Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GTheo
alapból serie C lett volna de "megúszták"

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

GTheo
Zambrotta hányas mezbe fog játszani?

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

fernando torres
azért ez elég sok..

mondjuk nem vágom hogy mi volt szal..

b4rc4
megkönyörültek a juventuszon....

Hát most volt eredményhirdetés, tehát szvsz pár napon belül eldõlnek a dolgok...

fernando torres
öö nem tudom...
napokban sztem mindent megtudunk.

///Milan -> A liga, mínusz 15 pont. Juventus -> B liga, mínusz 30 pont. Fiorentina -> B liga, mínusz 12 pont. Lazio -> B liga, mínusz 7 pont.

b4rc4
<#worship><#worship><#worship><#worship>ööö Zambrotta-val mivan?

fernando torres
nem nagy veszteség szvsz.

fernando torres
A Barcelona szupersztárja kijelentette, hogy a Katalán gárdánál szeretné befejezni pályafutását.

"A Barcelonából akarok visszavonulni," - mondta tegnap Ronaldinho - "Sok éven keresztül folytatom még ennél a nagy klubnál a pályafutásomat, szerzõdésem még sokáig érvényes, boldog vagyok a klubnál és élvezem a szurkolók bizalmát."

"Bármelyik játékos szeretne a helyemben lenni."

Damiá a Betisé

A klub utánpótlásbázisáról korábban felkerült Damiá Abella a mai naptól a Betis játékosa, miután a Barcelona egy millió euróért megvált tõle. Ez a megállapodás azt jelenti, hogy Damiá nem tölti ki a hátralévõ egy éves kölcsönszerzõdését a Racingnál, viszont a Barcelonának maradtak lehetõségei a játékossal.

Damiá öt éves szerzõdést kötött a sevillai csapattal, jó teljesítménye esetén viszont még visszakerülhet a Barcelonához. Ezt garantálja ugyanis a most rögzített két lépcsõs visszavásárlási opció, melynek révén a Barca ismét magához rendelheti a védõ-középpályást. Elsõ lépésben jövõ nyáron lesz lehetõsége a katalán klubnak, mikor egy millió euróért cserébe ismét gránátvörös-kékbe öltözhet a futballista. Ha ekkor még nem élne a lehetõségével a Barca, akkor újabb egy év elteltével, azaz 2008 nyarán kérheti vissza Damiát, akkor viszont már 3 millió eurót kellene fizetnie érte.

Az elmúlt szezon második felében Damiá stabil tagja volt a Racing Santandernek, 18 mérkõzésen lépett pályára - fõleg középpályásként -, 1368 percet játszott, s három gólt lõtt. A Betisben könnyen ismét védõ poszton találhatja magát, különösen akkor, ha Joaquín a nyáron sem hagyja el a zöld-fehér klubot.

Kár érte 😞 Belletti utódja lehetett volna esetleg...

fernando torres
Krkic 2011-ig hosszabbít

A barcelonai utánpótlás egyik legnagyobb ígérete, Bojan Krkic hamarosan öt évvel hosszabbítja meg a szerzõdését a Barcelonával, mellyel biztosítottá válik, hogy a támadót nem tudja elhalászni más nagy csapat a Barcától. Krkic még csak augusztusban lesz 16 esztendõs, de páratlan gólérzékenységével már most sztárjelöltnek tartják a szakértõk.

Mindezt folyamatosan bizonyítja is a szerb felmenõkkel rendelkezõ, de már gyerekkora óta Spanyolországban élõ játékos, hiszen a gólkirályi címek sokasága mellett a legeredményesebb volt az U-17-es Európa bajnokságon, s tavaly több kupát nyert a Barcával, mint bárki más. Krkic az idényt ugyanis még a Cadete A kategórában kezdte, mostanra viszont a Juvenil A-ban, azaz a legfelsõ ifi csapatban szerepel. Mivel a Cadete és a Juvenil korosztály is bajnoki címet nyert, így Krkic mindkét címet magáénak tudhatja, ezen kívül pedig van még tavalyról egy Király Kupa sikere is az ifi csapat révén.

Tehetségét mindenki elismeri, és számos európai klub szívesen látná õt a következõ években, hiszen most még olcsón megszerezhetõ lenne. Krkic azonban nem kíván távozni, sõt még azt sem sürgeti, hogy minél elõbb a felnõtt csapat közelébe kerüljön - rendesen végig kívánja járni az utánpótlás lépcsõfokait. S mivel maradni kíván, hamarosan alá is írja a szerzõdéshosszabbítását.

