Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem lesz gyanús, hogy mindenkinek ugyanolyan a logója? 😊

??????????

ha találsz szebb képet azt rakom be! de én ennél szebbet nem találtam 😞

REAL MADRID

Ha minden igaz akkor kéne neki lõni 1 gólt az egyedüli gólkirálysághoz. Asszem örömfoci lesz ma este. 😊 Teljesen felszabadultan játszhatunk...

[Jakuza]
Nocsak mifene. Latom hazigazda valasztas van.
Amugy a mai tippek ?
Eto gol ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

fernando torres
hát kocsiszépségverseny és volt 1-2 ember akinél irreálisan magas volt a szavatok száma

csm
mostmár csak bobo-nak kéne szavaznia 😄

BMW 325 iX Rallye Car :)

mivolt ott? Biztos valaki jó játéknak találta

fernando torres
ugyanaz van itt is mint anno Most Wanted topikban

b4rc4
naon ütõs a logo köszi monoton😛

b4rc4
kössz!😛

úgylátom BOBO lesz az új házigazda mivel hirtelen 10-el megugrott a szavazatai száma <#hehe>

8 kilo alatt:

REAL MADRID

b4rc4
ááááá remélem drogba nem!torres v Cisse remélem😉

fernando torres
nekem Drogba nagyon szimpi

Jah a védelembe énis õket gondoltam. Volt is róla szó, hogy õk jönnek.
Drogbát annyira nem szeretem, de még mindig inkább õ mint forlán vagy rudi

Ja és még Robbent se bánnám

b4rc4
arsenal sztem csendbe amardhat h Henry maradt..😉

fernando torres
Arsenal is érdeklõdik iránta,meg most hogy nagyon jól megerõsítették az Atleticot sztem nem fog eljönni

fernando torres
én védelembe látnám : bundabotrány miatt talán nesta-t(de biztos nem jön mert Lazioba vágyik vissza)
am meg Dani Alves, meg Chivu is jó vásár lenne
csatár posztra: Cissé,Torres(de õ tényleg nem fog jönni),Drogba(elvágyik a Chelseatõl)

b4rc4
torres lehet jön sztem

Õ márszejjba vágyik állítólag. De õ is jólenne amúgy.
Szívesen látnám: D. Villa, Joaquín (nem csatár posztra), Trezeguet, Cissé, Fernando Torres (bár õ úgyse jön)

fernando torres
olvastam hogy Cissé is lehet megy a poolból inkább õt látnám szívesen

b4rc4
hát jaja azért Henry lett volna legjobb ha már csatár kell😊

hát de inkább mint az elsõ 2

b4rc4
hát ezvan😛

fernando torres
ibrahimovic se jöjjön

😄DDDDDDDDD sorry megszoktam a 16ot

REAL MADRID

ááá csak forlán meg nisztelroj ne jöjjön. Náluk még Ibrahimovic is jobb. Trezeguet viszont jöhetne.

b4rc4
ezlenne a logom amit te csináltál csak tul nagy max 8kbtye😞

b4rc4
köszike😛

itt vagyok má! csak elléptem egy kicsit! mintha idetartoznák 😄DDDDDDDD

nodelátom micsoda új lokód van!

amit kértél tõlem azt megcsináltam

REAL MADRID

DONGUBA
LABDARÚGÁS
ISMéT CSATáRKéRDéS

Henry nem, ki igen?
Írta: Z. Iván
--------------------------------------------------------------------------------

Tegnap nagyot fordultak a Barcelona nyári átigazolási tervei, mivel az évek óta célpontnak számító Thierry Henry bejelentette, hogy marad az Arsenalban, s 2010-ig szerzõdést hosszabbított a klubjával. Ezzel egy öröknek tûnõ kérdés lezárult, Thierry Henry soha nem lesz a Barcelona játékosa, mivel szinte biztosan az Arsenalban fejezi be fényes pályafutását.

Henry-t nem érheti kritika a döntéséért hiszen így azt tette, amit a leginkább elvártak tõle: hû maradt ahhoz a klubhoz, melyben világklasszissá lett, melytõl sokat kapott, s mely számára a "legértékesebb" egyesület. A francia ma már azt is elmondta, soha nem fog Spanyolországban játszani a jövõben, de ha elhagyta volna az Arsenalt, akkor egészen biztosan a Barcelonához szerzõdött volna.

A tény, hogy Henry nem érkezik a Barcához, természetesen nem tragédia a csapatra nézve, bár a gondolattal sokáig nem volt rossz eljátszani, hogy tán minden idõk legerõsebb támadóalakzata állt volna össze Barca mezben. Rijkaard szempontjából így leegyszerûsödik a helyzet, és garantálható lesz Lionel Messi további zökkenõmentes fejlõdése, mert az argentin valamelyest biztosan kevesebbet játszott volna Henry jelenlétében. A helyzet negatív oldala, hogy olyan sokoldalú, és olyan szintû támadót nem fog találni a Barcelona, mint a francia, akivel határtalan lehetõségei lettek volna Frank Rijkaardnak.

A jelenlegi átigazolási tervekben szereplõ játékosok már csak egy szerepre alkalmasak, igazi középcsatárnak, tehát egy az egyben pótolni a távozó Henrik Larssont. A jelöltek között van természetesen az eddig tartalék megoldásnak fönntartott Diego Forlán, aki tavaly bár parádés idényt zárt, de sem idén, sem még a manchesteri korszakában nem bizonyította, hogy érdemes lenne õt megvásárolnia Európa jelenlegi legjobb klubcsapatának. Ezen felül a játékos vételára elõzetesen borsosnak tûnik, a kivásárlási ára 24 millió euró, melyet ugyan nem adna meg a Barca, de a Villarreal 12-15 millió eurót könnyûszerrel elkérhet a szõke támadóért. Hogy ennyit ér-e Forlán, s hogy valóban rá van-e szükség, majd a vezetõség eldönti...

