33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
el bruja #10489 csak maradjon is igy, vagy több gol a mieinktöl:) -
#10488 1-0 eddig jok vagyunk -
karajjj #10487 Clerc... -
Zséé #10486 Messi -
el bruja #10485 remélem mostmár meglesz "az 1. győzelem"... -
#10484 Erős csoport.... -
#10483 Ne legyünk már ennyire pesszimisták. Azért kicsit más felfogás egy bajnoki mint egy BL-selejtező, ráadásul a Lyon sincs csúcsformában. Nincs mitől félnünk!!!Hajrá! -
#10482 a csoportunk 2 meccsének felállása:
-
el bruja #10481 azt sztem mindenki reméli:)
jo meccs lesz, az biztos. -
#10480 esti keret:
Vezeti: Busacca (svájci)
FC Barcelona: Valdés; Zambrotta, Márquez, Milito, Abidal; Touré, Xavi, Deco; Messi, Henry és Ronaldinho.
Olympique Lyon: Vercoutre; Grosso, Réveillère, Squillaci, Bodmer; Källström, Juninho, Toulalan; Ben Arfa, Benzema és Govou.
--------------------------------------------------------------------------------
jó mecs lesz, remélem megnyerjük -
Gaba22 #10479 Nyerünk! -
#10478 Sok jóval nem kecsegtet... -
#10477 20:15 Telesport - Bajnokok Ligája labdarúgó mérkőzés
FC Barcelona - Olympique Lyonnais
Srácok, ma este m1-en lesz a meccsünk. Megvan a ma esti program :) -
Gaba22 #10476 Nem lesz behozhatatlan! A Barca-nak most nincs jó sorozata, de biztos, hogy lesz, olyan is, amikor a Real-nak nem fog menni a játék! Minden csapatnál vannak problémák, csak nem egyszerre! :) -
#10475 de néhány fordulő után lehet h már behozhatatlan lesz nektek a lemaradás. -
Gaba22 #10474 Sziasztok!
Én is láttam az összefoglalót és az a sarkazás nekem is nagyon tetszett! :D
Most még nem igazán megy a játék, de biztos vagyok benne, hogy néhány forduló és jönnek az eredmények!
Onnan a támadósorból nagyon hiányolom Messi-t! :) -
#10473 valdez balfasz -
#10472 Az nagyon buta volt...:D -
#10471 de azért a barcának elég jó védelme volt:D de voltak olyan meccsek ahol valdes miatt buktátok a mecset nem is egy.ilyen például a chealsea-nél realnál manchesternél nincs mostanában!de ez saját vélemény:) -
#10470 Valdes igen is méltó ide:)
eddig nagyon jól teljesít, meg tavaly is ő kapta a legkevesebb gólt a bajnokságban -
#10469 én mindig szidtam valdest h menyire nem barca szintü játékos de tegnap volt egy nagyon nagy bravrja :D -
#10468 azt tenyleg szep volt -
el bruja #10467 ja, Lyon ellen, az talán majd ráébreszti őket, hogy jó lenne hozni a jóval könnyebb meccseket. -
#10466 Ronaldinho játszott, a második félidő elején cserélték le. Messi-t nem láttam, de helyette meg ott volt Dos Santos, aki ráadásul elég jól is nyomta a képek alapján, csak nem jött most össze. Viszont aki nagyon nagy hibákat csinált, az Thuram, két akkor bakija volt, hogy örülhetünk a 0-0-nak... -
#10465 szerdán bl meccs -
#10464 Francba már, hogy ezeket a meccseket nem tudjuk hozni!!! Ha így folytatjuk, a Sevilla úgy el fog minket picsázni, hogy arról kódulunk. :S Mért nem játszott Ronnie? -
el bruja #10463 nemtom, de már összeszedhetnék magukat:( -
Zséé #10462 Összefoglaló
Bojan mit csinált az utolsó helyzetnél Kár hogy nem lett belőle semmi... -
#10461 rotty -
#10460 nem hiszem el, mi van most a Barca-val:(? -
#10459 kemény lesz az biztos nagy forméban van a Sevilla nekünk pedig nagy szükségünk van a pontokra -
Zséé #10458 Következő fordulóban Barca-Sevilla... -
#10457 Csak mostmár kellenek a pontok mert a Real meg a Sevilla mennek elöre mink meg csak döcögünk mögöttük és a végén nehogy lemaradjunk -
Zséé #10456 0-0 lett
Jól beragadtunk a rajtnál -
#10455 megyek fekszek,vki megdob 1 sms-el ha vége lett a meccsnek?Meg köszönném.
(sms-re felkelek:D) 06-30-649-5537 -
el bruja #10454 már megint nem adják, a végén ez is 0-0 lesz megint:S -
#10453 jól működik, egyelőre 13. perc 0-0 -
#10452 ITT tudsz a Barca mecshez csatornát keresni de nem 100, hogy müködik mind ,nekem csak a SPORTS TV+/Livesport megy, meg azért is szar mert csak spanyol csatornák adják. -
#10451 sziasztok!
aki tud megbízható infót, hogy hol és mikor adják a Barca-osasuna meccset az adja már hírül itt a topikban és jó lenne link is, ha csak azon adják:)) köcce fiúk. -
#10450 2 hete a Real meccset is adta a tv...