Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

R10
😊

!!!Hajrá Brazília!!!

b4rc4
óóóh akkor rá szavaznék de már elsütöttem a vote-omat😊))

R10
beírjalak a szavazásba? 😄DD

!!!Hajrá Brazília!!!

b4rc4
jah jah munkadijjat fizetem..😉😛

fernando torres
uhh de zsíír <#eljen><#eljen>

jahh közben új barcas megrendelõ 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

REAL MADRID

thx! akkor lehetek házigazda 😄DDDDDDDDDD 😛 ?

REAL MADRID

A Real-Barca barátság jegyében <#hehe> amúgy jólett <#eljen>

R10
királyosan néz ki ^^

!!!Hajrá Brazília!!!

nm

REAL MADRID

&[/b]

Nahh kicsit dinyó 😄DD fejét halványítottam így sztem jobban néz ki

REAL MADRID

R10
TÖKÉLETES!!!<#taps>

köfönöm

!!!Hajrá Brazília!!!

&

nahh ha az egész fejét pakoljam bele akkor megcsinálom úgy!
ha nemjó akkor választok másik képet!

??????????????????

REAL MADRID

R10
ok nekem megfelel

!!!Hajrá Brazília!!!

sztem 1-2 nap elég lesz. aki jár ide az úgyis szavaz addig. sztem legyen eredményhirdetés hétfõn 20:00-kor pl

gabber_saviola
ip alapu a szavazó

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

R10
hmmm 3-4 nap elég? 😊

!!!Hajrá Brazília!!!

Mikor lesz úrnazárás? 😄DD

ja bocs mostmár látom. csak nem néztem a logó mögé <#vigyor5>

😄DDD komoly

Ki az a CSM? 😮

R10
de remélhetõleg senki nem szavaz magára és senki nem szavaz 10-szer 😛

!!!Hajrá Brazília!!!

R10
na lehet szavazni h ki legyen a házigazdi 😊

!!!Hajrá Brazília!!!

R10

!!!Hajrá Brazília!!!

<#taps><#taps>

R10

!!!Hajrá Brazília!!!

R10

!!!Hajrá Brazília!!!

R10
Zsééé kell ide 😊

!!!Hajrá Brazília!!!

csm
akkor én szavazok BOBORA!

BMW 325 iX Rallye Car :)

R10 nem lehet!

bobo vagy Zséé

REAL MADRID

csm
ezért kéne R10 vagy bobo

aha 22. csm (20 pont)
eletben nem kapna

BUDA > miskolc.

csm
ha nem is annyira szigorúan, de 2 hónaposat aligha engednének 😞

az 1 évet szigorúan veszik általában!

REAL MADRID

R10
ok akkor megvárjuk BOBO-t is 😊

!!!Hajrá Brazília!!!

persze! majd ha mindenki "leadta a szavazatát" akkor lesz döntés

csm
legyek én 😛 hát megvárhatnánk BOBO-t, mert õ is sûrûn jár ide.

kérdezd meg Gabbert, hogy mennyire veszik szigorúan ezt a pontot

R10
akkor megpróbáljam kérni a modikat vagy legyen vki más?

!!!Hajrá Brazília!!!

R10
NEESKENS éRKEZHET

Elbúcsúzott Henk ten Cate <#rinya><#rinya><#rinya>

Írta: Z. Iván

A csütörtöki bajnoki ünneplésen már nyilvánvaló volt, de hivatalosan csak tegnap jelentették be, hogy Henk ten Cate másodedzõ elhagyja az FC Barcelonát, s a következõ két évben az Ajax Amsterdam vezetõedzõje lesz.

A bejelentés persze nem volt meglepetés, hiszen már hetek óta valószínûsíthetõ volt a holland távozása. Ten Cate három évet töltött a Barcelonánál, s így Frank Rijkaarddal együtt tevékeny részt vállalt az együttes feltámasztásában. Az edzõ alaphelyzetben nem hagyta volna el Barcelonát, azonban mérlegelnie kellett saját karrierjét is, így hiába érezte nagyon jól magát Katalóniában, az útja visszavezetett Hollandiába.

Ten Cate immár 51 esztendõs, viszont még sohasem gardírozott vezetõedzõként igazán nagy csapatot. A történetet Magyarországon különösen jól ismerheti mindenki, hiszen a holland néhány éve még az MTK-nál tevékenykedett. Számára csak most jött el a nagy lehetõség, amit viszont érthetõen nem szeretett volna elszalasztani, hiszen nem tudhatja, kap-e az élettõl még egy ilyen esélyt. Az Ajax edzõjének lenni egy holland számára óriási megtiszteltetés, amellett, hogy nemzetközi szinten is elõkelõ állás. Ennek fényében pedig tökéletesen érthetõ a tréner döntése.

"Köszönetet mondok a játékosoknak, az öltözõbeli társaknak, a klubnak és a családomnak, hogy boldogságban tölthettem el három évet Katalóniában. Nagyon nehéz volt meghoznom a döntést, hogy elhagyjam a Barcát, ezért hálával tartozom a családomnak. Õk szerettek volna itt maradni, de végül azt mondták: azt kell csinálnom, amire vágyom. Nekem pedig legbelül van megvalósítandó tervem. Ezzel a lépéssel azt hiszem elérem azt edzõként, amire vágytam."

"Talán ez lesz az utolsó munkám. 51 éves vagyok, 37 éve dolgozom a futballban, s már eljön az ideje, hogy a családommal törõdjek. Köszönettel tartozom még a sajtónak a profi hozzáállásukért, a klubnak és a csapatnak, mely már történelmet csinált, de a története még nem ért véget" - búcsúzott ezzel a holland, akire mindig szépen fognak emlékezni Barcelonában.

