Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Szerintem sem jön, pedig télleg jó lenne. Tudjátok egyébként, hogy mi a beceneve?

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

R10
😄DDDDDDDDDDDDD

!!!Hajrá Brazília!!!

fernando torres
esély nulla hogy jöjjön csak...azé nekem jól esne 😄DDDDDDD

R10
ok legyen 😊
jöjjön és remélem a legjobbját nyújtja majd 😊

!!!Hajrá Brazília!!!

fernando torres
1ik régi kedvenc szvsz nagyon jó pléya

R10
Quaresma? hát nem tom... sztem vmi jobb kellene :S

!!!Hajrá Brazília!!!

R10
<#eljen><#eljen><#eljen>

!!!Hajrá Brazília!!!

DJ Bee18
De mit szarakodnak? már bocs. Miért nem lehet már végre házigazdát váltani? Tudom semmi közöm hozzá, csak idegesít, ha valamit értelmetlenül túllihegnek...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

fernando torres
<#eljen><#worship><#taps>
nah ha majd megy akkor Ricardo Quaresma-t vissza is hozhatnánk...

R10
LABDARÚGÁS
EGY éVVEL TOVáBB MARAD A TáMAD
Giuly 2008-ig hosszabbít
Írta: Enrique

Megoldódni látszik Giuly helyzete a Barçánál: Ahogy azt várni lehetett, a támadó újabb egy évre kötelezi el magát csapatával, s így két évet még mindenképp Katalóniában fog játszani.

A támadó ügynöke, Alain Migliaccio és a Barcelona két vezetõje, Ferran Soriano és Txiki Begiristain tegnap szóban egyezett meg a hosszabbításról, Giuly pedig ma érkezik Barcelonába, ahol véglegesíthetik a szerzõdést. A francia játékos hétfõn tölti be 30. életévét, így semmiképpen sem számít meglepetésnek, hogy a 2007 nyaráig szóló szerzõdését csak egy évvel toldja meg.

Giuly helyzete egyébként nem volt egyszerû, hiszen ahhoz képest, hogy a 2005-ben bajnoki címet nyert gárda alapembere volt, 2006-ban már fel kellett vennie a versenyt a Barça új csillagával, Leo Messivel, valamint a rutinos Henke Larssonnal. Így történhetett meg néha az is, hogy Giuly kettejük mögött sokkal kevesebb lehetõséget kapott, mint egy éve, s ezért már szezon közben kijelentette: Nyáron el fog gondolkodni a jövõjével kapcsolatban. A 2004-ben érkezett apró termetû játékos szerencsére nem a távozás mellett döntött, s így még két évig nagyon úgy néz ki: Barcelonában marad.

!!!Hajrá Brazília!!!

Jagi
Azért nyomattam be, ráadásul témához iskapcsolódik valamennyire 😊

B0B0
Ez a srác állandóan olyan topicokat nyit, amiket rögtön bezárnak 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Jagi
EZT, láttátok? XDDDDDD

B0B0
Kár, pedig jó lenne

gabber_saviola
Én csak támogadtam, nem azt mondtam, hogy meg is kapja mivel nem Én döntök

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Ezt elõbb is kinyilváníthattad volna. Nem kellett volna itt görcsölnünk a házigazda jelölt kiválasztásával... 😊 De a 3. jelölt már csak célba ér 😄DD

itt nem a modik adják a HG jogot?

vagy mivan?

REAL MADRID

R10
elolvastam

és remélem összejön neki 😊

!!!Hajrá Brazília!!!

gabber_saviola
elolvastad, hogy támogattam Torreszt?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

R10
okok megértem joguk van nem indokolni!
de akkoris senkit nem fogadnak el és jó lenne tudni miért... vagy inkább maradjon Sheva aki 3 éve nem látta a topicot?

!!!Hajrá Brazília!!!

gabber_saviola
támogattam Torreszt a házigazdaságban, amúgy meg nem kell megindokolni, hogy ki miért nem alkalmas vki a házigazdaságra

R10
írni fogok a modiknak amiben követelni fogom h mondják meg h miért nem cserélik le a házigazdát itt

!!!Hajrá Brazília!!!

b4rc4
johogy😄DDDDDDDDDDDDDD

R10
tudom csak poén volt 😛

!!!Hajrá Brazília!!!

fernando torres
nem vagyok az nyugi..

fernando torres
ténlyeg most hogy mondod......sose leszek !!!

