Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
mamár kevésbé izgat, mint pár éve...
sok olyan labdarúgó visszavonult már, akikre felnézhetett az ember, akik igazán egyéniségek voltak...mamár majdnem mindenki PR gépezet
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Négyszeres Német válogatott, ami ilyen fiatalon Neuer mellett elég nagy eredmény. Csak érdekességképpen whoscored értékelések az utolsó 3 évbõl:
Victor Valdes:
2013/2014 26m 6.93
2012/2013 31m 6.5
2011/2012 35m 6.63
Manuel Neuer:
2013/2014 31m 7.01
2012/2013 31m 6.9
2011/2012 33m 6.66
Marc-André ter Stegen:
2013/2014 34m 7.19
2012/2013 34m 6.93
2011/2012 34m 7.1
http://www.twitch.tv/hegii
PS3 Slim 250 PC
PS3 Slim 250 PC
PS3 Slim 250 PC
Thibaut Courtois (Atlético Madrid) – Juanfran (Atlético Madrid), Aymeric Laporte (Athletic Bilbao), Diego Godín (Atlético Madrid), Filipe Luís (Atlético Madrid) – Koke (Atlético Madrid), Ander Iturraspe (Athletic Bilbao), Ivan Rakitic (Sevilla), Gabi (Atlético Madrid) – Diego Costa (Atlético Madrid), Cristiano Ronaldo (Real Madrid)"
teljesen jogos
Persze ez megint elég hihetetlen opció...
A vb a másik amit megemlítettetek.
Én még egy olyan sajnálatos esetet is el tudok képzelni hogy a korábban elõjött combizom sérülése valami nagyon komoly izombetegség és nem tudják gyógyítani teljes mértékben, ezért nem fut eleget ezért rossz a kedve stb.
Vagy egyszerûen csak kiégett, elszállt a sikerektõl, rohadt nagy hullámvölgybe került... Nem tudni.
PS3 Slim 250 PC
Bár még van idõ de Rió-ba már kirobbanó formába kellene érkeznie mint mentálisan mint fizikálisan.
Na ettõl messze van most szerintem.<#fejvakaras>#fejvakaras><#szomoru1>#szomoru1>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Én nem hinném.
Liverpooli Suarez nyomdokaiban?😛
Remek. Akkor mi a faszért nem játszanak? Pl miért a vkp Mascherano játszott egész szezonban belsõ védõt Bartra helyett? Barca B-bõl miért nem hoznak fel senkit és miért nem próbálják beépíteni õket? Dongou meg Traoré összesen játszottak vagy 10 percet.
„Eljött az idõ a változtatásokra. A vasárnapot a visszatekintésre és a reflektálásra szánjuk, hétfõn pedig összeülünk, és új döntéseket hozunk. Több fontos kérdésben már döntés született, hamarosan elkezdjük a bejelentéseket. Tökéletesen megértem a szurkolóink csalódottságát, teljesen igazuk van. Nem tudtuk elérni a kitûzött célokat. Ennek ellenére azt mondom, nagyon jó csapatunk van, és rengeteg problémával küszködve is végig versenyben tudtunk maradni. A Barcelonának nagyon jó fiatal játékosai vannak, akik sok örömöt szereznek még nekünk. Forradalom nem lesz, de újjászervezés következik" – folytatta a Canal+-nak nyilatkozó klubelnök, aki az Atlético Madridnak is gratulált. Mint azt a csúcsrangadó végén a szurkolók tapsa, majd a meccs után a Barca-játékosok nyilatkozatai is jelezték, a madridiak bajnoki gyõzelmének jogosságát senki nem kérdõjelezi meg.
Az inkább 2 perc játék 2 perc reklám, de mind1. Itt meg 2 perc játék, 2 perc idõhúzás. Az jobb?
Lehet tényleg a VB az oka ennek, nem tudom.
A nyilatkozatokról meg annyit, mondtam én hogy a beszéd megy, csak amikor a pályán kéne megmutatni... És ezt csinálják már gyakorlatilag 1-2 éve.
Egyszerûen látszik a csapaton hogy nem csak védelemben, de támadásban is nagy a baj, nem a játékosokkal, hanem egyszerûen a taktikával, a mentalitással. Egy kiscsapatot nem birunk mostanság megverni... Egy ilyen támadó felállással 1 gólt rúgunk, nem csak most...
PS3 Slim 250 PC
Visca El Barça!
Atletico hihetetlen küzdõszellemrõl tett tanubizonyságot, a Barca gyõzelmet is megérdemelte volna, de csak az 1. félidei játék alapján...
Messi gólja pedig les volt valóban
VISZONT FELHÁBORÍTÓ, HOGY HA EGY CSAPAT HÚZNI AKARJA AZ IDÕT AKKOR MINDENFÉLE SZANKCIÓ NÉLKÜL MEGTEHETI! Courtois kb 15ször rúgta ki a labdát fél percnél tovább, nevetséges. Fél perces bedobások, szabadrúgások, felháborító. Ha ezzel nem kezdenek valamit, akkor én abba is hagyom e sport nézését, maradok az nfl-nél. Ott idõt nagyon nem is lehet húzni normálisan, az élvezhetõ sportág, ez így már nem