Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fernando torres
4 év múlva nagy játékos lesz belõle,most sem rossz csak rutintalan

fernando torres
Iniesta debütált a válogatottban

Az albacetei születésû Andrés Iniesta tegnap szülõvárosában ünnepelhette élete elsõ válogatott fellépését Oroszország ellen. A 22 esztendõs középpályás a második félidõben kapott lehetõséget Luis Aragonés szövetségi kapitánytól, s határozottan jó benyomást keltett. A tõle lassan már megszokott gyors gondolkodás a pályán, sokat segített a spanyol csapatnak, mely azonban így sem tudott gólt lõni az orosz válogatottnak. A meccsen végig pályán volt Carles Puyol, s Iniestához hasonlóan a második félidõben lépett pályára Xavi. Spanyolország-Oroszország: 0-0

DJ Bee18
Ritka az ilyen baráti hangnemû ennyire látogatott topic!

Mostanában biztos 😄D de az összes hsz szám? 😄D

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

hunbasser
lehet h csinálja az új logót<#hehe>

ReaL MaDRid x siempre

fernando torres
fernando torres
igen néha.nézd vissza

fernando torres
jaja mert emesenen se láttam már nagyon régen

csm
azt se tudom sheva mié nincs. lehet h vmi gondja van.

BMW 325 iX Rallye Car :)

DONGUBA
neha????nem volt netem aze nem votam

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

köszi <#eljen>

fernando torres
ja az utóbbi idõbe nagyon jó ide járni,emléxem volt olyan idõszak mikor csak én meg Sheva,meg néha Guba voltunk itt..

csm
de azt nem értem h te miért nem kaptad meg?

B0B0
Tök mindegy, csak kapja már meg valaki! Az összes Barcás aki ide jár tök jó fej és alkalmas lenne rá!

Ritka az ilyen baráti hangnemû ennyire látogatott topic! És ez mind timiattatok ilyen jó! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

csm
ha mégse akkor lennék én is. 😄
igaz van 20 pontom, de fejlõdõképes vagyok 😄DDDDD

B0B0
Biztos, hogy megkapod! Sok sikert! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

fernando torres
jó lenne de cserepadra túl nagy név

Torres neve Ismét a kalapban?
A katalán 'Sport' napilap értesülései szerint a Barcelona vezetésénél ismét fölmerült Fernando Torres neve, aki az utóbbi években már gyakran jelölt volt a gránátvörös-kék klubnál. Ezúttal azonban erõsen megkérdõjelezhetõ, hogy a Barca valóban jelöltként kezeli-e Torrest, akinek 90 milliós kivásárlási ára legalább 25-30 millió eurós vételárat sejtetne, ha ténylegesen ajánlatot tenne a Barcelona. Ekkora összeget viszont aligha fizetne ki Joan Laporta, hiszen a csapatnak csupán második számú csatárra van szüksége. A csatárkérdésben további fejlemény, hogy Eusebio Sacristán - harmadik számú edzõ - elismerte: "olyan típusú" csatárt keres a klub, mint Diego Forlán.

Csapatkeresés Maxinak

A nyár egyik elõre borítékolható átigazolása Maxi Lópezé, aki annak ellenére, hogy majd másfél éve alig játszott a Barcelonában, még most is csak kölcsönbe távozna. Ez nem csupán a játékos kívánsága, hanem a Barcáé is, viszont a lehetséges célállomást biztosan még nem lehet megmondani.

Maxi egyébként a napokban érkezett meg Argentínába, ahol ma, vagy holnap találkozik menedzserével, Dario Bombinivel, hogy a jövõjérõl tárgyaljanak. Maxi mindenképpen szeretne Európában, s elsõsorban Spanyolországban maradni, tehát Argentínába aligha tér vissza. Jelen pillanatban három klub tekinthetõ potenciális kölcsönzõnek, a Sevilla, a Betis és a Villarreal. Leginkább ez utóbbi egyesület látná szívesen Maxit, mivel Manuel Pellegrini vezetõedzõ még a River Plate-ben dolgozott együtt a magas támadóval, s ezért ez a lehetõség Maxinak is tetszik.

Maxi így akár része lehetne a Forlán üzletnek is, azonban azt Bombini menedzser leszögezte egy nyilatkozatában: Maxi számára a legfontosabb most már, hogy olyan klubba kerüljön, ahol rendszeresen játszhat.

Jót fog tenni neki, hogy egy kisebb csapatban több lehetõséget kap. Csak ne a Forlán ügy keretében menjen a Villarealhoz... <#duma>

R10
<#shakehead><#shakehead><#shakehead>

!!!Hajrá Brazília!!!

EmIn3m02
loál

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

csm
még nincs 😞

b4rc4
bye all yo8 holnap remélem új házigazdi lesssssz😄DD

<#eljen><#vigyor2><#taps>

fernando torres

R10
na bízok benne h reggel mikor felébredek Zsééé lesz a házihazda 😄

yo8 Barcasok!

!!!Hajrá Brazília!!!

gabber_saviola
nem én döntök, max javasolni tudnálak a posztra 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Megfelelek fõnök? <#ravasz1>

fernando torres
ha nem kapnád meg akkor elvállalom én és akkor legfeljebb hétköznap rárákellesz néznem de perszemíg suli van,utána itt vagyok.

gabber_saviola
Feladó: K.Zsé. <[email protected]>

Tiszteletem!

Szeretnék a Forca BARCA topikba házigazda jogot kérni.

Topik: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1079980721
Adatlapom: http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1110461692

Elõre is köszönöm a választ!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

hát ki tudja milyen kritériumok alapján osztják ki. BOBO se kapta meg mert kapott 2 büntipontot, pedig sok házigazda kapott már büntipontot. lehet nálam baj lesz hogy Fios is vagyok <#idiota><#ravasz1>

R10
megkapod sztem

!!!Hajrá Brazília!!!

fernando torres
honnan veszed?

nembiztos hogy megkapom 😊

fernando torres
basszus erre miért kellett olyan sokat várni

R10
aztán rend és fegyelem 😄

!!!Hajrá Brazília!!!

Köszönöm a bizalmat 😊<#worship>

fernando torres
akkor dobd a mélt

R10
akkor gogogo mél 😊

!!!Hajrá Brazília!!!

ez nem szezonális "állás" 😄DD

R10
nekem 8 ki lesz
Zsééérõl meg Torresról tudom h õk tisztába tartanák a topicot

!!!Hajrá Brazília!!!

b4rc4
mi itt emgadjuk neked😄DD<#idiota><#ravasz1>

fernando torres
én nem vállalom míg tart a suli 😞 bocs.
suli után szívesen

énrajtam nem múlik 😊
csak várom a felhatalmazást <#hehe>

R10
nah vki igazán elválalhatná

Zsééé vgy Torres

!!!Hajrá Brazília!!!

b4rc4
jah😄

sztem addig húzodik amire elõkerül Sheva <#hehe>

b4rc4
<#taps><#worship>

fernando torres
jót szóltál

R10
😛PPPPPPPPPP

na mi lesz már a házigazdasággal?
lehetne már vki és adhatna új dizájnt a topicnak

!!!Hajrá Brazília!!!

b4rc4
hát...a felnõtt csapatba nemférnének be..és keveset játszanának annak meg nincs sok értelme sajnos mivel nemtom ki helyett játszatnák a fiatalokat..ha viszotn a tartalékkeretbe tennék be õket az olyan...:S Szal nemhiszem h sûrgetni kell...ráér 1.2év mulva addigra felnõnek a fiatalok a spnyol szinthez (szvsz) és a nagycsapatbol kiválik 1-2ember..