33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Sippie
    jóhogy... azért röhögtem azon amikor az okos kommentátor a nagy hármasról mint pedro, messi, neymarról beszélt... khm, ugyan.
  • bakkerman
    holnap lejár Suarez eltiltása,szerintetek bedobja őt Lucho a Clasicon?
  • bakkerman
    nem jobbak,csak van egy baszott jó formában lévő Ronaldojuk,akinek ha a lelátón ül,háttal a pályának,twitterezés közben is bepattan a fitymájáról a labda. És ez mondjuk pont elég ellenünk,mert a komplett védelmünket leszopatja ha álmából felkeltik akkor is. Csak abban bízhatunk,hogy Neymar és Messi azért odarakja magát,akkor nyerhetünk pl.: 6-5-re
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.10.22. 15:23:11
  • Effe88
    azért a pályán is bizonyítanak
    elég jók most
    szerintem hétvégén levernek titeket otthon (nem szurkolok nekik csak jobbak most mint ti, szerintem)
  • contraste
    Es holocaust sem volt te ostoba...
  • homeless
    Ezek az agyhalott madridi "újságírók" pénzt kapnak pereztől minden classicó előtt a Barcát bomlasztó cikkekért vagy miért csinálják ezt? Gondolok itt a legfrisseb "botrányra" amikor Messi nem akarta elhagyni a pályát az edző utasítására. Komolyan nem értem, hogy állítólag értelmes felnőtt embereket mi motivál arra, hogy egy mérkőzés 90 percét kockáról kockára végignézzenek, hogy aztán összevágjanak egy manipulatív 1 perces videót, amiben Messi látszólag szarik az edző "utasítására". Komolyan mondom, a hidegháborút idézik ezek a módszerek. Ezért utálja minden jó érzésű, fociszerető ember perezt és a real madridot. A pályán kéne bizonyítani, nem ilyen szar propaganda cikkekkel bomlasztani...
  • bakkerman
    majd lövünk négyet ne aggódj
  • tobias88
    Tegnap is kaphattunk volna 3 gólt, Madrid ellen kaptunk is volna, ami nem jó előjel. Nem érzek sok esélyt jövő hétre sajnos
  • bakkerman
    ez is igaz igen,na de nincs menekvés,október van,neki kell menni a Madridnak,aztán kiderül hogy mik lehetnek idén a célok,ha kikapunk akkor nem vagyunk elég jók,ennyi
  • Sippie
    és sok minden kiderül... ebben a szezonban egyszer találkoztunk keményebb csapattal, ki is kaptunk.
  • bakkerman
    megint milyen gólokat lőttek a srácok,Neymaré az valami fantasztikusan szép volt,Messié meg a szokásos :D Várom a Clasicot,nagyon komoly meccs lesz
  • bodajoci
    Azt mondaná meg má vki, h kinek a valaga vége ez a Sergi Roberto gyerek a Barcánál, h még mindig nem akarják észrevenni, h egy nagy nulla...Tavaly is az öreg állandóan becserélte,mintha muszáj lett volna neki. Egyetlen egyszer nem alkotott még semmi maradandót... Lényeg, h van egy Rakitic, aki a lelátón ül. Értem én, h rotáció, de ilyen Sergikkel mi értelme. ha minden meccsen benn van a csapatban rotálás miatt egy ilyen balfasz, akkor állandóan 10 emberrel játszunk...
  • Sippie
    jáj de gyenge ez a Messi, el kellett volna adni 250millióért...
  • Sippie
    pont a fradi meccs idején? hát nehéz döntés... :D
  • bakkerman
    20:00 Sport2
    FCB - Eibar
  • bakkerman
    a sok gumibogyószörp
  • ToM1113
    :D:D
  • tobias88
    még 4-5 év és kopasz lesz ha így folytatja
  • bakkerman
    10 éve ezen a napon debütált a világ legjobb játékosa a világ legnagyobb klubjában. Köszönünk minden eddigit Leo!
  • bakkerman
    Neymar mesternégyes Japán ellen. 22 évesen 40 válogatott gólnál jár
  • bakkerman
    télen a United megpróbálja visszacsábítani Piquet,ha továbbra sem kapja meg az általa elvárt játékidőt. Ha nem lenne az eltiltásunk én szó nélkül elengedném,és újra rárepülnék Marquinhosra,de így hogy nem igazolhatunk nem szabad elengedni,akármennyire is balfasz Pique,létszámban legalább megvagyunk
  • bakkerman
    sajnos nem lehet vitába szállni a véleményeddel,ezek tények
  • ToM1113
    Akárki akármit mond, engem nem nyűgöz le egyenlőre a csapat teljesítménye. Ma is nyertünk simán. Messi rúghatott volna 5 gólt, kihagyta az összes ziccert szinte. Neymar gólerős ebben a szezonban eddig. De nagyon nem tetszik hogy a kommentátor és sokan mások mennyire el vannak halva a teljesítményétől. Nem mozog jól szerintem, továbbra is kevés az 1 az egy elleni megmozdulása, fél cselezni. Alves ajnározásán, azon hogy ebben a szezonban kimagaslóan jól játszik, legalábbis a kommentátor szerint, pedig egyenesen kibuktam. Vicc. Azt mondja: Alves mióta a Barcelonánál játszik sosem volt ilyen jó még. :D
    Pedro továbbra is csak dísznek van a pályán. Iniesta messze önmagától. Xavi a megszokott biztos játék, de már abba is bele bele hibázgat.
    Bravo stabil. Pique meglepően jó volt szerintem ma. Mathieu posztja lehet hogy inkább szélsőhátvéd lenne, csak akkor hol játszik Alba.... Mondjuk Alves helyett is kezdhet a francia. Bartra-nak több lehetőséget kell kapnia. Rakitics örülök hogy padozott, pihenhetett legalább.

