Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Õ is lesz örökre <#kuss>

R10
még mindig Sheva a házigazda :@

!!!Hajrá Brazília!!!

b4rc4
aztán emg én😛😄

b4rc4
Márquez<#worship>

fernando torres
köszi,megtisztelve érzem magam 😄DD

R10
oks hát remélem ha nekem nem is de neked összejön én téged tennélek be HG-nek 😊

!!!Hajrá Brazília!!!

horpeti
Sheva: Utolsó látogatás idõpontja: 2006. 06. 19. 10:00

Azért aktív 😊

fernando torres
ha nem kapod megpróbálom én is,de sok sikert.remélem összejön már

R10
ha nem baj gyerekek megpróbálkoztam a házigazdasággal...bár tuti nem kapom meg de azért megpróbáltam 😄

!!!Hajrá Brazília!!!

fernando torres
<#worship>

horpeti
Marquez szimpi srác 😊

R10
Marquezt én is tisztelem... nagy hasznos tagja a csaptnak mind védekezésben mind támadásban

!!!Hajrá Brazília!!!

B0B0
Ezért az egyik kedvencem Márquez!! Sajnos nagyon ritka manapság ez a fajta hozzállás. Minden játékos csak a pénzt hajkurássza, oda megy ahol a legtöbb

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

R10
LABDARÚGÁS
INTERJú A MEXIKóIVAL
Márquez: A Barçából szeretnék visszavonulni!
Írta: H. PetI

Rafael Márquez a napokban hosszabbította meg szerzõdését az FC Barcelonával, ebbõl az alkalomból készített vele exkluzív interjút a Barça TV. A játékos beszélt a Klubnál eltöltött három évérõl, a 2010-es szerzõdésrõl, és jövõbeli terveirõl is.

Idén spanyol bajnoki -, és BL arany került a nyakába, és a mexikói válogatottal sem vallott szégyent a Mundiálon. VB szereplése után kötötte meg szerzõdését régi-új klubjával. Rafael, az eddigi egyetlen mexikói a gránátvörös-kékeknél, érkezése után fokozatosan illeszkedett be, s a jelen Barçájának kihagyhatatlan tagja. A játékos az elmúlt három év rosszabb és kiváló pontjairól, s a következõ négy év lehetõségeirõl beszélt.

Szerzõdésed most már 2010-ig köt a Barcelonához, akkor 31 éves leszel. Lehetséges, hogy innen vonulsz vissza?

31 évesen, - úgy gondolom-, még két évig játszanék. Talán a szülõhazámban; majd meglátjuk, milyen lehetõségeim lesznek. Ha mégsem térnék haza, a Barçából akarok visszavonulni. A Barça nekem mindig az elsõ volt, mindig is ebben a Klubban akartam folytatni a pályafutásomat.

Hogyan értékeled az eddigi három évet?

Sajnos, mikor ideérkeztem sérülések hátráltattak, s be kellett illeszkednem egy nagy klubba. De keményen dolgoztam, hogy elnyerjem az edzõm, csapattársaim és a szurkolók bizalmát.

Mi lepett meg legjobban a Csapatnál?

Legjobban a szurkolók. Mikor megláttam a sok nézõt, akkor értettem meg igazán, mit is jelent ebben a Klubban játszani. Ez nagyon izgalmas, és boldog vagyok, hogy idetartozhatok.

Mennyire fontos a közösség a fejlõdésedben?

Az egység az öltözõben nagyon fontos a munkához, s, hogy jól menjenek a dolgok. Azonkívül, hogy a társaim kiváló játékosok, nagyszerû személyiségek is.

Visszatekintve erre a három évre, mi az az emlék, ami elõször eszedbe jut?

Legkedvesebb élményem az elmúlt szezon, mikor megnyertük a Bajnokok Ligáját.

Te vagy az elsõ mexikói játékos, aki megnyerte a BL-t. Emellett bajnoki címvédõ is vagy. Milyen céljaid vannak a következõkben?

Mostantól célom, hogy ugyanolyan szinten játsszak, mint tettem az elmúlt idõben. Segíteni akarom a csapatot az újabb címek megszerzésében. Ez nagyon fontos.

Csapatszinten mit õrizhet meg a Barça a következõ szezonokra?

A Barça fiatal, de tapasztalt csapat. A játékosok a legmagasabb szinten vannak, mind fizikálisan, mind mentálisan. Úgy gondolom, ez a lgfontosabb a következõ két évben.

A közmondás úgy tartja: nyerõ csapaton ne változtass, szóval úgy tûnik Eidur Gudjohnsen lesz az egyetlen igazolás a távozó Larsson helyére. Róla mi a véleményed?

