Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
(spanyol lapértesülések szerint)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
Willy Caballero (Malaga) jöhetne a német mögé padra,32 éves,3-4 éve lehetne nálunk a padon,kupameccseken,hakni találkozókon védhetne

bakkerman
el clasico topikba lehet szúrni az ilyeneket 😊

Nem merem betenni a Real topikba😄

csak erõs idegzetûeknek 18+

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nem nem vagyok tájékozott, hanem 2011 óta baromira felszínesen követem a focit...elõtte meg bújtam a lexikonokat és 2002-03 óta megállás nélkül majdnem minden meccset néztem a nívós bajnokságokból...

mamár kevésbé izgat, mint pár éve...

sok olyan labdarúgó visszavonult már, akikre felnézhetett az ember, akik igazán egyéniségek voltak...mamár majdnem mindenki PR gépezet

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tobias88
És egy igen csak fontos tény. Valdes idén 63%os passzolási mutatóval zárt, Ter Stege 73%al egy nem erre kihegyezett csapatnál.
tobias88
Az azért van, mert nem vagy tájékozott <#vigyor2>

Négyszeres Német válogatott, ami ilyen fiatalon Neuer mellett elég nagy eredmény. Csak érdekességképpen whoscored értékelések az utolsó 3 évbõl:

Victor Valdes:
2013/2014 26m 6.93
2012/2013 31m 6.5
2011/2012 35m 6.63

Manuel Neuer:
2013/2014 31m 7.01
2012/2013 31m 6.9
2011/2012 33m 6.66

Marc-André ter Stegen:
2013/2014 34m 7.19
2012/2013 34m 6.93
2011/2012 34m 7.1
életembe nem hallottam errõl a kapusról, de jó fiatal😊

bakkerman
Ofisöl: Leo Messi szerint ez a szezon nem tartozik a legjobb évei közé. A hírt megerõsítette ~160 ezer culé

bakkerman
Official: Barcelona announce the signing of Borussian Monchengladbach goalkeeper Marc-Andre ter Stegen (22)

Christian88
Én kb. csak Valdes-t tudnám elképzelni a szezon csapatában, de Courtois és az ATMA védelme egyértelmûen jobban megérdemli.

http://www.twitch.tv/hegii

Ter Stégen érkezik, Pinto távozik hivatalos.

PS3 Slim 250 PC

Luis Enrique signs two year deal as new FC Barcelona manager (fcbarcelona.com)

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
Laporte,Koke csaphatná Barca mezben is. Szvsz mindkettõnek még 1 szezonja lesz maximum a jelenlegi csapatában,és aztán vagy Anglia,Bayern,vagy Real lesz a végállomás,addig kéne õket megszerezni,bár az igaz hogy Koke esete bonyolúlt lenne,mert nálunk itt van Cesc,jön vissza Rafinha,Xavinak is még kell a hely a padon,valakit kikéne rakni,de én megnézném õt itt. Laporte-ra van esély mondjuk idén nyáron

Ez tényleg egy vicc. Azért Messi a 29 meccsen elért 28 góljával és 11 assistjával simán befért volna még úgy is, hogy magához képes nagyon szar szezont futott. Vagy Barcásként mondom, hogy Ramos is simán befért volna.

egy Barcás se került be?😞

abszolút.

PS3 Slim 250 PC

tobias88
"A SZEZON ÁLOMCSAPATA AZ LFP-NÉL:
Thibaut Courtois (Atlético Madrid) – Juanfran (Atlético Madrid), Aymeric Laporte (Athletic Bilbao), Diego Godín (Atlético Madrid), Filipe Luís (Atlético Madrid) – Koke (Atlético Madrid), Ander Iturraspe (Athletic Bilbao), Ivan Rakitic (Sevilla), Gabi (Atlético Madrid) – Diego Costa (Atlético Madrid), Cristiano Ronaldo (Real Madrid)"

teljesen jogos
bakkerman
muszáj belecsapniuk a lecsóba,és még a VB elõtt lefixálni az érkezõk nagy részét,VB alatt nyílván nem lesznek bejelentések,utána meg már csak a kapkodás van,most kell lerendezni a dolgot május végén

bakkerman
17:30-tól tart a vezetõség sajtótájékoztatót,amirõl kiváncsian várom a fejleményeket,mert Bartomeu a szombati meccs után azt nyilatkozta,hogy "elõrehaladott stádiumban van a keret megújítása",én arra tippelek hogy bejelentik LE-t,Ter Stegent,esetleg Cuadradot,meg 1-2 fix távozóról is lehull a lepel (Alves például),és elsütik maszlag dumát,hogy továbbra is élénken ott leszünk a piacon stb...

tobias88
Én úgy hiszem, hogy pontosan ez fog történni. Sokkal több területe és labdája lesz és akkor majd jönnek a beindulások. Egyszerûen érezni lehetett rajta, hogy nem akar semmi áron sem megsérülni senki ellen
bakkerman
Neymar fog brillírozni,lemerem írni hogy szerintem világbajnok lesz a brazil csapat.