Összességében szerintem egyáltalán nem játszunk jól. Megint az van, hogy az ilyen kiscsapatok ellen ezzel a komótos játékkal simán nyerünk, és minden szurkoló verheti a mellét hogy még gólt se kaptunk a bajnokságban. De könyörgöm, megint jön egy PSG vagy egy még jobb csapat és se a támadójátékunk nem lesz gördülékeny, a védelmünk pedig szó szerint sírni fog a bekapott gólok után. Van még hova fejlődni.... Dehát október van, jön majd a Real elleni bajnoki, aztán meglátjuk... Érdekes lesz.
  • bakkerman
    18:00
    Sport2
    Rayo - FCB
  • bakkerman
    milyen szép kép :)

azért az "öreg" Dinnye még mindig varázsol

visszagondolva azért sajnálom hogy anno Pep elzavarta,vagyis inkább úgy fogalmaznék hogy ahhoz képest amit tett a klubért méltatlanul lett elküldve. Nem volt ő már olyan mint 2005/2006-ban,de megérdemelt volna egy búcsúmeccset,vagy egy kisebb búcsú rendezvényt a Nou Campban. Még most is olyan dolgokat művel a labdával,hogy a pofám leszakad amikor nézem a brazil összefoglalókat
  • bakkerman
    Alves nyáron angliába szerződik,ő maga jelentette ki. Ezek után én mostmár leraknám a padra (mondjuk nem csak ezért),és játszatni kell Montit. Köszönünk neki mindent,de már nem üti meg a szintet,amit kedden csinált az is botrány volt
  • ToM1113
    Akarat valóban volt. A védelem viszont ahogy írtad szar. Mathieu iszonyú gyenge, eddig bizakodó voltam vele kapcsoaltban de Cavani 1-1 testcsellel elküldte őt minden 10 percben 1x gyufáért. Akkor képezljetek oda egy mozgékoynabb játékost, pl Ronaldo, Robben...
    Ter Stegen iszonyú gyenge napot fogott ki, de ez betudható a meccshiánynak, sokkal inkább kéne neki védenie bajnokikon, és a kupameccseken mondjuk Bravo-nak, mivel ő még fiatal, kevesebb tapasztalattal, míg idősebb kapusunk már tapasztalt, könnyebben tudna szerintem be-be szállni egy meccsbe mint a német.

