33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#9527 188cmes jobbhátvédet életemben nem láttam rajta kívül, 185 felett lassú arra a posztra mindenki -
#9526 És túl gyarkran állítják ki, meg hoz össze gólt... -
#9525 sztem az a baj vele,hogy magas , lassu, nem bir ugrani, futni se és az időzítése is kicsit rossz.. -
#9524 előtte meg 999999999999 baki.. :S -
#9523 annyira nem rossz, pl asszem 3 meccsel ezelőtt volt egy nagy mentése gólvonalról, igaz semmi mást nem csinált:D -
#9522 Nekem csak Oleguer nem tetszik ebben a csapatban. -
#9521 meg kidobni a p*csába a gudjohnsent -
#9520 Én is bekönnyeztem :(. De itt leszek Augusztusban is és drukkolok nekik!!! -
#9519 eurobarca-n nézegettem ,hogy mikor 7pont előnyünk volt... akkor a csapat rontotta el...:S:( -
#9518 Azért szerintem akkora nagy vérdrissítés nem kell.
Kellene : véőd(k) csatár és savioalt megtartani
aztán akaratot tolni a csapatba,meg motiváciot!!! -
#9517 "Nem rajtuk múlt."<--azért ez merész kijelentés. Kizárólag rajtuk múlt. Ők szúrták el... -
#9516 nos igen...:(
tesóm real drukker és együtt néztük a real meccset és amikor belőtte Reyes a 3. gólt, akkor tesóm felordított és mondta, hogy BAJNOKOK, stb...
én meg... nos igen, ugyanaz, mint veled, kicsordult a könnyem:(
NAGYON, DE NAGYON SZERETEM EZT A CSAPATOT, és remélem most lesz vérfrissítés és nagy kedvvel és tudással vágunk neki a következő idénynek! HAJRÁ! -
stoner27 #9515 hát gyerekek,én most jöttem haza...egész meccs alatt szorongattam a Barca sálamat,és imádkoztam,és amikor a Mallorca betalált,odarohantam a Barca poszteremhez a falon,és megcsókoltam,és titikon bíztam benne hogy van rá remény hogy bajnokok legyünk,ha Isten is úgy akarja,de amikor Reyes belőtte a Real vezető gólját,tudtam,itt mi ma nem lehetünk bajnokok.Szégyen vagy nem szégyen,de én sírva fakadtam amikor lefújták a Madrid meccsét.De én már lassan 6 éve vagyok Barca drukker,minden eseményt ahol lehet követek(TV,net,rádió),de ez volt eddig a legszomorúbb élményem,de egy valami megvigasztalt,az hogy midnent megtettek ezen az utolsó meccsen,és szívvel-lélekkel hajtottak.Nem rajtuk múlt.És lenne egy kivánságom,hogy ti,SG-s Barca drukkerek augusztustól is legyetek itt,és szurkoljunk imádott csapatunkért,hogy újra vissza kerüljenek a trónra!!Köszönöm,hogy vettétek a fáradtságot,és elolvastátok hsz-emet!Sziasztok -
#9514 az a minimum!
Remélem, hogy felvilágosítják, hogy a kocsma két utcával arébb van és nem a pályán/edzéseken kéne röhögni, meg komolytalanul venni -
#9513 hát ha marad, neki is kellene egy agymosás.. hogy edzéseken nem röhögni kéne -
DJ BP #9512 jaja :D
Mi abban a szerencse, hogy 3-1-re nyertünk, mert az elején találtak egy gólt? :O RVN sérülése az mi volt? Ez olyan, mintha Messit rúgnák le...
