaz nulla rotálással nyomni a bajnokikat kergetni a folyamatos 3 pontokat,óriási előnyt felhalmozni,de tavasszal amikor jönnek a sorsdöntő meccsek a BL-ben akkor jön ki ennek a következménye,a játékosok le vannak harcolva. Ezért nem nyert a Bayernnel Pep BL-t,és idén is ezért alázta meg nagyon a Liverpool. Mert áprilisra kell a 15 pont előny a bajnokságban...Valverden nagy volt a nyomás nyáron mert tavaly a Real lett a bajnok,és nálunk minden évben az az alap,hogy be kell húzni a ligát,de ha Gironák meg többi kiscsapat ellen folyamatosan a gála 11-et küldi fel akkor tavaszra a BL-re ezek a játékosok szétcsúsznak...be kellett volna áldozni ősszel-télen pár bajnokit,és akkor most ugyan izgalmasabb lenne a bajnokság de talán ott lennénk a BL-ben a 4 között...Közben a Real vidáman lesz zsinórban 3x BL győztes,ez boritékolható
  • Sippie
    ugyanerre gondoltam. Lehetett volna szezon közben is pihentetni nyugodtan, és akkor talán a Roma ellen nem zúgunk ki. Csak hát fontos rágyúrni a veretlenségi rekordra...
  • ToM1113
    Én most nem bánom a döntetlent mint eredmény. Sajnos lassan meg kell szoknunk hogy az "arany generáció" kiöregedőben van. Iniesta, Busquets, Messi, Suarez, Rakitics, Pique, Jordi alba, (Paulinho). 8 játékos 30 éves kor körül.
    Iniesta esetében már nyáron lehet távozni fog és a többiek is lassulni, kopni fognak. 3-4 szezonjuk ha van, az se biztos hogy oylan magas szinten mint az utóbbi években.

A legnagyobb probléma az hogy még mindig csak Messi köré építjük a taktikát. Ha ő nincs, a csapat megzavarodik és nem tudja megoldani a hiányát.

A tegnap esti meccsen legalább olyanok játszottak akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak. Ezt kéne többet, persze nyilván nem mellőzve a sztárokat sem, de kicsit több tered adni a feltörekvőknek (Dembelé, Coutinho, Mina, Denis Suarez...).
    Pihentetni éls rotálni nem csak most kellett volna szerintem, hanem már korábban.
    Dembelé góljának külön örülök!
  • Sippie
    most bezzeg tud pihentetni ez a ...
  • Sippie
    az a gond, hogy már évek óta megy a "fel kell ébredni" meg "majd tanulnak belőle". Nem, nem tanulnak. Ahogy 10 éve nem tudunk megtanulni egy normális kontrát vezetni sem. Most is 3-0-nál ment a tötyögés, aztán pont az idegenben kapott gól miatt szívtunk. 2 meccses párharcnál, ha van lehetőség, akkor igenis ki kell tömni a másikat. Ahogy a többi csapat teszi. Nem megáll fél órával a vége előtt, hogy júj, ez már sima... De ezt sose fogják megtanulni.
    Kurvagáz, de jelenleg a real csinálja jól a forma időzítést... lófaszt nem érünk a sikeres őszi szezonnal, ha tavasszal a BL meccsek között nem tudjuk pihentetni a "sztárokat". Előző bajnokin ugyan mi a faszért nem lehetett B csapattal felállni? Vagy mondjuk a sevilla ellen? Azért az 1 pontért Messit kellett beküldeni. Ennyit a tartalékok is tudtak volna. Látszik, hogy Messi is fáradt, többiek dettó, Suarezzel egyetértek, alig van normális labdája, a szar passzai után meg ugrálgat jobbra balra... Tegnap kb mindenki egy hulladék volt, még Umtiti is, pedig ő egy jó vétel volt.
    Ja és akiket januárban igazoltunk, Coutinhon kívül, azokkal mi van? Játszott már bármelyikük bajnokin? :D
    Ezt a szezon Valverde nyakába varrom. Túl sokat akart, azt hitte majd triplázik lazán, cserébe kb Messi sose pihent, aztán meg lett az eredménye. De legalább koncentrálhatunk a bajnokságra, és pihenten várjuk az el classicot

