Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
Miert is ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

gabber_saviola
Bobo haverotok ma kapott 2 ilyet --> <#felkialtas>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

R10
hála a jó égnek 😊

!!!Hajrá Brazília!!!

b4rc4
húúú éljen😛

talán mert még nem vették a kérelmét. nem egybõl válik azzá ahogy elküldi a mailt

hunbasser
Házigazda: Sheva
ezé pislogok még mindig,miért nem BOBO van ott???

ReaL MaDRid x siempre

b4rc4
és sheva nyerte?😄

lezártuk

b4rc4
szavazással milett urak?😄

B0B0
Dehogy

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

REAL MADRID

csm
látom diktatúra lesz a topikban 😄DD

BMW 325 iX Rallye Car :)

R10
Puyol 2012-ig Nike-ban 2006.05.23 08:43
Egyéni szponzori szerzõdést írt alá Carles Puyol csapatkapitány az amerikai Nike céggel. A kontraktus 2012. június 30.-ig szól, s tulajdonképpen azt jelenti, hogy a védõ már más sportszergyártóval nem ír alá pályafutása során. Puyolhoz hasonlóan egyébként a korábbi barcelonai, jelenlegi Arsenal játékos, Cesc Fabregas is 2012-ig kötelezte el magát a céggel.

!!!Hajrá Brazília!!!

R10
én kitartok ez mellett is de megnézem h mit alkot 😊)

!!!Hajrá Brazília!!!

nekem tetszik a jelenlegi. Csinálj egy jobbat és akkor megszavazzuk aztis, hogy bekerüljön e <#hehe>

😄DDDDD

REAL MADRID

R10
nekem tetszik

!!!Hajrá Brazília!!!

B0B0
Nem tudom, hogy hogy vagytok vele, de nekem valahogy nem tetszik

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

R10
Gabber csinálta ha vissza olvasol van még egy pár darab

!!!Hajrá Brazília!!!

Jagi
Ja, abban nem voltam bizos azért nem írtam 😊

Luis Enrique meg csak Real nevelés volt asszem, és a Barca onnan vette meg...

és sztem is csak légbõl kapott pletyka...

sztem Gabber

B0B0
Csak fél évig játszott a Realban

nemtom, de az régvolt <#ravasz1>

B0B0
Tudja valaki, ki csinálta a jelenlegi bannert?

R10
Luis Enrique? <#rolleyes>

bár õ nem tom h õsrealos volt-e

!!!Hajrá Brazília!!!

R10
még egy disznó fejet is 😄DDD

!!!Hajrá Brazília!!!

naja... de sztem ez mind csak pletyka és semmi valóságalapja nincs. Sose igazolnák "õsrealost"

Jagi
Egyébként ezt nem nagyon hiszem... a szurkolók nemigen kultiválnák Morientes jelenlétét, fõlrg nem Barca mezben.

Emlékezzünk csak Figo-ra, bár õ fordított helyzetben volt és a Madridiak nyaltak is neki, viszont a Nou Campban, apró pénztõl telefonig mindent kapott az "áruló"... (csórikám)

R10
na õ az aki nem látnék semmiképpen sem a Barcelonaban <#felkialtas>

!!!Hajrá Brazília!!!

Jagi
sztem sem...<#szomoru2>

Már Morientes is jelölt?

Újabb név merült fel a Barcelona nyári csatárkeresõ akciójában, mégpedig a jelenleg liverpooli, korábban Real Madrid játékos, Fernando Morientes. A támadó a kevés játéklehetõség miatt elkívánkozik Liverpoolból, s részben ennek a mellõzésnek köszönheti azt is, hogy kimaradt a spanyol válogatott vb-keretébõl. Érdekesség, hogy a csatár 2002 nyarán már egyszer nagyon közel került a Barcelonához, mikor Madridba érkezett az Intertõl Ronaldo. Akkor az üzlet meghiúsult, s bár jelenleg sem számít még túl esélyesnek, úgy tûnik, hogy Morientes lehet Diego Forlán alternatívája. Ha tehát az uruguayit nem tudná megszerezni a Barcelona, akkor Morientes felé fordulhatnak a barcelonai vezetõk.

nemkéne...<#gonosz3>

R10
<#eljen>

!!!Hajrá Brazília!!!

