Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ne legyen igazam. 😞
PS3 Slim 250 PC
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Normálisak ezek? Vagy marad Fabre is? Akkor Xavi szorul ki a képbõl teljesen? Vagy Rafinha nem fogja közelebbrõl látni a pályát?
Védõ meg még sehol... Nem tudom mire várunk, nem fognak 1 hónap mulva fele áron adni nekünk klasszis védõket. Ha 30-40 millió a védõ ára akkor ki kell fizetni, ennyi. Marquinhossal is addig szaroznak míg jön egy másik klubb röhögve kifizetik a játékos átigazolási díját mi meg itt maradunk üres kézzel. Adják a fenébe Dani Alvest meg 15-20 milliót és kész. Megjegyzem hogy nyilván nem ér ennyit, nyilván Alves jelenleg még talán jobb játékosnak is számít, de míg az egyik 30 körül van addig a másik nagyon fiatal még...
És akkor még rutinos védõ nem is érkezett akirõl beszéltek.
Idén be kell vásárolni, mert jövõre szerintem akkora bannt kapunk az átigazolási piacról hogy 1 évig biztos nem fog jönni senki.
Nem igaz hogy egy:
Marquinhos, Reus/Aguero, szélsõvédõ, tapasztalt középhátvéd 4-es kombót nem tudunk leigazolni, amikor kb fél éve arról megy a nyilatkozgatás hogy 6-7 játékos érkezik majd. Nem 10 millióért kell padra 2. kapust hozni...
Ezt a 4 játékost 120 millió körül meg lehetne szerezni szerintem.
Lehet hogy tavaly Neymar is ekörül mozgott egyedül...
PS3 Slim 250 PC
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Több mint egy klub...ja,persze. Ezt a szlogent mostmár le is húzhatja a vécén a klub,amíg ilyen nyakkendõs bûnözõk ülnek a vezetõségben.
Jó játékos Agüero,de minek ide? Mert a szent Messinek kell egy honfitárs játszópajti? Akkor Mascherano se lesz elküldve...
PS3 Slim 250 PC
PS3 Slim 250 PC
Spanyol csapat védelme. Bosque se szereti a védõket. Van 3 középsõ és 3 szélsõ védõ + 1 védekezõ középpályás mint védõ
A mai napig nem értem hogy miért olvasni mindenhol azt hogy a Barcelona nem áll túlzottan jól anyagilag, tudom hogy adósság van meg más nagy kluboknál is nagy adósságok vannak, de pont az a csapat aki az elmúlt 10 évben halálra nyerte magát minden tekintetben, jött a pénz mindenhonnan, ne mondja már azt hogy csóró. Ez egy kibaszott nagy pénzmosda..S Vagy a fene tudja.
PS3 Slim 250 PC
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Kezdem azt hinni hogy megint csak a fogadkozás megy védõügyben, aztán a végén itt maradunk 1 vagy 2 kapussal és ennyi.
PS3 Slim 250 PC
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Nah, ez jó hír ha betartja. Legalább Suareztõl nem kellene tartanunk jövõre.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
http://goo.gl/gd6Zi5
Persze optimista vagyok.
Mi meg tartunk 12nél idén és meglehez, hogy megállunk 42nél. Marquinhos jönne ugye Alves + 20 ért, amit sokallok, Alves + 15 a max nálam. Benatia 30ért jönne, én maximum 25öt ajánlanék de még annyit se. Sanchez meg megy 20ért, ami meg 30 lenne nálam...