Utoljára szerkesztette: Sippie, 2018.04.11. 20:27:46
  • bakkerman
    Es mar latom a nyari forgatokonyvet is,el lesz koltve 200 millio megint,megyunk a PSG-City-United vonalon,az utanpotlast be lehet dozerolnj es soval beszorni...A vezetoedzo marad Lionel Messi,a partvonal mellett meg Valverde all. Ja es kihagytam Paulinhot,aki az evtized legnagyobb vetel volt nalam,rajta latom azt,hogy oriasi megtiszteltetes neki a Barca mez,es amikor palyan van robotol megy es nagyon jo,es ez a szomoru hogy egy Kinabol “kikukazott” braziltol latjuk ezt...nem pedig a sajat katalanainktol,akik mar lassan nem is lesznek a keretben :(
  • bakkerman
    Dehogynem,a 80. percbe bekuldte Andre Gomest!!! Es jott is a Roma gol 2 perc mulva. Tavaszra en vegeztem a csapattal,mostmar ha behuzzuk a bajnoksagot akk jo,ha nem akkor se megyek a falnak. Fel kell ebredni a rozsaszin köd alol,es belatni hogy Messi FC vagyunk. Ez akkor latszik nagyon latvanyosan amikor neki nem megy a foci,vagy nem tud ervenyesulni az ellenfel miatt. Ha ot levesszuk akkor kb egy Atletico es Sevilla szint kozott vagyunk. Suarez oregszik,lassu,es szerintem van rajta felesleg is mostmar,a robbanekonysagat elhagyta. Kozeppalyan Rakitic hangulat ember,van hogy hoz egy Modric szintet,van hogy egy lead komplett meccsseket. Meg mindig Iniestatol varjuk a bamulatos labdakat,az inditasokat,a passzsavok lekoveteset,es hogy fusson vegig 90 perceket 34 evesen...meg mindig ra akarunk epiteni. Vedelemben Pique evek ota a nevebol el,Puyol mellett lett alapember de amiota nincs a Kapitany,egy alibizos bumburnyak lett...Alba,Umtiti,Busi azok akikre nem lehet panasz,bar neha Albanak is vannak kilengesei de rajta meg latom hogy meg akar halni ezert a cimerert. A legnagyobb problema hogy nincsen mar tüz,a mindenaron nyerni akaras,az egesz csapat Messitol fugg,de ezt kurva szar belatni. Es ki jonne utana? Dembele? Coutinho? Hat nem tudom...Kapuban talan megvagyunk 10 evre,MATS neha egesz komoly csodakra kepes es o meg fog erni fejben. Ha a tegnap tovabbjutunk en akkor se latnam pozitivabban a jovot de nyilvan most a csalodottsag ratesz de ezek valos problemak,amik nem szuntek volna meg egy tovabbjutassal se
  • Sippie
    ugyan, hát tavaly 4-0ról is hoztunk vissza párharcot, nem is szégyen
    amúgy Valverde is zseniális, a botrányos első félidő után SEMMIT nem tudott kezdeni a helyzettel...
  • [HUN]FaTaL
    Majd a real 10-et rúg két meccsen ennek a rómának. 4-1-ről kiesni, szégyen. De valószínűleg jobb is, minthogy megint lőjön a Bayern 7-et két meccsen az elődöntőben.
  • bakkerman
    Ennyi,mondom jobb ez igy,2-0-val kibekkeltik volna az elodontoben meg felmossak velunk a padlot,vagy CR,vagy a Liverpool trioja,vagy a Bayern...
  • Sippie
    no komment.
    Remélem innen még a bajnokságot is elbukjuk, a real meg behúzza megint a BL-t
    Utoljára szerkesztette: Sippie, 2018.04.10. 22:23:21