33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• zalan05
    ezt nem nekem mondtad?
  • fernando torres
    fürdős k.rva
  • zalan05
    Chivu megfizethetetlen a Realnak

Miután a spanyol bajnokkal való szerződés kútba esett, a román védő kijelentette: vagy jelenlegi csapatában, vagy az Interben képzeli el jövőjét.

Szerdán még úgy tűnt, semmi sem akadályozza meg a Real Madridot abban, hogy leigazolja a Roma román válogatott csatárát, Cristian Chivut. A játékossal való megbeszélések után azonban a királyi gárda elöljárói kénytelenek voltak belátni, hogy a futballista szerződtetésére nincs esély, a védő ugyanis akkora fizetésre tartott volna igényt, amit a klub nem akart megadni neki. Ramon Calderon klubelnök még csütörtökön bejelentette, hogy a Real letett Chivu szerződtetéséről, a játékos így minden bizonnyal Olaszországban folytatja, vagy az Internél, vagy jelenlegi klubjánál, az AS Románál.

- A madridiak szerződési ajánlatában szereplő fizetés jócskán elmaradt attól, amit az Inter ajánlott a játékosnak. Chivu ezért a Roma labdarúgója marad, hacsak a madridiak nem tesznek egy jobb ajánlatot, vagy az Inter és a Roma nem egyezik meg egymással a futballista átigazolási áráról – mondta Victor Becali, Chivu menedzsere.

ezt hivják szopásnak, csak most majd nehogy rástartoljanak Militora
  • fernando torres
    "A fehér-kékek ugyanis hajlandók lennének megválni a katalánok által régóta ostromolt Gabriel Militótól, ha Motta is a transzfer része lenne."
  • el bruja
    sztem biztos középpályás..
  • zalan05
    jövőre ha Dos Santos feljön akkor ő középályás vagy csatár lesz?
  • el bruja
    hát ha neki jó, hogy csak koptatja a kispadot, maradjon...-.-
  • dienesoft
    Szerintem maradjon, csak túl felesleges.
  • el bruja
    én 1 spantol azt hallottam, hogy gudi maradni akar, de a Barca aszonta nekije h inkább ne... nemtom mi lesz vele, sztem Barcának nem lesz tul sok szüksége rá.
  • mike0013
    eurobarca-n olvasom Krkicsről szóló cikket, hát télleg nem sok helye lenne már a "nagyoknál", mindenesetre sajnos felfedeztem a cikkben egy szörnyű hírt:

Ezzel kapcsolatban nem csak az nehezíti a helyzetét, hogy már Henry is a csapat tagja, hanem az is, hogy Eidur Gudjohnsen nem kívánja elhagyni a klubot, hiába vannak ajánlatai a Premier League-ből.
    Itt a teljes cikk

De nagyon remélem, hogy menni fog gudjohnsen, én nagyon nem szeretem se a játék stílusát, se az image-ét
  • Robinho14
    sztem nem egy nagy játékos h ennyi csapat harcoljon érte!Romába megfelel de egy Interbe Realba Barcába nem.(saját vélemény)
  • ForzaInter
    már szinte biztos hogy elvitték, egészségükre:DDddddd
  • el bruja
    én azt olvastam h a madrid kiperkálta a 18 millát és Chivu már az övék... hivatalos holnap irta.
  • fernando torres
    Inter kiszállt a Chivuért folytatott átigazolási hercehurcából..
    de van egy olyan érzésem hogy Madrid fogja elvinni.
  • fernando torres
    igen, argentín,nagy tehetségnek tartják.
  • zalan05
    Ustarir ő valami fiatal kapus nem? akit a Barca le akart igazolni?
  • fernando torres
    basszus most nézem ha minden igaz Getafe leigazolta..nemgyenge
  • zalan05
    végülis igen de majd jövőre meglátjuk mi lesz , csak a Barca legyen majd jo az a lényeg
  • fernando torres
    am Ustariról mi hír? már nem kell nekünk?
  • Zséé
    Nagyon eggyeznek a gondolataink :DDD
    Mint a logónk
  • fernando torres
    lelkitesók :)
  • Zséé
    Hát már ottvan Torres helyett Forlan meg Luis Garcia, meg abból a pénzből amit most kaptak inkább el sem képzelem ki mindenkit fognak igazolni...
  • fernando torres
    Forlán vitték helyére,azért ő is nagyon érzi a kaput ha rájön :),meg annyi pénzből amit kaptak Torres-ért igazolnak aztán lehet nagyon sok csapatnak mumusai lesznek :)
  • zalan05
    főleg Torres miatt sztem , mert ez mostolyan sztem mint Henry elhagyta az Arsenalt.
    Jövőre az Atletico nem lesz olyan jo mint az elött szerintem. De ez csak az én meglátásom meg véleményem
  • Zséé
    Hát igen...
    Egy időben mumusaink voltak :)
  • zalan05
    ja igen de az elött egy párszor volt , hogy szarok voltak az idénybe de a Barcát pont megtudták szivatni egy döntetlenel vagy egy vereségel
  • Zséé
    Sztem ezzel az utóbbi időben nem volt gond

