Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

R10

!!!Hajrá Brazília!!!

R10
nekem mind1 ki lesz csak gondosan vezesse a topicot

!!!Hajrá Brazília!!!

B0B0
Ezt nem tudtam kihagyni, hogy betegyem:

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Én elsõ nekifutásra Fernando Torres-t jelölném, mert mindig nyomja be a cikkeket stb...

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Szerintem a fõ baj, az, hogy az õ kedvenc csapata nem a Barca, hanem a Milan. Azért szerintem nálatok sem lenne igazán boldog mindenki, ha a topicot mondjuk egy juve-fan vezetné

R10
abból kettõben szinte sose járt ahogy elnéztem

!!!Hajrá Brazília!!!

ha én számítok, én is benne vagyok

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

biztos megvan rá az oka, hogy nem jár netre...
csakhát akkor váltani kell házigazdát.

DJ Bee18
Sheva:

Utolsó látogatás idõpontja: 2006. 04. 19. 18:12

És még 4 topicban hogy lehet házigazda??

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

támogatom

R10
én is benne vagyok

!!!Hajrá Brazília!!!

B0B0
Én benne vagyok, hogy válasszunk új házigazdát. Benne van a feltételekben, hogy állandóan jelen kell lenni és ez itt nem igaz. Tudom, mert én is házigazda vagyok máshol.

Mivel Sheva nem nagyon jár erre, itt kérjétek meg hogy tegyék be.

Giuly nem lesz ott a VB-n

fernando torres
fúú ez tényleg jó

ez jólenne 😊

R10

vagy ezt kéne betetetni majd a banner alá 😊

!!!Hajrá Brazília!!!

R10
nem is tudom minek a házigazda ha nem látja el a feladatát <#boxer>

!!!Hajrá Brazília!!!

én igen 😊

R10

!!!Hajrá Brazília!!!

R10
benne vagytok abban a fejlécben csak a banner legyen a fényújságot kivetetnénk a modikkal és alá pedig betetetnénk #4016-ból mind2 képet

!!!Hajrá Brazília!!!

R10
KETTEN MáR JáTSZOTTAK DöNTõT

Egy döntõ, tele debütálókkal

Írta: H. PetI

Az FC Barcelona játékosainak nagy része május 17-én szerepelhet elõször Bajnokok Ligája döntõben, s azért csak a többség, mert a mostani keretbõl ez a lehetõség Deconak és Giulynek már megadatott egyszer, pontosabban két évvel ezelõtt.

A portugál és a francia ugyanabban a döntõben léptek pályára, igaz akkor még egymás ellen. A 2003-2004-es fináléban Giuly a Monaco, Deco az FC Porto játékosa volt, s a mérkõzés végén a brazil születésû középpályás örülhetett, kétszeresen is: csapata megnyerte a trófeát, õt pedig a legértékesebb játékosnak választották. Anderson de Sousa gólt is szerzett a 3-0-ra végzõdött összecsapáson, s természetesen szívesen emlékszik az eseményekre. "Ez a döntõ nagyon sokat jelentett nekem, mint focistának."

Giuly estéje szomorúbban ért véget, hiszen õ sérülés miatt már korán kivált a Monacoból, szégyenkezésre viszont nem lehetett oka a hercegségi csapatnak, hiszen csodálatos szezont produkáltak, korábban kiütötték a Real Madridot, és a Chelsea-t is. Akkor még nem sejthették, hogy két év múlva már a Barça öltözõjében, együtt készülnek a döntõre. "Talán mindketten a pályán leszünk Párizsban. Reméljük, most együtt ünnepelhetünk" - mondta Giuly.

Most, hogy sikerült a címvédés a spanyol ligában, mindketten az európai klubfutball legnagyobb idei mérkõzésére készülnek, s elmondták, ugyanúgy izgulnak, mint azok a csapattársak, akik még nem szerepeltek a BL döntõjében. Deco lesz az egyetlen, aki elmondhatja magáról: már nyert Bajnokok Ligáját, hiszen másnak ez még nem sikerült sem az Arsenal, sem a Barcelona csapatából. "Ugyanúgy érzek, mint játékostársaim. Ha az elsõ élmény jó volt, szeretnéd megismételni, újra átélni." Habár az elsõ döntõ nem úgy sikerült, hogy azt Giuly szerette volna, Ludovic most, ha lehet, még jobban fel lesz pörögve a londoniak ellen. "Nagyon boldog vagyok, hogy ez lesz a második európai kupadöntõm, ezzel egy álom vált valóra. Reméljük, a dolgok jobban mûködnek majd, mint az elsõ finálémon, s meg tudjuk nyerni a trófeát."

2006.05.13. 11:10

!!!Hajrá Brazília!!!

R10
Silvinho gólja érdekes volt 😄

!!!Hajrá Brazília!!!

Sevilla-Barcelona 3-2 (D. Alves 22., Aitor Ocio 24.-11-es, Kepa 76. ill. Ezquerro 41., Silvinho 43.)

csm
bocs visszavontam 😄

BMW 325 iX Rallye Car :)

csm
csak épp silvinho gólját nem adták meg 😞

BMW 325 iX Rallye Car :)

Shep
Remélem nyerünk 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ahogy mondikálod 😄

HT Sevilla <2 - 2> Barcelona
22' <1 - 0> D. Alves
25' <2 - 0> A. Ocio (pen.)
41' <2 - 1> S. Ezquerro
43' <2 - 2> Silvinho

egész jók a tarcsik 😊

Barcelona, május 13., 9.55 A katalánok érthetõ módon inkább a BL-döntõre összpontosítanak.

