Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
Hat rosszul gondolod, hogy az EL Classico-t, nem veszik komolyan.
Ez olyan mint a BL donto szamukra.
Nincs nagyobb elvezet egy Barcelonai szamara, ha a Realt elpaholhatja.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

ezt a meccset mindig komolyan veszik! ezt nem lehet nem nemkomolyan venni (remélem 😛)

csm
nah én meg Larsson gólt várok, bár félõ h a fiuk nem veszik elég komolyan a meccset, vagy pihennek a Bl-re 😞

BMW 325 iX Rallye Car :)

fernando torres
nah megnéztema a Benfica elleni összefoglalót...hát elképesztõ mennyi ajtó ablak helyzetet rontottak el a fiúk..de le a kalappal a Benfica kapusa elõtt is ..
ilyen játékkal és 1 kicsit több szerencsével sztem továbbmegyünk

banok
hát én ma sima Barca gyõzelemet várok legalább 1 Eto'o góllal. Samuel mindig lõ egyet a blancóknak...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bocs, nemolvastam azt hogy spanyol klubba, figyelmetlen voltam sorry!

9csöves9
nem csak Spanyolországban szoktak játékost venni

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

ez kemééééény akkor a barca addig tarthatja az arsenalba amíg nem lesz elég pénzük arra hogy megvegyék (feltéve ha szükség lesz rá)

R10
ez egész jó hír 😊

!!!Hajrá Brazília!!!

R10
ma este nyerni kell

Forca Barca

!!!Hajrá Brazília!!!

aztaqqqqva ilyen létezik!!! mimindent bele lehet tenni egy szerzõdésbe!

ez is bizonyítja mennyire fél a barca! 😄DDDDD

REAL MADRID

komoly 😄DDD

fernando torres
jujj ez cummi a Realosoknak

A mai napon közölt információkat Cesc Fabregas ügyében megerõsítette az EFE spanyol hírügynökség, és minden jelentõs sportportál is. Eszerint a katalán középpályás csak a Barcelona engedélyével távozhat az Arsenalból más spanyol klubba. A záradékot a játékos Angliába szerzõdésekor rögzítette a londoni és a katalán klub, melyet bármeddig fölhasználhat a Barcelona. Természetesen visszavásárlási opciót ez nem jelent a katalánoknak, de azt elkerülhetik vele, hogy a tehetség egy riválisuknál kössön ki.

fernando torres
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- El Clásico elõtt Eto'óval -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --

Samuel Eto'o története erõsen összefügg a Real Madriddal, hiszen kevés játékos került annyiszor szóba a fõvárosi klubbal, mint õ az utóbbi évek során. Játszott is a Realban, de persze legtöbbször gólt lõtt a Realnak, amit most is várnak tõle a Barcelona szurkolói. A vele készített interjúban Eto'o beszél az érzéseirõl a szombati rangadó elõtt, s számtalan általános észrevételét is elmondja.

Eto'o eddig összesen tíz gólt szerzett a Real Madrid ellen, ebbõl hetet bajnoki mérkõzéseken, kettõt kupatalálkozókon, s egyet Szuperkupa meccsen. Barcelona játékosként eddig háromszor sikerült betalálnia Casillas hálójában, aki senkitõl nem kapott annyi gólt, mint a kamerunitól. Ez a szám egyébként hét, mert további három gól esetében nem Casillas védte a Real kapuját, Eto'o mégis azt mondja, ez a meccs sem jelent többet számára, mint a többi...

Mindenekelõtt gratulálok a százegy gólodhoz a Primerában

Köszönöm. Egy játékosnak sokat jelent 25 éves korára eljutni a százig a világ legjobb bajnokságában, de a múlt semmit nem ér a jelen futballjában. Annak örülök a legjobban, hogy most is képes vagyok nagyon fontos dolgokat véghezvinni.

Már csak két nap van az El Clásicóig. Gondolod, hogy a Real Madrid krízisben jön a Camp Nouba?