R10
<#ijedt><#ijedt><#ijedt>

!!!Hajrá Brazília!!!

mert Real fanatikus vagy!

REAL MADRID

fernando torres
mert?<#wow2>

R10
<#ravasz1><#ravasz1><#ravasz1>

!!!Hajrá Brazília!!!

hogyne!

nahh flém off!

REAL MADRID

R10
😄DDDDDDDDDDDDD

Monoton kedvence tuti Motta 😄

!!!Hajrá Brazília!!!

b4rc4
nagy játékos lesz😉😊

b4rc4
haggyátok már Monotont!!! most akar kibontakozni a hverjai(köztünk,barcasok közt) ,hogy bevallja ,hogy Barca drukker és este szép kis BArcas párnán szundít.sztetek mért akar hg lenni?😛 tudjátok multkor voot neki barcas lokoja😉 tuti ,hogy barcas csak nemtud kibontakozni és nemtudja felvállalni😄😄😄😄 szal sztem kaphat hg jogot😛😄D me BArcas😄😄😄<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

R10
LABDARÚGÁS
AZ IFJú TITáN, MARC VALIENTE
Megvan az új középhátvéd?
Írta: Enrique

Úgy tûnik, a Barça végre megtalálta a régóta keresett középhátvédjét, ráadásul ezért még fizetnie sem kell. Hogy mire gondolunk? Ahogy Txiki Begiristain is nyilatkozta, nem fog a Klub középhátvédet igazolni, hiszen ismét felbukkant egy újabb tehetség a Barça korosztályos csapataiban, akibe érdemes bizalmat fektetni. Az illetõ nem más, mint Marc Valiente.

A fiatal srác gyerekkora óta a Barcelona alkalmazásában áll, az utánpótlás edzõk kezei alatt pedig rengeteget fejlõdött az évek során. Jelenleg még a Barça C-ben játszik, méghozzá csapatkapitányként, azonban mióta felkeltette Rijkaard edzõ érdeklõdését, megeshet az is, hogy õsztõl a felnõtt csapatnál számítanak rá adott esetben.

Marc 1987. március 29-én született, tehát még igen fiatal, mindössze 19 éves. 184 cm magas, 71 kg nehéz, mondhatni, ideális középhátvéd alkat - igaz, nincs akkora, mint egy Rio Ferdinand, de Puyolnál még így is magasabb 6 centivel - erõsödnie viszont mindenképpen kell még. Az utóbbi néhány évben egyébként Marc lenne a harmadik védõjátékos, akit a Barça kinevel, hiszen korábban Puyol és Oleguer is a korosztályos csapatoktól került a felnõttekhez, s azóta Puyol már csapatkapitány lett, Oleguer pedig lassan szintén alapembernek számít.

Ami a fiatal védõ erényeit illeti, - testi adottságain kívül - gyors, jól helyezkedik és nagyon nyugodt tud maradni a meleg helyzetekben is. Frank Rijkaard tehát bízik a fiatalokban, és Marc Valientében, hiszen a kezdõ Puyol-Márquez páros, valamint Oleguer és Edmílson után Marc következik elképzeléseiben, s nagyon úgy néz ki: Õ lehet a következõ év Barça felfedezettje.

!!!Hajrá Brazília!!!

R10
te tuti nem szal 😄

!!!Hajrá Brazília!!!

én 😊

REAL MADRID

R10
bassza meg akkor ki fog kapni? :o

!!!Hajrá Brazília!!!

te nem fogsz kapni!

REAL MADRID

R10
már én is kértem de nem kaptam 😄

!!!Hajrá Brazília!!!

fernando torres
megpróbálok én is kérni,aztán lesz ami lesz.

Utolsó látogatás idõpontja: 2006. 06. 19. 10:00

nemrég ittjárt 😊

REAL MADRID

Ja. Meg B0B0 is de amint látod semmi...

b4rc4
na de lépek csá all....majd1 év mulva😄DD

b4rc4
nemkapom meg.egyzserû ok miatt😊😛 nemvok 1 éve reggelve😄

b4rc4
te krétél má?

b4rc4
hogylehet hg jogot kérni?