Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az albacetei születésû Andrés Iniesta tegnap szülõvárosában ünnepelhette élete elsõ válogatott fellépését Oroszország ellen. A 22 esztendõs középpályás a második félidõben kapott lehetõséget Luis Aragonés szövetségi kapitánytól, s határozottan jó benyomást keltett. A tõle lassan már megszokott gyors gondolkodás a pályán, sokat segített a spanyol csapatnak, mely azonban így sem tudott gólt lõni az orosz válogatottnak. A meccsen végig pályán volt Carles Puyol, s Iniestához hasonlóan a második félidõben lépett pályára Xavi. Spanyolország-Oroszország: 0-0
Mostanában biztos 😄D de az összes hsz szám? 😄D
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Ritka az ilyen baráti hangnemû ennyire látogatott topic! És ez mind timiattatok ilyen jó! 😊
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
igaz van 20 pontom, de fejlõdõképes vagyok 😄DDDDD
BMW 325 iX Rallye Car :)
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
A katalán 'Sport' napilap értesülései szerint a Barcelona vezetésénél ismét fölmerült Fernando Torres neve, aki az utóbbi években már gyakran jelölt volt a gránátvörös-kék klubnál. Ezúttal azonban erõsen megkérdõjelezhetõ, hogy a Barca valóban jelöltként kezeli-e Torrest, akinek 90 milliós kivásárlási ára legalább 25-30 millió eurós vételárat sejtetne, ha ténylegesen ajánlatot tenne a Barcelona. Ekkora összeget viszont aligha fizetne ki Joan Laporta, hiszen a csapatnak csupán második számú csatárra van szüksége. A csatárkérdésben további fejlemény, hogy Eusebio Sacristán - harmadik számú edzõ - elismerte: "olyan típusú" csatárt keres a klub, mint Diego Forlán.
A nyár egyik elõre borítékolható átigazolása Maxi Lópezé, aki annak ellenére, hogy majd másfél éve alig játszott a Barcelonában, még most is csak kölcsönbe távozna. Ez nem csupán a játékos kívánsága, hanem a Barcáé is, viszont a lehetséges célállomást biztosan még nem lehet megmondani.
Maxi egyébként a napokban érkezett meg Argentínába, ahol ma, vagy holnap találkozik menedzserével, Dario Bombinivel, hogy a jövõjérõl tárgyaljanak. Maxi mindenképpen szeretne Európában, s elsõsorban Spanyolországban maradni, tehát Argentínába aligha tér vissza. Jelen pillanatban három klub tekinthetõ potenciális kölcsönzõnek, a Sevilla, a Betis és a Villarreal. Leginkább ez utóbbi egyesület látná szívesen Maxit, mivel Manuel Pellegrini vezetõedzõ még a River Plate-ben dolgozott együtt a magas támadóval, s ezért ez a lehetõség Maxinak is tetszik.
Maxi így akár része lehetne a Forlán üzletnek is, azonban azt Bombini menedzser leszögezte egy nyilatkozatában: Maxi számára a legfontosabb most már, hogy olyan klubba kerüljön, ahol rendszeresen játszhat.
Jót fog tenni neki, hogy egy kisebb csapatban több lehetõséget kap. Csak ne a Forlán ügy keretében menjen a Villarealhoz... <#duma>#duma>
yo8 Barcasok!
!!!Hajrá Brazília!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Tiszteletem!
Szeretnék a Forca BARCA topikba házigazda jogot kérni.
Topik: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1079980721
Adatlapom: http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1110461692
Elõre is köszönöm a választ!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Zsééérõl meg Torresról tudom h õk tisztába tartanák a topicot
!!!Hajrá Brazília!!!
csak várom a felhatalmazást <#hehe>#hehe>
na mi lesz már a házigazdasággal?
lehetne már vki és adhatna új dizájnt a topicnak
!!!Hajrá Brazília!!!