33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• el bruja
    öcsém... :S vezet a Valladolid:S
  • zalan05
    Real Valladolid - FC Barcelona:
    Valladolid, Zorrilla
    22:00
    Vezeti: Velasco Carballo

Valladolid: Alberto, Lopez, G. Calvo, Rafa, Marcos - V. Dorado, Á. Rubio, Sisi, Sesma - Llorrente, Kome.

Barcelona: Valdés, Zambrotta, Puyol, Milito, Sylvinho - Touré, Xavi, Iniesta - Messi, Ronaldinho és Bojan.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
    itt az esti kezdő!!!!!!(nem 100%)
  • zalan05
    A Valladolidba utazó keret:

Kapusok: Valdés és Jorquera
    Védők: Oleguer, Márquez, Puyol, Milito, Sylvinho, Zambrotta, Thuram
    Középpályások: Xavi, Iniesta, Yaya Touré, Gudjohnsen
    Támadók: Messi, Ezquerro, Bojan, Giovani és Ronaldinho.
    -----------------------------------------------------------------------------------
    tényleg nem fognak játszani Abidal az Almería elleni meccsen sérült meg a bokáján, ami a héten nem gyógyult meg teljesen, míg Henry már hetek óta kisebb achilles fájdalmakkal küzd.
  • el bruja
    hnap meg se Henry se Abidal nem jáccik, mind2en lesérültek, bár annyira nem komoly...
  • el bruja
    rohadtnagy és rohadtul unalmas kamu.
  • fernando torres
    hát majd kiderül,de szvsz kamu
  • homework05
    sztetek ronaldinhot tényleg el akarják adni vagy csak kamu, mint az eddigi hírek? :S
  • Gaba22
    holnap Valladolid - Barcelona :D
  • el bruja
    hát ja... szép kis kamu11est hozott össze:D
  • dienesoft
    Hát, bevallom, olyan szinten álmos volt(am),hogy be is aludtam a második félidőn :). De a végére felkeltem, háhá ^^
  • B0B0
    Hozzátenném, hogy Dos Santos hozta a meccset, mindkét gólt ő csinálta meg!
  • el bruja
    hát elég álmos egy meccs volt... de legalább megvan a győzelem.
  • zalan05
    Fc Barcelona [2-0] Almeria
    [1-0]Henry (38)
    [2-0]L.Messi /pen./(80)
    ----------------------------------------------------------------------------------------
    nem a legszebb játékal de a 3pont megvan ez a lényeg.
  • zalan05
    félidőbe 1-0 Henry lőtte a gólt eddig nem eröltettünk semmit sztem (simán) meglesz a mecs Messi helyet Dos Santos kezdet.
  • el bruja
    jó hír, hogy már Zambrotta és Touré is jáccik...
  • zalan05
    FC Barcelona - UD Almería
    Barcelona, Camp Nou
    19:00
    Vezeti: Ayza Gámez

Barcelona: Valdés, Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal - Touré, Xavi, Iniesta - Messi, Ronaldinho és Henry.

Almería: Cobeno, Bruno, Garcia, Acasiete, Mané - Melo, Juanito, Corona - Ortiz, Crusat, Negredo.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------
    remélem sima győzelem lesz.
  • zalan05
    A Barça Almería ellen készülő 18 fős kerete:

Védők: Oleguer, Márquez, Puyol, Milito, Abidal, Sylvinho, Zambrotta
    Középpályások: Xavi, Iniesta, Yaya Touré, Gudjohnsen
    Támadók: Messi, Henry, Bojan, Giovani és Ronaldinho.
  • zalan05
    Puyol ismét a szélre kerülhet
    A pénteki edzéseken szokásos edzőmeccs általában jó alapot jelent a hétvégi kezdőcsapat megtippelésekor, s ezúttal is le lehet vonni egy igen fontos következtetést a gárdák összeállításából.

