33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#9447 Higuain + Raul csatárduótól nem kell hanyatt esni, a Real nem fog tudni nyerni így. -
el bruja #9446 joo nekünk csak joo:) -
#9445 Nistelrooy lesérült.. -
el bruja #9444 beszarás... kommentátor már Eto'ot elkönyvelte a realhoz... -
#9443 Nah ez már több mint remény:) -
#9442 fordulóban -
Zséé #9441 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL PUYOL!!!!
Mikor lőne gólt ha nem most? :P
#9437: sajnos az utóbbi időben ez a jellemző, és én már csak ilyen pesszimista vagyok :D -
#9440 ha megint az lessz mint az előzőben, beleőrülök -
#9439 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL -
#9438 MALLORCA JEEEEEEe, MEG KAPUFA nálunk -
el bruja #9437 neem erre valo a pozitiv gondolkodás:) nem fordít a real... -
Zséé #9436 Vezet a Mallorca :O
De mind1 mert úgyis megfordítja a Real. Amilyen mákosok mostanában, ha máskor nem akkor majd az utolsó percben... -
el bruja #9435 huhh mallorca lött 1et a madridnak:) -
el bruja #9434 legyen igazad!!:) -
stoner27 #9433 nyerni kell fiúk,és hajrá mallorca,bekkeljétek ki 0-0-ra,mi meg nyerjün és akkor visszaülünk a trónra:) -
#9432 ez csak feszültségkeltés a meccs előtt :) -
el bruja #9431 na most meg azt olvastam, hogy a real vissza akarja kapni Eto'ot... -
#9430 nyerni kell, nehogy selejtező legyen -
#9429 énis :) Na ma este FORCA BARCA & Mallorca! -
stoner27 #9428 aha
9426: akkor benéztem vmit -
#9427 nyiregyi vagy?:D -
#9426 nem.holnap lesz a meccs -
DJ BP #9425 Ma a Barca játszik? Lemaradtam valamiről? :D -
#9424 -
stoner27 #9423 egy vágyam ma már teljesült,bajnokok vagyunk az nb2-ben,ma ha nyer a barca,és holnap nem nyer a real,akkor életem legjobb hétvégéje lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#9422 A Manchester mostanában érdekes vásárlási politikát folytat...
Fletcher-Carrick-Vidic-Evra
Sztem nem a legjobbak, bár Evra most nagyon jól fut föl... -
#9421 csak nehogy Rijkaard hiányozzon neki :D:D
Szerintem sem feltétlen a Mu-ba megy de Anglia lesz, vmi középcsapat.. -
#9420 Muban is kispad lenne, csak lehet kényelmesebb ott a szék(remélem kényelmesebb) -
el bruja #9419 erre csak azt tudom mondani,hogy viszont látásra. Biztos, hogy elmegy, megelégelte a kispadot, csak nembizta hogy a Manchester Unitedbe. -
#9418 A Barcelonából igazol a Manchester United?
Megeshet, hogy az angol bajnok Manchester United csapatában köt ki Eidur Gudjohnsen, a Barcelona izlandi válogatott csatára.
Bár a játékos ügynöke és édesapja cáfolja a Manchester United érdeklődését, Eidur Gudjohnsen a BBC internetes kiadásának elismerte, érdekelné a lehetőség, adott esetben szívesen csatlakozna a „vörös ördögökhöz". Az izlandi labdarúgó azt is elmondta, tavaly nyáron - nyolcmillió fontért - azért igazolt a Chelsea-től Barcelonába, hogy trófeákat nyerjen, és nem azért, hogy a kispadon ücsörögjön.
„Remek csatárok vannak a Barcelonában, nehéz a csapatba kerülni. Nem állítom, hogy megbuktam Spanyolországban, ám tény, nem nyertem el teljesen az edzőm bizalmát" – mondta az izlandi, és szavaiból kisejlik, távozna a Camp Nou-ból. „Ha elmegyek innen, az angol futballban képzelem el a jövőmet" – állítja, majd hozzátette, csak is olyan csapat jöhet szóba, amelyik erős játékerőt képvisel, illetve a Bajnokok Ligájában is rajthoz áll. „A Manchester United ebbe a kategóriába tartozik" – ismerte el.
