Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LOL :-O
REAL MADRID
thx
REAL MADRID
tom h olasz...😊 de akkor 1 olasz h szurkol a barcának mondjuk?😄😄 és ha aztmondom h hajrá barca azis keverés?😛😛(tese durrogj)😛
neked se<#hehe>#hehe>
az olaszt meg a spanyolt szépen kevered😛
javítalak:forca ,és ne durrogj emiatt,csak szólok,h javítsd ki,csupa jószándékból segítek<#vigyor3>#vigyor3>
az olaszt meg a spanyolt szépen kevered😛
javítalak:forca ,és ne durrogj emiatt,csak szólok,h javítsd ki,csupa jószándékból segítek<#vigyor3>#vigyor3>
ReaL MaDRid x siempre
mintmondtam
ha volt én kérek elnézést 😛
REAL MADRID
néztem én!!! láttam is más topityban kommentelni de a lokó még nem volt 😄DDDD
REAL MADRID
hanem? 😛
REAL MADRID
jah sztetek csak az lehet barca szurkoló aki fórumozik akkor szolj a többi mittudomén hány tízezernek vagy miliónak aki nem itt irogat nap mint nap h azok nemrég csak barca szurkolók...na midn1 haggyuk a témát nem vitatkozni akarok én..😊
nézd meg a regisztráció idõpontját
nem,csak nem kell sztározni összevissza,mert a barca sem különb 😛
tanulj meg értelmezni 😉 egyébként ronnie=ronaldo,szal le lehet szállni errõl a névrõl.nemmellesleg meg dinnyó a legjobban keresõ játékos,ennyi pénzért játszhat is szépen
tanulj meg értelmezni 😉 egyébként ronnie=ronaldo,szal le lehet szállni errõl a névrõl.nemmellesleg meg dinnyó a legjobban keresõ játékos,ennyi pénzért játszhat is szépen
ReaL MaDRid x siempre
:-O mondcsak te miota vagy barca szurkoló /tegnap óta?/ 😛
mert még nem láttalak errefelé
mert még nem láttalak errefelé
REAL MADRID
na magyarul emgmagyarázod h a barca a szátrcsapat nem a real..okééé hiszünk neked😉roniee-z meg istenithetik is,akkor mondd h jogtalan ha oylat csinálsz alabdával mint õ csinál emccsrõl meccsre h 18méterrõl bokából góóól...majd ha jáccol 1 barcelona vagy real madrid szintu csapatban és 1 spanyol bajnokságban és 1 oylan védõ ellen mint michael salgaldo bemutacc 1 olyan türkköt és siekres akkor beszélj h jogtalan az istenités!!!!istenithetik MERT Õ AZ 1ETLEN FUTBALISTA ASOK KÖZÜL AKI NEM APÉNZÉRT JÁCCIK!
nálam az idézõjelbe tett "sztár" azt takarja,aki mindenfajta reklámban mutogatja magát,meg úgy kitûnik mindenhol.elismerem h beckham ilyen.de ronaldo csak a nike reklámokban nyomta.ehhez képest dinnyó most a legnagyobb sztár,mindenkinek õ az atya úristen...
eto'o meg menjen vissza afrikába,nem véletlenül utálják a szurkolók(nem barca szurkolók)
apropó barca szurkolók:real-barca dinnyó 2.góljánál a madridi közönség felállva tapsolt,ami nagyon fair,viszont a barca-real elõtt a barca drukkerek meg megdobálták a real buszát,egy pár ablak be is tört...a 2 szurkolótáborról ennyit.
tehát casillas,guti,raúl sosem számítottak sztárnak,mivel saját nevelésûek,és sosem tûntek ki annyira(raúl mondjuk nem saját nevelés,de mindenki azt hiszi,még ifista korában vettük meg az atleticotol).baptista,sergio ramos sem sztárok,és r.carlos is egy elnyûhetetlen futbalista,és nem SZTÁR.
az ok,h beckham meg ronnie,de ronnie is a lightos fajta 😛
eto'o meg menjen vissza afrikába,nem véletlenül utálják a szurkolók(nem barca szurkolók)
apropó barca szurkolók:real-barca dinnyó 2.góljánál a madridi közönség felállva tapsolt,ami nagyon fair,viszont a barca-real elõtt a barca drukkerek meg megdobálták a real buszát,egy pár ablak be is tört...a 2 szurkolótáborról ennyit.