B0B0
Ment a mél! 😊

R10
<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

!!!Hajrá Brazília!!!

BEINDUL AZ IGAZOLáSI SZEZON
Rajzolódik a kívánságlista

A szezon véget ért, a játékosok közül sokan a vb-re készülnek, néhányan pedig megkezdhetik hosszú pihenõjüket egészen a felkészülés indulásáig. A klubvezetés tagjai viszont csak most kezdik meg igazán a kemény munkát, mivel a csapat összetételén el kell végezni a szükséges változtatásokat. Ez konkrétan azt jelenti, hogy a távozó futballisták helyére új játékosokat kell szerzõdtetni, valamint a gyengébbnek megítélt posztokat erõsíteni.

A Txiki Begiristain vezette technikai testület Frank Rijkaarddal együtt már hónapokkal ezelõtt is megfogalmazta igényeit a következõ szezonra, tehát nagy meglepetést most már aligha fognak okozni a vezetõk. A csapatnak mindenképpen szüksége van egy középcsatárra, akinek feledtetnie kellene a távozó Henrik Larssont, valamint legalább egy védõre a hátsó alakzat mélységének megteremtéséért.

Az elõbbi posztra továbbra is Diego Forlán a favorit, akinek átigazolási ára 15 millió euró körül lehetne majd, de a Barcelona még operálhat a tavalyi Riquelme üzletbõl fönnmaradó 25%-os tulajdonrészével, hiszen ekkora százalékban még a katalánok játékosa az argentin irányító. További jelöltnek lépett elõ a lassan-lassan idõsödõ Hernán Crespo, aki nem élvezi maradéktalanul José Mourinho edzõ bizalmát, valamint a zaragozai Diego Milito, s a Juventus bizonytalan helyzetben lévõ játékosai, Ibrahimovics és Trezeguet.

A védelem ügyében csupa komoly név került eddig terítékre a spanyol és katalán média tálalásában. Az alakzat tengelyében, és a szélen is bevethetõ William Gallas vagy Cristian Chivu lenne a legalkalmasabb a Barca számára, mivel mindketten ballábasak, ami külön igénye Frank Rijkaardnak. Ez azért lehet fontos, mert õk így szükség esetén a védelem baloldalán is bevethetõen lennének. A Barcelona elsõszámú célja, hogy egy középsõ védõt hozzon a csapathoz, mert ezen a poszton alaphelyzetben csak Márquez és Puyol bevethetõ, Oleguer is inkább a szélen kap szerepet Rijkaardtól. Ezt a problémát viszont maradéktalanul megoldaná akár Gallas, akár Chivu leigazolása. A Juventus bizonytalan helyzete miatt legfrissebben fölmerült Gianluca Zambrotta megszerzése, akinek nagy elõnye, hogy mindkét szélen védõként és középpályásként is megállja a helyét, s ilyen univerzális, minõségi játékosra a Barcelonának is igénye lenne.

Ezek azonban még csak az elsõ feltételezések, azaz csak a következõ napokban, hetekben tisztulhat le, hogy pontosan kikkel képzeli el a Barca a nyári erõsítéseket.

Most jut eszembe hogy most nemfog hanem majd csak holnap munkába <#hehe> (vagy max ha éjszakás)

R10
jah BOBO mehet a mél <#taps>

!!!Hajrá Brazília!!!

nah lejárt a szavazás. a gyõztes kérje ki a házigazdaságot 😊

R10
majd elválik

!!!Hajrá Brazília!!!

DONGUBA
Akkor se kell...szerintetek leul a padra????

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Forlán egy kurvajó játékos, a mencseszterben szar volt, nem izlett neki az angol stílus, spanyol órszágban megtalálta a neki való helyet...

DONGUBA
Manchesterben mit csinalt????SEMMIT.......volt egy jo szezonja iden se volt tul jo es draga is

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

huááá meddig lehet még flémelni? 😛 😄DDDDDDDDD

REAL MADRID

R10
igen biztos

!!!Hajrá Brazília!!!

DONGUBA
az 1 fos

fernando torres
hmm ... hmm... hm...

R10
Forlán? hmm ha senki más nem jön akkor jó lesz õ is

!!!Hajrá Brazília!!!