33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
Zséé #10209 vége 0-0 :( -
el bruja #10208 há má mé há má -
#10207 buzi valdes -
#10206 köszi, hát azért jó lenne győzelemmel kezdeni... -
Zséé #10205 fúú mekkora kapufát rúgott Henry. 0-0 86. percben -
#10204 0:0 eddig és elég ötlettelen a játékotok!Egyébként nemrég bejött Messi helyett Henry de nem volt még igazi helyzete... -
el bruja #10203 86. perc és 0-0... ez marad ennyi szvsz... :S -
#10202 ha valaki meg tud valamit az eredménnyel kapcsolatban ide beírná:)?
köszi:D -
#10201 Probal a Canal Digital csatornát... -
#10200 nekem nem jon be -
#10199 ilyen nincsen, remélem azért jövő héten már lesznek meccsek... -
#10198 vicc, akkor valami mégis közvetíti -
#10197 Itt lehet nézni SopCast-on keresztül a CBS-en! -
#10196 Nem hát, belső spanyol jogvita miatt...azért ez marha jó, valószínű nem pár csatorna közvetítené a világon a meccseket. -
#10195 tehát most netes adokon sem adják?:D -
el bruja #10194 ja... az eurosporton nézen hátha van vmi izgalmas a meccsen... Valdés-nek már védenie kellett, Barca még nemnagyon támadott. -
#10193 Én is azt lesem... De aszondja Farago még nincs gól a meccsünkön. -
el bruja #10192 kurvajo... most meg nézhetem a zaragoza meccset, ráadásul nem is éló -.- -
#10191 Akinek van Barca Tv az most örülhet -
el bruja #10190 most akkor nem is közvetítik sehol?? -
#10189 NEM ADJA, DE A KOMMENTÁTOR JÓ VOLT:)
" ezt adjuk kárpótlásúl, vagy ..... nem tudom kit emlegetnek a tv elött"
jól tudta hogy anyázok.. -
#10188 Sőt biztos hogy nem adja... -
Zséé #10187 Hát a Sport2 nem biztos hogy adja a tv-s társaságok vitája miatt. -
#10186 aha de én most csak a netes TV-ket irtam. -
#10185 Meg Sport2 -
#10184 az esti mecset ezeken a csatornákon lehet majd nézni.
-Gol Tv (TVUplayer)
-Guandong S.(TVanst,Sopcast)
-Shanghai S.(TVanst,Sopcast)
-True 1 (Sopcast) -
#10183 Jó a kezdőnk.Kíváncsi vagyok az újakra, Abidal, Touré, illetve Henry-ő rá vagyok a legkíváncsibb.Jó lenne egy 4-et 5öt vágni nekik. Jó kezdésnek :). Ilyenkor nem szabad betlizni, nézd meg a Man.U-t hol van a táblázaton. Nah, hajrá Barca ma este 19:00-tól!! :) -
#10182 Henry nem kezd?
Oleguer ááhhh -
#10181 A Racing ellen fölálló 18 fős keret:
Kapusok: Valdés és Jorquera
Védők: Zambrotta, Oleguer, Thuram, Márquez, Sylvinho, Abidal
Középpályások: Xavi, Touré, Iniesta, Deco; Marc Crosas
Csatárok: Messi, Eto'o, Ronaldinho, Henry és Ezquerro.
Racing Santander - FC Barcelona:
Santander, El Sardinero
19:00
Vezeti: Muñíz Fernández
Racing: Toño, Pinillos, Oriol, Garay, L Fernández - Colsa, Duscher, J. López, O. Serrano - Bolado, Munitis.
Barcelona: Valdés, Zambrotta, Oleguer (Márquez), Thuram, Abidal - Touré, Iniesta, Xavi - Messi, Ronaldinho és Eto'o. -
el bruja #10180 cserélgették a copa américa alatt is a mezeket, mindig más viselte a 10est is, gondolom most is. -
#10179 Ronaldinho: Ez lesz életem legjobb szezonja!
Az elmúlt idényben nem ment se a brazilnak, sem csapatának a játék. Ronaldinho most nagyon fogadkozik.
Az elmúlt szezonban a szurkolók többet vártak Ronaldinhótól, igaz, az egész Barcelonától is. A csapat a mögöttünk álló idényben nem tudott trófeát begyűjteni, ez pedig nem fordulhat elő két egymást követő évben. A katalánok ennek érdekében erősítettek a nyáron, és az előttünk álló szezon előtt már nagyon fogadkoznak.
- Mindent elkövetek, hogy ez legyen pályafutásom legsikeresebb szezonja. Minden előjel arra utal, hogy ez sikerülhet is, nagyon elégedett vagyok a az előszezonban nyújtott teljesítményemmel. Ahogy egyre jobban formába lendülök, nő bennem a motiváció is – jelentette ki Ronaldinho, aki elárulta, sokat beszélt csapattársaival az elmúlt szezonban történtekről: - Sokat beszéltünk a rosszul sikerült előző szezonról, és most mindenki együtt dolgozik, hogy újra bajnokcsapattá válhassunk.
----------------------------------------
most a 20-as mezbe volt ki volt akkor 10-es.Remélem tényleg jo szezonja lesz csak elne szolja magát.
-
#10178 már látom, 2szer jobb mint káká, ez a jelzés:) -
#10177 hányas mez van rajta? -
#10176 Ronaldinho gólja Algéria ellen.Azért nem rossz visszatérés egy gól és egy gólpasz. -
#10175 Henry gólja a szlovákok ellen.Volt egy pár helyzete. -
Zséé #10174 Hát azért Heinze jóval jobb sztem és gólerősebb is (lásd magyarok ellen) -
#10173 Nem értem a Barca vezetőket. Oleguert miért tartják meg?! Én őt Heinzével azonosítom tudásilag. Valaki adna rá magyarázatot? Vagy esetleg Oleguer protekciós? XD -
Zséé #10172 Elvihették volna inkább Oleguert, hisz remek védő -
#10171 Köztünk szólva, Belletti több klasszissal jobb mint Zambrotta vagy Oleguer!!! Barmok ezek, hogy eladták (Saviola feeling) -
#10170 Sok sikert Belletinek, és köszönjük a gólt, örök hálánk! :D