33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#10929 ezzel a bedurvulással csak annyi a baj, hogy két vagy több meccsre eltiltják, ergo a csapat(!) ennyi ideig nem számíthat rá jobboldali védelemben...pedig igenis szükség lenne rá. Nem a kedvenc játékosom, de talán most Ő a legjobb jobbhátvéd (vagy nem? :)) ) -
#10928 hát ez hihetetlen.. -
el bruja #10927 hát ja... nemtudom mivan, idegenben szarok, meg az ilyen gyengébb ellenfelekkel. Nem csodálom, hogy Zambrotta már bedurvult... ezt már én sem bírtam volna a helyében. -
#10926 Nah, akkor azt hiszem, most ráférne némi fejmosás a srácokra, hogy ezt az idegenbeli "sz*rakodást" (bocsi, ez már az) be kell fejezni. -
#10925 hát pedig ma Messi is 0 volt Ronaldinhoval és Henryval együtt -
#10924 bazz 2-0 lett és még Zambrottát is kiállitották fasza -
#10923 Mellesleg 1 playa van, akit sosem cserélnék le.
Messi. -
#10922 Itt már csak Santos villanás segíthet.
:( -
#10921 Szánalom ez a mai "teljesítmény" -
#10920 hátbazmeg..... -
#10919 Gyönyörű...Továbbra is ők vezetnek, 80.perc... -
#10918 Na szép. Ilyen hullámzó teljesítményt :S -
#10917 félidőbe 1-0 elég szarok vagyunk Ronni csak csetlik botlik meg a többiekse valami nagyok most a második félidőbe remélem jobbak leszünk. -
pacclacc #10916 Talan nem nagy a baj -
el bruja #10915 ...azt hittem, már 2-0 :\ -
pacclacc #10914 Na Ronit lerugták :/ -
DJ BP #10913 Real-Atletico esetében ők adták volna, de elmaradt :) -
#10912 Streamen a Gol TV is adja a TVU-n. -
#10911 hááát...:)
nem rajtuk múlik amúgy -
el bruja #10910 sportklub adja, ki is irták a sarokba...20kor kezdődik. -
#10909 Sportklbu mindig adja, ha írják Sport1/2 szokott beszivatni -
Gaba22 #10908 az nekem sincs :( -
#10907 Hát tök jó, hogy nincs SportKlubom...:S -
#10906 jaja, jó lenne végre, amúgy a tervek szerint a SportKlub adja, de majd akkor lesz biztos, ha elkezdődik a meccs:S -
#10905 Getafe CF - FC Barcelona:
Getafe, Coliseum Alfonso Pérez
20:00
Vezeti: Daudén Ibáñez
Getafe: Abbondanzieri, Cortés, Mario, C Díaz, Licht - Pablo, De la Red, Casquero, Sousa - Kepa, Uche.
Barcelona: Valdés, Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal - Touré, Xavi, Iniesta - Messi, Ronaldinho és Henry.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
itt az esti kezdő remélem hozzuk a mecset már ránk férne a győzelem idegenbe is. -
#10904 ERŐS KERET UTAZIK
Iniesta, Zambrotta bekerült, Márquez ismét kikerült
A Getafe elleni keret:
Kapusok: Valdés és Jorquera
Védők: Oleguer, Puyol, Milito, Abidal, Sylvinho, Zambrotta, Thuram
Középpályások: Xavi, Iniesta, Yaya Touré, Gudjohnsen
Támadók: Messi, Henry, Bojan, Giovani és Ronaldinho.
----------------------------------------------------------------------------------------
A mexikói bekk közvetlenül a Rangers elleni BL találkozó előtt sérült meg a bemelegítés során -
#10903 igy van..nem kell ide Nasri -
#10902 Kissé kezd undorítóvá válni ez a "minden cselgépet szerződtessünk le" politika -
Gaba22 #10901 Nasri-t láttam már focizni, nagyon tud, sztem beleillene a csapatba és még több színt vinne a játékba :D -
#10900 A Real Madrid által is megkörnyékezett Samír Nasri a France Football-nak azt nyilatkozta, hogy szeretne a Barcelonában játszani.
-------------------------------------------------------------------------------------------ha jönni szeretne akkor jöjjön sokat nyernénk vele Deco lassan ugyis kiöregszik és olyan stilusba is nyomja mint ö.Itt egy video rola ,kicsit tud és még csak öis 20éves -
#10899 CAnnavaro:D ezt mikor csinálták?:D:D:D (inkább Ramos) a többi nagyábol rendben van szerintem:) -
#10898 Három Barca-játékos a profik álomcsapatában
A legtöbb labdarúgót a Barcelona adja, Messi, Ronaldinho és Puyol is tagja a világválogatottnak, a Chelsea-ből és a Milanból két-két játékos került az együttesbe.
A FIFPro álomcsapata:
Buffon (Juventus) - Nesta (AC Milan), Cannavaro (Real Madrid), Terry (Chelsea), Puyol (Barcelona) - Cristiano Ronaldo (Manchester United), Kaká (AC Milan), Steven Gerrard (Liverpool) - Lionel Messi (Barcelona), Didier Drogba (Chelsea), Ronaldinho (Barcelona) -
#10897 Csak az Arsenal és a Barca tartja magát kapott gól nélkül
A Bajnokok Ligája csoportkörének eddigi négy fordulója után már csak két csapat tartja magát kapott gól nélkül, egyik a Barcelona, másik az Arsenal. Victor Valdés és Manuel Almunia tehát már 360 perce kapott gól nélkül áll a sorozatban, csapatuk továbbjutása pedig szinte borítékolható. Mindkét csapat 10 ponttal áll, a Barca 7-0-s, az Arsenal 11-0-s gólkülönbséggel érte ezt el.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
hát azért látszik ,hogy hátul minden rendbe van, még a támadásokon kéne majd javitani ,de lassan itt lesz Eto'o és akkor már minden rendbe lesz. -
el bruja #10896 nemis sérült le 'hálég... jo meccs:) -
#10895 Szép játék, szép minden, 2-0. Nem hiszem, hogy Iniesta lesérülne. :) -
el bruja #10894 ajaj...Iniesta lesérül?:S -
#10893 akkor abból gól lesz:)) ezeket a fiúkat nehéz megállítani szabályosan, Messinek majdnem összejött még egy "saját térfélről indulok-végigcselezem és gól", gól a Betis ellen:))) -
#10892 Skótok nagyon figyelni fognak, hogy ne szabálytalankodjanak közel a kapuhoz. -
Gaba22 #10891 meg, ha Ronaldinho úgy játszik, mint a Betis ellen, akkor panaszra nem lesz okunk :P -
#10890 Hát, otthon szerintem el tudjuk pakolni őket, főleg az után kezdenek el erőteljesen gólt termelni, miután ordítanak kilencvenezren, hogy: Messi, Messi!!!!!!!!! :) Vagy akár Henry, Henry, de nem bánom, ha Bojan,Bojan-t halljuk. :) Vagy akárkit, csak játsszunk jól és jó legyen és ha lehet, játszanak nekünk is egy kicsit :)