Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BMW 325 iX Rallye Car :)
/talán azt még használja/
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
forrás: Juve totyik
<#ravasz1>#ravasz1><#ravasz1>#ravasz1>gyere csak várunk
Csak nem megy el Krkic Augusztusban meglesz a szerzõdése utána már nem fog tud elmenni csak pénzért
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Ennek valszeg 3/4 kamu de azért durva...😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
JóTéKONYSáG A PéNZ HELYETT
Végleges az Unicef szerzõdés!
Írta: Z. Iván
Ahogyan várni lehetett, megszületett a teljes megállapodás az FC Barcelona és az ENSZ gyermekvédelmi szervezete, az Unicef között, melynek részletei ugyan még nem nyilvánosak, de valószínûsíthetõ, hogy az Unicef nem csak együttmûködõ fél, hanem a klub történetének elsõ mezszponzora is lesz egyben.
Igaz, a világ nélkülözõ gyermekeiért dolgozó szervezet klasszikus értelemben nem nevezhetõ szponzornak, mivel a hirdetési felületért a Barcelona nem kap majd pénzt, de az egyértelmû, hogy az Unicef lesz az elsõ, melynek logója felkerül a Barca mezére. Ezt egyébként még nem erõsítették meg a felek, az viszont már nyilvános, hogy az együttmûködés megköttetett, s a következõ öt évre szól.
A szerzõdés ünnepélyes kihirdetését, s aláírását augusztus 11.-én tartják New Yorkban - mint már várni lehetett - ahol több részlet is kiderül majd a megállapodásról. A mezre kerülõ hirdetés mellett egyébként várhatóan még számos jótékonysági kezdeményezésben részt fog venni a Barcelona a továbbiakban, ezeket viszont még homály fedi.
A klub célja egyértelmû: mostantól az Uniceffel karöltve kell dolgozni a nehéz helyzetben élõ gyerekekért, különös tekintettel azokra, akik Aids fertõzöttek. Már nyilvános a megállapodás jelmondata is, mely így szól: "Barca, több mint egy klub, egy új remény a világon a veszélyeztetett gyerekeknek" .
Ezzel lezárható a Barcelona mezreklámozásának ügye, mely majdnem három éve arról szólt, mely nagyvállalat logója kerül a gránátvörös-kék szerelésre. Végül egyiké sem szerepel a mezeken, így tulajdonképpen "makulátlanok" maradnak a trikók, s megõrzõdik 107 éves hagyomány.
!!!Hajrá Brazília!!!
Türám esetleg, Zambrottának viszont lenne helye a csapatban.
De felesleges találgatni. Majd lesz ami lesz, de ha egyikük se jön akkor se lesz semmi gond...
Capelloba Emerson szerelmes csak 😊 jó még lehet páran de zambi tutttti nem megy Realba valszeg 😊
Zambi mellett Vieirának nagggyon örülnék Mottánál,Edmilsonnál jobb, Rafa visszamehetne a védelembe, és Iniesta és csereKpnak ;] Thuram 1-2évig minõségi csere vagy kezdõ lesz mivel sok szokott lenni a sérült nálunk, sõt Thuram anno jobbhátvéd volt szal Thuram-Puyol-Marquez-Zambrotta védõsor is lehet AKÁR 😊
!!!Hajrá Brazília!!!
19est megkaphatja, és Messié lesz a 18as 😛
Különben is akkr 97es lenne mert tavaly abba játszottam (H)