33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#10249 nanee.......:(:( Nagyon szomorú vok....Isten áldja. Nyugodjon békében:( -
#10248 R.I.P. -
#10247 Elhunyt Antonio Puerta
Egész Spanyolország és a világ gyászol: 22 éves korában, tragikus körülmények között elhunyt a Sevilla játékosa, Antonio Puerta. A spanyol válogatott játékosa a hétvégi, első fordulóban, a Getafe elleni mérkőzésen lett rosszul, azonban csapattársainak köszönhetően akkor még magához tért, és saját lábán tudott elmenni az öltőzig. Ott viszont ismét rosszul lett, szívrohamot kapott, újra kellett éleszteni, s életéért egészen ma délutánig küzdöttek a Virgen del Rocio kórház orvosai. A futballvilág döbbenten és megrendülten áll az eset előtt, egy újabb kiváló futballistával lettünk szegényebbek... Antonio Puerta - Nyugodj békében!
---------------------------------------------------------
basszus pedig csak 22éves volt, nyugodjon békében. -
#10246 kosz -
Csesza #10245 tvn elvileg tudod fogni, de ha nem akkor kérdezd meg banok kolegát ő ad majd sztem stream-et is -
Csesza #10244 jaja :) -
#10243 A tve az a TVEspana, csak fog menni tán... az nem lehet stream...
nagy meccs lesz, de egyik sem a kedvencem. -
#10242 stream? -
#10241 Ájjj, ez komoly, h fogja adni a Tve adó?! Az nekem pont meg van az a csatorna. -
Csesza #10240 2007. 08. 29. 21:00 (Barcelona)
Trofeo Joan Gamper
BARCELONA : INTER FC
TVe -
#10239 máskor meg róla kapunk gólt igen..nem Barca szintű játékos,nem is volt,nem is lesz. -
DJ BP #10238 az nem elég baj, hogy a Realosok örülnek ha pályán van? :DDD -
#10237 Utólag is Boldog Szülinapot, Deco!! :)30 évesen is kellesz nekünk! Szerintem a mani napig is meghatározó játékosunk a középpályán! -
#10236 Egy kis Deco szösszenet,hiszen tagnap ünnepelte 30. szülinapját -
el bruja #10235 nemtom mi bajotok van folyton Oleguerrel... emlékszem jónéhány mentésére, amiből gól is születhetett volna. -
el bruja #10234 jaja:D -
Kluivert23 #10233 én úgy hét éve szurkolok a barcának vagyis akkor is mellettük álltam amikor 2003-ban a csőd szélén állt a klub meg akkor is amikor tavaly megnyerték a bl-t.Akkor még volt valami a játékukban amit más nem tudott de a tavalyi szezon valami gyötrelem volt és igazából meg is érdemelték hogy nem nyertek semmit. Mondjuk az is igaz hogy nem 30 éves emberkéket kellene igazolni, a falábúak mellett meg nem kitartani mint pl. ez a majom oLEGUER is. De azért hajrá!!! -
#10232 ha így folytatják a az 5-ik fordulóban már az edző és a gyúró is játszani fog...ja meg a villanyszerelő és a vizvezetékszerelő is :DDD -
DJ BP #10231 nem rúgás, szövegelés meg színészkedés, ezért volt kiállítás, és ez is volt jellemző. Rúgásmennyiség átlagos volt :) -
#10230 az jó kis "paprikás" meccs lehetett. a 2 piros mellett gondolom a fél mezőny le lett rúgva, tehát nem elég a kiállítás, még tömeges sérülés is van mellette. ez az fiúk, csak így tovább, a Valencia kiüti saját magát:)) -
#10229 nem bírnak focizni a Katalánok akkor ha a legnagyobb rajongóik az SG-s BARCA-sok nem láthatják őket:D
amúgy meg kikapott a valencia 3-0-ra, elég csúfos vereség, és még 2 pirost is kaptak... -
el bruja #10228 szinte mindig akkor lett x, amikor vmi baj volt a küzvetítéssel...:S
-
#10227 Gyerekek, ez szánalmas. A 68. perctől emberelőnyben volt a Barca és így is majdnem kikaptunk!!!
Ez nagyon nagyon kevés!!! -
el bruja #10226 ezek szemetek... és kamusok is:S -
#10225 Tegnap is adták a Sevilla meccsét közvetlenül a Real meccs után... -
#10224 nézd meg...
mondjuk tegnap meg a sevilla meccset is leadták élőben -
Monoton #10223 komolyan? aztmeghogy? ugyvolt nincs megegyezés -
el bruja #10222 neema aszonták, hogy Spanyolországban 1 meccset sem közvetítenek élőben?? -
#10221 pff, a valencia meccset meg adják, ez kész:D (Sportklubbon) -
#10220 én is remélem! -
el bruja #10219 lol:D -
el bruja #10218 azér csak nem járunk ugy mint a Manchester United? :S legalábbis rem.lem. -
#10217 az tény, de jobb győzelemmel kezdeni:)
na sebaj, hosszú még a szezon:D
remélhetőleg látni is fogunk belőle meccseket....... -
#10216 őőő nem hétvégén, előző szezonban. Elég nehéz úgy fórumozni, hogy anyuval beszélek közbe bocsi :D -
#10215 Hát ezt nem hiszem el. Folytatjuk, amit abbahagytunk hétvégén? -
el bruja #10214 na azért jobb mintha kikaptunk volna -
el bruja #10213 ooo lassu a tudositás:S -
#10212 ilyen nincs:(( -
el bruja #10211 nagyon jo vazeg:S -
#10210 mert majdnem osszehozta a golt nekik