Ha a VB-n brillírozni fog, akkor meg kapja be.

bakkerman
valószínûleg csak õsszel kapunk választ arra,hogy pontosan mi is történik JELENLEG vele,hogy fog focizni majd a következõ szezonban

Akár azt is el tudom képzelni hogy tüntet a vezetõség ellen... Addig nem hajlandó játszani míg ezek a balfaszok vannak odafent.
Persze ez megint elég hihetetlen opció...
A vb a másik amit megemlítettetek.
Én még egy olyan sajnálatos esetet is el tudok képzelni hogy a korábban elõjött combizom sérülése valami nagyon komoly izombetegség és nem tudják gyógyítani teljes mértékben, ezért nem fut eleget ezért rossz a kedve stb.
Vagy egyszerûen csak kiégett, elszállt a sikerektõl, rohadt nagy hullámvölgybe került... Nem tudni.

PS3 Slim 250 PC

kaposi1
Azzal biztos nem segít a formáján hogy az utóbbi tét meccseken csak lézengett a pályán.
Bár még van idõ de Rió-ba már kirobbanó formába kellene érkeznie mint mentálisan mint fizikálisan.
Na ettõl messze van most szerintem.<#fejvakaras><#szomoru1>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

bakkerman
szeretném az ellenkezõjét hinni,de szerintem lebõgés lesz neki a VB,gyengén fog játszani,és maximum a 8-ig jutnak el az argentínok. Persze ne legyen igazam,annyira jó lenne ismét látni egy villogó Messit

kaposi1
És ott majd hirtelen megtáltosodik és ontani fogja a gólokat?
Én nem hinném.

Zenszkij
a vb-re gyúr, azt még nem nyert

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

kaposi1
Messi-vel valami nincs rendben ez tiszta sor. Ha így folytatja rengeteg ember el fog fordulni tõle.

bakkerman
nem tudom mivan ezzel az emberrel,de magához térhetne. Ez kibaszott nagy bunkóság,hogy lefújás után nem ment oda senkihez legalább egy pacsit dobni,és csak állt mint egy fasz. Mi van vele?

tetszik a neve😄

Liverpooli Suarez nyomdokaiban?😛

kaposi1
Nem a legszerencsésebb idõzítés ez a reklám.

El Haddadit is ki lehetne próbálna a nagy csapatban. A youth leage-ben elég jól tolta.

bakkerman
Denis Suarez a másodosztály passzkirálya,gólokat lõ,aszisztokat adott,mocsok fiatalon,õt nyártól legalább kupameccsekre bekéne rakni

"A Barcelonának nagyon jó fiatal játékosai vannak"
Remek. Akkor mi a faszért nem játszanak? Pl miért a vkp Mascherano játszott egész szezonban belsõ védõt Bartra helyett? Barca B-bõl miért nem hoznak fel senkit és miért nem próbálják beépíteni õket? Dongou meg Traoré összesen játszottak vagy 10 percet.

bakkerman
Bartomeu:
„Eljött az idõ a változtatásokra. A vasárnapot a visszatekintésre és a reflektálásra szánjuk, hétfõn pedig összeülünk, és új döntéseket hozunk. Több fontos kérdésben már döntés született, hamarosan elkezdjük a bejelentéseket. Tökéletesen megértem a szurkolóink csalódottságát, teljesen igazuk van. Nem tudtuk elérni a kitûzött célokat. Ennek ellenére azt mondom, nagyon jó csapatunk van, és rengeteg problémával küszködve is végig versenyben tudtunk maradni. A Barcelonának nagyon jó fiatal játékosai vannak, akik sok örömöt szereznek még nekünk. Forradalom nem lesz, de újjászervezés következik" – folytatta a Canal+-nak nyilatkozó klubelnök, aki az Atlético Madridnak is gratulált. Mint azt a csúcsrangadó végén a szurkolók tapsa, majd a meccs után a Barca-játékosok nyilatkozatai is jelezték, a madridiak bajnoki gyõzelmének jogosságát senki nem kérdõjelezi meg.

