33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
el bruja #10849 öcsém... :S vezet a Valladolid:S -
#10848 Real Valladolid - FC Barcelona:
Valladolid, Zorrilla
22:00
Vezeti: Velasco Carballo
Valladolid: Alberto, Lopez, G. Calvo, Rafa, Marcos - V. Dorado, Á. Rubio, Sisi, Sesma - Llorrente, Kome.
Barcelona: Valdés, Zambrotta, Puyol, Milito, Sylvinho - Touré, Xavi, Iniesta - Messi, Ronaldinho és Bojan.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
itt az esti kezdő!!!!!!(nem 100%) -
#10847 A Valladolidba utazó keret:
Kapusok: Valdés és Jorquera
Védők: Oleguer, Márquez, Puyol, Milito, Sylvinho, Zambrotta, Thuram
Középpályások: Xavi, Iniesta, Yaya Touré, Gudjohnsen
Támadók: Messi, Ezquerro, Bojan, Giovani és Ronaldinho.
-----------------------------------------------------------------------------------
tényleg nem fognak játszani Abidal az Almería elleni meccsen sérült meg a bokáján, ami a héten nem gyógyult meg teljesen, míg Henry már hetek óta kisebb achilles fájdalmakkal küzd. -
el bruja #10846 hnap meg se Henry se Abidal nem jáccik, mind2en lesérültek, bár annyira nem komoly... -
el bruja #10845 rohadtnagy és rohadtul unalmas kamu. -
#10844 hát majd kiderül,de szvsz kamu -
#10843 sztetek ronaldinhot tényleg el akarják adni vagy csak kamu, mint az eddigi hírek? :S -
Gaba22 #10842 holnap Valladolid - Barcelona :D -
el bruja #10841 hát ja... szép kis kamu11est hozott össze:D -
#10840 Hát, bevallom, olyan szinten álmos volt(am),hogy be is aludtam a második félidőn :). De a végére felkeltem, háhá ^^ -
#10839 Hozzátenném, hogy Dos Santos hozta a meccset, mindkét gólt ő csinálta meg! -
el bruja #10838 hát elég álmos egy meccs volt... de legalább megvan a győzelem. -
#10837 Fc Barcelona [2-0] Almeria
[1-0]Henry (38)
[2-0]L.Messi /pen./(80)
----------------------------------------------------------------------------------------
nem a legszebb játékal de a 3pont megvan ez a lényeg. -
#10836 félidőbe 1-0 Henry lőtte a gólt eddig nem eröltettünk semmit sztem (simán) meglesz a mecs Messi helyet Dos Santos kezdet. -
el bruja #10835 jó hír, hogy már Zambrotta és Touré is jáccik... -
#10834 FC Barcelona - UD Almería
Barcelona, Camp Nou
19:00
Vezeti: Ayza Gámez
Barcelona: Valdés, Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal - Touré, Xavi, Iniesta - Messi, Ronaldinho és Henry.
Almería: Cobeno, Bruno, Garcia, Acasiete, Mané - Melo, Juanito, Corona - Ortiz, Crusat, Negredo.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
remélem sima győzelem lesz. -
#10833 A Barça Almería ellen készülő 18 fős kerete:
Védők: Oleguer, Márquez, Puyol, Milito, Abidal, Sylvinho, Zambrotta
Középpályások: Xavi, Iniesta, Yaya Touré, Gudjohnsen
Támadók: Messi, Henry, Bojan, Giovani és Ronaldinho. -
#10832 Puyol ismét a szélre kerülhet
A pénteki edzéseken szokásos edzőmeccs általában jó alapot jelent a hétvégi kezdőcsapat megtippelésekor, s ezúttal is le lehet vonni egy igen fontos következtetést a gárdák összeállításából.
