Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Bee18
Ballack, meg Sheva nem biztosíték a gyõzelemre.
A Milan megint nem nyert semmit, Ballack meg német bajnokság 😄DDDD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

így van 😛

😄DDDDDDD

REAL MADRID

[Jakuza]
Ja meg Roberto Carlos. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

meg megy gallas, robben!

de sztem ezt ne itt tárgyaljuk!! hisz nincs ki törölje 😄DDDDDDDD

REAL MADRID

õk okosan igazolnak (nem mint egyesek) pont csak annyit amennyit kell. megy Ballack, meg sztem megy Crespo helyére Sheva aztán ismét sima lesz a bajnokság

DJ Bee18
Kik lesznek?

jahh meg a távozok után 😛😛😛 😄DDDDDDDDDD

REAL MADRID

DJ Bee18
rátok mi vár szted? 😄DDD

[Jakuza]
Dehogynem, foleg az idei igazolasai utan.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Nem csak a Chelsea, de ott az MU is.
Marpedig sokkal kiegyensulyozottabb csapatok lesznek az Arsenalnal

sztem a cselzzí jövõre nem lesz bajnok!!!

REAL MADRID

hát a cselzi mellett biztos nem. örülhetnek ha bl-ben indulhatnak

[Jakuza]
O maga is nyilatkozta nem oly regen csak az osszegekte nem emlitette meg, szoval ennyit a bulvarsajtorol.
Az 50 ev meg lehet hogy megtobb, de meg abban is biztos vagyok, hogy az Arsenal a kovetkezo 10 evben meg Angol bajnoki cimet sem fog nyerni.

DJ Bee18
egy bulvárcikk mondja ezt. Az igazságot mi halandók nem tudjuk soha, csak azt látjuk hogy kin milyen mez van 😄D

[Jakuza]
Nekem aztan mindegy, jon vagy marad, viszont ha megegyezett szoban a Barcelonaval es most lemondja, jobb is ha egy olyan csapatban marad, amelyiknek a kovetkezo 50 evben eselye nem lesz ujra BL dontot jatszani.

DJ Bee18
lehet hogy én is inkább ezt választanám, a sikerek helyett. De majdnem össze jött a siker is

DJ Bee18
Undorító ez az ember.

<#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>, én nem haragszok rá, pedig örültem volna ha mi is megtudjuk szerezni. Azért gondolj bele, 7 éve van ott, a szurkolók szeretik, de õ Európai porondon is szeretne nyerni valamit. Pénze van, úgyhogy ez az egy dilemmája volt, és a szurkolóit választotta

Inkább bl gyõzelem mint Henry. Nem volt olyan nagy szükségünk rá. Így legalább biztosan marad Eto'o (amúgy is maradt volna sztem)

B0B0
Szerintem a Barcának az csak jó, hogy nem jön!!!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Undorító ez az ember. Fél éven keresztül el akart menni, aztán meg azzal jön, hogy nem tudja otthagyni a szurkolókat meg a csapatot. Mondtam én, hogy jobb ha nem jön a Barcába!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

DJ Bee18
ne reménykedj ebben sztem. A döntõ lefújása után látszott rajta, hogy a csapatával marad. Ha nem veritek meg õket, akkor jött volna sztem, ezt beszívtátok 😄D

[Jakuza]
Vard ki a veget, addig semmi sem biztos, amig nem ir ala az Arsenalhoz.

bocs hogy megjegyeztem ! de sztem igazam van!

REAL MADRID

B0B0
Ha nem lett volna Zidane Figo R. Carlos Raul Morientes Hierro Ronaldo ti sem lennétek sehol, csak mondjuk az 5. helyen 😊

hunbasser
<#wink>

ReaL MaDRid x siempre

R10
bazz ti tudjátok h tegyétek fel a topicot a top 10-be 😄DDD

!!!Hajrá Brazília!!!

nemkéne. legközelebb a te vendéged lesz margit topikba 😊

hunbasser
mostmár csak a te kedvetért fogok idejárni,vicces gyerek vagy te 😊

ReaL MaDRid x siempre

b4rc4
hát ha az enyém szidás a tiedrõl nebeszéljünk...jaja jót dumcsiztunk csácsááá

hunbasser
olvass vissza,oké? 😉
na,ilyen hülyeségek miatt nem koptatom itt az ujjam,úgyh lépek is,b4rc4 legnagyobb örömére,ugye milyen jót beszélegettünk?😉
iAdiós y hala Madrid!

ReaL MaDRid x siempre

fejezzétek már be ezt a gyerekes civakodást

b4rc4
kiszidta? énis csak véleményt mondtam a real madridra...rollad is ennyit szal ...
nemhsizem h bármien knkrét értelemben szidtam volna..ha te ezeket annak tekinted és sért téged akkor elnézést de szerintem ebben nincs oylan amit irtam..a te véleménynyilánításod vélemény akkor az neyém is..😉

hunbasser
tiszta óvodás...ujjal mutogatunk..gratulálok...én itt csak véleményt mondtam,te meg elkezted szidni a Real Madridot,én csak válaszolgattam a hülyeségeidre,ennyi.

ReaL MaDRid x siempre

b4rc4
õk jöttek ide...😉

realosoknak itt nincs szavuk ilyen ügyben 😊

b4rc4
jóhogy!!!😄köszönöm köszönöm😊))))

mennyetek real topikba. ott elfér a sok szemét 😛 (ott kitisztítják)

Sheva:

Utolsó üzenet idõpontja: 2006. 04. 19. 17:23
Utolsó látogatás idõpontja: 2006. 04. 19. 18:12

szvsz miért nem kéritek meg az egyik modit hogy legyen új házigazda?

én leadok egy szavazatot b4rc4 re 😛

REAL MADRID

b4rc4
túlerõbe voltak..😄õkkezdték😄DDDD

Ne szemeteljétek már szét a topikot. Nincs aki kitisztítsa... <#ejnye1>

b4rc4
<#ejnye1>

hunbasser
hopp,már aláírás sincs😊

ReaL MaDRid x siempre

b4rc4
telefonos segítséget kérhetek? hivjuk fel:Monoton sg tagot<#idiota>