33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#11049 Egy pici szerencse kellett volna... a 2 kapufánál mondjuk, ronie pöccintésénél... -
#11048 1-1....agyam elszáll.szánalom ami idegenben megy.. -
#11047 hát igy sem volt sokkal jobb hogy behozta Guddy helyére Ezquerrot -
#11046 jok vagyunk eddig 0-1-re vezetünk Iniesta goljával már lehetne több is, Messinek nagyon megy ma Guddy meg minden labdát elad és minden támadást lelassit. -
#11045 ez tényleg rendben van,de Tejföl helyett vki mást már.multkor is csak 2 ziccert baszott el -
#11044 Ronaldinho ismét csak a padon...
Nagy meglepetésre egymást követő második mérkőzésen hagyja a kispadon Frank Rijkaard Ronaldinho Gaúchót, akiknek pillanatnyilag semmiféle sérülése, illetve fáradtsággal magyarázható problémája nincsen. Helyette újfent Iniesta kezd a támadósor bal oldalán, a középpályán pedig a rendkívül gyenge formának örvendő Gudjohnsen jut megint egy esélyhez. További változtatás a holland tréner részéről, hogy a védelemből kimaradt Zambrotta, a jobb oldalon így Puyol kezd, az alakzat közepén Márquez és Milito játszik. A Barcelona megerősített kezdőcsapata: Valdés; Puyol, Márquez, Milito, Abidal; Touré, Xavi, Gudjohnsen; Messi, Bojan és Iniesta.
-------------------------------------------------------------------------------
sztem igy jobb a csapat csak Guddi helyet kéne valaki , Deco remélem már lassan rendbe lesz. -
#11043 Katalán rangadó - hozni kellene -
el bruja #11042 remélem már nyerünk idegenbe is... -
#11041 RCD Espanyol - FC Barcelona:
Barcelona, Estadi Olimpic de Montjuic
22:00
Vezeti: Pérez Burrull
Espanyol: Kameni, Zabaleta, Torrejón, Jarque,C. Rodriguez - Valdo, Gurtado, Ángel, Riera - Tamudo, Luis Garica.
Barcelona: Valdés, Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal - Touré, Xavi, Iniesta - Messi, Ronaldinho, Bojan.
------------------------------------------------------------------------------------------------
remélem Iniesta lesz Ronni helyén sztem az jobb lenne akkor pörgösebb lenne a csatársor. -
el bruja #11040 még mindig nincs Eto'o...:( remlem következőn már játszik. -
#11039 Ki ez a Víctor Sánchez gyerkőc? Botía neve ismerős a B csapatból, de ezt a sánchezt még sose hallottam, láttam... -
#11038 Összesen nyolc sérültje van pillanatnyilag a Barcelonának - még ha egyik eset sem kifejezetten súlyos már -, ezért nem meglepő, hogy az Espanyol ellen készülő keretben számos B csapatból fölhívott játékos található. Rijkaard nem számíthat ebben a fordulóban Decóra, Edmílsonra, Eto'óra, Giovanira, Sylvinhóra, Oleguerre, Henryra és Thuramra.
itt az Espanyol ellen készülő keret:
Kapusok: Valdés és Jorquera
Védők: Puyol, Botía, Milito, Márquez, Abidal, Zambrotta
Középpályások: Xavi, Iniesta, Yaya Touré, Marc Crosas, Víctor Sánchez
Támadók: Messi, Gudjohnsen, Bojan, Ezquerro és Ronaldinho.
------------------------------------------------------------------------------------
elég szükös a keret de remélem sikerül hozni a mecset.
-
#11037 ugy tünik Henry kifogja hagyni az Espanyol elleni mecset mert nem mult el a sérülése (még nem 100%) de viszont jo hir hogy Eto'o lehet hogy visszatér és az Espanyolnál pedig De la Pena nem fog játszani. -
#11036 Gólok -
#11035 jah a lényeg megvan ,a Lyon ellen idegenbe sztem nem rossz a 2-2 föleg ennyi sérültel. -
#11034 már az is biztos, hogy elsőként -
#11033 na ennyit erről továbbjutottunk szép volt -
#11032 Marquez be Zambi le -
#11031 hát ez nem... -
el bruja #11030 háteznemigaz... -
#11029 Dinho bent -
el bruja #11028 most majd Roni teszi azzá... -
#11027 izgalmasabbá teszi a hátralévő időt -
#11026 gudjohnsen mit csinál?:S -
#11025 Krkicnek még fejlődnie kell fizikailag.. -
#11024 lol :D:D:D:D:D:D -
el bruja #11023 1 spanom váltig állítja, hogy azért nem játszik Roni, mert elmegy biztosra... -
#11022 biró az előbb lezavarta de most a második félidőben sem ülhet a kispadon -
#11021 még jo hogy vége lett az első félidönek ,végére rendesen elszabadultak az indulatok remélem nyomunk egy olyan másodikfélidöt mint a Huelva ellen -
el bruja #11020 Rijkaard végre rájött, hogy amíg nem a régi nem szabad játszatni. -
Coco #11019 gudjohnsen omg... hogy férhet ez be.. -
#11018 Mért nem játszik Ronaldinho? -
#11017 Jó a meccs, viszont támadásaink elég satnyák. Rijjkard meg nyugodjon le...nem tudom, hova idegeskedik. -
el bruja #11016 basszus el is felejztettem hogy ma meccs van:SS -
#11015 huu Juninho.. -
#11014 1-1:S -
#11013 sorry 2x ment -
#11012 1-0 Iniesta:) -
#11011 1-0 Iniesta:) -
#11010 Végre láthatom Krkicet nem csak 10 percet játszani :)