33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Matthew Prosac
    Higuain + Raul csatárduótól nem kell hanyatt esni, a Real nem fog tudni nyerni így.
  • el bruja
    joo nekünk csak joo:)
  • Matthew Prosac
    Nistelrooy lesérült..
  • el bruja
    beszarás... kommentátor már Eto'ot elkönyvelte a realhoz...
  • neevous
    Nah ez már több mint remény:)
  • tobias88
    fordulóban
  • Zséé
    GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL PUYOL!!!!
    Mikor lőne gólt ha nem most? :P

#9437: sajnos az utóbbi időben ez a jellemző, és én már csak ilyen pesszimista vagyok :D
  • tobias88
    ha megint az lessz mint az előzőben, beleőrülök
  • tobias88
    GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
  • tobias88
    MALLORCA JEEEEEEe, MEG KAPUFA nálunk
  • el bruja
    neem erre valo a pozitiv gondolkodás:) nem fordít a real...
  • Zséé
    Vezet a Mallorca :O
    De mind1 mert úgyis megfordítja a Real. Amilyen mákosok mostanában, ha máskor nem akkor majd az utolsó percben...
  • el bruja
    huhh mallorca lött 1et a madridnak:)
  • el bruja
    legyen igazad!!:)
  • stoner27
    nyerni kell fiúk,és hajrá mallorca,bekkeljétek ki 0-0-ra,mi meg nyerjün és akkor visszaülünk a trónra:)
  • LasCar16
    ez csak feszültségkeltés a meccs előtt :)
  • el bruja
    na most meg azt olvastam, hogy a real vissza akarja kapni Eto'ot...
  • tobias88
    nyerni kell, nehogy selejtező legyen
  • b4rc4
    énis :) Na ma este FORCA BARCA & Mallorca!
  • stoner27
    aha
    9426: akkor benéztem vmit
  • b4rc4
    nyiregyi vagy?:D
  • fernando torres
    nem.holnap lesz a meccs
  • DJ BP
    Ma a Barca játszik? Lemaradtam valamiről? :D
  • fernando torres
  • stoner27
    egy vágyam ma már teljesült,bajnokok vagyunk az nb2-ben,ma ha nyer a barca,és holnap nem nyer a real,akkor életem legjobb hétvégéje lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • tobias88
    A Manchester mostanában érdekes vásárlási politikát folytat...
    Fletcher-Carrick-Vidic-Evra
    Sztem nem a legjobbak, bár Evra most nagyon jól fut föl...
  • b4rc4
    csak nehogy Rijkaard hiányozzon neki :D:D
    Szerintem sem feltétlen a Mu-ba megy de Anglia lesz, vmi középcsapat..
  • tobias88
    Muban is kispad lenne, csak lehet kényelmesebb ott a szék(remélem kényelmesebb)
  • el bruja
    erre csak azt tudom mondani,hogy viszont látásra. Biztos, hogy elmegy, megelégelte a kispadot, csak nembizta hogy a Manchester Unitedbe.
  • fernando torres
    A Barcelonából igazol a Manchester United?

Megeshet, hogy az angol bajnok Manchester United csapatában köt ki Eidur Gudjohnsen, a Barcelona izlandi válogatott csatára.
    Bár a játékos ügynöke és édesapja cáfolja a Manchester United érdeklődését, Eidur Gudjohnsen a BBC internetes kiadásának elismerte, érdekelné a lehetőség, adott esetben szívesen csatlakozna a „vörös ördögökhöz". Az izlandi labdarúgó azt is elmondta, tavaly nyáron - nyolcmillió fontért - azért igazolt a Chelsea-től Barcelonába, hogy trófeákat nyerjen, és nem azért, hogy a kispadon ücsörögjön.

„Remek csatárok vannak a Barcelonában, nehéz a csapatba kerülni. Nem állítom, hogy megbuktam Spanyolországban, ám tény, nem nyertem el teljesen az edzőm bizalmát" – mondta az izlandi, és szavaiból kisejlik, távozna a Camp Nou-ból. „Ha elmegyek innen, az angol futballban képzelem el a jövőmet" – állítja, majd hozzátette, csak is olyan csapat jöhet szóba, amelyik erős játékerőt képvisel, illetve a Bajnokok Ligájában is rajthoz áll. „A Manchester United ebbe a kategóriába tartozik" – ismerte el.

