33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• bakkerman
    Suarez:
    „Az igazság az, hogy szenvedek. Csak beszélek, ordítok és nézem a csapattársaimat – ebbe lassan beleőrülök. Tudom, el kellene tudom fogadni az eltiltást, és bele kellene törődnöm, hogy a tettemnek ez a következménye, de egyszerűen nem megy"
    "Nagyon sok van még hátra, rossz ebbe belegondolni. Erőtlennek érzem magam, már csak a visszatérés jár a fejemben. Nem érzek egyébként extra nyomást, voltam már hasonló helyzetben Angliában is, bízom a képességeimben."

bemutatkozik,megérzi a Nou Camp 90 ezres atmoszféráját,két oldalról körbevéve egy Neymarral,Messivel,már most sajnálom az ellenfeleinket,ez az ember szét fogja szedni a védelmeket,ha csak olyan munkát végez mint a Poolban,vagy a válogatottban! Figyeljétek meg,a szívével sose volt gond
  • bakkerman

jól nézzük meg ezt a táblázatot,egy ideig nem látjuk
  • bakkerman
    az indoklás hogy miért nem jött Marquinhos:

"Nagyszerű ajánlatot kaptunk a nyár folyamán az FC Barcelonától, amely több, mint 40 millió eurót adott volna Marquinhosért. Mi azonban nem azért igazolunk játékosokat, hogy utána eladjuk őket. Nem az a célunk, hogy jó üzleteket bonyolítsunk le, hanem az, hogy egy nagy klubot építsünk fel tehetséges játékosokkal. Ha a profitszerzés lenne az elsődleges cél, idén nyáron 3-4 játékost eladtunk volna. Nem ez az én filozófiám" - így Nasser Al-Khelaifi, a párizsiak elnöke a 'Le Parisien' lapnak adott interjújában.
  • bakkerman
    olvastam én,de eléggé kacsaszagú,az ő posztján tele vagyunk
  • limperatore
    utolsó este kovacicért bejelentkeztetek, olvastátok v halottatok róla?
  • [HUN]FaTaL
    Meglátjuk mi lesz, elnézve a tabellát, meg kell becsülni ezt a három pontot. Egyrészt a Madrigalban nem olyan könnyű nyerni, másrészt mi maradtunk az egyetlen 100 százalékos csapat. :)

Félek tőle, hogy nem sokáig lesz így.
  • bakkerman
    igen,a 3 ponton kívül semmi pozitívumot nem találtam. A védekezésünk megint össze-vissza volt,ha nagyon akart,akkor átment rajtunk a Villareal,és csak a szerencsén múlt,hogy nem fordítanak. Támadásban voltak szép villanások,de nagy átlagban megint csak hugyozott a labda,2 méteres passzok,Messi tologatásai,és ennyi. Persze még csak most indult el egy folyamat,Lucho elképzelései még csak haloványan látszódnak,de kapkodni kell magukat az edzőknek meg a játékosoknak is,mostmár jön a BL,a rangadók a bajnokságban. A BL csoportunk nagyon kemény,az Ajaxban tavaly is bennevolt a meglepetés,meg is vertek minket,a PSG meg egy brutál csapat.
  • [HUN]FaTaL
    "Sajnos rossz hírek is jutottak ma estére: Messi meghúzta a combközelítő izmot a jobb lábában, és Munir is összeszedett egy zúzódást. Pontos diagnózis holnap várható. Talán mégsem jön olyan rosszkor a válogatott szünet..."

