33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• GTheo
    Egy pici szerencse kellett volna... a 2 kapufánál mondjuk, ronie pöccintésénél...
  • fernando torres
    1-1....agyam elszáll.szánalom ami idegenben megy..
  • Ronaldinhos10
    hát igy sem volt sokkal jobb hogy behozta Guddy helyére Ezquerrot
  • zalan05
    jok vagyunk eddig 0-1-re vezetünk Iniesta goljával már lehetne több is, Messinek nagyon megy ma Guddy meg minden labdát elad és minden támadást lelassit.
  • fernando torres
    ez tényleg rendben van,de Tejföl helyett vki mást már.multkor is csak 2 ziccert baszott el
  • zalan05
    Ronaldinho ismét csak a padon...
    Nagy meglepetésre egymást követő második mérkőzésen hagyja a kispadon Frank Rijkaard Ronaldinho Gaúchót, akiknek pillanatnyilag semmiféle sérülése, illetve fáradtsággal magyarázható problémája nincsen. Helyette újfent Iniesta kezd a támadósor bal oldalán, a középpályán pedig a rendkívül gyenge formának örvendő Gudjohnsen jut megint egy esélyhez. További változtatás a holland tréner részéről, hogy a védelemből kimaradt Zambrotta, a jobb oldalon így Puyol kezd, az alakzat közepén Márquez és Milito játszik. A Barcelona megerősített kezdőcsapata: Valdés; Puyol, Márquez, Milito, Abidal; Touré, Xavi, Gudjohnsen; Messi, Bojan és Iniesta.
    -------------------------------------------------------------------------------
    sztem igy jobb a csapat csak Guddi helyet kéne valaki , Deco remélem már lassan rendbe lesz.
  • fernando torres
    Katalán rangadó - hozni kellene
  • el bruja
    remélem már nyerünk idegenbe is...
  • zalan05
    RCD Espanyol - FC Barcelona:
    Barcelona, Estadi Olimpic de Montjuic
    22:00
    Vezeti: Pérez Burrull

Espanyol: Kameni, Zabaleta, Torrejón, Jarque,C. Rodriguez - Valdo, Gurtado, Ángel, Riera - Tamudo, Luis Garica.

Barcelona: Valdés, Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal - Touré, Xavi, Iniesta - Messi, Ronaldinho, Bojan.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------
    remélem Iniesta lesz Ronni helyén sztem az jobb lenne akkor pörgösebb lenne a csatársor.
  • el bruja
    még mindig nincs Eto'o...:( remlem következőn már játszik.
  • GTheo
    Ki ez a Víctor Sánchez gyerkőc? Botía neve ismerős a B csapatból, de ezt a sánchezt még sose hallottam, láttam...
  • zalan05
    Összesen nyolc sérültje van pillanatnyilag a Barcelonának - még ha egyik eset sem kifejezetten súlyos már -, ezért nem meglepő, hogy az Espanyol ellen készülő keretben számos B csapatból fölhívott játékos található. Rijkaard nem számíthat ebben a fordulóban Decóra, Edmílsonra, Eto'óra, Giovanira, Sylvinhóra, Oleguerre, Henryra és Thuramra.

itt az Espanyol ellen készülő keret:
    Kapusok: Valdés és Jorquera
    Védők: Puyol, Botía, Milito, Márquez, Abidal, Zambrotta
    Középpályások: Xavi, Iniesta, Yaya Touré, Marc Crosas, Víctor Sánchez
    Támadók: Messi, Gudjohnsen, Bojan, Ezquerro és Ronaldinho.
    ------------------------------------------------------------------------------------
    elég szükös a keret de remélem sikerül hozni a mecset.
  • zalan05
    ugy tünik Henry kifogja hagyni az Espanyol elleni mecset mert nem mult el a sérülése (még nem 100%) de viszont jo hir hogy Eto'o lehet hogy visszatér és az Espanyolnál pedig De la Pena nem fog játszani.
  • B0B0
    Gólok
  • zalan05
    jah a lényeg megvan ,a Lyon ellen idegenbe sztem nem rossz a 2-2 föleg ennyi sérültel.
  • shevy
    már az is biztos, hogy elsőként
  • Ronaldinhos10
    na ennyit erről továbbjutottunk szép volt
  • fernando torres
    Marquez be Zambi le
  • fernando torres
    hát ez nem...
  • el bruja
    háteznemigaz...
  • fernando torres
    Dinho bent
  • el bruja
    most majd Roni teszi azzá...
  • fernando torres
    izgalmasabbá teszi a hátralévő időt
  • buldozer99
    gudjohnsen mit csinál?:S
  • fernando torres
    Krkicnek még fejlődnie kell fizikailag..
  • Robinho14
    lol :D:D:D:D:D:D
  • el bruja
    1 spanom váltig állítja, hogy azért nem játszik Roni, mert elmegy biztosra...
  • Ronaldinhos10
    biró az előbb lezavarta de most a második félidőben sem ülhet a kispadon
  • zalan05
    még jo hogy vége lett az első félidönek ,végére rendesen elszabadultak az indulatok remélem nyomunk egy olyan másodikfélidöt mint a Huelva ellen
  • el bruja
    Rijkaard végre rájött, hogy amíg nem a régi nem szabad játszatni.
  • Coco
    gudjohnsen omg... hogy férhet ez be..
  • Rash87
    Mért nem játszik Ronaldinho?
  • dienesoft
    Jó a meccs, viszont támadásaink elég satnyák. Rijjkard meg nyugodjon le...nem tudom, hova idegeskedik.
  • el bruja
    basszus el is felejztettem hogy ma meccs van:SS
  • fernando torres
    huu Juninho..
  • buldozer99
    1-1:S
  • buldozer99
    sorry 2x ment
  • buldozer99
    1-0 Iniesta:)
  • buldozer99
    1-0 Iniesta:)
  • Rockynhooo
    Végre láthatom Krkicet nem csak 10 percet játszani :)