Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
Állítólag Xavi lehet megy Katarba, bár az csak egy ajánlat. Ha megy is, valószínû ingyen engedjük el õt mert mi ilyen csodálatos klub vagyunk
Cesc-t engedni kellett volna játszani értelmes poszton. Vele is az lesz mint Villaval. Elmegy egy másik csapatba és ott normálisan kezelik és nézünk, hogy MIÉRT ADTUK EL?!?!?

De ne legyen igazam. 😞

tobias88
Fabre 33
Igaz rá érünk még sírni... Hátha jól igazolunk a posztokra. Csak ezt a nagy spórolást meg nincs pénz szöveget nem tudom elhinni. Nagyon szép dolog ez a saját nevelés de akkor játszanak a Fiatalok is. Remélem a 2 vissza érkezõ sok lehetõséget kap majd, és akkor ott van ez a Dongou Gyerek vagy kicsoda, amit játszott pár percet az tetszett.

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
figyelj,akár az is lehet,hogy így akarják megspórolni a pénzt egy klasszis védõre. Fabre megy alsóhangon 40-ért,jön Rakitic 15+5-ért,a spórolt 20 millió meg mehet Marquinhos vagy akárkinek az árába. Egyébként Rakitic nagyon jó játékos,nem fogok könnyeket hullajtani Cesc-ért

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Most komolyan "elcserélünk" egy Fabregast egy Ivan Rakitiæ-ra?
Normálisak ezek? Vagy marad Fabre is? Akkor Xavi szorul ki a képbõl teljesen? Vagy Rafinha nem fogja közelebbrõl látni a pályát?

Védõ meg még sehol... Nem tudom mire várunk, nem fognak 1 hónap mulva fele áron adni nekünk klasszis védõket. Ha 30-40 millió a védõ ára akkor ki kell fizetni, ennyi. Marquinhossal is addig szaroznak míg jön egy másik klubb röhögve kifizetik a játékos átigazolási díját mi meg itt maradunk üres kézzel. Adják a fenébe Dani Alvest meg 15-20 milliót és kész. Megjegyzem hogy nyilván nem ér ennyit, nyilván Alves jelenleg még talán jobb játékosnak is számít, de míg az egyik 30 körül van addig a másik nagyon fiatal még...

És akkor még rutinos védõ nem is érkezett akirõl beszéltek.

Idén be kell vásárolni, mert jövõre szerintem akkora bannt kapunk az átigazolási piacról hogy 1 évig biztos nem fog jönni senki.

Nem igaz hogy egy:
Marquinhos, Reus/Aguero, szélsõvédõ, tapasztalt középhátvéd 4-es kombót nem tudunk leigazolni, amikor kb fél éve arról megy a nyilatkozgatás hogy 6-7 játékos érkezik majd. Nem 10 millióért kell padra 2. kapust hozni...
Ezt a 4 játékost 120 millió körül meg lehetne szerezni szerintem.
Lehet hogy tavaly Neymar is ekörül mozgott egyedül...

PS3 Slim 250 PC

Sippie
na, hát a vezetõk trükközéseit nem kell összemosni a Barcával, mert akkor lehet mondani a Bayernre is hogy csaló klub, mivel az elnöke adótcsalt máshol... ugye ugye? 😛 Hol voltak ezek az emberek amikor megszületett a klub, és hol lesznek amikor a klub még mindig létezni fog. Meg kell õket büntetni a picsába, és hozzáértõ személyeket a helyükre rakni.
LasDen
klub, adócsalók. ez már több, mint egy klub...<#idiota>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tobias88
33m? Nevetséges
bakkerman
A hatóságok megállapították az adócsalást

Több mint egy klub...ja,persze. Ezt a szlogent mostmár le is húzhatja a vécén a klub,amíg ilyen nyakkendõs bûnözõk ülnek a vezetõségben.

Sippie
hiteles NSO forrás szerint Masche amúgy is maradna! 😄
bakkerman
én is ezt írtam 1-2 hete,hogy õ tökéletes lenne a padra,és tudása meglenne ahhoz,hogy versenyeztessék MATS-al. És jóval olcsóbb lenne

tobias88
Ha ezt vesszük, akkor jöhetne Caballero Bravo helyett. Olcsóbb is lenne.
bakkerman
na még egy hápikacsa hír,hogy Agüerot meg már kerülgeti Messi,hogy a VB után együtt térjenek vissza Barcelonaba,a City nem adná el,de ugyanakkor érdeklõdnek Cesc felõl,szóval ezen a szálon is bármi lehet. A középhátvéd poszt kapcsán meg megint kuss van,de azért be kell dobni egy támadó nevét megint. Úgy látszik ráakarnak állni a vezérek ott fennt arra,hogy minden nyáron hoznak egy "marketing" játékost a kirakatba (pl.Neymar tavaly)
Jó játékos Agüero,de minek ide? Mert a szent Messinek kell egy honfitárs játszópajti? Akkor Mascherano se lesz elküldve...