Pl. amikor a 3-3-mas meccsen belőtte Messi az utolsó gólt, nem azt mondtm hogy mákosok vagytok, hanem hogy miért voltunk olyan bénák a végén -
#9511 ezek szerint nem biztos, hogy megy:o
és szépen sportszerűen gratulált:) -
#9510 „A játékosok szomorúak, s ez így normális. A mérkőzés előtt tudtuk, hogy győznünk és várnunk kell. Kár, hogy hiába nyertünk, nem ért semmit, a végelszámolásnál minden meccs számít, korábban dőlt el minden" - sajnálkozott, s ehhez hozzátette, a helyzetet „nem lehet igazságtalannak vagy igazságosnak tartani, csak el kell viselni büszkeséggel. Mindig gratulálni kell a bajnoknak, legyen az a Real Madrid, vagy bármilyen más együttes."
„Döntetlenre álltunk pontokkal, de ők nyertek, gratulálni kell nekik" - szögezte le az edző, aki mélyebb, előre tekintő, a jövőt firtató fejtegetésekbe nem kívánt belemenni. „Még nem ez az a pillanat, mikor ilyesmiről kell beszélni. A csapat ma elvégezte a dolgát, ez van. Később majd nyugalomban elemezzük a helyzetet a technikai csapattal, az elnökséggel."
„Most előre kell tekinteni, nem visszafelé nézni. Ez a bajnokság az utolsó játéknapon dőlt el, de a végeredmény már a korábbi meccsek következménye volt" - vélte a szakvezető, akinek az edzői posztról való távozására egészen minimális az esély a katasztrofálisan sikerült idény ellenére is.
2007.06.18. 01:15 -
Kanál #9509 végülis csak 6 golt lőtt ja. -
#9508 ennyit a bajnoki címről, de....
ha télleg csak nevetés van edzésen, akkor mennie kell Rijkaardnak...
előző fordulóban eldőlhetett volna, hogyha nyerünk, ennyit erről!
remélem Henry jönni fog, meg lesz vérfrissítés a csapaton belül, és eléggé nagy morállal és erővel vághatunk neki a 07/08-as szezonnak!
HAJRÁ F.C. BARCELONA! -
#9507 Hát sanszos.. :S -
#9506 Azt hiszem ezzel Rijkaardnak is vége -
el bruja #9505 azzal se értünk el tul sokat... -
Zenszkij #9504 dehogy van ellenetek...Messi kezesgólja? :D -
el bruja #9503 pont ez az... április környékén nagyban leszarták, közelgett a bajnokság vége, akkor jöttek rá h para van... csak ez nem volt már elég.:( -
#9502 Mért nem bírúnk egész évben ilyen mentalitással játszani? Mért csak akkor mikor már nagy a gáz és rájövünk,hogy hohó megszívjuk?! -
el bruja #9501 az nem kifejezés, h elkurtuk... -
#9500 az hogy a Real utobbi 3-4 meccsén 93. percben lő gólt?
meg hogy persze miis akkor kapunk 1et.. alairom volt egy csomo meccs amit elcsesztünk de ez van.. :(
na mind1 grat a madridnak a tavaszi teljesítményükkel megérdemelték a bajnoki cimet ehhez kétség sem fér.mimeg elkutuk,nem kicsit,nagyon... -
Zséé #9499 Barca szurkolóknak nem tetszik az eredmény a másik pályán :DDDD -
el bruja #9498 uristen ez kezd olyan lenni mint a fradi meccs... a szurkolok kivannak... -
#9497 Ez nem fortuna kérdése!!!! Elbaszás kérdése...eléggé vastagon -
#9496 Fortuna megint ellenünk van.. jol mondod reyes golt nem lőtt.. de most 2-t
a mallorca 3 helyzetet hagyott ki :S -
#9495 Bajnok a Real :-( 3-1... -
Zséé #9494 ez a szerencsétlen Reyes is egész évben nemlő gólt, de most kapásból 2-t -
el bruja #9493 na ennek ennyi -
#9492 viszonlátásra -
el bruja #9491 nem lehet igaz... már megint.. -
Zséé #9490 Azért ez már télleg hihetetlen mekkora szerencséje van a Realnak mostmár minden meccsen. De sajnos mi basztuk el 2 hazai meccsünkön :( -
#9489 Baze. Ekkora szerencsélye is csak a Realnak lehet -
#9488 vagyis 2-1 már nem tok írni se:S