Az uruguayin kívül a többi jelölt csupán sejtéseken alapul, komoly alapja egyelõre nincs a jelöltségüknek sem. Így fölmerült a Manchesterbõl elvágyódó Van Nistelrooy, illetve a Juventus bundabotrányának folyományaként talán szintén klubváltásra készülõ David Trezeguet és Zlatan Ibahimovics megszerzése. Az viszont biztos, hogy õk igen drága mulatságnak számítanának, ezért nem tûnnek kézenfekvõ megoldásnak a pénzzel általában nem dobálózó Laporta vezetésnek.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

b4rc4
ja oké😊

hát úgy beszéltük hogy hétfõ este 8 óra. bár én csak 9 körül érek ide netre

b4rc4
szavazni meddig lehet amugy?

R10

!!!Hajrá Brazília!!!

fernando torres
Elbúcsúzott Henk ten Cate

A csütörtöki bajnoki ünneplésen már nyilvánvaló volt, de hivatalosan csak tegnap jelentették be, hogy Henk ten Cate másodedzõ elhagyja az FC Barcelonát, s a következõ két évben az Ajax Amsterdam vezetõedzõje lesz.

A bejelentés persze nem volt meglepetés, hiszen már hetek óta valószínûsíthetõ volt a holland távozása. Ten Cate három évet töltött a Barcelonánál, s így Frank Rijkaarddal együtt tevékeny részt vállalt az együttes feltámasztásában. Az edzõ alaphelyzetben nem hagyta volna el Barcelonát, azonban mérlegelnie kellett saját karrierjét is, így hiába érezte nagyon jól magát Katalóniában, az útja visszavezetett Hollandiába.

Ten Cate immár 51 esztendõs, viszont még sohasem gardírozott vezetõedzõként igazán nagy csapatot. A történetet Magyarországon különösen jól ismerheti mindenki, hiszen a holland néhány éve még az MTK-nál tevékenykedett. Számára csak most jött el a nagy lehetõség, amit viszont érthetõen nem szeretett volna elszalasztani, hiszen nem tudhatja, kap-e az élettõl még egy ilyen esélyt. Az Ajax edzõjének lenni egy holland számára óriási megtiszteltetés, amellett, hogy nemzetközi szinten is elõkelõ állás. Ennek fényében pedig tökéletesen érthetõ a tréner döntése.

"Köszönetet mondok a játékosoknak, az öltözõbeli társaknak, a klubnak és a családomnak, hogy boldogságban tölthettem el három évet Katalóniában. Nagyon nehéz volt meghoznom a döntést, hogy elhagyjam a Barcát, ezért hálával tartozom a családomnak. Õk szerettek volna itt maradni, de végül azt mondták: azt kell csinálnom, amire vágyom. Nekem pedig legbelül van megvalósítandó tervem. Ezzel a lépéssel azt hiszem elérem azt edzõként, amire vágytam."

"Talán ez lesz az utolsó munkám. 51 éves vagyok, 37 éve dolgozom a futballban, s már eljön az ideje, hogy a családommal törõdjek. Köszönettel tartozom még a sajtónak a profi hozzáállásukért, a klubnak és a csapatnak, mely már történelmet csinált, de a története még nem ért véget" - búcsúzott ezzel a holland, akire mindig szépen fognak emlékezni Barcelonában.

A vezetés így lassan hozzáfoghat egy új másodedzõ szerzõdtetéséhez, bár ennek kiválasztása elsõsorban Frank Rijkaard feladata. A jelenlegi állás szerint mindenesetre a komoly barcelonai múlttal rendelkezõ Johan Neeskens az esélyes a posztra, de ennél sokkal többet nem lehet tudni a kérdésrõl. Neeskens Johan Cruyff csapattársa volt a katalán klubnál a hetvenes években, ahol öt szezont töltött (1974-1979). A holland legutóbb Guus Hiddinkkel dolgozott együtt az ausztrál válogatottnál, de az orosz válogatotthoz már nem követi "edzõtársát", így jelenleg munkanélküli...

b4rc4
jaja sajnos😞

R10
hát jah sajna 😞

!!!Hajrá Brazília!!!

DJ Bee18
sajnos elõbb utóbb mindenkinek vissza kell vonulni... 😞
Meg az a fránya 30 éven felüliség

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

R10
így van de sajna Zizou már csak a VB-n remekel 😞

!!!Hajrá Brazília!!!

DJ Bee18
<#eljen><#eljen>
Megfigyelhetõek a stílusok. Zizou inkább precízen egy két mozdulatból csinál nagy dolgokat, Ronaldinho meg lazább. Elképesztõen nagy játékos mindkettõ

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

csm
kösz😄

BMW 325 iX Rallye Car :)

R10

!!!Hajrá Brazília!!!

b4rc4
monoton eltûnt?😊

fernando torres

R10
na ezt is meg kell néznetek >>> Ronaldinho 10 vs. Zidane 5

!!!Hajrá Brazília!!!

Meg van amit Valenciának lõtt helybõl hosszú felsõbe. Az a nemegyszerû. Mondjuk szinte minden gólja élményszámba megy 😛

b4rc4
úúú ez a gólé nekem is az 1ik ekdvencem dinnyótól!😊 ezeket honann szedted ?vagy te szereksztetted?😊))

fernando torres
látom csak találtál gifeket ..

R10
Egyik kedvenc gólom ^^

Néhány gif még:

!!!Hajrá Brazília!!!