A kezdőjátékosokból kiállított csapat a következőképpen festett: Valdés, Puyol, Thuram, Milito, Abidal, Touré, Xavi, Iniesta, Henry és Giovani, míg a túloldalon a Jorquera, Sylvinho, Márquez, Oleguer, Zambrotta, Crosas, Gudjohnsen, Ronaldinho, Ezquerro és Bojan gárda játszott együtt. Ebből kitűnik, hogy Carles Puyol ismét jobbhátvédet játszott, s így várhatóan a hétvégén is marad ezen a poszton, míg a két középső védő Thuram és Milito lesz. Zambrotta és Márquez ennek tükrében még nem lesz kezdő az Almería ellen, miután a védekező középpályás már ma is Touré volt, aki alaphelyzetben is uralja a posztot.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
sztem Puyol jo szélső meg a Rangers ellen jo volt a Thuram Milito páros ,Zambrotta meg még elég lesz cserének sztem nehogy lesérüljön és ugy járjon mint multkor Puyol vagy még rosszabb Marquez. -
el bruja #10831 a Villarrealra is azt mondtam, h sima ügy lesz... az Almeríára inkább nem mondok semmit :S -
#10830 Azért most halálkomolyan: Az Almeria már okozott meglepiket. :) -
el bruja #10829 de azé kopogjuk le...;) -
#10828 Hát, van rá esély ^^ -
Gaba22 #10827 Vasárnap este 7-kor 90 ezer néző előtt bizonyíthatunk :P
Az Almería-t csak eltudjuk verni hazai pályán :D -
#10826 jah sztem is otthon győzni fogunk meg addig már Toure meg Zambrotta is meggyógyul (remélem) és ugy azért jobban támadhatunk majd nem kell mindig Henry-éknak hátra szaladgálni -
#10825 Hát, nem baj, majd otthon megpróbáljuk őket elkalapálni 90.000 néző előtt. Szerintem menni fog. -
Coco #10824 elég gáz volt ez a focigyilkos rangers -
#10823 jah elég ratyi egy biro de Puyol miket csinál nálam eddig ö a mecs embere Ronni helyet sztem lassan jöhet Krkics vagy Giovanni -
#10822 na azért nem cak a birót kell bántani a mi játékunk is elég gyenge(ütemtelen,lassú) -
#10821 Kurvajó!
Eddig csak egy szögletet és egy 11-est nem adott meg a Barcának a bíró...
-
#10820 nah kezdődik! -
#10819 Hajrá fiúk! Nagyon bízom benne, hogy ez csak egy nagyon szerencsétlen meccs volt a Villareal ellen és hogy most meg tudjuk fogni a Rangers-t! -
#10818 Glasgow Rangers - FC Barcelona:
Glasgow, Ibrox Park
20:45 (Viasat3)
Vezeti: Konrad Plautz
Glasgow Rangers: McGregor; Hutton, Carlos Cuéllar, Weir, Papac, McCulloch, Ferguson, Thomson, Adam, Cousin és Novo.
Barcelona: Valdés; Oleguer, Puyol, Milito, Abidal, Iniesta, Xavi, Gudjohnsen, Messi, Ronaldinho és Henry.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
sok sikert a csapatnak remélem behuzuk ezt a mecset, Gudjohnsen-re kivácsi leszek a középályán. -
Gaba22 #10817 legalább ott van Ronaldinho :D -
#10816 Még szerencse hogy közvetitik
VIASAT3
20:30 UEFA Bajnokok Ligája
Rangers - Barcelona (élő) -
#10815 A Rangers ellen készülő 18 fős keret:
Védők: Oleguer, Thuram, Puyol, Milito, Abidal, Sylvinho
Középpályások: Xavi, Iniesta, Marc Crosas, Gudjohnsen
Támadók: Messi, Henry, Bojan, Giovani, Ezquerro és Ronaldinho
--------------------------------------------------------------------------------------------------
kemény mecs lesz nagyon remélem jobb teljesítményt fogunk nyujtani mint a Villareal ellen, a Rangers most nagyon formába van. -
el bruja #10814 legalább a reál is kikapott, nem nőtt a pontkülönbség. -
el bruja #10813 najo énmára befejeztem... gondoltam hogy sima ügy lesz, ezek szerint mégse, ráadásul Deco lesérült jo 4hétre az orvosok szerint ha minden igaz... -
el bruja #10812 nemmondod hogy Deco lesérült....:(( -
#10811 jah, nagyon gyengén jön a jel, csak 40kb/seccel -
#10810 Nagyon nullák vagyunk...ahogy így hallgatom a rádióban, mert kép az nem sok van.