33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
stoner27 #9888 marad a 4-3-3,és valaki padozni fog,de ez még nembiztos(70%) -
#9887 tényleg azt nem lehet tudni ,hogy jövőre milyen felállást terveznek ? -
stoner27 #9886 hát,milito se sokkal több ideje van itt spanyolban:/ -
#9885 Milito azért volna jobb mert már hozzászokott a spanyol focihoz Chivunak pedig alkalmazkodnia kéne de akármelyik jön jó igazolás lesz -
stoner27 #9884 úgy legyen(meg egy jó taktika) -
#9883 aha értem, na tényleg már csak egy jó védő kell és jövőre mindenki verve lesz
-
#9882 na akkor már inkább Milito -
stoner27 #9881 klubnélküli jelenleg,és nyaral -
#9880 Saviola már elment a Realba mert a madridosok nagyon verik magukat , hogy már ott van? -
stoner27 #9879 inkább Chivu,ő sokoldalúbb -
#9878 Ha nincs Chivu, Milito a cél
Cristian Chivu ügye újabb fordulatot vett, s a játékosért csak késve jelentkező Real Madrid lehet végül a nyerő. Ez természetesen még nem végleges, ahogy semmi más sem Chivu esetében a bejelentésekig, ám a Barcelonánál már készülnek arra, ha végül lecsúsznának a románról.
Chivu kapcsán már kedden vagy szerdán várható végső döntés, hogy hova igazol a védő, és most semmiképp sem a Barca a favorit a játékosért, aki az ügynöke szerint csak az alapján hozza majd meg a döntését, hogy hol mennyi lesz a fizetése, illetve milyen hosszú lesz a szerződése. A kontraktus hosszában ugyan 5 évet kínál a Barca, ám a fizetést tekintve alulmarad a Madrid és az Inter mellett.
Milito esetében is akad vetélytársa majd a katalánoknak, mivel a futballistát szeretné megvenni a Juventus is. Az olaszok a minap folyamatosan emeltek az ajánlatukon, állítólag 17 millió euró fölött is ajánlottak a Zaragozának, amit nem fogadott el az aragóniai klub, mely 20 milliót szeretne kapni Militóért. Ennyit nyilvánvalóan nem fog kifizetni a Barca sem, ám bízik abban, hogy Milito maga gránátvörös-kékbe kíván öltözni. A következő napokban a klub vezetése megpróbálja meggyőzni a Zaragozát egy mindkét félnek előnyös ajánlat elfogadásáról, mivel arra csak csekély esély maradt, hogy Milito marad a kék-fehéreknél.
sztem Milito is kurva jo de ő még drágáb mint Chivu ugyhogy kiváncsi leszek hogy a Barca kit fog odaadni érte hogy ne legyen annyira drága -
stoner27 #9877 akkor már inkább a kék-fekete(azt még komálom is),de ne az ácsé-hoz...
off
jó a logód:D -
Csesza #9876 nem lehet neki szimpatikus? -..- -
el bruja #9875 “We’re not moving from FC Barcelona”
Once again, Eto'o was asked about the rumours that place him and Ronaldinho in other clubs and once again he gave the same answer: “Please, I’m telling everyone that neither I nor Ronaldinho, and I’m taking the liberty of speaking in his name, are moving from FC Barcelona”.
Sem Eto'o, sem Ronaldinho NEM megy sehova.
-
stoner27 #9874 jaja,meghogy ronaldinho azt nyilatkozta,hogy szimpatikus neki Milánó:D:D -
el bruja #9873 kamu hír... nemzeti sport mindig hülyeséget ír, legutóbbi hírük szerint jön lampard... -.- -
stoner27 #9872 jó,de ti euróban adnátok 35-öt,az ágyusok meg fontba adnának 20-at,azért nem mindegy -
#9871 hát basszus mi 35öt kínáltunk de ha eladjátok 20ért akkor nemtom hova süllyedek, bár szerintem maradni fog -
Zenszkij #9870 tetü román -
#9869 ha elengeditek akkor neh. már ágyus legyen, telefonálok Gallianiéknak -
#9868 Ugyan már... -
#9867 nso... -.- -
stoner27 #9866 Eto'o 20 millió fontért lehet az Arsenal játékosa -
#9865 Zambrotta-interjú -
#9864 de a madrid most Bernd Schuster szerződtetésével van elfoglalva úgy hogy most csak rajtunk és az Interen múlik -
ryhdeksan #9863 msn-n írta :D -
stoner27 #9862 kimondta ezt neked hogy hozzátok akar menni? -
stoner27 #9861 akkor a madridé... -
#9860 13 millió euró különben 18-at kérnek érte de az Inter sem hajlandó ennyit fizetni -
#9859 hétfőn fog elivleg minden eldőlni, Chivu-n mulik de ő hozzánk akar jönni. -
stoner27 #9858 mennyi volt az utccsó ajánlat? -
#9857 Mink tettünk egy utolsó ajánlatot és ezt vagy elfogadják vagy nem versenyezni nem fogunk ezt kijelentette a vezetőség de az utolsó ajánlatra még nem érkezett válasz -
#9856 ugyláccik kiszáltatok ahogy a Real is:D Mijatovics róla: "Kiváló védő, de nem harcolunk érte." a barca pedig: "Reports from Spain suggest Barcelona have pulled out of the race to sign Roma’s Cristian Chivu, leaving Inter and Real Madrid to battle it out." -
#9855 Chivu-n mulik minden:) -
Zséé #9854 állítólag mi már lemondtunk róla... -
#9853 ,,Hétfőn vagy kedden dől el Chivu sorsa,,- remélem nálunk köt ki csak az a baj hogy az inter is elég rámenős -
#9852 Basszus, egy hétig nyaralni voltam, erre 3 embert leigazolunk :D Nagyon jó! -
#9851 fuu mik történtek itt 1 hét alatt... -
stoner27 #9850 bázz ezt nézem én is:D -
#9849 Lehet de szerintem még bővül a hármas