tehát casillas,guti,raúl sosem számítottak sztárnak,mivel saját nevelésûek,és sosem tûntek ki annyira(raúl mondjuk nem saját nevelés,de mindenki azt hiszi,még ifista korában vettük meg az atleticotol).baptista,sergio ramos sem sztárok,és r.carlos is egy elnyûhetetlen futbalista,és nem SZTÁR.
az ok,h beckham meg ronnie,de ronnie is a lightos fajta 😛
ReaL MaDRid x siempre
buááááá mi folyik itten!!!
😄D Guba visszatért 😄DDD
😄D Guba visszatért 😄DDD
REAL MADRID
Hat ez an mi agyunk a kiralyok
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
na min1 ugyse nyugodnál bele...majd akkro nézzd meg mennyi játékost vesz a abrca meg a madrid(tavaly is emgnézehtted vona h a abrca Van Bommelt vette..szinte csk a reál meg robinho,gravesen,....)meg a real miket ígérget..és a barca a reál igérget agyba fõbe h Adriano,dinnyó,Henry...midnenkit igérnek de senki nem megy...😊mostmár...am most leirtad a fél keretet énis😊)) hasonlitsd már össze h azonos poszton szereplõk közül meikük a nagyobb "sztár"?😄mert ...és ne csak a ami napokat vedd figyelembe😊
te hülye vagy,most soroljam fel a barcelona keretét?
amúgy eto'ora visszatérve:mégh megbánta...egyébként ha annak idején florentino perez nem adja az aláírását,akkor eto'o ma nem játszana barcelonában,tudod,50%ban miénk volt,elõtte mondjuk meg még 100%ban is...
na akkor sztárok barcában:dinnyó,eto'o,messi,xavi,puyol,marquez,deco,giuly,valdés...na ez h tetszik???na kapiból ennyi még írhatnám 1 darabig...😛PPP
amúgy eto'ora visszatérve:mégh megbánta...egyébként ha annak idején florentino perez nem adja az aláírását,akkor eto'o ma nem játszana barcelonában,tudod,50%ban miénk volt,elõtte mondjuk meg még 100%ban is...
na akkor sztárok barcában:dinnyó,eto'o,messi,xavi,puyol,marquez,deco,giuly,valdés...na ez h tetszik???na kapiból ennyi még írhatnám 1 darabig...😛PPP
ReaL MaDRid x siempre
igen sztem ebben mindenki eggyetért h zidane nagy focista votl msotis az és "lesz" is!<#vigyor4>#vigyor4><#bohoc>#bohoc>
na kapiból sztáááár?: beckham,ronaldo,robinho,roberto cralos,casillas,sergio ramos,guti,julio baptista,raul, na kapiból ennyi még irhatnám 1 darabig..<#idiota>#idiota>
szal ezt inkább haggyuk...etora visszatérve most volt vele inetju a bl elõtt és modnta h 1000x megbánta amit csinált de örült a bajnoki címnek és h "visszatudott vágni a madridnak" h nemvették õt emberszámba..
szal ezt inkább haggyuk...etora visszatérve most volt vele inetju a bl elõtt és modnta h 1000x megbánta amit csinált de örült a bajnoki címnek és h "visszatudott vágni a madridnak" h nemvették õt emberszámba..
zidane-t nagyon sajnálom,szedtem le a napokban pár zidaneos videót,nagyon meghatódtam 😞
ReaL MaDRid x siempre
hát igen, Zidane nagyon nagy játékos szerintem, a Realban õ (nemsokára volt) a kedvencem
Avanti Italia!
sztárok vannak barcában is,úgyh kuzsé😊
dinnye eléggé az,aki vagy 3-4 reklámban most szerepel,akkor ott van a nagyszájú eto'o,aki tavaly meztelenül fényképezkedett,meg ugye mit is mondott???
elég paraszt volt,szal sztem ne firtassuk ezt😊
ya,egyébként meg messi az új maradona is ott van,kapiból 3 sztár 😛
dinnye eléggé az,aki vagy 3-4 reklámban most szerepel,akkor ott van a nagyszájú eto'o,aki tavaly meztelenül fényképezkedett,meg ugye mit is mondott???