Jó persze, karriermódban 1-2 szezon után. De én az online meccsekre gondoltam. Ott meg alap értékeken vannak általában. (+- forma függvényében 2 mondjuk).

PS3 Slim 250 PC

tobias88
Ter Stegen simán 85 és Koke is <#ejnye1>
Áh Fifa 2015 be már így is lesz egy 80 as kapusunk Koke is kb annyi, csak romlani fog a csapat ilyen igazolásokkal... XD (Nehogy komolyan vegyétek...)

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
És õ is lenyilkozta,hogy szívesen visszatérne EGYSZER a brit fõvárosba...a vezetõség meg megszabott ugye egy árat pár hete...hát kurvára remélem,hogyha õt eladják,akkor MINIMUM(!!!) a Koke-Vidal kettõsbõl jönne valamelyik

bakkerman
Na elindulni látszódik a nyári Cesc saga,angol-spanyol netes portálok,újságok már fossak a cikkeket.

tobias88
Védõk: Sergio Ramos (Real Madrid), Gerard Piqué (Barcelona), Raúl Albiol (Napoli – olasz), Javier Martínez (Bayern München – német), Juanfran Torres (Atlético Madrid), Jordi Alba (Barcelona), César Azpilicueta (Chelsea – angol)

Spanyol csapat védelme. Bosque se szereti a védõket. Van 3 középsõ és 3 szélsõ védõ + 1 védekezõ középpályás mint védõ
tobias88
Mert õ az edzõ, õ a fõnök. Miért kell felcsútra 2000es stadion? Mert így döntött a fõnök és kész.
bakkerman
Claudio Bravo érkezne kapusnak még,12 millió euróért,és NEM másodikszámúnak,LE kérésére jönne,aki azt szeretné,hogy két jó képességû kapusa legyen,és az védjen aki aktuálisan a legjobb formában van...Ezt a kicseszett baromságot emberek,aztán ha valamelyik megragad a padon,akkor meg 2 év múlva bebukjuk a vételárát,és elmegy ingyen,vagy 1 zsák pogácsáért...Hozni kell egy 30-32 éves,lejáró szerzõdésû spanyol bajnokságban rutinos kapust,aki a padra tökéletes lenne MATS mögé. Minek elbaszni erre 12 milliót??

bakkerman
és Cesc lett minden sorozatot egybevéve a gólpasszkirályunk,19 asziszt-ot szórt ki

Sippie
ugye, hogy ugye? #29676
tobias88
Vagyis szöglet után, nah... Miközben kaptunk vagy 10et legalább abból...
tobias88
A 100 bajnoki gólunkból 1 született beadás után:

Persze hogy csõd van mindenütt. Ha nyereség lenne ott komoly adózást is kell nyomatni. Jól kell papírozni és kész.

Csak ebbõl a töketlen vezetõségbõl kinézem hogy addig szerencsétlenkednek amíg minden jó alternatívát elhalásznak elõlünk aztán be kell érni valami kevésbé jó megoldással, csak mert sokallják a 20-30-40 milliót egy játékosra, más meg kifizeti, mert jelenleg ez az ára, ha sok ha nem.

A mai napig nem értem hogy miért olvasni mindenhol azt hogy a Barcelona nem áll túlzottan jól anyagilag, tudom hogy adósság van meg más nagy kluboknál is nagy adósságok vannak, de pont az a csapat aki az elmúlt 10 évben halálra nyerte magát minden tekintetben, jött a pénz mindenhonnan, ne mondja már azt hogy csóró. Ez egy kibaszott nagy pénzmosda..S Vagy a fene tudja.

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
le lesznek rendezve a papirok meg minden még a VB elõtt,de nem hozzák nyilvánosságra,aztán majd lemegy a VB,és egyik napról a másikra robban a bomba. Nagyon sok játékost igazolt így a Barca azon a nyáron,amikor volt valami torna.

bakkerman
most megy a szájkarate mindenhol,de én nyugodt vagyok,vagy Benatia vagy Marquinhos még jún.12 elõtt alá fog írni hozzánk,figyeljétek meg

Akkor egy szót se szólhatunk ha még a bajnoki dobogó se lesz meg lehközelebb.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

"Én mindig azon vagyok, hogy fejlõdjek, több legyek, és nagy megtiszteltetés, hogy a Barca rám gondol. Ez is bizonyítja azt, hogy jól teszem a dolgom a pályán. Amikor véget ér majd ez a torna, leülök a PSG-vel és a képviselõimmel, hogy döntsünk majd a jövõm felõl. Olyan döntést kell hozni, ami a legjobb a számomra." -Marquinhos

Kezdem azt hinni hogy megint csak a fogadkozás megy védõügyben, aztán a végén itt maradunk 1 vagy 2 kapussal és ennyi.

