33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#9567 jaja:D -
Zséé #9566 Ezzel a listával az a baj, hogy nincs benne Oleguer :D -
#9565 igazad van.
2 meg nem kapnánk érte sokat,és aki megvenné kvajól járna... -
#9564 Bellettit vétek eladni, a világ egyik legjobb jobbszélsője -
stoner27 #9563 meg is találtam,ha ez az
AKKOR SOK SIKERT JAVIER,AKÁR HOVA IS MÉSZ,TE ÖRÖKKÉ BARCELONAI MARADSZ -
#9562 multkor egy honlapon már azt irtak alairta ott a szerződést,azátn cáfolták.
most olvastam,hogy nem zárta ki a madridot sem... :S és örülne nekik is.. :(:( -
stoner27 #9561 b+ pont a madridba,én erről nem is tuttam -
#9560 Saviola-t nem eladni akarják:D ingyen fog menni.. lejár a szerződése és valszeg a Madridba :S :( -
#9559 +1 fiatal védő -
#9558 Guddy-t cserélnénk Piqueé-re az jó lenne 31 fiatal védő.
tovabba megkell venni: Abidal,chivu, és ha Henry vel jönne Wenger akkor őt is
felkell hozni: dos santos,crosas, -
stoner27 #9557 thuram,sylvinho,giuly,motta,edmilson,ezquerro,guddy mehet,a többiek-kel nem értek egyet -
stoner27 #9556 áhh thuram szerintem mehet,és engedni kell egy fiatalt védőt a helyére,ő már nagyon öreg -
#9555 Juliano Belletti, Rafa Márquez, Lilian Thuram, Sylvinho, Ludovic Giuly, Thiago Motta, Edmilson, Santiago Ezquerro, Javier Saviola , Eidur Gudjohnsen
na enyit akarnak eladni laportáék én ebböl sokat nem értek!
-
#9554 max.. -
#9553 2 milkáért esetleg még el lehet sózni:D -
#9552 de thuram ot is elakarják meg még sok mást! -
#9551 azt én sem értem miért kell őt eladni, mikor Thuram minnyart nyugdijjba megy.. :S:S -
#9550 az igaz!de én mondjuk hallotam h eladjátok marqezt sztem ő nem volt rossz ebben az évben! -
#9549 jóó,de azért messi messi, nemtudjom BOjan -t hogy fedezték fel stb. de azért ronaldinho etoo messi 3mas mellé nemfog beférni max cs-padra -
pilfer #9548 1990.08.28-án született Bojan Krkic. Még nincs 17 éves sem... -
#9547 végülis messi is kb annyi idős volt amikor elöször játszott.de nemtom ti tudjátok jobban. -
stoner27 #9546 max cserepad -
#9545 azért ő még csak 18 v 18 éves , nagyon fiatal sztem... cserének jólenne de Etoo melléé.. .:S -
#9544 és a bojan a bé csapatból milyen?mert az fm-be elég erős!és akkor eto mellé lenne még egy jó csatárotok! -
stoner27 #9543 a kiszemelt neveket öröm olvasni,kezdek bizakodni egy jobb,és fiatalabb csapatban,ami jövőre megnyeri ismét a BL-t -
#9542 Dos Santos és Crosas mindenképpen kell
sztem Chivu Abidal elég védőnek és egy vkp. -
#9541 Chivu, Abidal remélem nagyon kéne, akkor a baloldali védekezés és a középső meglenne oldva, még 1 jobbhátvéd jöhetne, Yaya Touré nmtom h beférne e kezdő vkpnak, de 1-2 éven belül tuti, Henry felőlem jöhet, de csak wengerrel jöjjön :D
4-6 játékosban lehet benne van Krkic,DosSantos,Marc Crosas szal... -
#9540 Laporta 4-6 játékost ígér, most irtak Eurobarca-n
kivancsi vagyok kik lesznek azok -
#9539 na meg most Meridát is elvitte...én nagyon örülnék neki, végre jól igazolnánk, és szerintem hozná magával Henryt, vhogy megkéne oldani azt h henry etoo ronie messi 1xre pályán, de mondjuk úgyse túl soxor lesz olyan a sérülések miatt...Mondjuk 4ük közül már Messi a legjobb... :P