A Madrid mindig Madrid marad, és szükséges fölkészültnek lennünk. Amikor jó estéjük van, ötöt is rúghatnak neked, ugyanakkor ha mi úgy játszunk ahogy igazán tudunk, verhetetlenek vagyunk. Azt hiszem a Ligában mindig ugyanaz történik: amikor a Barcának megy rosszul, a Madridnak megy jól, és fordítva. De ez a helyzet meg fog változni. Még sosem láttam mind a két csapatot egyszerre jó pillanatban találkozni a két szezon alatt.

A gránátvörös-kékek játéka annyival jobb a Real Madridénál, mint mondják?

Ez az, amit az emberek mondanak. Én csak azt tudom, hogy több gyõzelmet arattunk, mint õk, így mi vezetjük a bajnokságot is. Nem nézem meg a Real Madrid összes mérkõzését, mint ahogy szeretem a Barcáét, mert mikor hazaérek a meccsünk után, mindig visszanézem a történteket, ha jól végeztük a dolgunkat.

De most már kevesebb félelmet jelent szembenézni a Real Madriddal?

Soha nem volt félelmem a Madrid ellen. Csak tiszteltem õket, ugyanúgy, ahogy teszem a Málagával, vagy bármely más együttessel, amellyel éppen játszunk. Nincs kevesebb tisztelet bennem, mint a korábbi években, nálam ez nem változott.

Tizenegy pont az elõny, gondolod, hogy nagy csapás lenne, és rossz hatással lenne még rájuk, ha 5-6 góllal távoznának?

Soha! Mi a pályán csak a gyõzelemre gondolunk, és ha vannak lehetõségeink, megpróbálunk közülük minél többet értékesíteni. Nagyon jól tudjuk, hogy egy olyan csapat, mint a Real Madrid, soha nem fog kegyelmezni neked, ha van helyzete, gólt fog szerezni.

A Madrid jobban motivál téged, mint a többi rivális?

Nem arról van szó, hogy jobban motivál, csak a Jóisten szeretné mindig, hogy jól menjen ellenük, ezért tûnik úgy, hogy jobban koncentrálok. Mindazonáltal ez csak egy csapat, amely ellen jól megy nekem.

Mostanában nagyon gyakoriak a fogadások az emberek körében. Te milyen tanácsot adnál az érdeklõdõknek, ha eredményre és konkrét gólszerzõre kéne tenniük? Ajánlanád, hogy tegyenek Samuel Eto'óra?

Nem szeretem az ilyen típusú fogadásokat, mindig szidom a barátaimat is, ha ezt csinálják. Ameddig az Afrika Kupán voltam, a csapattársaim nekem azt a tanácsot adták, hogy fogadjak a Barcára. Amit elsõsorban szeretnék, hogy nyerjünk minden csapat ellen, még akár az ellenfél öngóljával is. De természetesen, ha ennek tetejébe gólt is lövõk, még boldogabb vagyok.

Hatással lesz a szombati meccsre a Lisszaboni fellépésetek?

Nem szabad, hogy megérezzük. Egy futballista számára az egyik legfontosabb dolog, hogy mindig készen álljon lejátszani egy mérkõzést, és az elõzõt felejtse el. Hogy hogyan tud elvonatkoztatni a történtektõl? Az egyetlen megoldás a koncentráció, "chip-et" kell cserélni a fejében.

Gondolod, hogy Samuel Eto'óval szemben néha túl nagy elvárásokat támasztanak?

Sokkal inkább, mint más játékosokkal. Tõlem mindig sokat várnak, de ez nem okoz gondot, mert még pluszban motivál.

Mindenekelõtt persze gólokat várnak. Ez még plusz nyomást jelent?