Gudjohnsennek amúgy élő szerződése van a Barcelonával, így annak a klubnak, amelyik leakarja igazolni, nyolcmillió font körüli összeget kellene fizetnie. A Manchester Unitedet az utóbbi napokban Gudjohnsen mellett a Sampdoria olasz csatárával, Fabio Quagliarellával és az Atletico Madrid spanyol támadójával, Fernando Torresszel is hírbe hozták.
  • b4rc4
    eggyetértek veled...
  • B0B0
    Már tavaly is azt mondtam, amit most is csak ismételni tudok:

NEM KELL HENRY!
  • stoner27
    örülnél te neki én úgyhiszem,csak most furcsa lenne Eto'o-t és Henry-t egy csapatba látni,de hidd el,ha jönne egy új(és jobb) edző,ő megoldaná:)
  • stoner27
    én benne lennék,pique tehetséges
  • b4rc4
    Az angol sajtó is előrelépést lát az Henry ügyben

Legutóbb a 'L'Équipe' foglalkozott Thierry Henry esetleges Barcelonába szerződésével, most pedig már az angol sajtó „zászlóshajója", a 'The Times' írt a megbeszélésekről, bár nem sokkal konkrétabban, mint a 'L'Équipe'.

A tekintélyes brit lap szerint is tárgyalások kezdődtek a Barcelona és az Arsenal között Párizsban, ahol egészen konkrétan Arséne Wenger és Ferran Soriano egyeztet a témában. Az újság azt is tudni véli, hogy Wenger lassan beletörődik elsőszámú sztárjátékosa távozásába, viszont amennyire lehet, szeretne jól kijönni az ügyből, és Samuel Eto'ót bevonni az átigazolásba, tehát a kameruninak költöznie kellene Londonba. Ezt a lehetőséget a Barcelona azonban elveti, sokkal inkább egyszerűen csak fizetne Henryért, szándéka szerint 25 millió euró alatt. Az Arsenal a britek szerint 30 millió alatt nehezen mondana le a franciáról, de jelen esetben inkább az a kérdés, valóban létrejött-e a találkozó, mert ha igen, aligha ez az öt millió euró jelenti majd az akadályt.

Másrészről igen érdekes fénybe kerülhet Henry leigazolása, hiszen a nyáron 30 éves támadó jelenlétével minimálissá csökkenne Giovani dos Santos lehetősége jövőre a csapatba kerülésre, Bojan Krkics pedig jó eséllyel kölcsönbe kerülne...

Hát nemkell sztem Henry, mert akkor valszeg Etoo menne és DOs Santos sem kerülhetne fel a nagycsapatba :I mjad meglátjuk milesz
  • b4rc4
    hajrá!! :P
  • mike0013
    na végre valami jó hír:)
  • Zséé
    Ez egy jó csere lenne :)
  • fernando torres
    A Barca Gudjohnsent adná Piqueért

Korábban töbször olvashattuk, hogy Sir Alex Ferguson szívesen látná csapatában a Barcelona izlandi gólfelelősét, Eidur Gudjohnsent.
    A spanyol klubnál kijelentették, hogy a támadó Manchesterbe igazolhat, ám az alkuba szeretnék bevonni a Vörös Ördögök fiatal védőjét, Gerard Piquet is.

Gudjohnsen 12 hónappal ezelőtt hagyta el a Chelseat a Barca kedvéért, de egyes források szerint már nem szerepel Frank Rijkaard elképzeléseiben, így távozhat a Nou Campból.

A játékos édesapja és ügynöke is nemrég elismerte, hogy a szőke támadó szeretne visszatérni a Premiershipbe a nyár folyamán.

Spanyol jelentések szerint a "Katalánok" szívesen elcserélnék az izlandit a Manchester United tulajdonában lévő fiatal és tehetséges középhátvédre, Gerard Piquere.

Az ifjú védő még annak idején a Barcelona ifjúsági csapatából igazolt Angliába, de az idei évet a Real Zaragoza együttesében töltötte, ugyanis a Vörös Ördögök tapasztalatszerzés céljából kölcsönadták.

A Barca vasárnap zárja a szezont a Gimnastic ellen, - ahol Gudjohnsen biztosan nem játszik - és a spanyol klub jelenleg csak a mérkőzéssel akar foglalkozni.

"A célunk, hogy megnyerjük az utolsó mérkőzésünket és ezzel együtt a bajnokságot. A játékosokat érintő kérdésekről a szezon végéig nem döntünk." - mondta a klub szóvivője.
  • B0B0
    Ritka ugyan, de még létezik a klubhűség fogalma