Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
"Sebastian Vettel, a Formula–1 négyszeres világbajnok pilótája az Atlético Madrid sikeréért szorít a labdarúgó Bajnokok Ligája szombati fináléjában.

„A Bajnokok Ligája-döntõ? Én az Atléticóval vagyok. Spanyolországban a Barcának szurkolok, nyilvánvalóan nem akarom, hogy a Real Madrid gyõzzön” – fogalmazott Vettel, a Red Bull német pilótája.
Hirdetés"

hirtelen milyen szimpatikus lett ez a Vettel gyerek <#zavart1>
Ha valamire való ez az edzõ, akkor pont leszarja hogy ki mit nyilatkozik, és ha szüksége van egy csatárra akkor igazoltat egyet. Ha csak bábnak jött akkor meg tökmind1. Igazából elõbb utóbb ugyis kiderül, hogy lesznek-e komolyabb változások és jönnek-e az eredmények vagy sem.

Mindenesetre ahogy beleolvastam a nyilatkozataiba elég szimpatikusan áll a dologhoz.

PS3 Slim 250 PC

tobias88
Nekem mind1, csak legyen végre egy magas csatárunk. Dzeko-t esélytelennek tartom kiragadni az olajmilliókból. (bár Lukaku is a Chelsea-é)
bakkerman
Lukaku nekem nem kéne,inkább egy Dzeko vagy Mandzukic. Skrtel nem rossz elképzelés,évek óta stabil a Pool-ban,igazi harcos õ is,jól jönne nekünk.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tobias88
Skrtel és Toure megoldaná a fejelési problémáinkat (lásd Atletico ellen), Lukaku meg a beívelgetõs problémákat. De persze erre jó lenne Mandzukic is olcsón a Bayernbõl
tobias88
Valami ilyesmit el tudnék képzelni:

A baloldali a szokásos labdajáratás lenne, de amikor a szükség kívánná, át tudnánk alakulni. Busquetsnek ilyenkor már rég láthattuk, hogy semmi haszna. Lassú, szerelni nem tud, simán lefutják és a passzaira sincs szükség...
tobias88
Pedig jöhetne Lukaku
bakkerman
Zubi meg kijelentette,hogy nekünk nem kell középcsatár,mert minek? Azért ez elég szép lesz a jövõre nézve,hogy egy kibaszott sportigazgató kénye kedve szerint nyilatkozgathat olyanokat,amikbe egyébként csak a vezetõedzõnek van beleszólása. Félek az lesz a forgatókönyv ami Pep távozása óta van: a vezetõség igazol,marketing és egyéb szempontok alapján,a vezetõedzõ meg ebbe beleegyezik,mert örül hogy egy Barca edzõje lehet...lásd Tito (Isten nyugasztalja),meg Martino

Sippie
a lambót is összetöri, minek annak bugatti
😄 😄 😄 😄

mondjuk a bugattit az ügynöke nyilatkozta le, de állítólag kezet se fogtak vele, és igazából Tourét ez zavarta. Hogy "no respect".
kaposi1
<#taps>
Dzsudzsi anno miért nem kapott?<#fejvakaras><#nyes>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Sippie
ja berágott a Cityre mert születésnapjára csak egy tortát kapott, míg Roberto Carlos egy bugattit 😄
bakkerman
yaya toure ‏@Toure_yaya42 22 h

Everything dimitry said is true . He speaks for me . I will give an interview after world cup to explain.

íme hivatalos twitter oldaláról. Várjuk meg azért a VB végét

tobias88
20 felett nem érné meg megvenni szerintem. Jó játékos, de már nagyon öreg. Viszont elvileg kivásárolhatja magát a szerzõdésbõl, bár az se lenne olcsóbb.
kaposi1
Most legyen esze a vezetõségnek!!!!!!!

"YAYA TOURÉ: IGAZAK A PLETYKÁK A BARCELONÁVAL KAPCSOLATBAN

Tegnap még azt írtuk blogunkon, hogy valószínûleg kacsa az a hír, ami megjelent az FC Barcelona volt játékosával kapcsolatban, ám mára kiderült, mégsem az, olvasható a sport.es-en.

Tegnap nagy nyilvánosságot kapott az a hír, miszerint Yaya Touré ügynöke üzent a Manchester City vezetõinek. Elmondása szerint védence szomorú a Citynél és akár fizetéscsökkentés árán is hajlandó lenne visszatérni Barcelonába, ha ez a helyzet nem változik. A pletykákat most maga az érintett erõsítette meg twitter oldalán.

"Minden amit Dmitry mondott igaz. Õ értem szólt. A világbajnokság után majd visszatérünk a dologra" - írta Touré közösségi oldalán.

A védekezõ középpályás 2007 és 2010 között volt az FC Barcelona játékosa, majd a nagyobb pénz reményében a Barca eladta õt a Manchester Citynek, akik 24 millió euroért vették meg akkor. Jelenleg körülbelül 27 millió euro a piaci értéke a 31 éves játékosnak, aki 2017-ig rendelkezik szerzõdéssel az angoloknál. "

bakkerman
Nagyon fasza tényleg 😊

kaposi1
Nem tudom a csapat milyen lesz, de az új mez nálam telitalálat.<#szeret><#taps>

Sajnos vannak annyira hülyék.

bakkerman
nem eladó õ,bedobta sajtó hogy a vezetõség szerint X összegért távozhat,de szerintem akkora kacsa mint egy ház,fölösleges ezen vitatkozni,nem fog õ elmenni most. Ha tényleg ez a terv,hogy nyártól fokozatosan "épitik ki" Xavit a csapatból,akkor egyértelmûen Cesc lesz a belsõ középpálya ura,hülyék lennének tõle megválni.