tobias88
Itt is belehetett volna vágni 30 másodperces reklámokat, amíg Courtois elvégzi a kirúgást. 5 másodperc míg észreveszi hogy kiment a labda, aztán 5 másodperc míg elbattyog érte (még akkor is ha kapott másikat már) és 5 vissza. 10 másodpercig igazgatja meg átviszi a túloldalra és 10 másodperc míg elvégzi. És 1 sárgát sem kap érte. Ez élvezhetõ? Kötve hiszem
tobias88
"Nézd akkor a kokszos NFL-eseket 20 másodperc játék 2 perc reklám az az igazi..."

Az inkább 2 perc játék 2 perc reklám, de mind1. Itt meg 2 perc játék, 2 perc idõhúzás. Az jobb?
bakkerman
én szeretem az NFL-t,de szigorúan felvételrõl nézem általában másnap,nekem nem bírja az idegrendszerem azt,hogy egy 4x 15 perces meccset elhúznak élõben 3 órára,mert minden halott labdánál meg kell állniuk percekre,mert a buta amcsiknál kötelezõ negyedenként 30 perc reklámot bevágni.

Azt nem értem, hogy mi ez a szerzõdéshosszabbítás... Ugyan úgy 2018 ig marad mint eddig csak most többet keres, bravó, fõleg annak fényében hogy milyen szar mostanság. Najó ez túlzás, nem is az lenne a baj hogy gyengébb formában játszik, hanem a hozzáállás, az akarat, az alázat. Neki ez nulla.
Lehet tényleg a VB az oka ennek, nem tudom.

A nyilatkozatokról meg annyit, mondtam én hogy a beszéd megy, csak amikor a pályán kéne megmutatni... És ezt csinálják már gyakorlatilag 1-2 éve.
Egyszerûen látszik a csapaton hogy nem csak védelemben, de támadásban is nagy a baj, nem a játékosokkal, hanem egyszerûen a taktikával, a mentalitással. Egy kiscsapatot nem birunk mostanság megverni... Egy ilyen támadó felállással 1 gólt rúgunk, nem csak most...

PS3 Slim 250 PC

Nézd akkor a kokszos NFL-eseket 20 másodperc játék 2 perc reklám az az igazi...
bakkerman
Bartra a meccs végén a padon elsírta magát, Cesc meg Busquets vigasztalta de õk is könnyeikkel küszködtek,a többiek meg rezzenéstelen arccal szartak bele az egészbe.

Sippie
lehet is, hiszen most kapott új szerzõdést. Látszott, hogy motiválta is nagyon
tobias88
Nem az a baj, jöjjön is hátra mert néha csak bent sétálgat. Az a baj, hogy hátul is sétálgat és meccsenként van 10 megindulása és kész. Fut 6 kilométert maximum és elégedett is magával
Néhány játékos sajna ma sem volt a pályán, Messit sem értettem, h mért van annyira hátul sokszor... Megérdemelte az Atleti, fõleg a 2. félidõ alapján 😞

Visca El Barça!

nagyon küzdelmes, hajtós meccs volt...bíróval semmi probléma nem volt jól vezette a találkozót...

Atletico hihetetlen küzdõszellemrõl tett tanubizonyságot, a Barca gyõzelmet is megérdemelte volna, de csak az 1. félidei játék alapján...

Messi gólja pedig les volt valóban

tobias88
Megérdemli az Atletico sajnos, borzalmas a csapat.

VISZONT FELHÁBORÍTÓ, HOGY HA EGY CSAPAT HÚZNI AKARJA AZ IDÕT AKKOR MINDENFÉLE SZANKCIÓ NÉLKÜL MEGTEHETI! Courtois kb 15ször rúgta ki a labdát fél percnél tovább, nevetséges. Fél perces bedobások, szabadrúgások, felháborító. Ha ezzel nem kezdenek valamit, akkor én abba is hagyom e sport nézését, maradok az nfl-nél. Ott idõt nagyon nem is lehet húzni normálisan, az élvezhetõ sportág, ez így már nem
bakkerman
Sokadszorra már,de most is leírom: eljárt az idõ a tili-toli felett.

bakkerman
Itt ma mi nem érdemeltünk gyõzelmet,ilyen focival. Grat az Atleticonak.
Jövõre visszavágunk!