Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha nem nézzük le õket és a jobbik formát fogjuk ki, akkor nem lehet gond.

\"Hard to see, the dark side is.\"

B0B0
Ez az én véleményem is

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

asfa
hát ja!ez igaz!de amit mûvel a Benfica az nem semmi!A Man Utd majd a Pool a barca erõsebb de ezek után nem mondok semmitt!bár nem is drukkolok a Barcának!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Jó persze, nem azt mondtam hogy egyértelmû a továbbjutás de azért a cselzi jóval nehezebb ellenfélnek számított...

asfa
hát azért a Poolt nem mindenki veri az Anfield Roadon 2-0-ra!

Sheva
hát ne vegyél rá mrget

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Nemám! Nagy dolog kiejteni a Poolt. De mégis könyebb lesz mint a cselzi...

Sheva
nem kell leírni a portugálokat

fernando torres
- - Nézõcsúcsot hozott a Chelsea vendégjátéka Barcelonában

- Amióta Joan Laporta beült az FC Barcelona elnöki székébe, vagyis 2003 júniusától számítva a Chelsea elleni, kedd esti BL-meccsen látogattak ki a legtöbben a Camp Nou Stadionba: Ronaldinhóék 1-1-re végzõdött, számukra továbbjutást érõ fellépését több mint 98 ezren látták a helyszínen.
Az EFE spanyol hírügynökség beszámolója szerint egészen pontosan 98 436 nézõt regisztráltak, csaknem ezerrel többet, mint az elõzõ nézõcsúcs alkalmával: jelesül 2004. augusztus 25-én, amikor a Gamper Kupa keretében rendezett Barca-Milan meccsen 97 571 ember volt kíváncsi a kedvencek játékára.

A keddi, nyolcaddöntõs visszavágón annak dacára született látogatottsági rekord, hogy a szokásostól eltérõen ezúttal csak alig egy órával a meccskezdet elõtt nyitották ki a Camp Nou kapuit, így némelyek csupán kisebb-nagyobb közelharc árán jutottak be a katalánok futballszentélyébe. Magában a stadionban aztán már nem volt gond, a legkisebb incidens nélkül ért véget a csata, igaz, a mintegy 4 ezer angol szurkolót elkülönítették a hazai drukkerektõl.

A találkozó után viszont már elõfordultak balhék: az EFE összegzése szerint 14 embert vettek õrizetbe a barcelonai rendfenntartók, köztük tíz angolt annak nyomán, hogy bárokban berendezési tárgyakon, ülõalkalmasságokon, vagy éppen helyi szurkolókon igyekeztek levezetni - több-kevesebb sikerrel - a Chelsea kiesése miatti dühüket. Négy Barca-hívõt ugyanakkor a város fõutcájáról, a Rambláról vezettek el "hûvösebb helyre" a rendõrök, miután tomboló örömüknek ablaküvegek betörésével, kukák felgyújtásával igyekeztek sajátosan hangsúlyos kifejezést adni. (MTI)

nem lesz könnyû de megoldják remélem <#hehe>

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Jagi
simmán! 😄

Benficát kaptuk. Kötelezõ a továbbjutás!

horpeti
😄DDDDD

Sheva
😄DDDDDDDDD

Matthew Prosac
Valszeg Merk nagy tételben fogadott a döntetlenre a bet&win-en. Zsírul megcsinálta 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

levertük a cselszit<#hehe><#hehe><#integet2><#integet2><#banplz><#banplz><#banplz><#vigyor1><#vigyor1>

iLove oHs.

Mindenki tudta, h mind1, de én mint barcadrukker nagyon felhúztam magam, hiszen elõtte etoo miatt lehetett akár volna 2-0 is erre meg döntetlen lett a vége emiatt.

\"Hard to see, the dark side is.\"

B0B0
Szvsz is

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

horpeti
sztem úgy volt vele, hogy megadta a sok küzdésért a Chelseanek, Terry szegény már agyon volt sérülve.

mert középkezdéskor rögtön lefújta, tehát õ tudta, hogy teljesen mind1... 😊

de az a tizenegyes....júúúj az fájt<#idiota><#zavart2> ráadásul Merk

OLLÉ!!! Roni újra visszanyerte erejét 😊) az a gól<#worship>, nem emlékszem h 1 játékos í gy elküldött volna 3 chelsea védõt valaha, GRATULA BARCELONA !!!

ha valaki betudná linkelni a gólokat akkor azt megköszönném

Jagi
<#nyes>

horpeti
Gratu, szép volt Barca!

Élveztem a meccset, bár a hátrányban levõ Chelseanek drukkoltam, de csak azért, mert hátrány.. amúgy mind2 csapatot kedvelem 😊

A meccs is tetszett, Roni megérdemelte a gólt!
Nem volt egyszerû dolog, amikor a Juve Brémát láttam, azt láttam, hogy mérföldekkel lazább a védekezés mind2 oldalon (Barca-Chelsea meccs után szembeötlõ volt)... szóval le a kalappal mind2 csapat elõtt, ami presszing ott volt 😊

B0B0
Tanítani való 16-oson belüli szerelés volt...

Jagi
Hát, kiesett a szemem mikor megláttam...

B0B0
Komolyan mondom, elõször azt hittem, hogy lefújják belemenésnek, mert a védõk megálltak.
Az a 11-es meg kész vicc. Olyan mint amilyet a Milan kapott a Bayern ellen

Na sebaj. Barca továbbjutott... 😊

Sheva
<#eljen><#eljen><#eljen><#vigyor2>

Matthew Prosac
Leborulok Dinnye hatalmassága elõtt. <#worship>
Nincs nála jobb. Élvezet nézni. Isten!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Köszi most jó <#worship><#worship>

gabber_saviola
nah fent újra, szedheted 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Remek! Köszi <#eljen> Józene 😄D

gabber_saviola
most rakom fel újra

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

az megvolt eddig is de akkor is csak 2-3 másodperces 😞

gabber_saviola
jaj elpasztam 😛

jó link

bocsika

gratula srácok....egy madrid drukker.....<#eljen><#worship>

de jó lenne már valami bumm....

ez most csak pár másodperces vagy én csinálok valamit rosszul? Mert 2-3 másodperc szólal meg...

gabber_saviola
nah berakom ide is

ha valakit érdelel, akkor itt egy zene ami ment a Sport1-en Spanyol gólösszefoglalók alatt LINK

Beth a suna neve 😛

asfa
grat továbbjutott a jobbik!

ezmit méreget? <#boxer>

REAL MADRID

gabber_saviola

Biztos megrakta a döntetlent nagy összegben...

Sheva
loál volt

de VÉGE!!!

eeeeeeeeeez vicc ez a bíró..
Idióta német!

5w0rdf15h
hát ez kabaré 😄DDDDDDDDDDDDDDddddddddddd ezt befújni b+

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gabber_saviola
mit ne mondjak nem gyengén nyomja a zsugát 😊

5w0rdf15h
lazán csak 3 védõt fûzött be 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

<#taps><#taps><#worship><#worship>

Sheva
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

gabber_saviola