33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• tobias88
    188cmes jobbhátvédet életemben nem láttam rajta kívül, 185 felett lassú arra a posztra mindenki
  • B0B0
    És túl gyarkran állítják ki, meg hoz össze gólt...
  • b4rc4
    sztem az a baj vele,hogy magas , lassu, nem bir ugrani, futni se és az időzítése is kicsit rossz..
  • b4rc4
    előtte meg 999999999999 baki.. :S
  • mike0013
    annyira nem rossz, pl asszem 3 meccsel ezelőtt volt egy nagy mentése gólvonalról, igaz semmi mást nem csinált:D
  • B0B0
    Nekem csak Oleguer nem tetszik ebben a csapatban.
  • mike0013
    meg kidobni a p*csába a gudjohnsent
  • dienesoft
    Én is bekönnyeztem :(. De itt leszek Augusztusban is és drukkolok nekik!!!
  • b4rc4
    eurobarca-n nézegettem ,hogy mikor 7pont előnyünk volt... akkor a csapat rontotta el...:S:(
  • b4rc4
    Azért szerintem akkora nagy vérdrissítés nem kell.
    Kellene : véőd(k) csatár és savioalt megtartani
    aztán akaratot tolni a csapatba,meg motiváciot!!!
  • B0B0
    "Nem rajtuk múlt."<--azért ez merész kijelentés. Kizárólag rajtuk múlt. Ők szúrták el...
  • mike0013
    nos igen...:(
    tesóm real drukker és együtt néztük a real meccset és amikor belőtte Reyes a 3. gólt, akkor tesóm felordított és mondta, hogy BAJNOKOK, stb...
    én meg... nos igen, ugyanaz, mint veled, kicsordult a könnyem:(
    NAGYON, DE NAGYON SZERETEM EZT A CSAPATOT, és remélem most lesz vérfrissítés és nagy kedvvel és tudással vágunk neki a következő idénynek! HAJRÁ!
  • stoner27
    hát gyerekek,én most jöttem haza...egész meccs alatt szorongattam a Barca sálamat,és imádkoztam,és amikor a Mallorca betalált,odarohantam a Barca poszteremhez a falon,és megcsókoltam,és titikon bíztam benne hogy van rá remény hogy bajnokok legyünk,ha Isten is úgy akarja,de amikor Reyes belőtte a Real vezető gólját,tudtam,itt mi ma nem lehetünk bajnokok.Szégyen vagy nem szégyen,de én sírva fakadtam amikor lefújták a Madrid meccsét.De én már lassan 6 éve vagyok Barca drukker,minden eseményt ahol lehet követek(TV,net,rádió),de ez volt eddig a legszomorúbb élményem,de egy valami megvigasztalt,az hogy midnent megtettek ezen az utolsó meccsen,és szívvel-lélekkel hajtottak.Nem rajtuk múlt.És lenne egy kivánságom,hogy ti,SG-s Barca drukkerek augusztustól is legyetek itt,és szurkoljunk imádott csapatunkért,hogy újra vissza kerüljenek a trónra!!Köszönöm,hogy vettétek a fáradtságot,és elolvastátok hsz-emet!Sziasztok
  • mike0013
    az a minimum!
    Remélem, hogy felvilágosítják, hogy a kocsma két utcával arébb van és nem a pályán/edzéseken kéne röhögni, meg komolytalanul venni
  • b4rc4
    hát ha marad, neki is kellene egy agymosás.. hogy edzéseken nem röhögni kéne
  • DJ BP
    jaja :D
    Mi abban a szerencse, hogy 3-1-re nyertünk, mert az elején találtak egy gólt? :O RVN sérülése az mi volt? Ez olyan, mintha Messit rúgnák le...