Bár korábban más szabályozások voltak ismertek a fiatal játékosok szerzõdtetésérõl, Krkic esetében állítólag már 16 éves kortól megadható a profi szerzõdés, ami védelmet biztosít a rivális klubok "zsíros" szerzõdéseivel szemben. Krkic augusztus 28.-án tölti be a 16. életévét, s a tervek szerint ekkor ír majd alá 2011-ig a Barcához, mely a pályafutása elsõ profi szerzõdése lesz.

Érdekesség egyébként, hogy a Barca B vezetõedzõje, Quique Costas már most fölajánlotta Krkicnek, hogy töltse az elõszezont, s a felkészülési idõszakot csapatával, a csatár viszont inkább maradt az ifiknél. Ez is annak a jele, hogy Krkic inkább kicsit lassabban, de annál biztosabban kíván elérni az elsõ csapathoz, melyre két éven belül sor kerülhet...

csm
nekem is

BMW 325 iX Rallye Car :)

R10
csak nekem ment a háttér a topicból? :\\

!!!Hajrá Brazília!!!

R10
LABDARÚGÁS
DUPLA EDZéS KEDDTõL
Jövõ héttõl kemény munka
Írta: Z. Iván

Egyre nagyobb a mozgolódás a Camp Nou környékén, hiszen immár csak napok kérdése, és a Barcelona megkezdi a felkészülést a 2006-2007-es idényre. A tervek szerint a csapatnak a jövõ héttõl rendkívül intenzív edzésprogramja lesz, mely legalább két hétig eltart majd.

Az együttes két erõnléti edzõje, Paco Seruil.lo és Albert Roca már javában dolgozik a következõ hetek edzéstervén, melyet majd jövõ keddtõl kezdenek végezni a játékosok. A hétfõi elsõ találkozás alkalmával még a szükséges orvosi teszteken kell túlesni, s ezt követõen kezdik el a tréningeket a játékosok Frank Rijkaard irányításával.

A holland edzõ egyébként vagy ma, vagy holnap érkezik vissza a szabadságáról Barcelonába, s hozzá hasonlóan bármikor megérkezhet Johan Neeskens új másodedzõ, valamint Eidur Gudjohnsen, a csapat új csatára. Az izlandinak egyelõre nem sikerült házat találnia Barcelonában, ezért az elkövetkezõ napokban bizonyosan ezzel fogja tölteni az idejét...

Paco Seruil.lo edzõ a kezdõdõ munkával kapcsolatban elmondta, hogy napi két, igen kemény edzés vár majd a játékosokra az elkövetkezõ két hétben, elõször még Barcelonában, majd már Dániában. A barcelonai nagy meleg miatt reggel kilenckor lesznek az elsõ tréningek, majd már késõ délután, kora este a másodikak. Az edzések célja pedig egyértelmû, a fizikai erõ és állóképesség minél magasabbra fejlesztése, amire a Barca korai idénykezdete miatt különösen nagy szükség van.

A riválisokkal szemben ugyanis a Barcelonának korábban lesznek komoly tétmérkõzései, ahogyan a tavalyi évben is történt. Egyre biztosabb, hogy augusztus 17.-én és 20.-án le lehet bonyolítani a két Spanyol Szuperkupa mérkõzést az Espanyol ellen, tehát akkor lesznek az elsõ tétmeccsek. A bajnoki rajt elõtt, augusztus 25.-én kerül majd sor a másik kupameccsre, az Európai Szuperkupa döntõjére a Sevilla ellen, mely nem kevésbé fontos. Ezekre a mérkõzésekre már tökéletes fizikai állapotban kell lennie a játékosoknak, melyet remélhetõleg sikerül is elérni.

!!!Hajrá Brazília!!!

R10

!!!Hajrá Brazília!!!

R10
látod....

!!!Hajrá Brazília!!!

DJ Bee18
<#boxer><#boxer><#gun><#gun>

Moderátorok szivatnak, vagy mi van??

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

R10
<#violent><#violent><#violent>

!!!Hajrá Brazília!!!

csm
házigazda:Sheva<#csodalk>

R10
LABDARÚGÁS
25,823 KILOMéTER öSSZESEN
A nagy nyári utazás
Írta: H. PetI

Ismét zsúfolt hetek elé néz a Barça: Az elõszezonban a csapat kilenc mérkõzésen szerepel, ezalatt három országot, és két kontinenst érint majd. Dánia, Mexikó és az Egyesült Államok lesz a három célállomás, ami azt jelenti, hogy a bajnoki címvédõ több mint 25000 kilométert utazik a tétmérkõzések megkezdése elõtt. A felkészülést a csapat ismét Dániában kezdi meg, és három év szünet után visszatér az USA-ba is. Aarhus, Monterrey, Los Angeles, Houston, New York, Barcelona és Monte Carlo környékén is feltûnik majd nyáron a katalán együttes.

