Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

biztos Pezzarossi neve is ottvan a noteszükbe <#hehe>

R10
hát akkor hozzák ide õket 😛

!!!Hajrá Brazília!!!

b4rc4
persze,hogy tisztában vannak velük...😉😉nemkell nekik ahoz 1 játék😊))

fernando torres
am hidd el tiszába vannak ezekkel a tehetségekkel

fernando torres
Mascherano,Porcellis

R10
miért nem FM-eznek a Barca vezetõi? 😊

Toró, Genro, Kompany... 😛

!!!Hajrá Brazília!!!

<#eljen>
Remélem nem lesz ilyen sérülékeny ez elkövetkezendõ 20 évben <#ravasz1>

fernando torres
ez már igen ..végre

fernando torres
Messi 78 nap után játszott

Újfent pályára lépett mérkõzésen Lionel Messi, aki még március 7.-én sérült meg a Chelsea ellen. A támadó az argentin válogatott felkészülési mérkõzésén kapott bõ negyedórát José Pekerman szövetségi kapitánytól, s ez idõ alatt adott egy gólpasszt az egyébként mesterhármast szerzõ Palaciónak. Argentína 4-0-ra gyõzte le az argentin U-20-as válogatottat, Palacio mellett még Saviola talált a hálóba.

fernando torres
nem kell a flém .htx.

:-O ilyen hsz ért :-O

😄DDDd

az azért durva!

eddig én egyszer kaptam egy ilyen hsz ért! "ehh voltam"

srác lámatopityot nyitott amit töröltek is de engem büntettek 😄DDD

REAL MADRID

nemkell ez ide <#ejnye1>
eddig "szívesen" láttunk itt (fõleg a logókérõk), de ne utáltasd meg magad <#ravasz1>

fernando torres
nem kell a svéd..önzõ..és ez katalóniában nem kell..

B0B0
Köszi haver! Látod én már ilyen hsz-ért is kaptam büntit (csak hogy a büntikiosztás színvonalát mutassam)

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

nekem nem fontos csak megemlítettem !!

sorry hogy itt voltam <#mf1><#mf1><#mf1>

HALA MADRID!!!

REAL MADRID

B0B0
Hát igen. Gondolj csak bele Ronaldinho és Zlatan mit csinálnának együtt. Két cselgép. Húhúúú 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Ezzel a kettõvel a negyedik kb. de nem is igazán értem ez most miért is annyira fontos neked, mellesleg rengeteg olyan házigazda van, akinek története során több mint 20 is volt már

Hát énis jobban örülnék Ibrahimovicnak mint Forlánnak. Mindenki azt mondja hogy milyen szar Ibra. Pedig volt a juvéban is nagyon jó idõszaka. Fiatal is. Az igaz, hogy a helyzetkihasználása nem mindig olyan jó, meg kicsit önzõ is, de ha azt vesszük, hogy kicsit visszavontan játszana - ahogy Larsson szokott sokszor - akkor jólenne

#4815-#4816

REAL MADRID

akkor nemtom valszeg már kaptál egy párat !!!

ez a másik verzsön

REAL MADRID

B0B0
Amikor a QUEEN topicban házigazda lettem akkor is épp volt egy, úgyhogy...

te nem lehetsz házigazda mert kaptál két büntit

REAL MADRID

fernando torres
nah így jó

fernando torres
A Villarreal nem adná Forlánt

A konkrétumok híján egyelõre meglehetõsen ingatag lábakon álló Forlán ügy kapcsán elõször szólalt meg valamely klub képviselõje, s ezúton az átigazolás valószínûtlenségét hangsúlyozta. Név szerint a Villarreal elnöke Fernando Roig ált a mikrofonok elé, aki hangsúlyozta: klubjának egyáltalán nem áll szándékában eladni a támadót.

Egyelõre az is kérdéses, hogy a Barcelona egyáltalán tett-e lépéseket az ügyben, de ha lehet hinni Fernando Roignak, akkor nem. A sárga tengeralattjáró elnöke ugyanis határozottan kijelentette, egyelõre nem érkezett ajánlat Forlánért. "Ide nem jött semmiféle ajánlat eddig Forlánért. Õ a Villarreal játékosa, a klub számol vele, s egyáltalán nem áll szándékában eladni õt. Amennyiben nem érkezik a kivásárlási árát elérõ ajánlat, azt hiszem nagyon nehéz lenne elvinni õt innen" - szögezte le igen magabiztosan az elnök.

Mivel Forlán kivásárlási ára 23 millió euró, s a Barcelona állítólag 10 millió euró fölött már nem nagyon kíván licitálni, jelen pillanatban az álláspontok nagyon messze vannak egymástól. A Villarreal egyébként már igen komoly erõsítéseket hajtott végre az utóbbi egy hétben, mivel leigazolták Nihat Kahvecit, Robert Pirést és a Zaragozából Canit.

Hát nemtom. Ha nem akkor meg kellett volna kapnod már sztem. Érdeklõdj utána itt

fernando torres
jaj csak õt ne könyörgöm........

LasCar16
attól függ h. mi lesz a Juve sorsa...

#acm

B0B0
Ezek szerint akkor a szavazást érvénytelenítettétek? Csak szóljatok, mert akkor nem kaparok érte...

B0B0
És speciel Ibrahimovicnak örülnék leginkább, de nem hiszem, hogy elmegy a Juvéból 😞

LasCar16
és én kérek Lnézést..d

#acm

LasCar16
oda is beszúrtam😄 múltkor pedig volt vmi olyasmi nyilatkozata😄

#acm

Lépni kéne házigazdaság ügyben mert leültek a dolgok ezügyben...

Ezt inkább Milán topikba kéne. Nembiztos hogy Gallas oda akar menni... 😊

te ki vagy?

REAL MADRID

fernando torres
ez hogy jön ide??
ez Barca topik

Woodgate visszamegy Angliába thuram meg nem kell 😄DDDDDDDDD

REAL MADRID

LasCar16
Olasz sajtóértesülések szerint a 35 millió eurós vételár mellett a Milan Hernan Crespot és William Gallast szeretné "váltságdíjként". comment?

#acm

LasCar16
nézzünk utána

#acm

ti csak érjétek be vúdgéttel + majd megy türám meg delhornó 😊

LasCar16
nah hala Madrid<#mf1><#boxer><#bdead>

#acm

fernando torres
ez biztos?

Chivu a miénk 😄DDDDDDD

REAL MADRID

fernando torres
Még mindig Alves,Chivu,Drogba-nak örülnék a lgejobban

jah télleg õkis <#vigyor5>

LasCar16
aham..aham..😄 Gallast inkább látnám nálunk..., háát a többi....<#sniffles>

#acm

fernando torres
+ Farfan ,D Milito

hát igazából csatárt akarunk. A jelöltek akiknek a neve felmerült (fele kamu biztos): Forlán, Gudjohnsen, Morientes (má nemjön), Drogba, van Nistelrooy, Trezeguet, Ibrahimovic,
A védelembe pedig Chivu és Gallas a kiszemelt 😊

LasCar16
Gudjohnsen?<#wow1> ez kb olyan mint nálunk a Poulsen , télleg nem Barca szintû játékos ... Sheva ment bárcsak ment vna hozzátok...<#zavart2>
egyéb transfer hírek?

#acm

b4rc4
óóó neeeeeeeeeeee Gudjohnsen-t meg Morientes-t ne!!!!😞 Morientes má nem leeht de Gudjohnsen se legyen!!!!😞

R10
nemá 😞

!!!Hajrá Brazília!!!