20/05/07
    Atlético 0 - 6 Barcelona
  • zalan05
    nah jövőre már nem kellesz a Barcának és föleg Valdesnek félnie az Atletico Madrid-tol mert már tuti , hogy Torres a Pool-é.
  • NeoMaN
    Az lehet, hogy joga van hozzá, de rettenet unszipatikus húzás és szvsz inkább bekakilósdiból mondta.
    Nem tapsolva bíztatva fogadni egy új csapattársat, hanem rögtön ilyen műmájer szöveggel...

Monnyuk Eto style, szóse róla, de szerintem nem kéne. Amúgy azt is el tudom képzelni, hogy ez megintcsak valamilyen média túlzása lehet.
  • fernando torres
    így van ..
  • B0B0
    Joga az van hozzá, nehogymár felajánlja neki, hogy: tök jó, hogy idejöttél haver, mert így játszhatsz helyettem ha akarsz, mert én úgyis átadom a posztom a csapatban...
  • NeoMaN
    Jó, felfelé akkor is csak csodálkozunk. Nehogymá befigyelmeztessen egy Henryt. Akármilyen jó focista is.
    Ez olyan mintha Messi figyelmeztetne be egy Zidane-t.
  • B0B0
    Miért is? Nézzük meg, hogy utóbbi 3 évben ki volt a gólerősebb.
  • B0B0
    Eto'o-t ismerve ez számomra nem meglepetés
  • NeoMaN
    Azért ETO picit vicces. Nehogymá ETO tanítsa Henry-t loál.
    :DDDD
  • bigapó
    csak nehogy a csapat kárára váljon egy esetleges "belharc". az egészséges versenyhelyzet természetesen jó, de elég vékony jégen táncolnak...
  • fernando torres

Eto'o figyelmeztette Henryt

Megerősítette maradási szándékát Samuel Eto'o, az FC Barcelona kameruni futballsztárja.

"Sem Ronaldinho, sem én nem fogjuk elhagyni ezt a klubot" - jelentette ki a csatár, akit a brazil zsenivel együtt az AC Milannal hoztak szóba a napokban.

Eto'o azt is hozzátette, hogy figyelmeztette csapattársát, az Arsenaltól érkezett Thierry Henryt a nagy elvárásokra Katalóniában, mondván: a francia kiválóság óriási nyomás alatt fog játszani, mert a legjobbakkal - többek között vele is - kell megküzdenie a csapatba kerülésért.
  • zalan05
    de amugy azt szem elött kell tartani ,hogy Milito drágább mint Chivu, és állítólag a Juve már 17millió €-t ajánlott is érte és nem fogatta el a Zaragoza
  • Ronaldinhos10
    hát azért 2004 óta volt ideje tanulni a spanyol fociból
  • stoner27
    Maxit vinné a Sporting