33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
el bruja #10569 honnan vetted ezt a cikket? -
sibireski5 #10568 Remélem, hogy ez nem igaz, mert hiába van ott Messi, Eto'o, Henry, Ronaldinho nélkül nem Barca a Barca! Már 27 éves, és már sokan szidják, hogy már nem tud jó formában focizni, de akkor is ő egy olyan játékos, aki meccseket dönthet el és akire szükség van a Barca-ba!
Ronaldinho! - Maradj! -
#10567 Ronaldinho továbbra sem tudott dolgozni. A játékos izomhúzódása egyelőre nem gyógyult meg, s ha ma sem tud edzeni a brazil, akkor igen jó esély lesz arra, hogy nem fog játszani a Zaragoza ellen sem.
...................................................................................
Ronaldinho boldogtalan és Londonba vágyik
A klasszis egy közeli ismerőse elmondta, hogy Ronaldinho mind fizikálisan, mind mentálisan mélyponton van, és távozni szeretne legnagyobb klubsikerei színhelyéről. A Chelsea tulaja, Roman Abramovics minden követ megmozgat Ronaldinho megszerzéséért, és a játékos ügynökével, azaz bátyjával egyeztetve a napokban első lépésként 50M fontos ajánlat megtételére készül.
A spanyol sajtóban egyre többet cikkeznek Ronaldinho éjszakai tivornyáiról, és erre vezetik le rossz formáját is, bár a 27 éves brazil tagadja a vádakat és edzője is hisz neki.
-----------------------------------------------------------------------------
most ez igaz mert minden második sportoldalon ezt látom, igaz egy Ronaldinho-Drogba vagy Kalou cserét eltudnák képzelni vagy Essien is jo lenne.
-
el bruja #10566 remélem az internek nem adja meg magát:S -
#10565 asszem a Chelsea -
el bruja #10564 nna el lett kiabálva...:(
-
#10563 -
#10562 Na így már csak egy ponttal mennének....
73' Valladolid [1 - 0] Real Madrid
18' M. Salgado
41' L. Butelle
60' B. Fernandez
70' [1 - 0] P.M. Lopez
-
el bruja #10561 próbálják:C már nyáron vmeik csapat már le akarta igazolni, nem? -
#10560 Olasz lapértesülések szerint az FC Internazionale januárban megpróbálja leigazolni az FC Barcelona portugál középpályását, Decót. -
#10559 csak az a baj hogy Rijkaard nem idegesiti magát azon hogy valami új támadó felállásunk legyen ez a játék pedig előbb utóbb edző cserét eredményez -
el bruja #10558 nagyon jok voltak, csak a köv. meccs a Zaragoza ellen lesz, ott is ilyen jól kéne jáccani:) -
sibireski5 #10557 szép volt a tegnapi győzelem, gratula a srácoknak!
ez talán egy remény, hogy a Barca újra egyenesbe jön...
én a legjobban Messi-t bírom, aki szépen és eredményesen játszik :)
a szerdai BL meccshez meg nincs hozzáfűzni valóm... szép volt fiúk! -
Zséé #10556 A védelmünk bizakodásra ad okot, de támadásban ki kell találni valami újat, mert ez a játék az idegenbeli meccseken édeskevés lesz. Meg nem lehet arra játszani minden meccsen, hogy majd Messi lő egy gólt. -
Coco #10555 hát sztem ónrinak semmi nem jött össze.. -
#10554 Azért nekünk is voltak circa 3 erős helyzetünk...(renátó, kerzsákov, kánúté) nem is értem miért nem mutatták az összefoglalódban, biztos barca drukker készítette:D -
#10553 ITT a mecs összefoglaloja és a gólok.Sztem is végig jobbak voltunk a védelmünk nagyon durva volt addig amig Olegeur be nem állt Henry-nak a helyzetén majdnem elsirtam magam de mindegy szép voltcsak igy tovább. -
#10552 Ezt a Horváth Ferike magyarázta be nektek, hogy Messi nyerte meg a meccset??? Nem tudom emlékeztek-e, de az első góljáig igencsak eltűnt a mezőnyben. Aki elől jól játszott az Henry (gólpassz ugye) na és később Dos Santos (11-es), úgyhogy tuljadonképpen ők azok akik kikaparták a gesztenyét Messinek. Jó, persze, be kellett rúgni, az első gól nehéz is volt, csak ne adjuk már neki az egész érdemet! Marquez iszonyat jó volt hátul (leradírozta Kanutét a pályáról) na és persze Iniesta szenzációsan kevergetett és szemfüles passzokat adott.