Néha amikor kint játszom a szélen, hallom, hogy mondják nekem: "Eto'o menj el innen a 9-es posztjára és úgy majd gólt lõsz!" Hogyan magyarázzam el nekik, hogy a mester mélységet szeretne elérni a szélre helyezésemmel. Hogy mondhatnám el ezt nekik? Nem értenék meg. Csak abban gondolkodnak, hogy Ronaldinhóval a szélen, és velem középen tudunk gólt lõni. Én elfogadom, amit nekem mondanak, de néha nem tudok egyet érteni ezekkel a véleményekkel. Rijkaard? Nem, õ soha nem követelte tõlem a gólokat. Mindig a csapathoz beszél, hogy miként játszunk együtt. Ezért elõször a csapatra kell gondolni, és ha utána mégis alkotsz valami egyéni megoldást, az csak annál jobb.

A Ligát még nem nyerte meg a Barca, de tegyük föl, hogy eljön az ünneplés ideje, és ismét mikrofont adnak a kezedbe. Mit tennél akkor?

Egyértelmû, hogy ami az elmúlt évben volt, nem történhet meg ismét, s természetesen nem is fog.

Valaha már elgondolkoztál rajta, hogy éppen miért is kezdesz beszélni?

Nem. Mindig azt mondom, amit gondolok, még ha utána tartanom is kell egy sajtótájékoztatót, hogy sajnálom ami történt. Tudom, hogy nem egyedül vagyok, a Barcánál sok embert érintenek a szavaim. De mindig azt mondom, amit gondolok, és nem fogok a nyelvembe harapni, hogy ezt elkerüljem.

fernando torres
ez az ember. ..... <#vigyor2><#nevetes1><#smile>

fernando torres
Puyollal, de Sylvinho nélkül a Clásicora

Nyilvánosságra hozta Frank Rijkaard, kiket dob, illetve dobhat játékba a holnapi Real Madrid elleni örökrangadón. A listán nem sok változás van az utóbbi egy héthez képest, egyedül egy személycserét fedezhetünk fel rajta: Puyol ismét harcra kész, Sylvinho viszont csak a lelátóról követheti figyelemmel társait, és a mérkõzést.

Sylvinho tegnap szedett össze egy kisebb sérülést az edzésen, ezért csak teremben tudott edzeni, ma viszont kiderült, hogy ezzel búcsút is inthet a holnapi El Clásicónak. Vele együtt így már ötre nõtt a sérültek száma, hiszen Messi, Xavi, Edmílson és Márquez is kisebb-nagyobb gondjaik miatt nem szerepelhetnek a Real ellen. Ellenben eltiltását letöltve Puyol ismét ott van a keretben, így valamelyest enyhülnek Rijkaard védõ-problémái; igaz, a fiatal Rodri számára még mindig van egy hely a 18-as listán.

A Real Madrid ellen nevezett tizennyolc fõs keret a következõ:

Kapusok: Valdés és Jorquera
Védõk: Belletti, Puyol, Oleguer, Gio, Rodri, Motta
Középpályások: Deco, Van Bommel, Iniesta, Gabri
Támadók: Larsson, Eto'o, Ronaldinho, Giuly, Ezquerro, Maxi López

fernando torres
jaj de várom már
sérültjeink ellenére is látok sanszot

fernando torres

fernando torres

Akkor is sima meccs lesz 😄DD<#beka2>

😄DDDDDD

REAL MADRID

DJ Bee18
ti most csak spóroljatok a Benficára 😄DDD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
a Liverpoolt már kiverték a mocskok idegenben <#boxer><#boxer>

Viszonylag jól. Simán nyerhettünk volna. Remélem holnap sikerülni fog... <#hehe>

DJ Bee18
nah, ne szíts flémet <#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>

fernando torres
sajnos nem láttam a meccset..
milyenek voltak a fiúk??

horpeti
elég gagyi volt a meccs :-/

a visszavágó biztos jobb lesz 😊

no meg ha erõsebb lesz az enemy😄

R10
jah Barcelonában 2:0-ra nyerünk sztem

!!!Hajrá Brazília!!!

