33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#10369 Miért nincs Dos Santos??? -
Zséé #10368 Nah szerencsére tényleg adják :P
Nyerni kell!!!!
Miért Oleguer kezd Milito helyett? :S -
#10367 sport 2 adja -
el bruja #10366 na még 1 hónap legalább Puyol nélkül, 3 Eto'o nélkül... remélem más már nem fog lesérülni :S -
#10365 Hát nema Barcát -
#10364 -CBS Tv [ES]:Sopcast
-Kooora Tounsia [ES]:Sopcast
------------------------------------
ezek a csatornák adják majd neten, de innen is lehet nézni a mecset -
Zséé #10363 Miért? 7-től melyik meccset adják sport2-n? -
#10362 Jah, csak épp nem fogjuk látni :/ -
#10361 FC Barcelona - Athletic Bilbao
Barcelona
Camp Nou
19:00
Vezeti: Megía Dávila
Barcelona: Valdes - Zambrotta, Thuram, Milito, Abidal - Touré, Xavi, Iniesta (Deco) - Messi, Ronaldinho és Henry.
Athletic Bilbao: Iraizoz - Exposito, Ustaritz, Amorebieta, Koikili - Javi Martinez, Tiko, David Lopez, Cuéllar, Aduriz (Susaeta) és Fernando Llorente.
-------------------------------------------------------
végre egy jo kezdő , Eto'o-nak sajnos a mütét után 3hónapig nem lehet játszani. -
#10360 Október elején ha jól tudom -
el bruja #10359 Puyol mikor tér vissza kb, nem tudjátok? -
#10358 Fasza :S -
el bruja #10357 na Eto'o lábát meg is műtötték:S -
#10356 dos santos biztos sokat fog játszani,bojan sztem egyelőre kevesebbet. -
#10355 nem igaz hogy nem tudtuk eladni gudhjonsent meg ezquerrot, remélem nem őket, hanem a 2 új fiatalt játszatja -
#10354 Véglegesek a mezszámok
A Barcelona hivatalosan is megadta, hogy milyen mezszámozással játssza végig az idényt, s az utolsó pillanatban több változás is történt. A távozott Motta 3-as számú mezét Gabi Milito kapja meg, de új száma lesz a nyáron érkezett Tourénak, illetve Giovaninak is.
Az elefántcsontparti középpályás eredetileg a 17-es mezt kapta, végül azonban a 24-esben fog szerepelni. A 17-es így Giovani dos Santosé lesz, aki szintén új az első csapatnál. Az utánpótlásból felkerülő Bojan Krkics ugyanakkor nem kap 25 alatti mezszámot, ő az ifiknél szokásos számozásnál marad, s a 27-es lesz, melynek az-az előnye, hogy az idény során így be lehet vetni az első és a második csapatnál is, tehát a fiatal támadó mindenképpen játékban marad. Hasonló lesz a helyzete Marc Crosasnak is, ő a 26-os lesz, ám neki talán még nehezebb lesz játékhoz jutnia az első csapatnál. A gárda harmadik számú kapusa, a B keret elsőszámú portása, Oier a 28-as számot kapja.
Kapusok:
1 - Valdés
25 - Jorquera
28 - Oier
Védők:
3 - Milito
4 - Márquez
5 - Puyol
11 - Zambrotta
16 - Sylvinho
21 - Thuram
22 - Abidal
23 - Oleguer
Középpályások:
6 - Xavi
8 - Iniesta
15 - Edmilson
20 - Deco
24 - Touré
26 - Crosas
Támadók:
7 - Gudjohnsen
9 - Eto'o
10 - Ronaldinho
14 - Henry
17 - Dos Santos
18 - Ezquerro
19 - Messi
27 - Bojan -
#10353 Motta már Madridban van...
Minden jel arra mutat, hogy Thiago Motta az Atlético Madridba szerződik, bár a papírokra még nem kerültek oda az aláírások. A játékos már tegnap este elutazott a spanyol fővárosba, így a mai edzésen már nem jelent meg. Az Atlético és a Barcelona nem állapodott még meg a futballista vételáráról, ám úgy tűnik, a colhonerók 1-2 millió eurót fizethetnek érte. Motta csak egy évre írhat alá, hasonlóan magas fizetésért, mint amit a Barcelonában megkapott.
--------------------------------------------------
remélem legalább 2millió€-t kapunk érte -
#10352 énis ezt olvastam , végülis lehet mondták hogy kapcsolatba vannak már csak Mottával kellett megegyezniük a fizetésbe. Ha igaz akkor sok szerencsét neki. -
#10351 Motta -> Atletico Madrid? -
#10350 szerintem itt a Stuttgart lesz a meglepetés csapat néztem egy pár bajnoki mérkőzésüket elég sok mindenre képesek vigyázni kell velük -
#10349 19 September 2007 20:45
Rangers-Stuttgart
---------------------------
FC Barcelona-OL Lyon
A Lyon-al kezdünk otthon remélem meglesz a 3pont és akkor már majdnem a továbbjutás is megvan.Stuttgart remélem x-el. -
el bruja #10348 szuper, nem rossz, tényleg kötelező a továbbjutás:D -
#10347 Én azt mondom, Stuttgart lesz a második, Lyon csak harmadik. Míg meg persze elsők, ez KÖTELEZŐ munka! -
#10346 én inkább azt mondom hogy 60% hogy a lyon lesz az első -
#10345 sztem is tovább jutunk ,de kíváncsi leszek ki lesz a második mert nem 100% hogy a Lyon lesz az. -
Zséé #10344 Barca
Lyon
VfB Stuttgart
Rangers
Hát kötelező a továbbjutás, és sztem nem is lesz gond vele... -
#10343 Randers a 4-k ellenfél -
#10342 E csoport:
FC Barcelona
Lyon
Stuttgart
Rangers -
#10341 nem semmi csoportunk lesz -
Zséé #10340 Stuttgart... -
#10339 igen de ezen az éven eladták ABIDALT,Maludát,Tiagot és van egy csomó sérültjük pl:Cris,Coupet -
Zséé #10338 Hát ha a BL-ben való szereplésüket nézzük akkor nemjó. A Lyon az utóbbi években kifejezetten jól szokott szerepelni a BL-ben. -
#10337 végülis nem rossz jobb mintha a Romát,Portot vagy a PSV-t fogjuk ki sztem -
Zséé #10336 Hát őket jó lett volna elkerülni, bár eddig idén elég gyengék -
#10335 Lyon az egyik ellenfél:)
-
#10334 E csoport -
#10333 A Stuttgartnak sincsenek BL eredményei -
#10332 de a stuttgart a bajnok :) -
el bruja #10331 neee:( pont ettől féltem, szinte tudtam h ínszakadása van:(( -
#10330 A Schalkének nincsenek BL eredményei, a Werdernek viszont elég jók