33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• DONGUBA
    0-0
  • DONGUBA
    eredmeny?
  • zalan05
    elég kiegyenlitett a mecs nálunk van többet a labda de helyzetekig nem nagyon jutunk el.
  • zalan05
    kezdödik a meccs
  • Ronaldinhos10
    Ja sztem is hasonlit a Joga Bonito-s reklámban a fiatal Ronaldinhora.A gyerkőc pedig úgy tudom egy kisebb futó kalandból született amikor Ronnie 2 éve hazatért Braziliába egy kis pihenőre
  • Japep
    A mai Girona-Barcelona meccset mennyire veszi komolyan a csapat szerintetek?
    És ugye semleges pálya?
  • bigapó
    kiköpött apja:)) emlékeztek a Joga Bonito-s reklámra? pár évvel fiatalabb még a kiscsávó, de szerintem tökre úgy néz ki, mint anno az apja. Érdekes, de eddig nem nagyon hallottam arról, hogy felesége, sőt gyereke lenne. Inkább, hogy milyen nőügyei vannak-voltak, vagy ez is amolyan "valaki a múltból" féle csajszi?

ti mit tudtok erről?
  • zalan05
    Bojan a döntőbe lötte Spanyolországot, de ott már nem játszhat

Bár úgy tűnt, minden álomszerűen alakul Bojan Krkicsnek és Spanyolországnak a koreai U-17-es világbajnokság elődöntőjében, végül alaposan megváltozott a meccs végkicsengése. A spanyol csapat előbb vezetést szerzett Ghána ellen Aquino góljával, azonban a remekül játszó afrikaiak kiegyenlítettek Adams révén. Következett a hosszabbítás, melynek négy perccel a vége előtt Krkics gólt szerzett, így a döntőbe repítve csapatát. Csakhogy a meccs utolsó percében a csatár egy labdazerzési kísérletnél szabálytalankodott, és sárga lapot kapott, mely már a második volt számára. A Barca támadója a kiállítás miatt eltiltásban részesül, s nem vehet részt a döntőn, így pedig a spanyolok végső sikerére is jóval kisebb az esély. Bojan sírva fejezte be a meccset, pedig egyértelmű hős lett volna...Spanyolország - Ghána: 2-1. Gólok: 1-0, 67': Aquino. 1-1, 80': Adams. 2-1, 116': Bojan.
    -----------------------------------------------------------------------
    kár pedig az egész tornán nagyon jol nyomta sok mecset ő hozott a spanyoloknak de remélem nyerni fognak és Bojan lesz a torna legjobbja
  • Ronaldinhos10
    jah,Joao és az anyuka
  • GTheo
    Meg az a Thiago srác...
    Esetleg még Jeffren, bár ő már "idősebb"...
  • kraawz
    guy assulinnak írják az izraeli srácot sok helyen.. sztem belőle lesz vki
  • zalan05
    aha
  • zalan05
    egy kis info 6 uj játékosról:

Oier Olazábal
    Barca B elsőszámú kapusa, idén júniusban igazolt át a Real Unión együtteséből. Még nincs 18 éves (egészen szeptember 14-ig), de részt vehetett a Barcelona skóciai és ázsiai túráján is, ahol 45-45 perc jutott neki a Beijing Gouan és Mission Hills XI ellen. Vasárnap debütált a Barca B-ben a Premiá elleni gólnélküli döntetlen során.

Thiago Alcántara
    Ő a legfiatalabb hatuk közül, 1991. április 1-jén született. A Juvenil A-ban szerepel, részt vett az idei malajziai Champions Youth Cup-on is. Rendkívül technikás játékos, tehetségét volt kitől örökölnie, hiszen az 1994-ben a brazil válogatottal világbajnoki címet nyerő Mazinho fia.

Alberto Botía
    Botía 2002-ben érkezett a Real Murciától, a tavalyi szezonban lépett először pályára a Barcelona B csapatában, azóta alapembernek számít. 1989. január 27-én született, elsősorban középhátvéd, de megállja a helyét a jobb bekk pozíciójában is illetve a középpályán is.

Jeffren Suárez
    Tenerifén született, 2004 júliusában érkezett Barcelonába. Két évvel ezelőtt Bojan és Dos Santos csatártársaként megnyerte a fiatalok számára megrendezett spanyol kupát. A szélső támadó poszton bevethető Jeffren végigjárta a spanyol utánpótlás válogatott korosztályait egészen az U20-as csapatig.