De most komolyan! Miért eladó? Ki helyettesítené?

bakkerman
visszatérve egy kicsit a Fabregasos dologra,az Arsenalnak fix 29 millio eurós opciója van Cescre amíg Barcelona játékos

bakkerman
balról a 4. az Sergi Samper,az utolsó elõtti srác meg Dongou,érdekes hogy õk milyen megfontolásból lettek rátéve a képre

Sajnos nem 😞 😄

tobias88
Hát, elég sokan nincsenek rajta, akikrõl a pletykák keringenek:

tobias88
Milyen az illata? Mint az izzad Puyolé vagy mi? <#vigyor>
Én ma kaptam az asszonytol Barca parfümöt. Még a doboza is szép. Az illat is elég fasza.

tobias88
Puyol nem akar, Xavinak titkos vágya. Viszont nem tudom, hogy egy 1.70es edzõnek hogy lehet tekintélye
bakkerman
L.E. a 8. olyan edzõnk,aki korábban játékosként csapatkapitány volt a klubnál. Ezek miatt az apró dolgok (hagyományok) miatt vagyunk "több mint egy klub" 😊 Vajon ki lesz a 9.? Puyi,Xavi?

tobias88
Thiago család jó lett volna a középpályára 3-4 év múlva, csak hát elcseszték a vezetõk ugye.
tobias88
Yaya ügynöke szerint meg van sértõdve a City-re Én bõven elnézném kicsit elõrébb tolva Xavi helyén <#vigyor2>
bakkerman

pöpec mozgása van ennek a srácnak némelyik megindulása fullra Messi,a labdakezelése meg helyenként olyan laza mint anno Dinhonak

Sippie
jó hát az enyém csak egy egérpad, ez persze hogy drágább 😄
bakkerman
nekem egy ilyenre fáj a fogam,de elég borsos az ára
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
16.500 Ft

Sippie
Bár csúfos volt ez a szezon, és számomra a tavalyi nem kevésbé (sõt...), de azért rendeltem egy ilyet. Mert mindentõl függetlenül, mindörökké Barca! (na meg 1 dolcsit megért 😄 😄 )
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nehéz dolog ez... nem érdekel, csak jól igazoljunk és végre ne csak az igérgetés menjen

PS3 Slim 250 PC

Sippie
kb mint Masche, aki Busquets posztján játszik eredetileg, de belsõ védõ lett belõle nálunk, aztán ment a fejvakarás amikor szarul játszott 😄
bakkerman
igen ez helyes megfogalmazás de Cesc még mindig belsõ középpályás 😄 Az más kérdés,hogy itt a balfasz edzõk kirakták néha szélre,meg betolták csatárnak,aztán nézték ahogy szerencsétlenkedett. Az igazi "Arsenalos posztján" a világ egyik legjobbja LENNE,ha összekaparnák õt is fejben

de igen, maradjon.

PS3 Slim 250 PC

Én támadó középpályásnak mondanám õket, akik bevethetõk szélen.

PS3 Slim 250 PC

[HUN]FaTaL
Özil nem való ide, Lucas szerintem a közelében nincs Cescnek, Götze meg Silva pedig nem középpályás.

Én nem adnám el Fabregast.

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
a felsoroltakból max Özil,meg Gündögan azonos posztú Cesc-el,Lucas Moura egy túlhypeolt brazil hülyegyerek,Götze Alexis/Pedro/Neymar poszt,és kb mozdíthatatlan,Silva szintén nem Cesc poszt. Ander Herrera,vagy Koke,kettejükre mondanám azt,hogy ha Cesc elmegy,akkor valamelyikük tudná pótolni. Nem mozdíthatatlanok,és bajnoksgábeliek,ismerik az összes ellenfelet,1-2 hónap alatt már beilleszkednének.

De én nem adnám el Cesc-et,idén nyáron biztosan nem. Adjunk még neki 1 szezont

Özil, Lucas a PSG bõl, Götze, Silva, Gündogan...
Lenne kibõl válogatni, bár ha már emgvettük, nem biztos hogy érdemes lenne eladni, stabil kezdõvé kell tenni, aztán meglátjuk jövõre mit nyújt.

PS3 Slim 250 PC

Sippie
jó... kit? 😄
40 ért mehet... csak hozzanak valami hasonlóan világklasszist a helyére, aki mondjuk kevésbé nagyképû és egyenletesebb a teljesítménye.

PS3 Slim 250 PC

Lesz egy jó kapusunk talán jó hosszú évekig. Ez igazán jó hír.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Sippie
semmi gond, Xavi még tolhatja 5 évig is.
Pique 2019 ig hosszabított.

PS3 Slim 250 PC

Fabregeas vihetõ 40 millióért állitólag.

PS3 Slim 250 PC

azért azt a fizetést én lazán elfogadnám, ami neki volt éveken keresztül😄DD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
Pinto a csapat bohóca volt,csak azért nem tette ki egyik vezetõedzõ se,mert szép csendben ült a padon,nem balhézott,mindenki szerette,vicces figura volt,és valószínûleg a többiekhez képest rohadt kevés fizuval beérte.

tobias88
Pinto amiket csinált... Örülök hogy elmegy. A kapusnevelés szégyene az az ember, labdakezelés nulla. Ter Stegen ilyen szempontból lesz nagyon jó, jobb mint Valdes labdakezelésben meg passzpontosságban.