Forrás: Tot El Camp (fb)
  • [HUN]FaTaL
    Azért csak behúztuk :)
  • bodajoci
    nehéz szülés volt... :)
  • ToM1113
    :(
  • [HUN]FaTaL
    Elég gyengén játszunk :(
  • bakkerman
    hivatalos kezdő:
    Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Busquets Rafinha - Pedro Messi Munir

7kor kezdés,HAJRÁ BARCA!!!
  • bakkerman
    Holnap!
    19:00 Villareal - FCB
    Sport1
  • bakkerman
    Az FC Barcelona szerdán hajnalban bejelentette, hogy megállapodott a Sao Paulóval Douglas Pereira átigazolásáról. A jobbhátvédet feltehetően azért igazolja le már most a katalán klub, mert a jövő nyári átigazolási időszakban a FIFA döntése értelmében nem vehet majd részt.
    Douglas öt évre ír alá a Barcelonához, az ára pedig 4 millió euró, ami további 1,5 millió euróval emelkedhet attól függően, hogy a játékos hány mérkőzésen szerepel. Itt kell megemlíteni, hogy sokan nincsenek meggyőződve arról, hogy a szélső elegendően képzett ahhoz, hogy a Barcelonában futballozzon.
    A brazil ennek a hétnek a végén utazik Katalóniába, hogy átessen a kötelező orvosi vizsgálaton, és hogy bemutassák, mint új igazolást. Ezzel Luis Enrique már három jobbhátvéd közül válogathat majd, Montoya és Dani Alves mellett ugyanis Douglas is a csapatban lesz.

én már tolnám is be a kezdőbe,a padra meg Montoya,ha nem jön be a brazil srác,akkor meg Monti jön
  • bakkerman
  • bakkerman
    és mindezt gecire ütemtelenül,gyilkos,nem lehet ezeket levédekezni,a kapus meg kb akkor kapcsol amikor már csak a labdát látja maga mellett elmenni :D
  • ToM1113
    Valóban, ezek a gyenge elgurítások a védők és a kapus mellett valami bámulatos... Csak Messitől látni rendszerint ilyet.
  • bakkerman
    na röviden:
    nem volt rossz meccs,Leo tanárian vágott 2 gólt,amilyeneket tényleg csak ő tud. A játék képén nem láttam nagy változást,talán egy pici javulást,de nem egy Elche elleni meccsből kell kiindulni,hanem majd amikor jön a BL. Egyéni dolgokról meg annyit,hogy szegény Alvest sajnálom,az edzőn kívül már mindenki a csapaton kívül látja őt,ezért is hajtott tegnap nagyon,és akart,de nem megy már neki a dolog...megint az ő oldalán jöttek az ellenfél támadási,mert elbalfaszoskodja a támadásokat,és aztán nem tud visszazárni,csóri Rakiticnek kellett mindig kimentenie a brazil seggét,mert különben ég a ház. Matyiról még nem tudok véleményt alkotni. Busi meg kezd egyre jobban átmenni "Xaviba",1-2 jó passza volt a meccsen,de egyébként oldalpasszok tömkelege,1 méteres pöcizések,és néha egészen esetlen balfasz mozgása van,az meg hogy megkapta Carles 5-ös mezét,az no komment. Pozitívumok: Munir játéka nekem nagyon bejött,az elfutásai meg az összjátékokban való szerepe jók voltak,és lőtt egy kibaszott okos gólt. Élete első bajnokiján,a Nou Campban,Messivel az oldalán ennyire felszabadultan játszani talán Pedrot láttam még fénykorában. Nem szabad tőle még sokat várni,de ősszel mindenképp adni kell neki legalább a 20-25 perceket,kitudja lehet megtaláltuk Messi utódját.
  • Sippie
    Busquets micsoda gólpasszt adott majdnem :D
    Utoljára szerkesztette: Sippie, 2014.08.24. 21:44:11
  • Christian88
    Na akkor hajrá Barca!
  • tobias88
    Ennél furább kezdést... Barcelona ellen játszunk (elírás) és fekete macska a pályán
  • [HUN]FaTaL
    Én is nagyon kiváncsi vagyok :)
  • bakkerman
    várható kezdőcsapat az Elche ellen:
    Bravo- Alves,Matyi,Pique,Alba- Busi,Rakitic,Ini- Rafinha,Munir,Leo