Megmondom őszintén szólva, azt hittem, hogy az lesz a legnagyobb téma a meccs után, hogy egy bombaerős ellenfelet vertünk meg Ronaldinho nélkül és erre jó 3 éve nem volt példa -
#10551 nagyon szép volt:)
végig jobbak voltunk!
viszont mi van oleguer-rel? mikor csukják már le:D? -
#10550 Na látom, nyertünk 2-1-re. Sikeresen bealudtam az első félidőben, még a gólokra se néztem fel. A lényeg, hogy megvan a 3 pont, túlvagyunk egy nagyon kemény meccsen. Messi megint vitte a hátán a csapatot? Vagy esetleg egy összefoglalót valaki bedobna link formájában? Köszönöm előre is :) -
#10549 Még mindig nem tudom megérteni Rijkaardot tavaly megvettük Thuramot és ha nem is játszassa akkor legalább ilyenkor a mérkőzés utolsó 10-15 percében behozhatná, de nem itt van nekünk a fasz Oleguer -
#10548 2-1-re nyertünk, Olegeur beállt és kb 2 perc mulva gólt kaptunk rola gratulálok hozzá.De azért szép volt lényeg a 3pont
-
#10547 Ólégeci összehozott 5 perc alatt 1 gólt... -
#10546 Lio
2-0 ide
:)))))))))) -
#10545 11-es! -
#10544 ánriii....
Messi!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
el bruja #10543 sérült is, már meg is operálták a lábát, jo 3-4 honapot kimarad:( -
#10542 Senki se nézi a meccset? Eto'o-val mi van? Mert én úgy tudom hogy sérült.. -
#10541 Kicsit nyúltak az Allianz Arena ötletéből -
#10540 itt vannak a Camp Nou tervei:
----------------------------------------------------------------------------
sztem nagyon brutális lesz -
#10539 kell a faszomnak -
#10538 Ok, akkor már le is van beszélve a bunda a Sevillával! :DD -
Zséé #10537 Nah szóval ha ma nem nyerünk akkor jön Murinnyó -
#10536 Nah, remélem így Dos Santos is több időt kap majd! :) -
#10535 Ronaldinho Gaúcho kihagyja a Sevilla elleni bajnoki rangadót - közölte a klub orvosi csapata szombaton kora délután. A brazil a pénteki edzésen szenvedett kisebb izomhúzódást, melyet nem hoztak nyilvánosságra a Barcánál, csupán annyit, hogy szükséges volt a 19 fős keret, mert néhány játékosnak kisebb problémája van. Mint kiderült, az egyetlen, aki kisebb mértékben sérült volt az Ronaldinho, az izomhúzódása pedig nem jött rendbe ma délig. Frank Rijkaard így őt hagyja ki a keretéből, s valaki más lesz Henry és Messi társa a támadósorban. Erre a pillanatnyi formák alapján Andrés Iniestának van a legjobb esélye.
------------------------------------------------------------------------
FC Barcelona - Sevilla FC
Barcelona, Camp Nou
22:00
Vezeti: Undiano Mallenco
Barcelona: Valdés, Zambrotta, Márquez, Milito, Abidal - Touré, Iniesta (Xavi), Deco - Messi, Iniesta (Ronaldinho sérülése után) és Henry.
Sevilla: Palop, Dani Alves, Escudé, Boulahrouz, Dragutinovics - Keita, Renato, J. Navas, Duda - Kanouté, Kerzsakov.
------------------------------------------------------------------------------
szivás hogy pont most sérült meg de valahogy akkor is hozni kéne a 3pontot. -
#10534 No fiókák,,, megnyugodtam...
21:45 -
#10533 A magyarok (mint az összes nem spanyol) TV-k adnák, ha nem háborúzna a jogokért a két nagy spanyol TV társaság -
Zséé #10532 Hát remélem biztos :D
Ez nem a magyarokon múlik amúgy... -
#10531 Ez biztoshír? mert a barca meccseit nem akarják adni a magyarok..(?) -
Zséé #10530 Sport1 21:45