FT Benfica (Por) <0 - 0> Barcelona (Spa)

Jó ez az eredmény, bár rúghattunk volna 1-et, de ígyis simán tovább kell jutni a játék képe alapján...

R10
76' Benfica (Por) <0 - 0> Barcelona (Spa)
57' A. Iniesta
72' F. Miccoli
73' Deco
Copyright © 1998-2006 LiveScore.com

!!!Hajrá Brazília!!!

Egyenlõre 0-0, de simán vezethetnénk...

Jagi
Ja, vizetés elmaradás van? az más... akkor csak a medicinlabda marad 😊

😄DDDDDDDDDDDD

amugy a cikk:

Komoly veszélybe került a spanyol labdarúgó bajnokság 31. fordulójának megrendezése, ugyanis a spanyol játékvezetõk nem hajlandók mérkõzést vezetni abban az esetben, ha nem kapják meg azt a pénzösszeget, amit már jó két hónappal ezt megelõzõen meg kellett volna kapniuk.

A Spanyol Labdarúgó Szövetség (RFEF) azt közölte a Spanyol Labdarúgó Ligával (LFP), hogy amennyiben a Ligában alkalmazott játékvezetõk nem kapják meg jó két hónapja ígért járandóságukat, akkor a hétvégi bajnoki forduló elmarad, de legalábbis csúszik. A probléma lényege, hogy a RFEF és az LFP nem tudott megállapodni abban a kérdésben, hogy ki is fizesse a játékvezetõket, akiknek nem mellesleg állítólag közel 12 ezer euróval tartoznak.

"Ha nem fizetnek, nem lesz bíráskodás" - mondta a Spanyol Játékvezetõi Testület (CTA) egyik képviselõje. Ami biztos, hogy a hétvégi forduló mostmár ténylegesen komoly veszélybe került.

REAL MADRID

R10
golf labda? 😄DD

!!!Hajrá Brazília!!!

Jagi
vagy gumilabdával az csíp, mint állat

Jagi
e nem komoly igaz? mert mindet picsán rúgom medicinlabdával 😊)))

jahhh az bebaszna

REAL MADRID

REALista
Az baszna be!😞

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

lehet nemis meccselünk 😄D a bírók sztrájkolni akarnak 😄DDDD

REAL MADRID

Jagi
Mint mindig 😊 ÿ(rég voltam már erre)

R10
vasárnap vagy szombaton lesz a meccs?

remélem megütjük a Realt megint <#smile>

!!!Hajrá Brazília!!!

Tud vki egy tv csatornát, ami adja élõben a holnapi meccsünket? (külföldi)

\"Hard to see, the dark side is.\"

fernando torres
mire gondolsz?? <#whatever>

remélem lesz 2-3 jó hír is hamarosan... 😊))

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

fernando torres
végre 1 jó hír ...

fernando torres
- - - - - - - - - - - - - - - - - A Madrid ellen már Messivel - - - - - - - - - - - - - - - - -

Most már szinte biztosan kijelenthetõ, hogy Lionel Messi a Benfica ellen idegenben még nem lép pályára kedden, viszont jövõ szombaton a csapatban lesz a Real Madrid elleni rangadón. A fiatal argentin játékos gyógyulása kiváló ütemben zajlott részleges-izomszakadásából, hiszen március 7.-én sérült meg a Chelsea elleni találkozón, és az orvosok 4-6 hetes kihagyást prognosztizáltak számára, neki viszont 3 hét alatt sikerül teljesen meggyógyulnia. A támadó tegnap már a csapattal edzett, bár még nem vehetett részt minden gyakorlatban. Ez viszont napokon belül változni fog, és a jövõ hét elsõ felében már teljes intenzitással készülhet a Real Madrid elleni hazai mérkõzésre.

fernando torres
- Gólnélküli döntetlen Málagában -

Gól nélküli döntetlenre végzett a Barcelona a bajnokság 30. fordulójában az abszolút utolsó és kiesõjelölt Malaga ellen. A Barça az egész mérkõzésen mezõnyfölényben játszott, helyzetei is adódtak, gólt azonban ezúttal nem sikerült szerezniük, igaz, gólt sem kaptak egy igen tartalékos védelemmel. Rijkaard rotációja mindenesetre talán túlzott volt, s talán a rengeteg meghatározó ember hiánya volt az oka a mai gyengébb teljesítménynek...