2006. július 25. Barcelona - Aarhus / 2006. július 29. Aarhus - Barcelona (4,220 Km)

Az elsõ edzõmeccset július 29-én vívja majd a Barcelona az AGF Aarhus ellen. A dán ellenfélrõl kellemes emlékei lehetnek a játékosoknak, hiszen tavaly 4-0-ra gyõzték le õket, köszönhetõen az akkor frissen igazolt Van Bommel remeklésének. A VB-n részt vett játékosok a mérkõzés után kapcsolódnak csak be a felkészülésbe, így Rijkaard valószínûleg több fiatalnak lehetõséget ad majd Dániában.

2006. augusztus 1. Barcelona - Monterrey (9,708 Km)

Augusztus elsején indul a Barça Mexikóba, hogy a Club Tigres együttesével mérkõzzön; ekkor már az egész csapat a fedélzeten lesz. Érdekesség, hogy korábbi Villarreal játékos Walter Gaitán is mexikóiaknál szerepel. A meccs után a gránátvörös-kékek folytatják útjukat, egészen Los Angelesig.

2006. augusztus 3. Monterrey - Los Angeles (194 Km)

Az amerikai túra legrövidebb szakasza lesz a mexikói város és az angyalok városa közti táv. A vezetõk augusztus 6-ára kötötték le a Chivas de Guadaljara elleni mérkõzést, amelyen a közép-amerikaiak centenáriumát is ünneplik majd. A Barça rögtön a meccs után utazik tovább, az amerikai ûrkutatás fellegvárába, Houstonba.

2006. augusztus 6. Los Angeles - Houston (2,213 Km)
2006. augusztus 9. Los Angeles - New York (2,282 Km)

A Texas állam-beli városban a Club Amercával csap majd össze a Barcelona augusztus 9-én. Az akkori ellenfél kétségkívül az egyik legerõsebb lesz majd a túrán, hiszen 14 trófeával büszkélkedhetnek. Az USA-beli kitérõ utolsó állomása New York lesz, ahol a New York Red Bull csapatával játszik majd a Barça. Az ellenfélnél a legismertebb játékos a volt francia válogatott Youri Djorkaeff, de elképzelhetõ, hogy akkorra Ronaldo is a Bikákat erõsíti.

2006. augusztus 13. New York - Barcelona (6,154 Km)

Augusztus 13-án érkezik vissza Európába a csapat, s megkezdi a közvetlen felkészülést 2006-2007-es szezonra. Az elsõ tétmérkõzés az Espanyol elleni Spanyol Szuperkupa mérkõzés lesz, melynek elsõ felvonását - jelen állás szerint- 17-én, visszavágóját pedig 20-án játsszák.

2006. augusztus 24. Barcelona - Nice (406 Km, és Nice - Monaco + 30 Km)
Monaco - Barcelona (436 Km)

A nyári "utazási fesztivál" végsõ felvonására augusztus 25-én kerül sor. Monacoban a Barcelona a Sevillával csap össze az Európai Szuperkupáért - Juande Ramos UEFA Kupa-gyõztes tanítványaival a II. Lajos Stadionban játszik az együttes. E meccs elõtt még Barcelonában is vár két mérkõzés a fiúkra (Spanyol Szuperkupa visszavágó és Joan Gamper Torna), de a "Nagy Utazás" a hercegség-beli kitérõvel véget ér.

!!!Hajrá Brazília!!!

csm
ez szép dolog, és azt is jelzi h már nincs annyira csõdhelyzet

R10
LABDARÚGÁS
NEM KLASSZIKUS MEZSZPONZOR
Szinte biztos befutó az Unicef

Hivatalos formában még nem jelentik be a felek, de minden jel szerint az Unicef, az ENSZ gyermekvédelmi szervezete lesz az FC Barcelona elsõ mezszponzora. Az Uniceftõl kiszivárgott információk szerint a megállapodást augusztus 11.-én jelentik majd be New Yorkban, ahol a csapat mérkõzést is játszik a nyári túrája keretében.

A Cadena Ser rádióállomás érdeklõdésére erõsítették meg a feltételezést Unicefhez közel álló források, azaz egyre valószínûbb, hogy a Barcelona meze a következõ évtõl már nem lesz teljesen üres. A szerzõdés ugyanakkor merõben eltér majd egy megszokott támogatói szerzõdéstõl, hiszen a Barcelona nem jut majd pénzhez az ügyletbõl, s az egyesület még nagyobb elismertségét várja az üzlettõl. A figyelemreméltó jótékonysági lépés ugyanis még népszerûbbé teheti majd a Barcát világszerte, így már nem csak Katalóniában tekintenének "több mint egy klubként" a Barcelonára. Ez egyébként hosszú távon a pártolói tagság növekedését, s az éves bevételek növekedését is eredményezheti.