Neymaron továbbra is azt érzem hogy nem mer annyit vállalni mint korábban a Santosban, nincsenek meg az 1v1-ek, inkább passzol minden esetben. Játéka kiszámítható, lassú. A bajnokságban ez a kiscsapatok ellen elég.. Jól mozog de ő többet tud.
    Pedro-t nem értem, mintha eggyel kevesebben lennénk a pályán, teljesen haszontalan. Igaz a két fiatal beállítása helyette, szerintem hosszú távon nem oldaná meg a problémát. Suarez hiányzik.
    Messi szemlátomást feljavult. Bár még mindig futhatna többet.
    Alves botrány.
    Alba is gyenge volt.
    Rakiticsre figyelni kell hogy ne fáradjon el az állandó szerepeltetésben. Eddig kiváló.
    Masch védekező középbe kéne hogy szerepeljen. Busi mehet a padra néha pihenni.
    Iniesta stabilan hozza az átlagosat, tőle is több kéne.

Összességében a csapat szerintem jó úton jár, de sokat kell még tenni azért hogy újra meghatározó klub lehessünk a világ elitben. Jelenleg a PSG is jobb nálunk. Hatékonyabbak, gyorsabbak, célra törőek. A kispadunk az elmúlt évekhez képest kimondottan gyenge. Nincs sok olyan játékos a padon, akik beállítása hátrányban lévő Barcelona esetén jelentős lendületet adna a csapatnak. A fiatalok még fiatalok....
  • Unreal1942
    Egyetértek
  • bakkerman
    az egész meccset tekintve voltak jó támadásaink,klasszis egyéni megoldások,néhol pörgős akciók,a pozitívumok ennyi. A védelmünk nagyon gyenge volt,nincsenek összeszokva a srácok,ezt egy PSG szintű csapat még Ibra nélkül is könyörtelenül kihasználta,elég megnézni a gólokat. Szegény MATS meg "belenyúlt a tutiba",nem értem mi a faszomnak tette be őt Lucho egy PSG ellen,BL meccsen,amikor szir-szar bajnokikon se védett. De tényleg összességében volt akarat a csapatban,ha picivel több összpontositás van elől,és a szerencse is néhol inkább mellénk áll akkor nyertünk volna pl.: 4-2-re vagy 4-3-ra. Ez egy új csapat,új edzővel,és az út elején járunk,de én most bizakodó vagyok. Vesztes meccs után sose szoktam az lenni,de most azt érzem jók leszünk idén,minden hét,minden meccs csak jobbá teszi a csapatot.
  • [HUN]FaTaL
    Úgyérzem jó, hogy az első félidőt nem láttam, mi a szart csinálunk?
  • bakkerman
    amig mi elol tologatjuk a labdat meg csinaljuk a focit, addig a psg koszoni szepen es a vedelmunkkel karoltve leszopatja a csapatot. Tuti recept
  • Sippie
    lövünk egy szép gólt, és kapunk két ilyen fost... pff
  • Nyiri
    Rakitic jó vétel volt
  • Sippie
    parádézik a védelem
  • bakkerman
    Micsoda gol volt...gyonyoru!!
  • Nyiri
    Iniesta milyen szép passzt adott
  • Nyiri
    1-1 :)

Oda a nulla gólos idény :D
  • ToM1113
    Erőfelmérő!
    Ibra ide vagy oda, most kiderülhet hol is tartunk valójában. Nem az eredményt fogom nézni, hanem a mutatott játékot. Remélem nem a tavalyi, birtoklom azt majd lesz valami nulla támadással szar védekezéssel lesz.

Kezdő:
    Ter Stegen, Alba, Mascherano, Mathieu, Alves, Sergio, Rakitic, , Iniesta Pedro, , Messi, Neymar

• bakkerman
    "Ha Xavi pályára lép a PSG ellen, úgy ő lesz minden idők legtöbb BL-meccsen szereplő játékosa. Jelenleg Raúllal együtt 142 meccse van." eurobarca fb

még leírni is durva,142 meccs a legnagyobb sorozatban...bámulatos
  • Nyiri
    Timmmy vagy Jimmy a South Parkból esélyes