Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

R10
megpróbálom már én-e 😄DDDDDDDDDDDDDDd

tuti nem kapom meg 😄DDDDDD

!!!Hajrá Brazília!!!

b4rc4
jah

örökre õ marad szvsz 😄D

Házigazda: Sheva

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

REAL MADRID

9csöves9
az lenne ám a példás büntetés...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

b4rc4
<#ravasz1>

fernando torres
csak játsz el a gondolattal...

fernando torres
mondjuk nso-ra nem alapozunk, de azért a mondatért megérte 😄DD

R10
jaja

Zambrotta-Puyol-Marquez-Belletti

!!!Hajrá Brazília!!!

fernando torres
uhh az eszméletlen jó lenne..

R10
hehe

remélem hozzánk jön 😛

!!!Hajrá Brazília!!!

Vb-2006: Zambrotta Spanyolországban?

„De nem érzem magam galaktikusnak” – tette hozzá sejtelmesen. <#hehe><#eplus2>

R10
Thuram minek? Zambrotta jó, meg esetleg Chiellinit is meglehetne kérdezni h mi az ábra 😄

!!!Hajrá Brazília!!!

R10
azé sajnálom a Juvet, olaszoknál inkább Juve mint Inter... de most ki fog ott bajnokságot nyerni? Inter? :o

na mind1 OFF vége 😊

!!!Hajrá Brazília!!!

b4rc4
nem ligára értem hanem helyzetre.vaqgyis én azt hallottam

9csöves9
szerinted mit jelent a visszasorolás?

b4rc4
a milant nemcsak visszasorolják?

Txiki elismerte a Juve ügyet

Txiki Begiristain a Catalunya Rádiónak nyilatkozva már nem tagadta, hogy a Barcelona több Juventus játékos iránt is érdeklõdik, ugyanakkor addig semmiféle lépést nem tesz, míg nem dõl el az itáliai bundabotrány.

Ezzel az is egyértelmûvé vált, hogy a Barcelona most várakozó álláspontra helyezkedik, s majd csak akkor tehet lépéseket, mikor a Juventus sorsa már eldõlt. Amennyiben a "zebrákat" nem zárnák ki az olasz elsõ osztályból, úgy a katalánok más célpontok után nézhetnek, ha viszont más osztályba kerülne a Juve, akkor Zambrotta és Thuram is várhatja az ajánlatot a Barcától. Ez utóbbi játékos egyébként már jelezte, hogy szívesen szerzõdne a Barcába, katalán oldalon viszont kicsit aggasztónak tartják a 34 éves korát.

Txiki ilyenfajta konkrétumokba nem ment bele, de magát a célt azért nem tagadta. "Néhány játékosuk érdekes lehet számunkra, de elsõként várnunk kell, hogy lássuk: mi lesz a Juventussal. Utána tehetünk lépéseket. A leigazolásuknak fejlõdést kell adnia a keretnek, és pénzügyileg is megfelelõnek kell lennie."

Milánba biztos nemmegy a serie B-be 😄DD

fernando torres
hülye lenne amilánba menni,ha már annyira nmenni akar menjen a mancseszterbe,de sztem mondom maradjon a matracosoknál-az lenne a legojjb,mert tényleg jó csapat lesz.

b4rc4
Angliába sztem tuti nememgy...nemakar hetente lesérülni 1-2hétre mert hát az angol foci az a spanyolhoz kéepst kickbox<#zavart1>akkor vagy a milán de onnan is elfog jönni szvsz 2éven belül...jah maradjon a amdridnál és jövõre má barcelonába lesz😛

Most ha elmegy a Mencseszterbe vagy a Milánba akkor is 1 vagy 2 év múlva sírva fog könyörögni hogy nálunk játszhasson <#hehe><#vigyor>

fernando torres
ígyvan<#eljen>

R10
hát jah... oszt onnan meg megvennénk mi 😛

!!!Hajrá Brazília!!!

R10
Rooney meg Saha van csak Nnistelrooy elmegy és a helyére akarják torrest nem?

!!!Hajrá Brazília!!!

fernando torres
az lenne a legjobb ha maradna madridban,úgyis jelentõs erõsítéseken esett át a csapat..

b4rc4
ha hozzánk nemjött nemmegy a MU-ba se...ott 2hetente megsérülne:S meg ottis van annyi csatár,hogy felesleges szvsz.

R10
cserepadra gondolom õ tökéletes vol hiszen Ronaldo és Giggs játszott gyakrabban

!!!Hajrá Brazília!!!

csm
senki sem mondta ezt. de Park Ji Sungot nem igazoltam volna le a helyében, hanem inkább vmi komolyabb emberkét.