Ugyanakkor nem ez a mozgatórugója a szerzõdésnek, hiszen ha a pénz fontosabb szereplõ lenne, akkor Laportáék már alighanem aláírtak volna korábban egy nagyvállalattal. Ezzel a kontraktussal viszont a Barcelona lesz a leginkább áldozatkész egyesület a humanitárius tevékenység terén, ami mindenképpen tiszteletreméltó.

Az augusztus 11.-re várható bejelentésen biztosan ott lesz Anne Marie Belman, az Unicef elnöke, s nem kizárható, hogy Kofi Annan ENSZ fõtitkár is.

!!!Hajrá Brazília!!!

fernando torres
tékk

fernando torres
hátha ide jön hozzánk

R10
LABDARÚGÁS
HáROM NAGY KLUB VáRJA
Zambrotta: Van ajánlatom a Barcától

A friss világbajnok Gianluca Zambrotta az ünneplés mellett az itáliai futballbotrány végkifejletét várja, mely nagyban befolyásolja a jövõjét. A 29 éves védõ azonban már egyértelmûen más klubok felé kacsintgat, mivel a Juventus kizárása a Serie A-ból szinte garantált.

Ezzel kapcsolatban a játékos elmondta, hogy három klub mutat komoly érdeklõdést a szolgálatai felé; a Milan, a Real Madrid és a Barcelona. "A jövõm nagyban függ attól, hogy mi történik a jelenlegi klubommal, a Juventussal. Amit most mondani tudok, hogy egyáltalán semmit nem döntöttem el a folytatás ügyében."

"Van egy ajánlatom a Barcelonától, kaptam híreket, hogy érdeklõdik a Real Madrid, valamint itthon is vannak együttesek, akik kapcsolatba léptek a menedzseremmel, Beppe Bonettóval, köztük a Milan" - vázolta a jelenlegi helyzetet Zambrotta. A védõrõl tehát ezen hírek szerint még nem mondott le a Barca, kérdés azonban, hogy a megfelelõ pillanatban mekkora összeget szánna rá a vezetõség.

!!!Hajrá Brazília!!!

R10
tuti nem lesz belõle semmi... fpleg így h megnyerték a VB-t

!!!Hajrá Brazília!!!

fernando torres
addig húzzák halasztják míg a végére nem lesz semmi..

énis, de mostmeg állítólag holnap 😊

R10
én úgy tudtam h ma kellett volna lennie :S

!!!Hajrá Brazília!!!

állítólag holnap lesz ítélethirdetés...

fernando torres
én se..

R10
semmi hírt nem találtam

!!!Hajrá Brazília!!!

fernando torres
lesz ami lesz..
tényleg van vmi hír a bundabotránnyal kapcsolatban..
Zambrotta nagyon kellene...

R10
egész évben jól nyomta a Juvéban

!!!Hajrá Brazília!!!

jah, de tartaléknak jólesz. Én se szeretem igazán Thuramot, de a vb-n elég magabiztos teljesítményt nyújtott. Meg nézzük Larsson példáját, hogy azért öregen is hasznára tudott lenni a csapatnak...

fernando torres
1 évre jó kiegészíítõ embernek..

R10
sajna... de nem tudom miért ilyenekben kell gondolkodni

!!!Hajrá Brazília!!!

fernando torres
öreg..<#levele>

R10
LABDARÚGÁS
MáR A FRANCIA A Fõ CéLPONT
Thuramra várva

Továbbra sem született döntés az itáliai futballbotrányban, ennek ellenre a többség garantálja a Juventus legalább egy osztállyal történõ visszasorolását. Ez számos játékos távozását eredményezné az "öreg hölgytõl", a Barcelona pedig leginkább a francia válogatott veterán védõjét, Lilian Thuramot szemelte ki magának.

Korábban ugyan elsõsorban Gianluca Zambrotta megszerzésérõl lehetett hallani, a Real Madrid és a Milan valószínûleg több pénzt áldozna az újdonsült világbajnok hátvédre, mint a Barca. Ez nem számít meglepetésnek az euró milliókkal köztudottan fukarul bánó Laporta vezetésnek, s elõrevetíti Lilian Thuram leigazolását, aki már minden bizonnyal ingyen érkezhetne a katalán együtteshez.