Játszottunk Gudjohnsen ellen, mikor még a Chelseaben szerepelt. Õ egy nagyon intelligens játékos, emellett erõs is, ideális a támadó pozíciókba. Sajnálatos, hogy elvesztettük Henrik Larssont, de úgy gondolom, az izlandi jó helyettese lesz.

Most kezded nyaralásodat, mert Mexikó kiesett a Világbajnokságon. Milyen érzéseid vannak ezzel kapcsolatban?

Kicsit szomorú vagyok, hogy kiejtettek minket, hiszen történelmet írhattunk volna. Másrészt viszont boldog vagyok, hogy elkezdhetem a pihenésem. Kemény szezonunk volt, sok mérkõzéssel, és nagy nyomás nehezedett ránk. Most megpróbálom élvezni a szabadidõmet.

Milyen gondolataid vannak a lehetséges VB döntõsökrõl?

A megmérettetés e szakaszában már elég komplikáltak a dolgok, és nincs egyszerû meccs. Bárki nyerhet. A brazilok a favoritok között vannak, s bár nem nyújtják a legjobbjukat, mikor eljön az idõ, mindig képesek jól teljesíteni.

A nyári szünet után az Egyesült Államokban és Mexikóban játszatok, ahol te leszel az egyik legnagyobb attrakció.

Nagyon sok mexikói dolgozik az USA-ban, tehát nagyon várom, hogy felléphessek a csapatommal. Örülök, hogy honfitársaim is láthatják, ahogy egy mexikói játszik.

!!!Hajrá Brazília!!!

horpeti
Reméljük nem MAradona életútját futja be (kábszer stb. 😄)

b4rc4
perse...de tegnap mondták,hogy kijelentette MEssi ,hogy 10000000000000000%,hogy marad😛😊 És most nagyobb játékso mint Mradona vagy Pelé volt ennyi idõsen😊

R10
jaja egyet értek 😊

!!!Hajrá Brazília!!!

jah valamelyik idióta elnökjelölt dobta be a nevét talán, de már ott bukta a dolgot mivel 150 milla a kivásárlási ára...
Meg amúgy se menne el a reálba sztem

R10
voltak olyan pletykák h a Madrid érdeklõdik iránta

!!!Hajrá Brazília!!!

miért ne maradna? 😮

R10
még szép 😊

!!!Hajrá Brazília!!!

b4rc4
<#worship><#worship><#worship>és marad nálunk!

R10
Messi edzésben...

!!!Hajrá Brazília!!!

R10
LABDARÚGÁS
NEM SüRGõS MáRQUEZ úTLEVELE
Txiki nem akar középsõ védõt
Írta: Z. Iván

Az átigazolásokért felelõs Txiki Begiristain technikai igazgató a minap ismét nyilatkozott a Barca várható átigazolási politikájáról, s újfent a vásárlás ellen emelt hangot. Bár az elismerten jelöltnek számító Gianluca Zambrottáról nem ejtett szót az egykori játékos, egy középsõ védõ leigazolását kifejezetten elvetette.

"Puyollal, Márquezzel, az Oleguerben és Edmílsonban rejlõ lehetõséggel nagyon jól be van töltve ez a poszt a keretben" - nyilatkozta határozottan Txiki, s így jelenleg nem valószínûsíthetõ sem Thuram, sem Gabriel Milito leigazolása. Ellenben ha a fiatal Jesus Olmo beváltja a hozzá fûzött reményeket, akkor vele mindenképpen mélyebbé válhat a rendkívül fontos pozíció.

Begiristain a napokban hosszabbító Márquezzel kapcsolatban elmondta még, hogy a folytatást a játékos és a klub egyformán kívánta. "Már a BL döntõ elõtt szerettük volna megtoldani a szerzõdését, és ez alatt az idõ alatt már kapott ajánlatokat, azonban nem is gondolkodott rajtuk, mert nálunk szerette volna folytatni."

A mexikói védõ jövendõ spanyol állampolgárságával kapcsolatban is mondott pár szót Txiki, de korántsem mutatkozott türelmetlennek, amit meg is lehet érteni a szûkös igazolási tervek közepette. "Ebben az évben unión kívüliként játszott és nem történt semmi különös. Amikor uniósnak kell majd lennie, az lesz" - fejezte be rövid nyilatkozatát közömbösen az igazgató.

