33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Prince23
    A holnapi meccset nem fogja adni a Sport tv??? (sevillás)
  • el bruja
    ha most a Lyon ellen olyan jó volt a védelem, mi lesz ha Puyol is jáccik majd:)
  • dienesoft
    Ja és szombaton .
  • dienesoft
    21:45 Labdarúgás
    Spanyol bajnokság, 4. forduló, Barcelona-Sevilla (élő)

Hurrá, már megint jó későn lesz, ezt utálom. De legalább hétvégén!
  • DJ BP
    Beckham

Itt a hiba, az nem Real Madrid, hanem Perez elnök madridja, két különböző dolog.
    Pl. ez a vezetőség el is engedte Beckhamet (aki amúgy nagyon felszívta magát tavasszal), leszámolt Ronaldoval :)
  • B0B0
    Ha visszaolvasol, akkor látod, hogy én végig elleneztem Henry leigazolását...

Beckham (csak hogy példát említsek)
  • DJ BP
    Henry :DD, de tudom amiről eldöntöd hogy olyan, az úgy van és kész. :D

Nem tudom Metzelder, Pepe, Sneijder, Heinze, Drenthe mióta kirakatember, én még nem láttam őket. :) Azmeg hogy sokért vesszük őket vedd már észre ez nem kiváltság, a sok pénz átka, bárkiért bejelentkezünk, 2x annyit kérnek érte, tudják hogy a Realt le lehet húzni, de ez egyéni szoc problémánk sztem
  • B0B0
    Oda hát, egy olyan klubba, ahol a kirakatembereket is szívesen megveszik hatalmas pénzekért.
  • el bruja
    ideje volt már:)
  • zalan05
    Visszatért Puyol!!

Teljes értékű edzésmunkát végzett Carles Puyol a Barcelona csütörtök délelőtti átmozgató tréningjén, ezzel gyakorlatilag lezárta a rehabilitációját, mely egészen június 21. óta tartott, mikor megműtötték a térdét. A játékos június 20-án a Mamelodi Sundowns elleni barátságos mérkőzésen, Dél-Afrikában szenvedett a bal térdén oldalszalag szakadást, s ezt követően napra pontosan három hónap elteltével ismét edzésbe állt. A csapatkapitány a hivatalos orvosi engedélyt még nem kapta meg a játékra, ezt várhatóan a következő napokban fogják megadni az orvosok, így a Sevilla ellen még bizonyosan nem lép pályára. Puyol a jövő héten szerdán este sorra kerülő Zaragoza elleni bajnokin azonban már valószínűleg a nevezettek között lesz, és adott esetben csereként pályára léphet.
    ------------------------------------------------------------------------
    nagyon jó hír remélem minnél hamarabb bevethető lesz
  • REALista
    Szerintem csak Bobo tipikus lenéző stilusa...:D
  • Rockynhooo
    arra gondol hogy jó csapathoz, jó edző való :D
  • fernando torres
  • zalan05
    1-2 kép a tegnapi mecsről:

• DJ BP
    Oda is való!

ezt meg nem tudom mire vélni...
  • DJ BP
    nektek előbb fel kéne érni a 3. helyre :DDDD
  • Csabesz6
  • Zséé
    Hát ne legyen igazam, de ha esetleg elküldik Rijkaardot akkot sztem tuti őt hozzák.
  • fernando torres
    nanem..olyat nem szeretnék.
  • B0B0
    Bebaszna! Majd amikor a Real lecsúszik a 3. helyre valagba rúgják Schustert és majd odamegy! Oda is való!
  • Zséé
    Most hogy elküldték Mourinhot a Chelseatől, attól tartok elég lesz egy kis botlás és máris hozzák Rijkaard helyére.
  • tobias88
    a játékstílusuk miatt 15 nincs...
  • Rockynhooo
    asszem a Dos Santos, Krikic , Messi , triónak van jövője :) és még 15 év előttük áll :O
  • Prince23
    Gratula, szuperek voltatok tegnap. Végre Henry talált
  • DJ BP
    na grat, egész jók voltatok.

Pl. a védekezésetek stabilabb mint a Realé. Vagy a Lyon volt gyenge?
  • eZo
    Grat. a győzelemhez !
    Sevilla sajnos kikapott :(
    Spanyol házidőntőt akarok, ahol mi leszünk az egyik fél :D
    Hala Madrid !

• B0B0
    Nekem Marquez játéka tetszett. Ő volt hátul a biztonság!

És Giovaninak nagyon drukkoltam, hogy gólt lőjön, kicsit sajnálom, Henry lőtte be azt, amit ő csinált meg.
  • Ronaldinhos10
    jók voltunk de ennek a játéknak még fejlődni kell az biztos!
    de ami nagyon tetszett hogy Ronaldinhot amikor lecserélte Rijkaard látszott az arcán hogy szomorú és mérges és ez jó mert rávezeti hogy jobban kell játszania ahhoz hogy bentmaradjon
  • Zséé
    Nah azért szép lett így a vége. A 2. gólig viszont nagyon nyögvenyelős volt. Addig azt éreztem, hogy tuti ki fog egyenlíteni a Lyon, mint azt az előző szezon vége fele tette ellenünk pár csapat. Annyi különbséget látok a tavalyi csapathoz képest, hogy bár elöl maradt a néha tanácstalanság, néha villanás, de legalább hátul stabilak vagyunk Abidalnak és Militonak köszönhetően. Nekem személy szerint Yaya játéka is tetszett, nagyon labdabiztos volt. Jól beilleszkedtek ők így hárman. Henry elég görcsös volt, de remélem ez a gólja kicsit ellazítja egy kicsit. A 2 kicsinek is örültem hogy beálltak.
  • homeless
    Ez a Henry csak pénzkidobás volt. Inkább adták volna nekem azt a sok lóvét.

(ez a gólja semmit nem jelent, ezt bárki belőtte volna)
  • zalan05
    szép volt ,szép kezdés és azért megérte Henryt nem lecserélni
  • GTheo
    De gyönyörű gólt lőttünk :)
  • Rockynhooo
    de megérdemelte ez a Fiu ! hihetetlen mit játszik ez az ember!
    "Nem jut a Lyon el messzire, ha nem figyelnek Lionel Messire" xDDDDDD
  • Robinho14
    biztos összerugott henry és ronaldinho:P messi mindig hzza a formáját legalábbis amenyt én láttam :D szerintem nagyon nagy futbalista már most is.
  • dienesoft
    Nah, szünet. Jók vagyunk, viszont Messi viszi a hátán a csapatot.Mert Ronnie és Henry nagyon sántítanak.De eddig aránylag jók vagyunk, még 1 vagy 2 gólt kéne rúgni a 2.félidőben. Hajrá Barca!
  • dienesoft
    Nah, szünet. Jók vagyunk, viszont Messi viszi a hátán a csapatot.Mert Ronnie és Henry nagyon sántítanak.De eddig aránylag jók vagyunk, még 1 vagy 2 gól kéne 2.félidőben.
  • el bruja
    kiváncsi vok, a 2 fiatal 1ütt jáccik-e majd.
  • Balyy
    Nem tom figyeltéteke de a hosszabításban 0-0 volt kiírva! ezt csak így érdekesség képpen!
    Egyébként nem rossz meccs! Messi nagyon nyomja!
  • zalan05
    Ronni nem az igazi állandóan ha a kapu közelébe van feldobja magát ahelyett hogy lőne
  • B0B0
    Bassza meg, Messi mit csinált!

Ha bemegy, a hónap gólja!