A vezetés így lassan hozzáfoghat egy új másodedzõ szerzõdtetéséhez, bár ennek kiválasztása elsõsorban Frank Rijkaard feladata. A jelenlegi állás szerint mindenesetre a komoly barcelonai múlttal rendelkezõ Johan Neeskens az esélyes a posztra, de ennél sokkal többet nem lehet tudni a kérdésrõl. Neeskens Johan Cruyff csapattársa volt a katalán klubnál a hetvenes években, ahol öt szezont töltött (1974-1979). A holland legutóbb Guus Hiddinkkel dolgozott együtt az ausztrál válogatottnál, de az orosz válogatotthoz már nem követi "edzõtársát", így jelenleg munkanélküli...

!!!Hajrá Brazília!!!

az az 1 gond van vele, hogy nincs 1 éves a regisztrációja. De ha megkaphatja úgyis akkor jó lesz õ

R10
hmmm köfi 😊

!!!Hajrá Brazília!!!

R10
INTERJú A BL DöNTõ HõSéVEL

A csapat még többet akar!

Írta: H. PetI

Juliano Belletti jól tudja, szerdai góljával örökre beírta magát az FC Barcelona történelmébe, de nem elégszik meg ennyivel: jövõre folytatná az idén megkezdett nagyszerû sorozatot.

A drámai BL finálé-béli gólja még mindig élénken él az emlékezetében. Az fcbarcelona.com-nak adott interjúban a brazil hátvéd megemlékezett a találatról, és beszélt jövõbeli terveirõl is. Jelenleg milliónyi Barça szimpatizáns ünnepel, hiszen a csapat másodszor is Európa trónjára ülhetett, de Belletti eltökélt abban, hogy újabb címeket nyerjen a csapattal, ezzel ismét egy sikeres gránátvörös-kék korszakot teremtve.

78 mérkõzés után az elsõ gólod a lehetõ legjobbkor jött.

- A Villarrealban már szereztem gólokat, mikor a jobb oldalon játszottam. A Barçában nem volt sok lehetõségem a gólszerzésre, mindig viccelõdtünk a csapattársakkal, mikor jön el az én idõm. A döntõ elõtt tényleg nem gondoltam arra, hogy gólt szerzek.

Mit gondoltál, mikor a találat után az arcodat a kezedbe temetted?

- Tudom, mit jelent megnyerni a Bajnokok Ligáját egy olyan csapatnak, mint a Barça, és tudom, mit jelent gyõztes gólt szerezni. Nincsen szavak, hogy leírjam az érzéseimet.

Mire emlékszel abból az akcióból?

- Egy passzal kezdõdött, amit Larssontól kaptam. Megszelídítette a labdát, én kértem a játékszert. Átvettem a bal lábammal, és a kapussal álltam szemben. Elsõ, amire gondoltam az volt, hogy el kell lõnöm.

Az emberek eddig mindig Koeman góljáról beszéltek. Most már Belletti góljáról is fognak.

- Elfogadom akkor, ha az egész csapatra is emlékezni fognak, s mindenre, amit együtt elértünk eddig. Nagy csapatokat búcsúztattunk idáig: Chelsea, Benfica, Milan, Arsenal. Mindez azt mutatja, milyen hihetetlen értékeink vannak.

Ajánlod valakinek a gólodat?

- A fiamnak. Ezt mondtam a mérkõzés után is, tartom ezt most is. Minden szülõ tudja, milyen, amikor egy nehéz nap után hazaér. A gyerekével játszva azonban minden megváltozik. Ezért ajánlom neki.

Úgy gondolod, "egy hegyet kellett megmászni" a mérkõzés alatt?

- Mikor a második félidõ elkezdõdött, láttam, hogy uraljuk a mérkõzést, tudtuk, hogy lehetséges a fordítás. Olyan helyzetben voltunk, mint a Chelsea ellen: eggyel kevesebben voltak, s megszerezték a vezetést, de mi sosem vesztettük el a fejünket.

Idén Európa legjobb csapata bajnokként is végzett. Ez nem volt mindig így.

- Ez biztos. Néha kétségtelenül a legjobb futballt játszottuk, és nagyon sokat dolgoztunk, hogy elérjük céljainkat. A Barça nem csak tizenegy emberbõl áll, az egész keret együtt érte el ezt az eredményt. Minden játékos kivette a részét a sikerbõl: kiment a pályára és jól teljesített.

Meddig juthat ez a gárda?

- Mindig többet kell akarnunk. Most, hogy megnyertük a bajnokságot és a BL-t egy szezonban, az emberek úgy jönnek majd vissza, hogy többet akarnak - ahogy mi is. Képesek vagyunk még többre.

Jövõre találkozunk Athénban?

- Egyszerre csak egy lépést tegyünk. Most egy kis szünetet tartunk, aztán ha visszajöttünk, akkor elkezdhetünk gondolkodni ezen.

Szóval, a következõ lépés mi lesz?

- Az, hogy minden percet kiélvezzünk, bár ez nem mindig egyszerû. Azt szeretnénk, ha mindenki élvezné a most következõ idõszakot.

!!!Hajrá Brazília!!!

csm
gondoltam rá is, de akkor is BOBO-ra szavazok 😉

hunbasser
ha szavazhatok én is,én R10-re szavazok,rendes gyerek😊

ReaL MaDRid x siempre

R10
Barcelonában is bemutatták a kupát 😊

!!!Hajrá Brazília!!!

Jason!!!

REAL MADRID