BMW 325 iX Rallye Car :)

B0B0
<#taps>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

R10
minek vegyenek meg mindenkit mint a cselzi?

!!!Hajrá Brazília!!!

csm
van nekik, de vmiért mégsem igazolnak úgy mint a chelsea, pedig a Glazerek aszonták h Fergie bárkit megvehet.

R10
jah van nekik, így minden adott h van Nistelrooy-t pótolják -.-

!!!Hajrá Brazília!!!

9csöves9
a Mu a világ egyik leggazdagabb klubja

B0B0
MU-nak van 60 millája???

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

R10
na Torres lehet megy a MU-ba szal onnan tuti nem vesszük meg...

!!!Hajrá Brazília!!!

B0B0
Ha jól tudom Torres kivásárlási ára 60 milka. Nincs csapat aki ennyiért elvinné

fernando torres
ez szimpi nyilatkozat volt(Y)

Gudjohnsen: A Barca jobb, mint a Chelsea

A Barca legújabb szerzeménye, Eidur Gudjohnsen a leigazolása után nem sokat várakozott, mielõtt ecsetelni kezdte elégedetlenségét korábbi munkaadójával szemben. Kijelentette, hogy a katalán csapattal nem is említhetõ egy lapon a londoni sztáralakulat.

Az izlandi válogatott csatár új szerzeménye a Barcának, Laportáék 12 millió eurót áldoztak rá, s ez a csatár nyelvét is megoldotta. A játékos helyzete azután vált mellõzötté korábbi klubjánál, amikor Roman Abramovics invitálását elfogadta Andrij Sevcsenko és Michael Ballack is. S bár az angol szuperklubnál nemkívánatos személy lett, úgy érzi, átigazolásával mégis egy szinttel feljebb lépett.

"A Chelsea nagyon sokat költött az elmúlt években, mióta Abramovics megérkezett a klubhoz, de a Barcelona minden poszton jobb náluk. A Chelsea sokat fejlõdött Mourinho kezei alatt, de a Barcelona most azon a szinten van, amirõl a Chelsea csak álmodozik, s a Barcelona esetében a gyõzelem történelmileg is a klub velejárója. A Barca mindig is sikeres volt, a Chelsea viszont nem."

Nem csupán hízelgés a játékos kijelentésének elsõ része, hiszen jelenleg a Barca a spanyol bajnok és a BL címvédõ, s már a szurkolók szerint is a korábbi legjobb, a Dream Team teljesítményét idézi a jelenlegi csapat.

Gudjohnsen már alig várja, hogy együtt játszhasson új csapattársaival. Éppen szülõhazájában nyaralt, amikor értesült a Barcelona érdeklõdésérõl, s most, hogy az üzletet nyélbe ütötték, arra törekszik, hogy helyet csikarjon ki magának a kezdõben.

"Épp nyaraltam a gyermekeimmel, amikor felhívott édesapám, s közölte, hogy Barcelonába kell utaznom. Szeretném elérni, hogy Rijkaardnak nagyon nehéz dolga legyen, amikor a kezdõ tizenegyet nevezi meg, s természetesen a maximumot kell nyújtanom, hiszen õ ez alapján dönt. Ebben a csapatban mindenkinek megvan az esélye. Ha kell, leülök a kispadra is, de nem szeretném, ha Larssonhoz hasonlítanának, hiszen én nem levezetni jöttem ebbe a csapatba."

R10
jah vagy az NFL-ben... 😄DDD

!!!Hajrá Brazília!!!

R10
hát a milanba meg a poolba sztem tuti nem megy 😛

hanem jön ide 😄

!!!Hajrá Brazília!!!

jaja énis úgy hallottam, hogy a Milánt kosarazta ki 😊 De ha így folytatja akkor az NBA-ben köt ki 😄D

csm
én meg azt hallottam h milan helyett a poolba menne

fernando torres
igen?huu az jó

R10
a poolt már kikosarazta úgyhallottam szal...

!!!Hajrá Brazília!!!

fernando torres
már csak védõt kellene hozni..
kiv vagyok mi lesz.Dani Alvest már a Pool is kinézte szal kitudja milesz.

R10
jah ez igaz...

!!!Hajrá Brazília!!!

fernando torres
amúgy meg mindig is téma Barcanal hogy leigazoljuk.csak sosem jön össze

fernando torres
hát de most tartalék csatár kellett.szal még jó hogy nem Torrest hozták.õ úgyse padozna,ahogy Eto'o sem.
de ne félj van 1 olyan érzésem hogy Torres lesz még a mi játékosunk.