A mester kicsit megkavarta az elõzetesen várt, s amúgy is foghíjas csapatot, hiszen a kezdõben szavazott bizalmat a keddi Bajnokok Ligája meccsre való tekintettel Rodrinak, valamint az idei szezonban eddig nem sokat játszó Gabrinak is, akit ráadásul az a megtiszteltetés ért, hogy Puyolék távollétében viselhesse a csapatkapitányi szalagot. Ezekkel a változtatásokkal azonban Deco és Iniesta is csak a padon kapott helyet, Motta pedig eredeti posztján, védekezõ középpályásként szerepelhetett.

Az összeállítást tekintve tehát mindenképpen felforgatott csapat futott ki a La Rosaleda gyepére, ráadásul a Barça igazi irányító nélkül vette fel a harcot a Malagával, s leginkább Eto'o volt az, aki próbálta megszabni a katalánok játékát. A sok hiányzó természetesen rányomta a bélyegét a játék képére, hiszen a Barça rengeteg hibával, pontatlanul játszott, s a helyzetek száma sem volt túl sok. Az elsõ néhány lehetõség a vendégcsapat elõtt adódott, a fõszereplõk pedig Belletti, Larsson és Giuly voltak - elõször a 9. percben próbálkoztak a gólszerzéssel, hármójuk ügyes kombinációja után a kis francia szélsõ gyengécske lövését hárította Arnau, majd 3 perccel késõbb Larsson fejesét tolta szögletre hatalmas bravúrral. A kezdeti lelkesedés a továbbiakban kicsit alábbhagyott, s jobbára csak férfias küzdelem, s a mezõnyjáték folyt, aminek Eto'o is a szenvedõ alanya lett, hiszen a félidõ közepén több percig állt a játék, miután a kameruninak az egyik malagai védõ odapakolt, s emiatt ápolni kellett. A játékrész 38. percében aztán megszületett a katalánok vezetõ gólja Eto'o révén, a játékvezetõ viszont a partjelzõ téves jelzésére érvénytelenítette a találatot. Történt ugyanis, hogy Sylvinho jobb oldali pontrúgása Larsson fejére tartott, az õt õrzõ Navas viszont kézzel belepaskolt a labdába, a partjelzõ pedig a malagai kezezését elnézte egy vendégkéznek... Így tehát maradt a gólnélküli döntetlen, ami a szünetig nem is változott.

A második félidõ egy óriási Barça helyzettel kezdõdött: Larsson szenzációsan ugratta ki a tizenhatosra berobbanó Giulyt, a francia viszont éles szögbõl csak a kapusba tudta rúgni a labdát. Egy perccel késõbb pedig már maga Larsson veszélyeztetett, sistergõs lövését szögletre tolta Arnau. Giuly helyett Ezquerro jött 57. percben, majd rögtön a csere után Eto'o egy lecsorgó labdát küldött kapura, középre tartó lövését viszont a hazai kapus hárítani tudta. 8 perccel késõbb újabb cserére szánta el magát Rijkaard, lehozta Gabrit, s beküldte Iniestát, hogy megpróbáljon lendíteni a csapat játékán, a kapitányi karszalag pedig így továbbvándorolt - ezúttal Valdéshez.

A Barça tovább próbálkozott, s ezekben a percekben a labdabirtoklás is igen nyomasztó vendégfölényt mutatott, s többek között Ezquerro elõtt adódott tiszta lövõhelyzet a félidõ derekán, a baszk játékos viszont igen gyenge megoldást választott a befejezéshez, s így a lehetõség is odalett. Nem sok volt vissza a mérkõzésbõl, mikor Eto'o csapott le a labdára a malagai védõk hibázása után, az ellenfelek szorongatása közepette viszont nem tudta rendesen helyezni lövését, s így Arnaunak is sikerült védenie. A slusszpoén pedig szintén a kameruni nevéhez fûzõdhetett volna, 12 méteres kapáslövése viszont csak a keresztlécen landolt...

