33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
Zséé #10449 Élő volt a sport2-n. #10368 -
#10448 Az felvételről ment -
Zséé #10447 Jah, csak akkor azt nem értem, hogy múlt héten hogyan adták a Bilbao elleni meccset. Ha jól emlékszem tv-ben néztem és nem streamen. Na mind1, remélem a mait is adják. -
#10446 Kijelölte Frank Rijkaard a 18 fős keretét a vasárnapi, Osasuna elleni találkozóra. A névsorban megtalálható Bojan Krkics is, aki pályafutása első élvonalbeli bajnokijára készül, viszont nincs ott az utazók között Lionel Messi, akinek nem jött rendbe teljesen a sérülése.
Az Osasuna elleni keret:
Valdés, Jorquera, Oleguer, Thuram, Milito, Sylvinho, Zambrotta, Abidal, Xavi, Deco, Iniesta, Touré, Gudjohnsen, Ezquerro, Giovani, Henry, Bojan és Ronaldinho.
A várható kezdőcsapat:
Valdés - Zambrotta, Thuram, Oleguer (Milito), Abidal - Touré, Xavi, Deco (Iniesta) - Giovani, Henry, Ronaldinho
Visszatekintés:
04/02/2007 Primera Division, Osasuna vs. FC Barcelona 0:0
12/03/2006 Primera Division, Osasuna vs. FC Barcelona 2:1
05/03/2005 Primera Division, Osasuna vs. FC Barcelona 0:1
08/02/2004 Primera Division, Osasuna vs. FC Barcelona 1:2
02/03/2003 Primera Division, Osasuna vs. FC Barcelona 2:2
---------------------------------------------------------------------------------
remélem nyerni fogunk és Messi szerdára rendbe jön. -
#10445 a real meccset sem adják jelenleg ha nem lenne gyanús és a barca meccsnek is ez lesz a sorsa ha nem egyeznek meg a muchacok 24 órán belül... -
el bruja #10444 hát holnap a sportklubon lesz 1 este spanyol meccs élőben, aztán meg a sport2-n egymás után 2 spanyol meccs élőben. Sztem 100, hogy adják. -
#10443 nem olyan biztos, hogy adja majd a tv... -
el bruja #10442 ja nem, holnap lesz. -
el bruja #10441 ma lesz még 21.45kor spanyol meccs élőben sport1en, lehet hogy az lesz az...vagy ha nem, akkor holnap. -
#10440 remélem!
amúgy holnap lesz a meccs vagy ma?
és adja valameik csatorna? -
el bruja #10439 jövőre talán mát felfogja, hogy milyen "jó" a kispadon ülni, és elmegy. -
#10438 csak az a gond, hogy a korom jobb, mert azt le lehet vakarni, vagy ki lehet dobni a ruhát, de ezt a szőkét soha:(((( -
#10437 ránkragadt, mint kéményseprőre a korom, ugyan olyan kelletlen -
el bruja #10436 Gudjohsen: "itt maradok". Értelme tul sok nincs az biztos, tul sokat nemfog jáccani... -
#10435 A spanyol válogatott nem igazán meggyőző játékkal 2-0-ra legyőzte Lettországot, s a találkozó első gólját Joaquín kiváló megindulása után közelről Xavi szerezte. A spanyolok a második félidőben Fernando Torres révén tették biztossá a sikerüket, így a helyzetük továbbra is bíztató az Eb-selejtező csoportjukban. A meccset végigjátszó Xavin kívül Iniesta is pályára lépett - a 48. percben - a spanyol közönség által helyenként kifütyült együttesben, s az egyik legjobb volt a második félidő folyamán. Spanyolország - Lettország: 2-0 (1-0) Gólok: Xavi (13'), Torres (84').
GÓLOK!!!
-------------------------------------------------------------------------
gart szép volt. A Brazilok is nyertek Mexiko ellen 3-1re Ronaldinho és Marquez végig játszották a mecset, Dos Santos az utolsó 20 perce állt be. -
#10434 FC Barcelona - Gimnàstic de Tarragona: 1-2 (0-0)
Palamós, Nou Municipal
4.000 néző
Vezette: Álvarez Izquierdo
FC Barcelona: Jorquera; Córcoles (Fali, 46'), Botía, Oleguer, Silvinho, Marc Crosas, Dimas, Jeffren, Thiago (Abraham González, 64'), Ezquerro és Víctor Vázquez (Pedro, 77').
