Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„A Bajnokok Ligája-döntõ? Én az Atléticóval vagyok. Spanyolországban a Barcának szurkolok, nyilvánvalóan nem akarom, hogy a Real Madrid gyõzzön” – fogalmazott Vettel, a Red Bull német pilótája.
Hirdetés"
hirtelen milyen szimpatikus lett ez a Vettel gyerek <#zavart1>#zavart1>
Mindenesetre ahogy beleolvastam a nyilatkozataiba elég szimpatikusan áll a dologhoz.
PS3 Slim 250 PC
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A baloldali a szokásos labdajáratás lenne, de amikor a szükség kívánná, át tudnánk alakulni. Busquetsnek ilyenkor már rég láthattuk, hogy semmi haszna. Lassú, szerelni nem tud, simán lefutják és a passzaira sincs szükség...
😄 😄 😄 😄
mondjuk a bugattit az ügynöke nyilatkozta le, de állítólag kezet se fogtak vele, és igazából Tourét ez zavarta. Hogy "no respect".
Dzsudzsi anno miért nem kapott?<#fejvakaras>#fejvakaras><#nyes>#nyes>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Everything dimitry said is true . He speaks for me . I will give an interview after world cup to explain.
íme hivatalos twitter oldaláról. Várjuk meg azért a VB végét
"YAYA TOURÉ: IGAZAK A PLETYKÁK A BARCELONÁVAL KAPCSOLATBAN
Tegnap még azt írtuk blogunkon, hogy valószínûleg kacsa az a hír, ami megjelent az FC Barcelona volt játékosával kapcsolatban, ám mára kiderült, mégsem az, olvasható a sport.es-en.
Tegnap nagy nyilvánosságot kapott az a hír, miszerint Yaya Touré ügynöke üzent a Manchester City vezetõinek. Elmondása szerint védence szomorú a Citynél és akár fizetéscsökkentés árán is hajlandó lenne visszatérni Barcelonába, ha ez a helyzet nem változik. A pletykákat most maga az érintett erõsítette meg twitter oldalán.
"Minden amit Dmitry mondott igaz. Õ értem szólt. A világbajnokság után majd visszatérünk a dologra" - írta Touré közösségi oldalán.
A védekezõ középpályás 2007 és 2010 között volt az FC Barcelona játékosa, majd a nagyobb pénz reményében a Barca eladta õt a Manchester Citynek, akik 24 millió euroért vették meg akkor. Jelenleg körülbelül 27 millió euro a piaci értéke a 31 éves játékosnak, aki 2017-ig rendelkezik szerzõdéssel az angoloknál. "
pöpec mozgása van ennek a srácnak némelyik megindulása fullra Messi,a labdakezelése meg helyenként olyan laza mint anno Dinhonak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

PS3 Slim 250 PC
PS3 Slim 250 PC
PS3 Slim 250 PC
Én nem adnám el Fabregast.
http://goo.gl/gd6Zi5
De én nem adnám el Cesc-et,idén nyáron biztosan nem. Adjunk még neki 1 szezont
Özil, Lucas a PSG bõl, Götze, Silva, Gündogan...
Lenne kibõl válogatni, bár ha már emgvettük, nem biztos hogy érdemes lenne eladni, stabil kezdõvé kell tenni, aztán meglátjuk jövõre mit nyújt.
PS3 Slim 250 PC
PS3 Slim 250 PC
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
PS3 Slim 250 PC
PS3 Slim 250 PC
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.