Gudjohnsennek amúgy élő szerződése van a Barcelonával, így annak a klubnak, amelyik leakarja igazolni, nyolcmillió font körüli összeget kellene fizetnie. A Manchester Unitedet az utóbbi napokban Gudjohnsen mellett a Sampdoria olasz csatárával, Fabio Quagliarellával és az Atletico Madrid spanyol támadójával, Fernando Torresszel is hírbe hozták. -
#9417 eggyetértek veled... -
#9416 Már tavaly is azt mondtam, amit most is csak ismételni tudok:
NEM KELL HENRY! -
stoner27 #9415 örülnél te neki én úgyhiszem,csak most furcsa lenne Eto'o-t és Henry-t egy csapatba látni,de hidd el,ha jönne egy új(és jobb) edző,ő megoldaná:) -
stoner27 #9414 én benne lennék,pique tehetséges -
#9413 Az angol sajtó is előrelépést lát az Henry ügyben
Legutóbb a 'L'Équipe' foglalkozott Thierry Henry esetleges Barcelonába szerződésével, most pedig már az angol sajtó „zászlóshajója", a 'The Times' írt a megbeszélésekről, bár nem sokkal konkrétabban, mint a 'L'Équipe'.
A tekintélyes brit lap szerint is tárgyalások kezdődtek a Barcelona és az Arsenal között Párizsban, ahol egészen konkrétan Arséne Wenger és Ferran Soriano egyeztet a témában. Az újság azt is tudni véli, hogy Wenger lassan beletörődik elsőszámú sztárjátékosa távozásába, viszont amennyire lehet, szeretne jól kijönni az ügyből, és Samuel Eto'ót bevonni az átigazolásba, tehát a kameruninak költöznie kellene Londonba. Ezt a lehetőséget a Barcelona azonban elveti, sokkal inkább egyszerűen csak fizetne Henryért, szándéka szerint 25 millió euró alatt. Az Arsenal a britek szerint 30 millió alatt nehezen mondana le a franciáról, de jelen esetben inkább az a kérdés, valóban létrejött-e a találkozó, mert ha igen, aligha ez az öt millió euró jelenti majd az akadályt.
Másrészről igen érdekes fénybe kerülhet Henry leigazolása, hiszen a nyáron 30 éves támadó jelenlétével minimálissá csökkenne Giovani dos Santos lehetősége jövőre a csapatba kerülésre, Bojan Krkics pedig jó eséllyel kölcsönbe kerülne...
Hát nemkell sztem Henry, mert akkor valszeg Etoo menne és DOs Santos sem kerülhetne fel a nagycsapatba :I mjad meglátjuk milesz -
#9412 hajrá!! :P -
#9411 na végre valami jó hír:) -
Zséé #9410 Ez egy jó csere lenne :) -
#9409 A Barca Gudjohnsent adná Piqueért
Korábban töbször olvashattuk, hogy Sir Alex Ferguson szívesen látná csapatában a Barcelona izlandi gólfelelősét, Eidur Gudjohnsent.
A spanyol klubnál kijelentették, hogy a támadó Manchesterbe igazolhat, ám az alkuba szeretnék bevonni a Vörös Ördögök fiatal védőjét, Gerard Piquet is.
Gudjohnsen 12 hónappal ezelőtt hagyta el a Chelseat a Barca kedvéért, de egyes források szerint már nem szerepel Frank Rijkaard elképzeléseiben, így távozhat a Nou Campból.
A játékos édesapja és ügynöke is nemrég elismerte, hogy a szőke támadó szeretne visszatérni a Premiershipbe a nyár folyamán.
Spanyol jelentések szerint a "Katalánok" szívesen elcserélnék az izlandit a Manchester United tulajdonában lévő fiatal és tehetséges középhátvédre, Gerard Piquere.
Az ifjú védő még annak idején a Barcelona ifjúsági csapatából igazolt Angliába, de az idei évet a Real Zaragoza együttesében töltötte, ugyanis a Vörös Ördögök tapasztalatszerzés céljából kölcsönadták.
A Barca vasárnap zárja a szezont a Gimnastic ellen, - ahol Gudjohnsen biztosan nem játszik - és a spanyol klub jelenleg csak a mérkőzéssel akar foglalkozni.
"A célunk, hogy megnyerjük az utolsó mérkőzésünket és ezzel együtt a bajnokságot. A játékosokat érintő kérdésekről a szezon végéig nem döntünk." - mondta a klub szóvivője. -
#9408 Ritka ugyan, de még létezik a klubhűség fogalma