Gimnàstic: Juanmi; Oscar Rubio, Mairat, Campano (Miku, 57'), Óscar López, Chabaud, David Sánchez, Gorka de Carlos, Abraham, Calle (Tati Maldonado, 58') és Pinilla.
Gólok: 1-0: Víctor Vázquez, 50'. 1-1: Pinilla, 55'. 1-2: Maldonado, 80'.
--------------------------------------------------------------------
mindenki vállogatott mecsen van csak Olegeur,Valdes,Jorquera,Ezquerro,Silvinho van az elsö csapatbol a többi mind a B csapatbol van.
-
#10433 nem nézitek?
ki tudja a felállást? nekem eléggé B-csapatnak tűnik. Valdezt felismertem (itt csak kis képernyőn jön be a stream), meg még valakit, talán Oleguer az. Se Ronaldinho, se Messi, szerintem Puyol sincs. Mi van itt? ennyire nem lényeges ez a kupa?
viszont a spanyol reklámok tök állatok, nagyon tetszenek, most szünetben azokat nézem:)) -
#10432 magyar csatorna nem. de streamet találsz a lentebb megadott oldalon. -
el bruja #10431 nem fogják 1ébk közvetíteni? -
#10430 Ma este háromnegyed tízkor kezdődik a XIX. Katalán Kupa döntője, melyben a Barcelona ellenfele a Nástic de Tarragona lesz.
FC Barcelona - Gimnastic de Tarragona:
Palamós
21:45
neten itt lehet hozzá keresni csatornát. -
el bruja #10429 néztem, legközelebb 11-én lesz meccs Gimnásticcal, asszem katalán kupa... -
#10428 Értem oka :) -
Zséé #10427 Hát talán :) -
Csesza #10426 talán -
#10425 Most a hétvégén nicnsenek meccsek? Talán az EB-selejtezők miatt? -
DJ BP #10424 a klub egy emberként áll Oleguer mögött, mindenben támogatjuk."
Na ezt nem tenném, ha bűnös ha nem, a csapatnak ehhek semmi köze, az ő sara egyedül -
#10423 vizesnyolcas? :)) -
el bruja #10422 hááát...:D -
#10421 a legjobb választás:D
bár... talán vízhordónak jó lenne, nem:)? -
#10420 Na ez nekem is tetszik -
el bruja #10419 mondjuk egy harmadik: Oleguert nem zárják be, a Barca viszont azon ynomban megszabadul tőle. -
#10418 bazz, most ez így nem jó, nem tudok dönteni meik a jobb:)
1. lehetőség: oleguert bezárják, Barca botrányokba fog keveredni
2. lehetőség: olegeuert nem zárják be, és továbbra is játszik a Barca-ban -
el bruja #10417 hát ha igaz, elég rossz fényt vet a klubra. -
Zséé #10416 "Oleguer akár három évet is kaphat egy négy évvel ezelőtti ügyért, ha bebizonyosodik, hogy többedmagával tényleg rendőrökre támadt. A spanyol La Vanguardia újság úgy tudja, hogy Oleguer Presast, az FC Barcelona Bajnokok Ligája-győztes védőjét beidézték szülővárosa, Sabadell bíróságára. A játékos állítólag négy évvel ezelőtt, 2003 szeptember 27-én benne volt abban a verekedésben, ahol a Bemba bár vendégei rendőrökre támadtak és kövekkel dobálták meg őket. Ha bebizonyosodik, hogy a vádak igazak, akkor akár három évre is lecsukhatják Oleguert. A hátvéden kívül további tizenegy gyanúsítottat idéztek be. A hátvéd nem kommentálta az ügyet, a Barcelona elnöke, Joan Laporta viszont igen: a klub egy emberként áll Oleguer mögött, mindenben támogatjuk."
Ha már máshogy nem lehet eltávolítani... :DD -
#10415 kössz, hála annak aki készitette -
#10414 fudezsírloko(Y) -
#10413 Ronnie vs Eto'o -
el bruja #10412 emberek... mikor lesz meccs?? mert a hiv.-on azt irja, hogy 11-én lesz katalán kupa, de most hétvégén biztos kéne lennie:( -
el bruja #10411 sztem azok a hírek mind kacsák... nemnagyon tom elképzelni az ilyeneket Roniról:S a gyerek meg felnő tiszta apja lesz, mind külsőleg és focitudás szerint:) -
#10410 Fc Barcelona[3-2] Girona
---------------------------------
elég nagy szerencsénk volt a biro megadott egy (kamu) 11-est és az ellenfél lött egy öngólt