Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
!!!Hajrá Brazília!!!
Mi ez már? Mekkora egy f@sz
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
- nincs Sport1-em amin tudnám követni a bajnokikat bár nyáron szeretném mindenképp megrendelni
- hétvégén nem sûrûn jövök fel, szinte csak a munkahelyemen netezek, ritkán otthon
Ha ezek után is megfelelõnek tartotok akkor a legnagyobb kedvvel vágok bele a dologba! És akkor most én is szavazok 😊
FORCA BARCA!!!
csak azért mert jorquera kiejtése számomra gyanús(ha spanyol,akkor horkérának kell ejteni,ha portugál,akkor zsorkéra,de nem tudom h katalánban h van)
barcás norbi zsorkérának ejtette,meg kíváncsi vagyok,h mekkora a különbség a spanyol és a katalán nyelv között
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
REAL MADRID
Mourinho nem engedi Drogbát
London, május 21., 18.40 A menedzser "megfenyegette" a csatárt.
José Mourinho, a Chelsea menedzsere kijelentette, hogy nem engedi el a csapattól Didier Drogbát.
- Didier-t még kétéves szerzõdés köti hozzánk - így a portugál szakember -, és én az átigazolhatatlan játékosok közé sorolom õt. Tudom, hogy sokan akarják, de mi képesek vagyunk megtartani õt, éppen ez adja klubunk erejét. Ugyanakkor ha Drogba nem szívesen játszik nálunk, nos, akkor nem fog játszani, de akkor is marad.
Mourinho egyébként több olyan játékos nevét is leadta, akik távozhatnak: Crespo, Gudjohnsen, Carlton Cole és Glen Johnson.
Mindenesetre jófej ez a Mourinho ha ilyet mond 😄DD
Mindenesetre biztos vagyok benne, hogy a legjobb megoldást választja a Barca vezetõsége 😛
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Farfan sztem nem elég jó befejezõ csatár...
Milito nem is öreg, sztem õ jó lenne, bár én egy kicsit jobb játékost hoznék ide
Crespo rutinos tökéletes lenne Larsson pótlására,Farfan nagyon gyors fiatal,gólérzékeny õ is jól pótolná Henket érzésem szt.Milito is ugyanaz csak annyira már nem fiatal.
REAL MADRID