Pl. amikor a 3-3-mas meccsen belőtte Messi az utolsó gólt, nem azt mondtm hogy mákosok vagytok, hanem hogy miért voltunk olyan bénák a végén
  • mike0013
    ezek szerint nem biztos, hogy megy:o
    és szépen sportszerűen gratulált:)
  • mike0013
    „A játékosok szomorúak, s ez így normális. A mérkőzés előtt tudtuk, hogy győznünk és várnunk kell. Kár, hogy hiába nyertünk, nem ért semmit, a végelszámolásnál minden meccs számít, korábban dőlt el minden" - sajnálkozott, s ehhez hozzátette, a helyzetet „nem lehet igazságtalannak vagy igazságosnak tartani, csak el kell viselni büszkeséggel. Mindig gratulálni kell a bajnoknak, legyen az a Real Madrid, vagy bármilyen más együttes."

„Döntetlenre álltunk pontokkal, de ők nyertek, gratulálni kell nekik" - szögezte le az edző, aki mélyebb, előre tekintő, a jövőt firtató fejtegetésekbe nem kívánt belemenni. „Még nem ez az a pillanat, mikor ilyesmiről kell beszélni. A csapat ma elvégezte a dolgát, ez van. Később majd nyugalomban elemezzük a helyzetet a technikai csapattal, az elnökséggel."

„Most előre kell tekinteni, nem visszafelé nézni. Ez a bajnokság az utolsó játéknapon dőlt el, de a végeredmény már a korábbi meccsek következménye volt" - vélte a szakvezető, akinek az edzői posztról való távozására egészen minimális az esély a katasztrofálisan sikerült idény ellenére is.
    2007.06.18. 01:15
  • Kanál
    végülis csak 6 golt lőtt ja.
  • mike0013
    ennyit a bajnoki címről, de....
    ha télleg csak nevetés van edzésen, akkor mennie kell Rijkaardnak...
    előző fordulóban eldőlhetett volna, hogyha nyerünk, ennyit erről!
    remélem Henry jönni fog, meg lesz vérfrissítés a csapaton belül, és eléggé nagy morállal és erővel vághatunk neki a 07/08-as szezonnak!
    HAJRÁ F.C. BARCELONA!
  • b4rc4
    Hát sanszos.. :S
  • Ronaldinhos10
    Azt hiszem ezzel Rijkaardnak is vége
  • el bruja
    azzal se értünk el tul sokat...
  • Zenszkij
    dehogy van ellenetek...Messi kezesgólja? :D
  • el bruja
    pont ez az... április környékén nagyban leszarták, közelgett a bajnokság vége, akkor jöttek rá h para van... csak ez nem volt már elég.:(
  • b4rc4
    Mért nem bírúnk egész évben ilyen mentalitással játszani? Mért csak akkor mikor már nagy a gáz és rájövünk,hogy hohó megszívjuk?!
  • el bruja
    az nem kifejezés, h elkurtuk...
  • b4rc4
    az hogy a Real utobbi 3-4 meccsén 93. percben lő gólt?
    meg hogy persze miis akkor kapunk 1et.. alairom volt egy csomo meccs amit elcsesztünk de ez van.. :(
    na mind1 grat a madridnak a tavaszi teljesítményükkel megérdemelték a bajnoki cimet ehhez kétség sem fér.mimeg elkutuk,nem kicsit,nagyon...
  • Zséé
    Barca szurkolóknak nem tetszik az eredmény a másik pályán :DDDD
  • el bruja
    uristen ez kezd olyan lenni mint a fradi meccs... a szurkolok kivannak...
  • B0B0
    Ez nem fortuna kérdése!!!! Elbaszás kérdése...eléggé vastagon
  • b4rc4
    Fortuna megint ellenünk van.. jol mondod reyes golt nem lőtt.. de most 2-t
    a mallorca 3 helyzetet hagyott ki :S
  • b4rc4
    Bajnok a Real :-( 3-1...
  • Zséé
    ez a szerencsétlen Reyes is egész évben nemlő gólt, de most kapásból 2-t
  • el bruja
    na ennek ennyi
  • NeoMaN
    viszonlátásra
  • el bruja
    nem lehet igaz... már megint..
  • Zséé
    Azért ez már télleg hihetetlen mekkora szerencséje van a Realnak mostmár minden meccsen. De sajnos mi basztuk el 2 hazai meccsünkön :(
  • Forza Italia
    Baze. Ekkora szerencsélye is csak a Realnak lehet
  • buldozer99
    vagyis 2-1 már nem tok írni se:S