Gai Assulin
    Még csak 16 éves az izraeli származású Gai Assulin, 2003 nyarán érkezett a klubhoz Natanyából. Köszönhetően gyorsaságának és gólérzékenységének, a jobblábas balszélsőt hamar kiemelték a korosztályos csapatokból és az idei nyártól már a B csapat keretéhez tartozik ő is.

Víctor Vázquez
    20 évesen már szinte veteránnak számít a Barca B-ben, szerepelt már a felnőtt csapatban is a tavalyi idény során, a Badalona elleni kupa meccs végén kapott néhány percet a Nou Campban. Kreatív támadó, jól lát a pályán, ez a 2. szezonja a B csapatban.

• LasCar16
    ő volt az akit a rendező kollega állandóan mutogatott?:OOOOO
  • zalan05
    A Barcelona Girona ellen készülő kerete:

Valdés, Jorquera, Márquez, Ezquerro, Oleguer, Sylvinho, Marc Crosas, Córcoles, Víctor Vázquez, Dimas, Toribio, Jeffren, Emilio, Gai, Tiago, Xavi Torres, Espasandín, Rueda, Botía és Eneko.
    ....................................................................

Carles Puyol, a térdműtétje után már futóedzést végzett a La Masiában. A csapatkapitány még semmilyen módon nem kapcsolódott be a csapat által végzet gyakorlatok sorába, csak erőnléti edzővel dolgozott együtt.
    ----------------------------------------------------------------
    sok sikert a fiataloknak holnap, és remélem Puyol nemsokára tejesen rendbe jön.
  • GTheo
    Megnéztem az összefoglalót, gyönyörűen játszottunk, legszebb támadás az volt amikor Messi valahogy a lába mögött elvitte a labdát, kényszerítő Ronieval, és aztán asszem a kapus kivédte...vmi gyönyörű vlt... Na meg Henry kapufája becsúszhatott volna...:P Na meg az a Touré lövés..., ballal lőtte nem? pedig jobb lábas (asszem)....
  • dienesoft
    Nagyon motivált volt végig a meccsen!
  • el bruja
    csak tessék:) 1ébk Ronaldinhonak biztos igaza lesz, mostmár ismét "jó lesz". Néztem, hogy ismét folyamatosan mosolygott, még amikor a meccsnek vége volt, 1edült ült még a kispadon, még akkor is. Szerintem tuti visszatér:)
  • Ronaldinhos10
    Itt a kis Ronaldinho remélem az apja génjeit örökölte

• fernando torres
    A Portsmouth FC a hírek szerint januárban megpróbálja majd megszerezni az FC Barcelona izlandi csatárát, Eidur Gudjohsent.
  • tobias88
    Már csak futnia kellene többet
  • buldozer99
    jó meccs volt,megérdemelten nyertünk!nah de most alszok holnap suli!:S
  • banok
    Barcelona-Athletic Bilbao 3-1 - összefoglaló
  • Ronaldinhos10
    Szépen hoztuk a meccset de szerintem ami figyelemreméltó hogy Ronaldinhoba visszajött motiváltság
  • el bruja
    na és Oleguer megint milyet mentett...:P
  • zalan05
    kössz ,jo mecs volt megérdemeltük a gyözelmet .
  • dienesoft
    Na vége...Jók voltunk, a bíró egy kicsit azért nekünk fújt de nem gáz. Szép volt fiúk!
  • LasCar16
    zsír a lokód
  • zalan05
    na már nem is vaygunk emberhátrányba
  • zalan05
    szép GÓL volt Yaya szerencse hogy a biro megadta sajnos Marquez igy járt
  • dienesoft
    Na Maarquez kiállt 2 sárga...gyönyörű...
  • LasCar16
    76' Marquez piros
  • dienesoft
    Megadta de nem hiszem, hogy bent volt :D Mindenesetre jó lenne ha így maradna, mert tippeléskor 3-1-et adtam meg a javunkra :)
  • LasCar16
    basszus de 3-1 megadta:D
  • LasCar16
    asztaqva mekkor löket volt tourétól:DDDD
  • zalan05
    fasza kis mecs csak igy tovább!!!!!!!!
  • dienesoft
    Na félidő. Nagyon jó a meccs.Abidal eszméletlen, Henry is, Ronnie is, Messi is, sőt, mindenki nagyon baró volt az első félidőben :)
  • B0B0
    Jah, szép nagyot kapott :/
  • dienesoft
    Nah 2-0 nagyon jó. (Szegény Iraizoz :S)
  • Zséé
    Aztaqva mekkora góóól!!! :O
    Ronaldinho :P