Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b4rc4
jaa oké 😊akkor viseld egésséggel😉

Nemtom. Sztem ennyi pénzért nem a legeredetibb, de nem gagyi sztem. Ennyi pénzér megéri...

b4rc4
eredeti? mert ha igen akkor vicces h nemrég külföldön láttam 20ezer ft-ért.. ilyet..😄

Jah kb. De ezen mit kell röhögni? 😊

b4rc4
7500 körül?😄😄DD

Nem. 19 font postaköltséggel együtt 😊

b4rc4
20ezer ft?😄😄😄

B0B0
<#vigyor1>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

R10
Eto'o kijelentette h nem fog a Milanba menni ne is keressék õt. <#eljen>

!!!Hajrá Brazília!!!

R10
nagyon baba 😊

!!!Hajrá Brazília!!!

Most lett rendelve neten: <#vigyor2><#taps><#nyes>

b4rc4
jah....hát akkor remélem vagy Zambrotta lesz vagy Daniel Alves 😊😊

Chivuval egyedül az a baj, hogy többet sérült mint egészséges

b4rc4
de én tartom a véleméynemet h most nyáron is max 2embert veszünk abbol 1 tuti vedo!!!

b4rc4
a Bl döntõn naon ratyi voot<#zavart2>meg mostanába eléggééé "bugyuta emgoldásokat csináát"..😛 Chivou jolenne helyette...😉

LasCar16
én Daniel Alvest venném😛<#eljen>

#acm

csm
amúgy érdekes h 2 éve még a hollandus barca mennyire szar volt a maihoz képest, pedig azok sem voltak rossz pléják, csak 1 dinhoval kevesebb volt náluk 😄

BMW 325 iX Rallye Car :)

R10
Oleguer kegyvesztett lett nálatok 😊

!!!Hajrá Brazília!!!

Jagi
jah, Oleguer helyett vkit, mondjuk...

b4rc4
sztem védõt veszünk nem támado szellemû játékost...

b4rc4
1szer majd vmikor.....😄DDD<#banplz>

9csöves9
egyenlõre még nincs diagnózis,még az sem biztos hogy a vb-n nem játszhat nem hogy véget ér karrierje

edit: sõt,kiderült hogy amit szakadásnak véltek eleinte az csak egy húzódás,maximum 1-2 hetes kihagyása lehet

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

R10

asszem senki sm ért egyet ezzel az igazolással

!!!Hajrá Brazília!!!

B0B0
Zambrotta most sérül szarrá. Kérdés a további pályafutása (csak hogy upgrade-eljem a helyzetet)

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

R10
isten lenne 😊

!!!Hajrá Brazília!!!

Lampard álma Barcelona

egyszer majd talán befér <#idiota>

R10
én Zambrottára szavazok 😊

!!!Hajrá Brazília!!!

fernando torres
Zambrotta jó.. nagy jó..

fernando torres
Chivura rászállt a madrid is

b4rc4
sztem ha védõt veszünk 1et fogunk...és ha e közül a 2pléja közül váalsztunk Zambrotta lesz...õ több poszton nagyon jó!de Chivu is jóó .....Majd meglátjuk.. 😛leeht nemis 2jük közül kerül ki majd vki...😉

R10
jah ha õk ketten jönének a védõsor az kira lenne
elõre meg jöhetne Illés és az is királyokból állna 😄

!!!Hajrá Brazília!!!

Hátmégén 😊 De tõle függetlenül sztem Chivu is jöhetne...

R10
Zambrottának örülnék 😊

!!!Hajrá Brazília!!!

😄DDDDDDDDDDDD

szólj a házigazdának ::😛

REAL MADRID

Kivárás védõügyben

A Barcelona várakozó álláspontra helyezkedett a védõ igazolási terveiben, mivel a vezetés elsõszámú jelöltjének számító Gianluca Zambrotta csak akkor válna elérhetõvé, ha a Juventust az olasz bundabotrány folyományaként egy osztállyal lejjebb sorolnák. Amennyiben ez megtörténne, a Barca azonnal lépéseket tenne Zambrotta megszerzése felé, addig azonban kivár. Ha a Juventust nem sorolnák lejjebb, s Zambrottát végül nem sikerülne megvásárolni, akkor a vezetõk Christian Chivut próbálnák leigazolni a Romából. További jelölt még a már korábban is kívánt Gabriel Milito a Zaragozából, aki szintén megfelel Rijkaard elvárásainak, mert ballábas középsõ védõ.

+ Gabrit valszeg Henk ten Cate viszi ajaxhoz

+ ez nem logómûhely <#ejnye1> 😊

jobb lenne szürke pöttyök nélkül 😄DDDDDD

REAL MADRID

B0B0
Enyém a legcsászárabb logó! 😄

R10
ááá kösz nem nekem megfelel a mostani

!!!Hajrá Brazília!!!

😄DDDD thx most eza divat

kérsz teis?

REAL MADRID

R10
jó a lokód 😛

!!!Hajrá Brazília!!!

Már csatárt keres a Villarreal

Bizonyos szempontból ismét egy kicsit közelebb került a Barcelona Diego Forlán leigazolásához, mivel a hírek szerint a Villarreal immár egy új támadó leigazolásán fáradozik. S miután a Villarreal ezen a nyáron már megszerezte magának Nihat Kahvecit, az új támadót csakis Forlán helyett tudják elképzelni a vezetõk.