!!!Hajrá Brazília!!!

az is zsír

fernando torres
#5334 sztem itt jobb van róla

zsír kép

fernando torres
<#eljen><#worship>Marquez<#worship><#eljen>

A Márquez szerzõdés részletei

A korábbi teljes szóbeli megállapodás után tegnap hivatalosan is pont került Rafael Márquez új szerzõdésének végére, mivel a mexikói aláírta a szükséges papírokat a Camp Nou irodáiban.

Az már korábban is köztudott volt, hogy a védõ 2010-ig kötelezi el magát, ezen felül viszont fontos, hogy a kivásárlási árát rendkívül magasan, 100 millió euróban határozta meg a klub. Ez is jelzi, hogy Márquez értéke jelentõsen nõtt az utóbbi években, hiszen 2003-ban még mindössze 5 millió eurót fizetett érte a Barcelona a Monacónak. A játékos fizetése szintén jelentõsen megemelkedett az új szerzõdés révén, melyre szükség volt, hiszen Márquez kifejezetten alulfizetettnek számított a Barca keretében az évi 1.25 millió eurós bérével. Ez az összeg a következõ négy évben már 3 millió euró lesz, ami arányos is a teljesítményéhez.

A játékos egyébként elismerte, hogy több érdeklõdés közül a Milan részérõl meg is keresték a menedzserét, amíg nem kötelezte el magát a Barca mellett, azonban õ nem kívánt távozni. A szerzõdés aláírását egyébként a Barcelona részérõl ezúttal Ferran Soriano gazdasági alelnök végezte, mert Joan Laporta nem tudott jelen lenni az irodában. Márquez pedig tegnap este visszautazott Németországba, hogy szakkommentátorként dolgozzon tovább egy mexikói televíziónál, a csapathoz pedig majd július 25.-én csatlakozik, hogy részt vegyen a dániai edzõtáborozáson.

fernando torres
<#worship>

Akad egypár 😊 Pontosan már nemtom, hogy honnan lett az enyém.
Mindenféle árban és minõségben...

fernando torres
<#ravasz1>
Marquezes van ott ahonnan ez jött ??

7500 postaköltséggel meg mindennel együtt 😊

fernando torres
uhh fasza nagyon <#eljen><#eljen>
mennyibe fájt?

Nah megérkezett a Barca mezem csak még nem hozzám hanem a közvetítõ emberemhez 😄D

De õ lesz az: 😛P

R10
LABDARÚGÁS
NE LEGYEN TöBB FIGO üGY!
A Barca, és a madridi választások

A Real Madridnál javában zajlik a július elején esedékes elnökválasztás kampánya, s minden jelölt azon dolgozik, hogy elnyerje a fõvárosi pártoló tagok bizalmát. A kandidálók természetesen határtalan fantáziával kínálják föl a nagy neveket a közönségnek a szavazatok reményében, s jó néhány alkalommal fölmerült már Barcelona játékos, avagy a Barcához némileg kötõdõ futballista.

Luis Figo 2000-es távozása óta érthetõen mindenki különös figyelmet fordít a madridi elnökjelöltek ígéreteire, annál is inkább, mert most is lehet hallani gránátvörös-kék játékosokról a kampány forgatagában. Az elsõ adu ász Messi lett volna Villar Mir kampányában, csakhogy a transzfer elméletileg 150 millió euróba kerülne a Realnak, s így az ígéretnek talán inkább negatív hatása volt a jelölt sikerére, mint pozitív. Messi azonban mindenképpen elõkelõ ígéretnek számít, ezért nem meglepõ, hogy a játékos édesapja és ügynöke, Jorge Messi kedden már másodszor szögezte le a sajtóba: fia semmiképpen nem hagyja el Barcelonát. Az idõsebb Messi elmondta, hogy Lionel nagyon megbecsült játékos a Barcánál a klub és a közönség által is, így a Madridba költözése "árulás lenne", ami ezért teljességgel kizárható.

Az említett Villar Mirnél, illetve Palaciosnál ötlet szintjén felmerült Andrés Iniesta elcsábítása is, aki a tavasz folyamán bizonyította, több már, mint puszta ígéret. Vele kapcsolatban is csak haloványak a madridi esélyek, mert a középpályás a világbajnoki szereplés után folytat majd tárgyalásokat a Barcával a szerzõdéshosszabbításáról, mely megemelné a kivásárlási árát, s akár 2014-ig nyújtaná meg a szerzõdését.

A madridi elnökválasztás aktualitása miatt kedden az éppen új szerzõdését aláíró Rafael Márquez is megemlítette: nem szerzõdne a Real Madridhoz. "Elmenni a Madridhoz? Semmiképpen. Számomra mindig a Barca volt az elsõ, így most boldog vagyok, hogy hosszabbítottam" - nyilatkozta a mexikói.