A korábban jobbhátvédként is megfordult, az utóbbi években viszont csak középsõ védõként szereplõ játékos ugyan csupán ezüstérmet szerzett a tegnap véget ért labdarúgó világbajnokságon, játékán továbbra sem látszott a kora. Thuram hiába már 34 esztendõs, szinte hibátlanul játszott az egyébként is roppant szervezett francia csapatban, de a Juventusban sem lehetett panasz a teljesítményére. Éppen ezért Txiki Begiristain, és a szabadságáról hamarosan visszatérõ Frank Rijkaard vele szeretné megerõsíteni a védelmet, mely nem csak olcsó, de minõségi megoldás is lenne.

Amennyiben végül visszasorolják a Juventust, úgy a Barcelona szerzõdést kínálna a franciának, mely egy vagy két évre szólna. Könnyen elõkerülhet a Henrik Larssonnál korábban alkalmazott szerzõdésmodell, mely az elsõ évben lejátszott mérkõzések számához kötné az opcionális második esztendõt. Azaz, ha Thuram eleget játszana jövõre, biztosan maradna a következõ évben is a csapatnál.

A játékosnak egy áldozatot mindenképpen kellene majd hoznia, mégpedig a fizetését tekintve, hiszen a Juventus által eddig kiutalt majd 5 millió eurónak a közelébe sem fog érni a Barca ajánlata. Ha viszont igazán szeretne Katalóniába költözni, akkor el fogja fogadni a korához mindenképpen jobban illeszkedõ új anyagi feltételeket is.

!!!Hajrá Brazília!!!

Az Unicef lehet a mezszponzor

Egészen a Laporta éra kezdete óta nagy kérdés, hogy a Barcelonánál megtörik-e a hosszú hagyomány, azaz lesz-e mezszponzora az együttesnek. Azóta számos találgatás elhangzott már, s többször szinte tényként lehetett kezelni egy-egy megállapodást, végül azonban mégis "makulátlan" maradt a gránátvörös-kék szerelés. Jövõre talán már nem...

Azonban a jelenlegi tárgyalások nem multinacionális cégekkel folynak, hanem az ENSZ nemzetközi segélyszervezetével, az Uniceffel, mely megfelel a klubvezetés elvárásainak. A kitûzött cél ugyanis az, hogy a jövendõ mezszponzor valamilyen humanitárius küldetésben vegyen részt, aminek az Unicef maximálisan megfelel.

Xavier Cambra alelnök elmondta, hogy a megállapodás még nem született meg, viszont a következõ hetekben könnyen lezárulhat. A szerzõdés részleteibe még nem lehet belelátni, az viszont biztos, hogy a Barca az Uniceffel, mint segélyszervezettel, egészen más típusú kontraktust fog kötni, mint kötött volna egy nagyvállalattal. Ennek megfelelõen még az esetleges kontraktus anyagi vonatkozásairól sem szûrõdtek ki részletek, viszont Barcelona nem csak annyiban segítené az Unicef munkáját, hogy a mezre kerül a szervezet logója, hanem minden lehetséges módón kiállna a humanitárius tevékenység mellett.

A csapat jövõ évi költségvetése még alakulóban van, annyi azonban már most sejthetõ, hogy a 240 millió eurós tavalyi összeget messze túlszárnyalva 280 millió körül lesz az éves bevétel.

R10
alattomos? :o
oks magánvélemény...

!!!Hajrá Brazília!!!

B0B0
Nem tudom, hogy mások miért utálják. Én azért, mert egy alattomos kis mocsok, De ez magánvélemény.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

R10
én hallottam még h sokan utálják, ugyan miért utálnák... azért mert az egyik legjobb a posztján?

!!!Hajrá Brazília!!!

B0B0
Ez így van, de én nem is azt mondtam, hogy ezért ne igazoljuk le, hanem azért, mert útálják sokan.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

R10
jah -.-

!!!Hajrá Brazília!!!

fernando torres
lol ennyi erõvel akkor sose fogunk igazolni,mert azzal mindig kiszorítanánk vkit..

B0B0
Miután agyon dícséritek a digót, nyilvány jobb player, ezért kiszorítaná õket, õk meg miután játszani akarnának, elmennének más csapatba

R10
ki mondtah el lennének küldve?

!!!Hajrá Brazília!!!

fernando torres
pedig kivételesen jó játékos.több poszton is bevethetõ..sztem nagy igazolás lenne

B0B0
Inkább ne! Útálom mint a szart, és nem vagyok vele egyedül. Szerintem is szemét dolog Gio és Belletti munkája után elküldeni õket.