33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
el bruja #9969 akkor abbol biztos nem lesz templom... tuti nem megy el:) -
#9968 :DDDD -
#9967 ha Oleguer elmenne komolyan mondom elkezdenék templomba járni -
#9966 -
#9965 Oleguert ugysenem fogjuk eladni.. :( -
Zséé #9964 Nah mostmár ha minden igaz akkor biztos Milito érkezése :P
Én személy szerint örülök neki. Még el kéne passzolni Edmilsont meg Oleguert... -
Csesza #9963 sztem simán megoldja, probléma nélkül, hogy mindig az eggyik padozni, fog... tehát rötésön :P
ebből nem is lesz gond -.- -
#9962 Cruyff: Rijkaardnak nem szabad négy csatárát egyszerre játszatnia
Bizony sok futballedző cserélne Frank Rijkaarddal, hiszen holland szakvezető egyrészt egy világklasszis klubot, az FC Barcelonát irányítja, másrészt olyan csatárklasszisok várnak bevetésre készen, mint Ronaldinho, Messi, Eto’o vagy éppen a nyáron szerződtetett Henry. Rijkaard egyik elődje és honfitársa, a katalán fővárosban legendának számító Johan Cruyff azonban óva inti a gránátvörös-kékek mesterét attól, hogy négy csatárcsillagát alaphelyzetben egyszerre a pályára küldje. Erről egy volt tanítványa, a bolgár Hriszto Sztoicskov által megszervezett nyári utánpótlás-futballtáborban beszélt.
Ronaldinho, Messi és Eto'o. Henry érkezésével Cruyff szerint három posztra négy játékosa lett a Barcelonának. Tegyük hozzá: nem is akármilyen
„Nagyon nehéz dolga lesz - utalt Frank Rijkaard helyzetére Cruyff. - Sok minden függ azonban az adott időtől, a mérkőzés menetétől és az eredmény alakulásától, de úgy hiszem, normális helyzetben négy játékosa van három posztra.”
Cruyff arra tett javaslatot, hogy nevezett klasszisok legfeljebb csak vészhelyzetben szerepeljenek együtt a pályán, vagy amikor eldőlt a találkozó és már van lehetőség kifejezetten a közönségnek játszani. Persze, a volt tréner nem feledte és utalt is rá, a szezon hosszú, bármikor közbejöhet sérülés vagy eltiltás, így a többfrontos, eredményes helytállás alapkövetelménye, hogy a keret erős legyen, a választék pedig bő.
szerintem igaza van -
#9961 Igen, már észrevettem!
Helyes link -
#9960 !!! ERROR ¡¡¡ Es necesario un código de encuesta -
#9959 Pályára küldenéd mind a négy támadót egyszerre Rijkaard helyében? Szavazás a marca honlapján.
Aktuális állás -
#9958 Kis különbség azért van kettejük közt!!! Figot szerették volna megtartani, de ő mindenáron a Realba akart menni, Saviola viszont maradni akart, de a vezetőség jószerivel kijebb rugdalta... -
el bruja #9957 na ez szép..." Saviola a Madridba folytatja..."
Hát Figohoz disznófejet vágtak, ő vajon mit kap? 1 egész disznót? :S -
#9956 ez jó!:D
Csak 1-et hibáztam...:) -
el bruja #9955 és milyen jo sérója volt:) -
#9954 Henryt nagyon birom abban a kis zakóban:) -
el bruja #9953 :) ez aranyos... csak puyolt lehetetlen volt felismerni, a többin láccott ki-kicsoda:) -
#9952 Sztárok kicsiben -
#9951 Giuly passzív, a Barcára vár
Ludovic Giuly a csapat dél-afrikai túrája óta tudja, hogy a Barcelonánál már nem számítanak a szolgálataira, ám különösebb erőfeszítést állítólag nem tett még annak érdekében, hogy új otthont találjon magának. Az ok egészen egyszerű, még élő szerződése van 2008-ig, s vele akkor sem történik különösebb baj, ha marad a klubnál, hiszen fizetést kapna. Giuly problémája továbbra is az, hogy a Barcelona 5 millió eurót szeretne kapni érte, ő viszont szabad kártyát akar, hogy egyedül saját maga hozhasson döntést a jövőjéről, s keresse meg az új klubját. Ez a helyzet nyilvánvalóan azért is kedvez az adott játékosnak, mert szabadon igazolható futballistaként könnyebben kaphat magasabb fizetést új állomáshelyén. Giuly egyelőre hajthatatlannak tűnik, s azzal „fenyegetőzik", hogy akár hajlandó megjelenni a csapat első edzésén is július 21-én. -
#9950 na ez jo hír akkor már lassan teljes a csapat -
#9949 Átigazolás 2007: Újabb sztár a Barcelonában
Gabriel Milito a Barcelonát választotta. Az argentin védő visszautasította a Juventus ajánlatát, amely így Jorge Andradét szerződtette.
Keresendő „portéka” a nyáron a „Milito-márkanév”. A Zaragozában játszó argentin testvérpár, a védő Gabriel és a csatár Diego több labdarúgócsapat kívánságlistáján szerepel. Úgy tűnik Gabriel Militónak már nem kell válogatnia az ajánlatok közül, mivel igent mondott a spanyol bajnoki ezüstérmes FC Barcelonáéra. A tárgyalások felgyorsultak, miután kiderült, hogy a katalánok nem tudják megszerezni Christian Chivut. A hírek szerint a szerződést csak a Copa América után véglegesítik. A játékos 4 évre írhat alá, 4 millió euróért, míg a Zaragoza 18-20 millió euró körüli összeget kasszírozhat, de az is lehet, hogy a Barcelona Motta és Ezquerro bevonásával csökkentene az ajánlaton. -
#9948 én is:) -
#9947 hmm majd kiderül, én mellesleg nagyon örülnék neki -
#9946 nem kell elhinni mindent amit a net ir!sztem ha már Milito a tietek lenne irná a samsungsport is meg az eurobarca is. -
#9945 Chivu elméletileg már a Real játékosa. Csak nyaral és utánna ír alá. -
el bruja #9944 háát nemtom... Chivu is a realhoz van írva... de nem marad a klubjában vagy megy az interbe? :| -
#9943 Militto-barca -
#9942 forrás engem is érdekelne -
#9941 forrás? -
#9940 Ez viszont nem hülyeség. Gabi Millitó a Barcáé KB: 20M. -
el bruja #9939 hülyeség... hivatalos honlap irta volna, és 1ébként is nyilatkozta, hogy nem megy sehova. -
#9938 jah meg Détári válltotta CA-t a Milannál :D -
#9937 basszus, és a real meg megvette 200 millió euroért kaka-t, baromság, az összes ien....... -
#9936 hülyeség akkor már minden sportoldalom fent lenne, meg Eto is most mondta hogy ö meg Ronni se megy sehova -
#9935 ezt honnét szedted? :DD -
#9934 Hihető.:DDDDDd -
#9933 forrás? -
#9932 Na DURVA!
Eladták R10-et 110 milláért a Milannak.
-
#9931 ja jo énis erre gondoltam , csak azért megkérdeztem -
#9930 Chivura :),vagy neked kell 4.5milla helyett 5??