Jorge Messi a fia kapcsán általános következtetésként azért megjegyezte, hogy a választási kampányokban nem ritkák az olyan típusú ígéretek, melyek Lionelt is érintették, így ezeket el kell viselni. "Mindig ugyanaz történik, fölhasználják a játékosokat, akik aztán reagálnak."

A Barcelonának a jelenlegi játékosain túl, van némi gondolkodni valója egy korábbi futballistájáról is, aki igazi kedvence a madridi jelölteknek. Cesc Fabregas 2003-ban távozott a Barcától az Arsenalba, ahol ma már kulcsjátékosnak számít, így keltette fel a Madrid érdeklõdését is. A 2003-as klubváltáskor a Barcelona egy elõvásárlási jogot azért megszerzett magának a rendkívül szerény pénzügyi kompenzáció mellett, mely azt jelenti, hogy bármely spanyol ajánlat kiegyenlítése esetén a Barca hívását kötelezõ elfogadnia az ágyúsoknak. Londonból könnyen föltehetik majd a kötelezõ kérdést Laportáéknak, mivel Fabregas az öt madridi elnökjelölt közül négynél is ott szerepel az ígéretek között.

Bár Fabregast kétségkívül sokan szívesen látnák ismét Barcelonában, az együttes legtelítettebb csapatrésze pont a középpálya, ahol a kezdõ tagsága sem lenne biztosított. Így lehet, hogy hiába az elõvásárlási opció, Laportáék nem fognak ajánlatot tenni Fabregasért, aki könnyen Madridban köthet ki. A legfontosabb persze a saját játékosok védelme, mely úgy tûnik, könnyen végre is hajtható, köszönhetõen a klubvezetés korábbi szerzõdéshosszabbítási erõfeszítéseinek.

!!!Hajrá Brazília!!!

R10
Torres nagyon királyosak a hátterek <#eljen>

!!!Hajrá Brazília!!!

csm
kösz!

BMW 325 iX Rallye Car :)

fernando torres
fernando torres
fernando torres
nem

csm
nincs Larssonos? akkor nem kell 😛

BMW 325 iX Rallye Car :)

b4rc4
te csináltad ezeekt?😛😄

R10
LABDARÚGÁS
KILENC MECCS A NYáRRA
Az Aarhus lesz elsõ ellenfél

Immár az összes mérkõzése biztosítva van a Barcelonának az elõszezonra, így ha változás nem lesz, akkor kilenc találkozón kell fellépniük a játékosoknak az új bajnoki szezon rajtja elõtt.

A dániai edzõtábor tavaly is fontos része volt a csapat programjának, ez idén sem lesz másként, még akkor is, ha Rijkaardék csak öt napot töltenek a skandináv országban. Ott egy meccsre kerül sor, méghozzá az egyik tavalyi ellenfél, az AGF Aarhus ellen. Egy éve a Barcelona 4-0-ra gyõzött az elsõ osztályú dán gárda ellen, de ahogy akkor is, most is inkább a felkészülés sikerességén lesz a hangsúly, mint az eredményen.

A dániai kirándulást megelõzõen pár napot Barcelonában is eltöltenek a játékosok, de utána már villámgyorsan az Egyesült Államok felé veszik az útjukat, ahol majd négy mérkõzésen lépnek föl. Ekkortól, azaz augusztus 1.-tõl már minden játékos csatlakozik a csapat felkészüléséhez, Dániába pedig azoknak nem kell majd elutazniuk, akik a világbajnokságon bejutottak legalább a nyolc közé - mint például Messi és Deco.

Az Egyesült Államokban augusztus 3.-án, 6.-án, 9.-én és 12.-én lesz meccse a Barcának, s 13.-tól már folyamatosan a La Masiában lesznek az edzések. A mérkõzések viszont egymást követik majd, elsõbb a Spanyol Szuperkupa meccseire kerül sor az Espanyol ellen (aug. 17.-20.), majd a Bayern lesz a vendég a Gamper Kupán 22.-én, s 25.-én rendezik az Európai Szuperkupa döntõjét Monacóban a Sevilla ellen. A Barca bajnoki rajtja várhatóan augusztus 28.-án hétfõn lesz...

!!!Hajrá Brazília!!!

b4rc4
tudjuk😉 mjad a Realnak hint egy mesterhármast😉😛<#eljen>

Na ezzel a Gudjonzennel jól jártatok ám...<#ravasz1><#taps>
b4rc4
<#eljen><#eljen><#worship><#worship><#taps><#taps>

<#taps><#taps><#taps>

fernando torres
<#eljen><#worship><#taps>
de ez már régen megtörtént