A végeredmény tehát gólnélküli döntetlen lett a tabella utolsó helyezettje ellen, a körülményeket figyelembe véve azonban ez jó eredménynek is elfogadható a katalán csapat számára, ráadásul a bajnoki elsõség továbbra sem forog veszélyben. A következõ meccs pedig már a Benfica elleni keddi BL negyeddöntõ lesz...

Málaga CF - FC Barcelona 0-0
Málaga, La Rosaleda
Vezette: Rodriguez Santiago

Málaga: Arnau, Gamez, Navas, Sanz, Gerardo - Manu (Edgar, 85'), Bovio, Antonio López (Nacho, 59'), Duda - Counago (Hidalgo, 66'), Salva.

Barcelona: Valdés, Belletti, Oleguer, Rodri, Sylvinho (Gio, 73') - Motta, Van Bommel, Gabri (Iniesta, 65') - Giuly (Ezquerro, 57'), Eto'o és Larsson.

Sárga lap: Antonio López, 37'.

A mérkõzés legjobbja (az Eurobarca értékelése szerint): Samuel Eto'o

A kevés elfogadható barcelonai teljesítmény közül talán Eto'o produkcióját lehetne kiemelni; a kameruni rengeteget dolgozott az egész meccsen, lõtt egy szabályos gólt, igaz, elvették tõle, s ezen kívül még többször is helyzetbe tudott kerülni.

fernando torres
kiv vagyok rodri hogy fog teljesíteni a védelem közepén

fernando torres
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Ronaldinho pihen a hétvégén - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ahogyan sejteni is lehetett, Ronaldinho Gaúcho nem került be a kivételesen csak 17 fõs keretbe a Málaga elleni bajnoki mérkõzésre, s Frank Rijkaard egy meglehetõsen tartalékos csapattal készül a bajnokság utolsó helyezettje ellen.

Ez persze nem azért van, mert a holland lebecsülné az andalúz gárdát, hanem mert sérülések és eltiltások mellett a rotációra is szükség van a Benfica elleni Bajnokok Ligája mérkõzések elõtt. Ráadásul nem szabad elfelejteni, hogy a következõ héten a Real Madriddal is találkozik a csapat, melyet csak napokkal követ a Benfica elleni visszavágó, tehát roppant nehéz és fontos sorozat elõtt áll a Barcelona. Ronaldinhónak így szüksége van a pihenésre, rajta kívül pedig még nem lesz ott a keretben a sérült Xavi, Edmílson, Márquez és Messi, valamint az eltiltott Puyol. Egyáltalán nem biztos Samuel Eto'o játéka sem, aki bár ott van a keretben, Rijkaard talán csak a kispadra ülteti, hogy õ is pihenhessen. A sok hiányzó miatt viszont ott lehet a keretben Rodri, valamint Maxi López is.

Érdekesség, hogy ki lesz a csapatkapitány, mert jelenleg mindhárom kapitány hiányzik a keretbõl. Puyol eltiltott, Ronaldinho pihen, Xavi sérült, így ideiglenes karszalagosa lesz a csapatnak. Az esélyesek elsõsorban azok, akik régebb óta a csapat tagjának mondhatják magukat, így például Valdés, Gabri vagy Motta...

A Málagába utazó 17 fõs keret:

Kapusok: Valdés, Jorquera
Védõk: Oleguer, Rodri, Sylvinho, Gio, Belletti
Középpályások: Iniesta, Van Bommel, Gabri, Deco, Motta
Támadók: Eto'o, Larsson, Giuly, Ezquerro és Maxi

B0B0
😞

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!