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
bár szerintem ezzel csak kifelé akarja felsrófolni a saját ázsióját,hogy mi bõkezûek legyünk vele,hát nem tudom,kéne õ is a védelembe azért

bakkerman
jó hír Benatiaval kapcsolatban,hogy nem fogadta el a Roma új szerzõdés ajánlatát,amit megigért neki a klub,hogyha bejutnak a BL-be,akkor sokkal elõnyösebb lesz az új szerzõdése,de mégse adták meg neki azt amit kérne,és csalódott.

bakkerman
jól lehúzzák ezen a nyáron azokat a top klubokat,akikre dúrván ráfér az erõsítés,lásd MU,minket is lefognak szerintem a középhátvédek kapcsán,az Inter,Milan kettõs se tud majd 2 forintokért igazolni,ilyen a piac

limperatore
több mint 1 milliárd euróból összejött a bl azt mindjárt a legjobb keretük nekik van hahhaa

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

tobias88
MU megveszi Miranda-t 30 millióért sajtóhírek szerint. Ha egy majd 30 éves játékosért kiadnak ennyit, akkor Marquinhos is lesz ennyi
tobias88
„Szerzõdtessünk egy topjátékost? Mind nálunk van. Csak a jelenlegi keretben gondolkodunk, ami a legjobb. Nem tudom, mi fog történni a nyáron, augusztus 31-ig nyitvan van a piac, de semmi sem sürgõs nekünk." – mondta az As-nek Florentino Pérez

Nah, ez jó hír ha betartja. Legalább Suareztõl nem kellene tartanunk jövõre.
Ha más nem is, de õ kell a csapatnak nagyon!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

tobias88
Lehet csak árat srófol...
Reus <#eljen><#eljen>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

[HUN]FaTaL
Bartomeu (president): "Alexis is not for sale. He's part of our plans for next season. Juventus haven't been in touch, should ask his agent"

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman

bakkerman
nagyon megvolt illetõdve a kis srác 😄 jobban megy neki már a katalán mint az angol 😄D <#eljen> pengés kis játékos már most,de nagyon meg kell õt erõsíteniük fizikailag,azért a spanyol 2. osztály is erõsebb,és lüktetõbb mint a horvát elsõosztály. Sok sikert neki,hátha 2 év múlva már õt is láthatjuk BL meccseken

bakkerman
Ha az eddigi kulcsjátékosokat fejben összerakják hogy ismét akarják a sikereket akkor jönni is fognak ismét a trófeák,ha minden poszton lesz egy sikerre éhes vezér,védelembe Pique,középen Ini,támadósorba Neymar,és Leo is összekapja magát,akkor jövõre BL-t nyerhetünk,a bajnokság mellett persze,csak el kell hinniük!!

Szerintem ennyi vérfrissítésbõl és sajnos vagy nem Xavi kispadozásával is lehet újra a csúcson lenni és nem kell 100 millákat költeni játékosonként.

Persze optimista vagyok.

bakkerman
egy véleményen vagyunk de bár mennyire is szar szezonunk volt,nem fog a vezetõség kiadni 3 játékosra is egyenként minimum 30 millió eurót. Mi nem vagyunk az a csapat. Ha jön az említett két belsõvédõ,akkor a lényegi dolgok eldõltek,lesz egy új,friss védelmünk,egy kibaszott jó kapusunk,középpályán meg jön két új emberke ingyen,és várjuk a szezont.

tobias88
Most hogy Bale bl-t nyert, már 109 millióba került az átigazolás <#wow2>
Mi meg tartunk 12nél idén és meglehez, hogy megállunk 42nél. Marquinhos jönne ugye Alves + 20 ért, amit sokallok, Alves + 15 a max nálam. Benatia 30ért jönne, én maximum 25öt ajánlanék de még annyit se. Sanchez meg megy 20ért, ami meg 30 lenne nálam...
tobias88
35 millió Reus kivásárlási ára, szerintem bõven bõven megérné, én már rég megvettem volna, de ez én vagyok...
bakkerman
Nagy valószínûséggel ez lenne igen,és akkor le is tudná a mercado-t a vezetõség,még annyi lenne hogy Cuenca,Afellay,Alexis menne,és jönne ugye Rafinha meg Deu,és szevasz,szó se lenne már ilyen Reusokról...