Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pitu
1-1 <#rolleyes>#rolleyes> valahogy nem tud izgatni <#idiota>#idiota>
mondjuk e mez így szép ahogy van
nem kell rá semilyen szponzor logo vagy kiírás
nem kell rá semilyen szponzor logo vagy kiírás
!!!Hajrá Brazília!!!
hát elég nagy az adósságunk elvileg, szóval csak okosan lehet költekezni. De ez a Bl gyõzelem azért sokat segített. Meg azért az jelent valamit, hogy mégsem lesz mezszponzorunk...
Kösz! De mindenki azt használja ami tetszik neki. Csak megjegyeztem...
figy arealm se volt olyan csak miota nagyon sok pénze van..kitudja mit mûvel apénz vlünk is de szerintem se járunk guy! emg remélem is😊
Kizárt hogy úgy járunk
az ki van csukva
nagyon okosan posztokra vásárolt a csapat eddig is ,nem hiszem hogy úgy járnánk
nagyon okosan posztokra vásárolt a csapat eddig is ,nem hiszem hogy úgy járnánk
végülis csak ugy ne járjunk mint a Real MAdrid ,hogy sok pénzünk van aztse tudjuk majd(3év mulva) ,hogy kit igazoljunk és guyfogunk járni mint a realm. de remélem nemigy lesz!
ááá megõrít ez a sok ugyanolyan logó 😄DDDD
azt se tom ki-kicsoda <#zavart2>#zavart2><#idiota>#idiota>
szerk: el kell tiltani Monotont a Barca topiktól mert a végén mindenkinek ilyen lesz 😄DDD
(persze szép logók, de jóbol is megárt a sok)
azt se tom ki-kicsoda <#zavart2>#zavart2><#idiota>#idiota>
szerk: el kell tiltani Monotont a Barca topiktól mert a végén mindenkinek ilyen lesz 😄DDD
(persze szép logók, de jóbol is megárt a sok)
sztem meg vmi fiatal dél-amerikai védõt kellene venni, de persze Chivu és Daniel Alves kitûnõ igazolás lenne ^^
!!!Hajrá Brazília!!!
amint ma már tárgyaltuk legjobb Chivu lenne + mellé Daniel Alves
viszotn sztem nyáron 1 megbizható tehetséges hátvédet kellene venni,mert néha néha 1-2védõnk angy "megbizhatatlan" szvsz(oleguer..)
szvsz kölcsön fogjuk adni
azt viszont nemtudom hogy Saviolát kölcsönadtuk csak vagy végleg el. Mert errõl sokfélét lehetett hallani. Õt is szívesen látnám újra a Barcában 😊
azt viszont nemtudom hogy Saviolát kölcsönadtuk csak vagy végleg el. Mert errõl sokfélét lehetett hallani. Õt is szívesen látnám újra a Barcában 😊
én is 😞
többet érdemelne és ha nyáron nem igazolunk semmi csatárt és megtartjuk Maxit akkor biztos megtalálja a helyét
többet érdemelne és ha nyáron nem igazolunk semmi csatárt és megtartjuk Maxit akkor biztos megtalálja a helyét
!!!Hajrá Brazília!!!
ezt mindenki tudta már elõre <#bee1>#bee1>
Nah félidõ 1-0 ide. Laza kis meccs 😊 mostmár végleg semmi tétje a meccsnek <#nyes>#nyes>
#4526 sebaj 😊