33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#10889 Keret, kezdőcsapat, kispad
A Barcelona Rangers ellen készülő keretében kizárólag egy változás van a hétvégéhez képest, a Betis ellen megsérült Zambrotta helyett Milito állt a sorba.
A teljes keret:
Kapusok: Valdés és Jorquera
Védők: Oleguer, Márquez, Puyol, Abidal, Sylvinho, Milito, Thuram
Középpályások: Xavi, Iniesta, Yaya Touré, Gudjohnsen
Támadók: Messi, Henry, Bojan, Giovani és Ronaldinho.
A várató kezdőcsapat: Valdés, Puyol, Thuram, Milito, Abidal - Touré, Xavi, Iniesta - Messi, Ronaldinho és Henry.
A kispadon foglalhat helyet: Bojan, Giovani, Gudjohnsen, Sylvinho, Jorquera, Márquez, Oleguer.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
remélem hozzuk a mecset és jól megverjük a Rangerst. -
#10888 nem csoda, elég rosszul megy nekik mostanában, 8 pont elég kevéske eddig. a "katlanban" örülhetnek, hogy csak ennyit kaptak:) -
#10887 inkább jó úton halad de a mai teljesitménye kimagasló az idáig mutattot formájához képest -
#10886 szép volt fiuk (3-0) Ronni dupla meg egy Henry kötény , azért elég favágók ezek a Betis-esek nembaj lényeg hogy nyertünk.Csak igy tovább -
#10885 Nagyon jó meccs volt! -
el bruja #10884 hát...Ronaldinho visszatért:))) -
el bruja #10883 baazz remélem Roni nem sérült meg:( -
#10882 igazán bemehetett volna -
el bruja #10881 Roni jól tolja ma:)) -
#10880 dinnye -
#10879 Jézusom mekkora gól! 2-0!Roni!! :) -
#10878 eddig sztem mindenbe sokkal jobbak vagyunk csak azt nem értem mért nem 4-0 az eredmény, remélem a második félidőbe több gól lesz. -
el bruja #10877 úúh ez szép gól volt Henry...:) -
el bruja #10876 na véégre. Csak panaszkodni kellett. -
el bruja #10875 hát ja... nyernénk, már csak 1 pont lenne a különbség:) -
#10874 VAN OK A REVÁNSRA
Otthon kötelező a javítás!
FC Barcelona - Real Betis
Barcelona, Camp Nou
19:00
Vezeti: Teixeira Vitienes
FC Barcelona: Valdés, Zambrotta, Márquez, Puyol, Abidal - Touré, Xavi, Iniesta - Messi, Ronaldinho és Henry.
Betis: Ricardo, Ilic, Juanito, Lima, Vega - Juande, Somoza, Xisco, Fernando, M. González - Edu.
---------------------------------------------------------------------------------------
ma nyerni kell a real kikapott 2-0-ra a sevillatol -
#10873 MILITO EZÚTTAL PIHENŐT KAP
Henry és Abidal is visszatért
A Barcelona Betis ellen készülő 18 fős kerete a következő:
Kapusok: Valdés és Jorquera
Védők: Oleguer, Márquez, Puyol, Abidal, Sylvinho, Zambrotta, Thuram
Középpályások: Xavi, Iniesta, Yaya Touré, Gudjohnsen
Támadók: Messi, Henry, Bojan, Giovani és Ronaldinho. -
el bruja #10872 jaaa szerintem is. Bár azt nem értem, ott van Thuram, rohadtjó védő, miért nem őt küldi be? -
Coco #10871 ha beáll az a favágó gudi már fogom a fejem :) -
#10870 valamilyen szinten igazad van (az én szemszögemből nézve:))
Valdés volt a legjobb, nagyokat védett
viszont Marquez, hát egy "kicsit" elszámította párszor a labda ívét és majdnem kaptunk is belőle gólt... na mindegy, legalább nem kaptunk ki -
#10869 Szerintem meg Gudjohnsen még próbálkozott úgy ahogy, futott, stb... Messi nagyon gyenge volt, Krkic próbálkozgatott de még fiatal ahoz h ő vigye a csapatot, Roniet inkább hagyjuk...Touré játéka még úgy ahogy jó volt, mondjuk nem láttam végig a meccset... Meg még talán Sylvinho gyerek próbálkozott, néha be is jött neki... -
Gaba22 #10868 hát sajnos döntetlen... jobban kéne koncentrálni és a Real nyakán maradni, mert kezdenek elhúzni :(
remélem a csapat összeszedi magát és akkor majd jönnek a jó eredmények :) -
#10867 brádörz -
el bruja #10866 pont ezen gondolkodtam, hogy egy keményebb ellenféllel elbénnak, de egy gyengénél beragadnak... -
#10865 hihetetlen kategória ami itt megy a Barcanal.. -
el bruja #10864 jahh csak elég szar érzés...:( -
Coco #10863 hopp most látom #10860 :)
hát ha megvan ha nincs nem érdemelte volna meg a barca sajna :/ -
Coco #10862 meg az egész meccs :/ -
el bruja #10861 mármint tudjuk... 11est meg nem adott meg a bíró... pedig meglenne a 3pont. -
el bruja #10860 tujuk de ez a meccs is... -
Coco #10859 ez a gudjohnsen eegy tragédia... -
el bruja #10858 ÉS erre behozza Rijkaard Gudjohnsent...aszittem már megszabadultunk tőle... -
el bruja #10857 hát nem kímélik... -
#10856 remélem a 2odik félidőre jobbak leszünk és Bojant se kéne annyira szétrúgniuk. -
#10855 remélem belendül -
#10854 Roni góóóól!! 1-1 :) -
el bruja #10853 még jo hogy elkiabáltam:D -
el bruja #10852 sőt roni se a régi... pedig azt mondta hogy újra a régi lesz:( mivan velük...:S -
el bruja #10851 hát én másra számítottam:( -
#10850 meg se lepődök..