tetszik,Rafinha rögtön belesz dobva,és a fiatal Munir is,Rakitic élesben is bizonyíthat már rögtön,nagyon várom a meccset !!!
    21:00 Sport1
  • bakkerman
    igen :)
  • Unreal1942
    Csak azért mert éppen nem nyerünk bajnokságot vagy BL-t- még egy igazi szurkoló se fog elpártolni.
    Ez azért nem a Magyar válogatott akik közel 30 éve semmit nem tettek annak érdekében, hogy tovább tudjak nekik őszintén drukkolni :)
  • bakkerman
    nyaralni voltam nem volt időm olvasgatni,de most pótoltam a Barcás dolgokat,hát elég érdekes...a szezon közvetlen kezdése előtt gyakorlatilag a 3. helyen vagyunk a spanyol erősorrendben,a 2 éves igazolási tilalommal meg a BL címre maximum idén lehet némi esélyünk. A vezetőségnek el kell dönteni,hogy rááldozzuk ezt a szezont újabb fiatalok beépítésére,vagy idén mindent megteszünk,és jövőre jön a "gyengélkedés"...Túlzottan elkényeztetett minket a csapat az elmúlt pár évben (tavalyit leszámítva),így jogosan van magasan az a bizonyos mérce,de ilyen időkben is ki kell tartani a csapat mellett,senki se essen kétségbe!! Én már nagyon várom az első bajnokit,kemény bajnokság lesz.
  • ToM1113
    Felköthetjük a gatyánkat. Embertelen tempó jellemzi mind a Realt mind az Athletico Madridot. Pontos, gyors, célratörő focit játszanak.
    Mindkét csapat erősödött a tavalyihoz képest. Mi is erősödtünk. De míg az ő taktikájuk és hozzáállásuk tavaly is ez volt, addig a miénkben gyökeres változásnak kell végbe mennie az előző szezonhoz képest. Nehéz lesz na....
  • Christian88
    Szerintem azért tudták ők is, hogy lesz bünti. Mikor igazoltunk mi ennyit utoljára....
  • Unreal1942
    Mathieu majd bizonyítszon a bajnokságban.
  • ToM1113
    teljesen jogos, ha kimagyarázni sem tudtuk, akkor valószínűleg hibás a vezetés.
    Tudni lehetett hogy ez lesz, itt most nem csak fél évre szólóan kell igazolni, hanem meghatározó játékosokat kell hozni hogy a következő 2 évre ne legyen gondunk. Nagyjából kész a keret. Még 1 tehetséges jobbhátvédet hoznék és talán rendben is vagyunk.

Mathieu például eddig számomra kellemes meglepetés. Korához képest gyors, olvassa a játékot, jól lép közbe, remekül inditja meg hátulról a támadásokat.

Más kérdés hogy igazán nagy ellenfelünk talán a Napoli volt a felkészülés alatt.
  • Unreal1942
    2 évig nem igazolhatunk.
  • ToM1113
    Juguen Bravo, Alves, Mascherano, Mathieu, Alba, Sergio, Rakitic, Iniesta, Rafinha, Messi i Neymar
  • [HUN]FaTaL
    Ha LE marad a kispadon, akkor evvel nem lesz gond szerintem. Kérdés, hogy mit alkotunk ebben a szezonban. :)
  • bakkerman
    Haddadi,Halilovic,Denis Suarez,Sanabria,Dongou stb...vannak szép számmal a talonban fiatal tehetségeink. Denis Suarez kölcsönben van ugye a Sevillában a Rakitic biznisz miatt,ha ott jól fogja tolni a lasztit akkor jövőre neki is helye lesz a keretben remélem. Nem kéne átállnunk a pénzszórásra,mindig is megadtuk a lehetőséget a fiataloknak,ezt muszáj tovább vinni,akár lesz eredmény akár nem.
  • bakkerman
    nem fogja. Amúgy várom a Gampert,remélem ott már fog látszani valami Lucho elképzeléséből
  • ToM1113
    Igen, de sajnos úgy néz ki marad... Mondjuk ha összeszedné magát...
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem meg egy szélsőhátvédet kéne hoznunk Alves helyére.
  • bakkerman
    Lajos első tréningjét nyomta le ma nálunk
  • ToM1113
    Közben Reus 27 millióért Athletico Madridban köthet ki... Szerencsétlenek vagyunk... Simán el kéne hoznunk őt ennyiért.