neten akikről komolyabban írnak h jöhetnek azok Abidal,chivu,yaaya touré,henry ők mind jöhetnének szerintem, meg még 1 jobbhátvéd esetleg...talán még 1 csatár mert gudi,giuly,savi mennek és henry nem elég 3 ember helyett. -
#9538 nemcsak szerinted :) elvitt tőlünk 1-2 nagy tehetséget amit sztem megbántunk,hogy eladtunk( Fabregas) -
#9537 Legjobb lehetséges edző lenne, igazolások szempontjából biztos, a világ legjobban igazoló edzője [SZERINTEM]. -
#9536 Markez mehet úgynézki.... -
#9535 saviola -
#9534 Pl Melchiot szerintem nem lassú. -
#9533 Savila tuti megy =( -
stoner27 #9532 Az Arsenal mesterét, Arséne Wengert hírbe hozták a Barcelonával
A csapat elsőszámú játékosa, Thierry Henry tavaly már nagyon közel állt a távozáshoz - a Barcelona volt a legvisszhangosabb kérő -, ám a francia végül Londonban maradt és nevét, valamint a megszokottnál kisebb részben képességeit adta a várakozásoktól elmaradó szezonhoz.
Henry érezte, az Arsenal kerete nem elég erős a nagy célok megvalósításához. Ennek aztán időközben hangot is adott, mondván: amennyiben ez nem változik, akkor ő távozik, mert számára így nincs motiváció.
Wenger, kissé kényszerpályán mozogva jelentős fiatalításba kezdett az „ágyúsoknál”, bár részeredményeket fel tudott mutatni, még mindig csak az út elején járnak. Tudja jól ezt a francia szakember is.
Az Arsenal-szurkolók David Dein április közepén történt távozását követően bizonytalanodtak el leginkább Wenger jövőjével kapcsolatosan. A volt alelnök a szakember legfőbb támasza volt házon belül, így viszont a francia menedzser ki lett téve a támadásoknak. Na, nem mintha olyan ijedős típus volna, de a kispad megtartásáért folytatott, házon belüli aknamunka elhárítása, közel sem olyan vonzó életcél, mint egy edzőnek eleget tenni a legmagasabb szakmai kihívásoknak.
Márpedig szakmai kihívásból Európában jelenleg talán Barcelonában tudják kínálni a legtöbbet. Spanyol bajnokként és BL-győztesként zárták az idei szezont nyeretlenül: Katalóniában bizony ennél magasabbra rakták azt a bizonyos lécet az elmúlt években. Joan Laporta klubelnök sürgeti a változásokat, és bár nem tört pálcát a holland vezetőedző, Frank Rijkaard feje felett, azért sejttetni engedte: új csapattal és így új szakemberrel képzeli el a jövőt.
Wenger szerződtetését segítheti, hogy a Barcelona Henryt is leigazolná, így a londoniak francia sikerpárosa a jövőben is együtt dolgozhatna, igaz már a katalán fővárosban.
Hát,így már azért jöhetne Henry,ha hozná Wengert [szerinte Wenger jó edző,és összerázná a Barca-t] -
#9531 Egyetértek.... -
#9530 Laporta keménykezűséget ígér
A várt nagy bejelentések elmaradtak Joan Laporta idei első sajtótájékoztatóján, a klubelnök elismerte, hogy több tekintetben is hibáztak az idény folyamán, mely oda vezetett, hogy a csapat nem nyert jelentős trófeát. A legfontosabb kijelentése az volt, hogy Frank Rijkaard és Txiki Begiristain is marad a posztján, és szinte biztos Samuel Eto'o és Ronaldinho maradása is.
