Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hard to see, the dark side is.\"
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
- Amióta Joan Laporta beült az FC Barcelona elnöki székébe, vagyis 2003 júniusától számítva a Chelsea elleni, kedd esti BL-meccsen látogattak ki a legtöbben a Camp Nou Stadionba: Ronaldinhóék 1-1-re végzõdött, számukra továbbjutást érõ fellépését több mint 98 ezren látták a helyszínen.
Az EFE spanyol hírügynökség beszámolója szerint egészen pontosan 98 436 nézõt regisztráltak, csaknem ezerrel többet, mint az elõzõ nézõcsúcs alkalmával: jelesül 2004. augusztus 25-én, amikor a Gamper Kupa keretében rendezett Barca-Milan meccsen 97 571 ember volt kíváncsi a kedvencek játékára.
A keddi, nyolcaddöntõs visszavágón annak dacára született látogatottsági rekord, hogy a szokásostól eltérõen ezúttal csak alig egy órával a meccskezdet elõtt nyitották ki a Camp Nou kapuit, így némelyek csupán kisebb-nagyobb közelharc árán jutottak be a katalánok futballszentélyébe. Magában a stadionban aztán már nem volt gond, a legkisebb incidens nélkül ért véget a csata, igaz, a mintegy 4 ezer angol szurkolót elkülönítették a hazai drukkerektõl.
A találkozó után viszont már elõfordultak balhék: az EFE összegzése szerint 14 embert vettek õrizetbe a barcelonai rendfenntartók, köztük tíz angolt annak nyomán, hogy bárokban berendezési tárgyakon, ülõalkalmasságokon, vagy éppen helyi szurkolókon igyekeztek levezetni - több-kevesebb sikerrel - a Chelsea kiesése miatti dühüket. Négy Barca-hívõt ugyanakkor a város fõutcájáról, a Rambláról vezettek el "hûvösebb helyre" a rendõrök, miután tomboló örömüknek ablaküvegek betörésével, kukák felgyújtásával igyekeztek sajátosan hangsúlyos kifejezést adni. (MTI)
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
iLove oHs.
\"Hard to see, the dark side is.\"
mert középkezdéskor rögtön lefújta, tehát õ tudta, hogy teljesen mind1... 😊
Élveztem a meccset, bár a hátrányban levõ Chelseanek drukkoltam, de csak azért, mert hátrány.. amúgy mind2 csapatot kedvelem 😊
A meccs is tetszett, Roni megérdemelte a gólt!
Nem volt egyszerû dolog, amikor a Juve Brémát láttam, azt láttam, hogy mérföldekkel lazább a védekezés mind2 oldalon (Barca-Chelsea meccs után szembeötlõ volt)... szóval le a kalappal mind2 csapat elõtt, ami presszing ott volt 😊
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Az a 11-es meg kész vicc. Olyan mint amilyet a Milan kapott a Bayern ellen
Na sebaj. Barca továbbjutott... 😊
Nincs nála jobb. Élvezet nézni. Isten!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
de jó lenne már valami bumm....
ha valakit érdelel, akkor itt egy zene ami ment a Sport1-en Spanyol gólösszefoglalók alatt LINK
Beth a suna neve 😛

REAL MADRID

Idióta német!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.