elég paraszt volt,szal sztem ne firtassuk ezt😊
ya,egyébként meg messi az új maradona is ott van,kapiból 3 sztár 😛
ReaL MaDRid x siempre
pfff hát az az 5 sérült oylasmikból áll h Raúl(aki naon elrontotta az idény szvsz)meg pár tartalék..😄a barca-nál viszont a legmeghatározóbb emberek naon sérülékenyek(roniee,messi,marquez,puyol)hát de a real ha van 5sérültje akkor is kitud állítani "sztárokból álló csapatot"...😉most elemgy zidane kiváncsi leszek mire leszte képesek......mert...😊
na akkor😊
nálunk is vannak meghatározó játékosok,de sokszor meg úgy játszunk jobban,ha van legalább 5 sérült 😊
rijkaardal egyet értek,valóban nagyon jó edzõ,sztem európa 2. legjobb edzõje.
de amikor dinnyó meg eto'o nem játszik,akkor a barca is csak gyengélkedik...
nálunk is vannak meghatározó játékosok,de sokszor meg úgy játszunk jobban,ha van legalább 5 sérült 😊
rijkaardal egyet értek,valóban nagyon jó edzõ,sztem európa 2. legjobb edzõje.
de amikor dinnyó meg eto'o nem játszik,akkor a barca is csak gyengélkedik...
ReaL MaDRid x siempre
jah és ha nem lett volna Zidane, Raul, Ronaldo akkor ti nem lennétek sehol 😊
!!!Hajrá Brazília!!!
Mért, ha nektek nem lenne Becks, meg Robinho, akkor csak 9-en lennétek a pályán?<#idiota>#idiota>
BMW 325 iX Rallye Car :)
és van puyol,messi,xavi,marquez,gio sorolhatnám...😊 nemhiszem h ha annyira jelentéktelen lenne a többi játékos akkor nem érdeklõdnének értük nagy nagy klubbok😊
na most 1picikét belédkötök😊)))de nyugi😊
sztem a barca nem 1-2 játékos miatt éri el a sikereit...(mint a madrid érhetné)
a barca 1 jó csapatjátékot jáccik jó igaz a legfõbb szerepet 4-5játékos vállal de akkor is csapatjátkot jáccanak..és megkell említeni még Rajkaard mestert is😛sztem világ 1ik elgjobb edzõje..persze ronie nagy változás votl a csapatnak..😊
sztem a barca nem 1-2 játékos miatt éri el a sikereit...(mint a madrid érhetné)
a barca 1 jó csapatjátékot jáccik jó igaz a legfõbb szerepet 4-5játékos vállal de akkor is csapatjátkot jáccanak..és megkell említeni még Rajkaard mestert is😛sztem világ 1ik elgjobb edzõje..persze ronie nagy változás votl a csapatnak..😊
én azt mondom,h izgalmas lesz a következõ idény,majd meglátjuk akkor,h mi lesz!😊
egyébként azt már tényleg el kell ismernetek h eto'o és dinnyó nélkül most sehol nem lennétek...ill vhol igen,kb 3. helyen😊
egyébként azt már tényleg el kell ismernetek h eto'o és dinnyó nélkül most sehol nem lennétek...ill vhol igen,kb 3. helyen😊
ReaL MaDRid x siempre
attól még a Barca most a legjobb, minek mindig a múltat feszegetni, a jelent már nem is kell akkor figyelembe venni vagy mi?
a Realt kevesen érik utol az biztos, de attól még ez van
a Realt kevesen érik utol az biztos, de attól még ez van
Avanti Italia!
nemaz enyém a barca<#idiota>#idiota>amguy emg nemcsak bl-t nyert...😊 spanyol bajnokság,bl,spanyol szuperkupa,nálukvan az ideji aranylabdás..😊na mind1 haggyuk..😛
pssszttt...ilyet egy drukker sem mondd,h " az én csapatom európa legjobbja" még akkor sem,ha bl-t nyertek...mennyit is?most ez volt a 2.ugye?na,akkor még 7et nyerjetek és egál lesz,addig meg pssszttt...😊
ReaL MaDRid x siempre