Nagy lehetõséget kapott az UEFA-kupát szerdán elhódító Sevilla arra, hogy begyûjtse a három pontot szombat este a Barcelona ellen: a bajnokságot már megnyerõ, a Bajnokok Ligája fináléjára készülõ katalánok edzõje, Frank Rijkaard ugyanis 8 kulcsjátékosát is kihagyta az utazó keretbõl. A 4., még BL-indulást érõ hely szempontjából kulcsfontosságú lehet a szombati meccs a Sevilla számára, drukkerei tehát aligha bánják, hogy Ronaldinho, Eto'o, Deco, Giuly, Puyol, Edmilson, Marquez és van Bronckhorst sem lép pályára az andalúz városban. A sérülésébõl nemrég felépülõ Xavi ugyanakkor ott lesz a találkozón, hogy legyen esélye bekerülni Luis Aragones spanyol szövetségi kapitány világbajnoki keretébe.
- Amikor megsérültem, nem hittem volna, hogy a Bajnokok Ligája döntõjére egészséges leszek - mondta Xavi. - Most azonban már az edzõm is tudja, hogy bármire készen állok. A Sevilla elleni összecsapás újabb lehetõség számomra, hogy belerázódjak a mérkõzések ritmusába.
- bz -

ja 😄
igazi BL-hangulat lenne

R10
mehetne mehetne de nem láttam már rég a házigazdát erre fele

!!!Hajrá Brazília!!!

fernando torres
mehetne bannerba #4016 -ezzel 1ütt sztem....

fernando torres

fernando torres

fernando torres
nekem mind1 ha szar meccs lesz is csak nyerjen a BARCA!

R10
de nagy meccs lesz <#eljen>

!!!Hajrá Brazília!!!

fernando torres
már én is...

már várom !!!

fernando torres

fernando torres
Henke Larssont kitüntették

Mindenképpen emlékezetes marad Henrik Larsson számára a mai nap, hiszen a labdarúgásban elért sikerei, és példamutató magatartásáért a minap átvehette a Brit Birodalom Érdemrendjét (MBE), jutalmul a skót Celticben eltöltött hét eredményes évéért. A Nou Campban összegyûlt rengeteg szurkolón és az ünnepelten kívül megjelent a Barça elnöke, Joan Laporta és Spanyolország nagykövete, Stephen Wright is, aki egyúttal a díjtat is átadta a svéd csatárnak. Larsson ráadásul igen megtisztelve érezheti magát, hiszen nem éppen gyakori dolog, hogy egy nem brit polgár kapjon egy ilyen rangos kitüntetést. Mint ismeretes, Henke - sok futballszeretõ ember bánatára - nyáron hazatér Svédországba a Helsingborgs csapatához, lezárva ezzel fényes pályafutását, igaz még egy BL-serleget a magasba emelhet egy hét múlva...

fernando torres
B csapattal a Sevilla ellen

A katalán gárda edzõje, Frank Rijkaard talán nem is lehetett volna óvatosabb a holnapi keret kihirdetését illetõen, hiszen pihentetés és a sérülések elkerülése végett összesen 7 kezdõjátékosát hagyta Barcelonában. A holnap esti mérkõzésen tehát garantált, hogy egy rendkívül tartalékos, egyúttal soha nem látott kezdõ tizenegy fog pályára lépni, de úgy is fogalmazhatunk: Itt a bizonyítás lehetõsége a tartalékoknak.

Mint ismert, a holnap este megrendezésre kerülõ Sevilla - Barcelona mérkõzést a 34. fordulóból halasztották erre a hétvégére, a hatalmas esõzések miatt ugyanis három hete nem tudtak játszani a csapatok. A pótlásra holnap kerül sor, azonban egy sor alapember nélkül. Ronaldinho, Eto'o, Giuly, Deco, Puyol, Gio, Márquez - õk heten biztosan nem lesznek a Ramón Sánchez Pizjuán gyepén, mivel Rijkaard döntése nyomán, - s a BL-döntõre készülve - otthon maradtak. Helyettük viszont így megnyílt az út Maxinak, Ezquerronak és a többieknek a kezdõcsapat felé, s hogy végre 90 percen keresztül játszhassanak. A keret viszont még így is szûkös, így a holland mester több fiatalnak is bizalmat szavazhat, bekerült a keretbe ugyanis több Barça B-s játékos, azonban egy költõi kérdést feltehetünk magunkban: Képes-e a katalán gárda így is begyûjteni a három pontot? Holnap este 10 órakor kiderül...

Frank Rijkaard 17 fõs kerete: Valdés, Jorquera, Oleguer, Gabri, Belletti, Sylvinho, Rodri, Iniesta, Van Bommel, Motta, Xavi, Paco Montañés, Ezquerro, Maxi, Ludovic, Martos és Larsson.

fernando torres
Luis Enrique elkezdheti az edzõsködést

A Barcelona korábbi csapatkapitánya, s kiváló játékosa, Luis Enrique Martínez bejezte az edzõképzõ tanfolyamot, melyet már hosszú ideje végzett, s elmondása szerint készen áll arra, hogy elkezdjen dolgozni a pályák mellett.
"15 évet töltöttem el elitcsapatok öltözõjében, így azt hiszem nem lenne olyan nehéz feladat, s képesnek érzem magam a feladatokra" - fogalmazott sok Barcelona szurkoló kedvence, akinek tanulási eredményein felül másért is jár a gratuláció, mert a héten töltötte be 36. életévét.
forrás: eurobarca.hu

R10
nagyon elbambult 😄

!!!Hajrá Brazília!!!

Xavi 😄DDD

R10
jövõhéten:

!!!Hajrá Brazília!!!

R10
Képek az ünneplésrõl 😊

csak linket írok mert nem akarom képekkel elárasztani a topicot 😊