A kezdőjátékosokból kiállított csapat a következőképpen festett: Valdés, Puyol, Thuram, Milito, Abidal, Touré, Xavi, Iniesta, Henry és Giovani, míg a túloldalon a Jorquera, Sylvinho, Márquez, Oleguer, Zambrotta, Crosas, Gudjohnsen, Ronaldinho, Ezquerro és Bojan gárda játszott együtt. Ebből kitűnik, hogy Carles Puyol ismét jobbhátvédet játszott, s így várhatóan a hétvégén is marad ezen a poszton, míg a két középső védő Thuram és Milito lesz. Zambrotta és Márquez ennek tükrében még nem lesz kezdő az Almería ellen, miután a védekező középpályás már ma is Touré volt, aki alaphelyzetben is uralja a posztot.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------
    sztem Puyol jo szélső meg a Rangers ellen jo volt a Thuram Milito páros ,Zambrotta meg még elég lesz cserének sztem nehogy lesérüljön és ugy járjon mint multkor Puyol vagy még rosszabb Marquez.
  • el bruja
    a Villarrealra is azt mondtam, h sima ügy lesz... az Almeríára inkább nem mondok semmit :S
  • dienesoft
    Azért most halálkomolyan: Az Almeria már okozott meglepiket. :)
  • el bruja
    de azé kopogjuk le...;)
  • dienesoft
    Hát, van rá esély ^^
  • Gaba22
    Vasárnap este 7-kor 90 ezer néző előtt bizonyíthatunk :P
    Az Almería-t csak eltudjuk verni hazai pályán :D
  • zalan05
    jah sztem is otthon győzni fogunk meg addig már Toure meg Zambrotta is meggyógyul (remélem) és ugy azért jobban támadhatunk majd nem kell mindig Henry-éknak hátra szaladgálni
  • dienesoft
    Hát, nem baj, majd otthon megpróbáljuk őket elkalapálni 90.000 néző előtt. Szerintem menni fog.
  • Coco
    elég gáz volt ez a focigyilkos rangers
  • zalan05
    jah elég ratyi egy biro de Puyol miket csinál nálam eddig ö a mecs embere Ronni helyet sztem lassan jöhet Krkics vagy Giovanni
  • Ronaldinhos10
    na azért nem cak a birót kell bántani a mi játékunk is elég gyenge(ütemtelen,lassú)
  • NeoMaN
    Kurvajó!

Eddig csak egy szögletet és egy 11-est nem adott meg a Barcának a bíró...
  • buldozer99
    nah kezdődik!
  • dienesoft
    Hajrá fiúk! Nagyon bízom benne, hogy ez csak egy nagyon szerencsétlen meccs volt a Villareal ellen és hogy most meg tudjuk fogni a Rangers-t!
  • zalan05
    Glasgow Rangers - FC Barcelona:
    Glasgow, Ibrox Park
    20:45 (Viasat3)
    Vezeti: Konrad Plautz

Glasgow Rangers: McGregor; Hutton, Carlos Cuéllar, Weir, Papac, McCulloch, Ferguson, Thomson, Adam, Cousin és Novo.

Barcelona: Valdés; Oleguer, Puyol, Milito, Abidal, Iniesta, Xavi, Gudjohnsen, Messi, Ronaldinho és Henry.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------
    sok sikert a csapatnak remélem behuzuk ezt a mecset, Gudjohnsen-re kivácsi leszek a középályán.
  • Gaba22
    legalább ott van Ronaldinho :D
  • Ronaldinhos10
    Még szerencse hogy közvetitik

VIASAT3
    20:30 UEFA Bajnokok Ligája
    Rangers - Barcelona (élő)
  • zalan05
    A Rangers ellen készülő 18 fős keret:

Védők: Oleguer, Thuram, Puyol, Milito, Abidal, Sylvinho
    Középpályások: Xavi, Iniesta, Marc Crosas, Gudjohnsen
    Támadók: Messi, Henry, Bojan, Giovani, Ezquerro és Ronaldinho
    --------------------------------------------------------------------------------------------------
    kemény mecs lesz nagyon remélem jobb teljesítményt fogunk nyujtani mint a Villareal ellen, a Rangers most nagyon formába van.
  • el bruja
    legalább a reál is kikapott, nem nőtt a pontkülönbség.
  • el bruja
    najo énmára befejeztem... gondoltam hogy sima ügy lesz, ezek szerint mégse, ráadásul Deco lesérült jo 4hétre az orvosok szerint ha minden igaz...
  • el bruja
    nemmondod hogy Deco lesérült....:((
  • tobias88
    jah, nagyon gyengén jön a jel, csak 40kb/seccel
  • dienesoft
    Nagyon nullák vagyunk...ahogy így hallgatom a rádióban, mert kép az nem sok van.