„Frank Rijkaard lesz a csapat edzője jövőre is, és maximális motivációval várja a feladatokat. Ismeri a meghozott rendelkezéseket, tisztában van az elkövetett hibákkal. Önkritikát gyakorolt ő is, tudja, hogy néhány dolog nem működött jól" - árulta el Laporta, aki megerősítette technikai igazgatói posztján Txiki Begiristaint is. „Txiki munkája nagyon jó volt a négy évet figyelembe véve. Idén fordult elő először, a három igazolást szem előtt tartva, hogy ők nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket. Ő is, az edző is rendelkezik a bizalmunkkal" - szögezte le Laporta, aki a játékoskeret átalakításáról konkrétumokat csak keveset mondott, mivel nem akarta megnevezni azokat az egyéneket, akiknek az összteljesítményével nem elégedett a klubvezetés, s akiknek valószínűleg távozniuk kell.
„Szeretnénk, ha Ronaldinho és Eto'o maradna, Rijkaard ugyanígy gondolkozik, és ők maguk is azt mondták nekem, hogy folytatják nálunk. A közeljövőben távozó és érkező játékosokat tekintve már meghoztuk a döntést" - jelentette ki, de hozzátette: „neveket nem fogok mondani, mert a szennyes ruhát zárt körben, otthon mossuk ki."
Laporta ezzel azt is elismerte, hogy néhányan nem nyújtottak olyan teljesítményt, mint várták, s nem hoztak elegendő áldozatot sem. Arra vonatkozóan, hogy sztárjátékosra is kihat-e a tisztogatás, Laporta csak Ronaldinho és Eto'o maradását erősítette meg, Deco sorsa nem került szóba a sajtótájékoztatón. Az elnök a témához hozzátette azt is, hogy szerinte „egy játékos sem szeretne majd maradni a klubnál, ha nem bír az edző és az igazgatóság bizalmával" - ennélfogva nem aggódik, hogy lesz olyan, aki nem hajlandó távozni, pedig a klub tervei szerint kellene neki.
„A belső rendszerben súlyos hibák voltak, máskülönben nem juthattunk volna el idáig. Azt gondoltuk, hogy a csapatban rejlő tehetség majd felülkerekedik a jelenlévő egyéb gondokon, de nem így lett. Ezért mondtam, hogy a tűzzel játszottunk, s meg is égettük magunkat" - ismerte be, s ehhez hozzátette, a fegyelmi rendszeren alapvető változtatások lesznek, így például az orvosoknak és az erőnléti edzőknek nagyobb „hatalmat" biztosítanak a továbbiakban. „Néhány ellenőrzési mechanizmus nem működött, s ez is a végső rossz eredményekhez vezetett. Hetek óta elemezzük a szituációt, melybe ez idény alatt kerültünk. Tisztában vagyunk vele, hogy ami történt, miért történt. Mindannyian hibásak vagyunk, persze van, aki jobban, van, aki kevésbé. De csak a játékosok hozzáállására visszavezetni a bajokat, a problémák leegyszerűsítése lenne. Vannak más okok is, melyeket elemeztünk."
„Vannak új rendelkezéseink, melyek a fizikai felkészítésre vonatkoznak. A játékosok jobban ellenőrizve lesznek, nagyobb szerepet kapnak az orvosok és az erőnléti szakemberek" - tett ígéretet a klubelnök, aki a következő hetekben elsősorban a keret átalakításával viheti majd át a gyakorlatba az elmondottakat. Hogy mennyire várható nagy váltás, azt egyelőre még jótékony homály fedi... -
Kluivert23 #9529 Valaki meg tudná mondani minek a barca-ba az Henry? Szinte a vllág legerősebb csatársora áll fel így is, arról nem beszélve hogy ki lessz a kispadon, majd a messi?--- röhej.Abból a pénzből inkább 2 jó védőt kellene venni mert ez a védelem siralmas. Eto-nak van igaza: hiába van egy klasszis csatársor ha nincs védelem. PL: nézzük a getafe elleni 6:5-öt. Forca Barca!
-
#9528 na jó igaz, mindenesetre Puyol mellé kéne egy értelmes védő