Ez viszont még nem jelenti azt, hogy az uruguayi futballista leigazolása elõrelépett volna a Barcelona szemszögébõl, mivel a Villarreal továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy a Barca kifizesse a játékos kivásárlási árát, azaz a 23 millió eurót, ami viszont teljességgel irreális. A katalán vezetés ráadásul nem nagyon kíván elmozdulni a korábban megcélzott 9 millió eurós összegrõl, így az álláspontok egyelõre nem közelednek.

A katalán sajtó szerint azonban ez már nem sokáig lesz így, s a Villarreal engedni fog igényeibõl, annál is inkább, mert maga Forlán szeretné a klubváltást. Problémát az okozhat, ha a Villaareal nem tud záros határidõn belül egy lehetséges utódot biztosítani a távozó helyére. Az elsõ kiszemeltjük az Espanyolban tavaly összesen 15 gólig jutó Luis Garcia volt, csakhogy a kisebbik barcelonai klub nem eladónak minõsítette a támadóját.

Kérdéses a Forlán ügy lefolyásában, hogy a háttérben kit tud megszerezni magának a Villarreal, de persze elképzelhetõ, hogy csak késõbb gondoskodik helyettesrõl a sárga tengeralattjáró. A Barcelona továbbra is Forlánt tartja elsõszámú jelöltnek, azonban ha a Villarreal túl sokáig ellenkezne az ügyben, úgy Laportáék más irányba fordulhatnak, ahol talán könnyebben aratnának sikert. A Chelsea-bõl biztosan távozó Gudjohnsen megszerzése például kifejezetten könnyû feladatnak tûnik, hiszen a londoniak hivatalosan is átadólistára tették az izlandit, aki emellett örömmel szerzõdne Barcelonába. Rajta kívül még új jelöltnek számít a Betis tulajdonában lévõ, de kölcsönben Sao Pauloban játszó Ricardo Oliveira, de vele kapcsolatban még nagyon bizonytalanok az átigazolás körülményei.

Házigazda: Sheva <#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#hehe>

REAL MADRID

b4rc4
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

<#taps><#worship><#eljen>

R10

!!!Hajrá Brazília!!!

R10
jaja nagyon jó játékos lesz, a Milan elleni meccsen parádésat alkotott

!!!Hajrá Brazília!!!

R10
<#eljen><#eljen><#eljen>

!!!Hajrá Brazília!!!

b4rc4
<#nyes><#nyes><#nyes>

b4rc4
😊hát teremtjük a hangulatot😛

DONGUBA
SZINTE TELJES AZ ELõSZEZON

A Bayern jön végül a Gamperre
Írta: Z. Iván
--------------------------------------------------------------------------------

A Barcelona tegnap megtartott elnökségi ülése után a testület szóvivõje Xavier Cambra több részletet is közölt a csapat nyári programjával kapcsolatban, így például véglegesen eldõlt, hogy a Bayern München lesz Ronaldinhóék ellenfele majd a hagyományos nyár végi Gamper Kupán.

Érdekesség, hogy korábban a vezetés már szinte megállapodott az Ajax Amsterdammal a Gamper Kupa ügyében, azonban a holland klub végül nem tudta vállalni a fellépést, mert ebben az idõszakban Bajnokok Ligája selejtezõket vív majd. Tavaly egyébiránt ugyanilyen okok miatt a Liverpool volt kénytelen lemondani a meghívást, s utazott végül a Juventus Barcelonába.

Az idei, 41. Gamper Kupán így a Bayern München lesz a Barcelona ellenfele várhatóan augusztus 22.-én (kedden). A dátumot egyelõre nem tudta megerõsíteni teljes biztonsággal Xavier Cambra, mivel a Spanyol Szuperkupa találkozók dátumai is bizonytalanok még. Az azonban már eldõlt, hogy az Európai Szuperkupa döntõjét majd augusztus 25.-én játssza a Sevilla és a Barcelona, a hagyományoknak megfelelõen a monacói II. Lajos Stadionban.

A Bayernnel kapcsolatban meg kell jegyezni, hogy immár az ötödik alkalommal vesznek rész a Gamperen, ezzel õk lesznek a leggyakoribb meghívottak, bár már eddig is holtversenyben az élen voltak a Boca Juniorsszal - négy meghívással. Az még nagy kérdés, hogy a bõrnadrágosok majd milyen csapattal érkeznek a Camp Nouba, hiszen ezen a nyáron biztosan távozik a soraikból Michael Ballack (Chelsea), Jens Jeremies és Bixente Lizarazu (visszavonulnak). Mindazonáltal remélni lehet, hogy a német bajnok és kupagyõztes erõsítéseket is elkönyvel majd, s így egy igazán látványos meccsel vezeti föl a 2006-2007-es idényt a Barcelonával. A meccs jelentõsége nem csupán azért nagy minden évben, mert ezzel tiszteleg a klub, az alapítója, Joan Gamper elõtt, hanem azért is, mert számos látványelem kíséretében itt köszöntik a játékosok a közönséget az új idény elõtt.

A Barca nyári programjával kapcsolatban még eldõlt, hogy a tavalyi évhez hasonlóan idén is eljut majd a csapat Dániába, ahol a fizikai alapozás egy részét végzi el az amerikai túra elõtt. A dániai Aarhusban így július 25.-tõl 29.-ig készül a gárda azon része, mely nem vett részt a világbajnokságon, vagy viszonylag korán búcsúzott a tornáról. Így Ronaldinho például aligha várható a skandináv országba, de a keret nagyobb része már Rijkaarddal együtt készülhet majd. Az Amerikai túra augusztus elsõ két hetében zajlik majd négy mérkõzéssel a programban.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!