33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• el bruja
    "Most éppen Joan Laporta cáfolta Ronaldinho esetleges klubváltását
    A spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalában (La Liga) szereplő FC Barcelona elnöke, Joan Laporta cáfolta azokat a híreszteléseket, miszerint Ronaldinho, a csapat brazil középpályása elhagyná a katalán együttest. A sportvezető elmondta: nem tárgyalnak sem a Chelsea-vel, sem az AC Milannal."
    A cikk többi része a nemzeti sport oldalán...
  • el bruja
    már nem azért, de anno még azt is írták, hogy Eto'o meg Ronnie is megy a Milanba... most nyáron "kellett volna" menniük.
  • bigapó
    beszélgettem rokonnal, azt mondta, hogy a Képes Sport és a Nemzeti Sport is azt írja, hogy januárban eladjuk Dinhot!

Tudom, hogy nem mérvadóak ezek a hírek, de elég nyugtalanítóak. Franc essen ebbe a bulvársajtóba vagy mibe.
  • GTheo
    Megnéztem az összefoglalót, jól, szépen játszottunk az alapján !
    Ronaldinho vmit mutatott abból amit pár éve csinált, első gólnál küzdött a labdáért, és meg is szerezte, saját góljánál meg azért odacsúszott rendesen... Eto'o gyerek meg visszatért :)
  • DJ BP
    Lyon meg egyre erősebb, 3 hónap múlva még erősebb lesz sztem, mondjuk ti nem kaphatjátok őket :)
  • B0B0
    HÁt a Liverpool sincs éppen szar formában.
  • B0B0
    Hát kellett volna! :)

Csodálkozom, hogy Ronaldinho kúszott mászott. Valami ilyesmi hajtást kéne produkálnia mindig...
  • Ronaldinhos10
    szerintem ebből a hármasból amit leirtál csak az Arsenaltól kell félni mert ha őket kapjuk az nem lesz jó mivel a jelenlegi formájukat tekintve sokkal jobbak mint mi
  • NeoMaN
    Én inkább azt remélem, hogy mindegyiket leveri a csapat.
    :)
  • zalan05
    szép volt fiuk a második félidő föleg most már csak annyi kéne hogy ne kapjunk minden szar csapattol az elsö 5 percbe golt.Sorsolás mikor lesz tudja valaki remélem az Arsenalt,Pollt mega Romát elkerüljük.
  • el bruja
    kell még?:)
  • NeoMaN
    R10!
    3-1
    :)))
  • el bruja
    Eto'o gól..?:)
  • B0B0
    Azért itthon ennél több kéne...
  • B0B0
    Lehet, hogy önző, de gólt is rúgott :)

1:1
  • Csesza
    igen :)
  • el bruja
    1-1? :) dos Santos?:)
  • tobias88
    6274es channel, tökéletes adással
  • tobias88
    sopcaston én
  • tobias88
    Dos Santos nagyon önző... Nem értem mért nem Krkic játszik, ő elemében volt mostanában + lehetne a BL legfiatalabb gólszerzője
  • ledó
    hol nézitek?
  • tobias88
    Ronaldinho jól játszik
  • Zséé
    Remek. 2. percben vezet a stuttgart egy szabiból...
  • Zséé
    Sat.1 is adja pl
  • tobias88
    hol lesz a meccs? mert a champions 7 vagy mi adja, de hát az ...
  • dienesoft
    Én azt mondom, hogy ezt otthon kényelmesen meg fogjuk nyerni, ha nem kezdünk el egy vagy két gól után visszavenni, mert híresen el szoktuk rontani többgólos előnyről is a meccseket. Szóval erre figyelni kell, attól függetlenül már tét nélküli a dolog, de azért nyerünk kell!
  • zalan05
    FC Barcelona - VFB Stuttgart:
    Barcelona, Camp Nou
    20:45
    Vezeti: Stéphane Lannoy

FC Barcelona: Jorquera, Zambrotta, Puyol, Thuram, Sylvinho (Abidal) - Márquez, Xavi (Iniesta), Deco - Giovani, Ronaldinho (Bojan) - Eto'o.

Stuttgart: Schafer, Beck, Meira, Tasci, Magnin, Osorio, Meissner, Bastürk, Boka, Marica, Ewerthon.
    ----------------------------------------------------------------------------------------
    Külön érdekesség, hogy most még Rijkaard edző is lecserélésre kerül, mivel őt még a legutóbbi BL találkozón, a Lyon ellen kiállították, ezért ma az eltiltását tölti, s helyét Johan Neeskens veszi át. Már a másodedző volt jelen a találkozót megelőző sajtótájékoztatón is, ahol a meccsről elmondta, senki ne gondolja, hogy a Stuttgart egy barátságos mérkőzést készül vívni a Camp Nouban. Ezzel együtt a Barcelona meccshez való hozzáállása egyre inkább hasonít a barátságoshoz, mivel a holland szakember még a kezdőcsapat néhány részletét is fölfedte a nyilvánosság előtt, ami egyáltalán nem divat egyébként.

Így már tényként kezelhető, hogy a kapuban Jorquera áll majd, a keretből kimaradó Messit pedig Giovani dos Santos pótolja majd a kezdőben. Jó esélye van a játékra Bojan Krkicsnek is, még ha nem is föltétlenül kezdőként, mert Deco kikotyogta a sajtó előtt, hogy ha például tizenegyeshez jut a Barcelona, akkor azt Bojannal fogják lövetni, hogy a BL történetének legfiatalabb gólszerzőjévé tegyék. Ez a momentum is jelzi, hogy miként fogja fel a meccset a Barcelona, igaz, tét nélküli meccsről kétségkívül nehéz egy véres küzdelem képét prognosztizálni.

Neeskens elmondta továbbá, hogy Deco és Eto'o számára különösen fontos ez a találkozó, mivel most valóban annyit játszhatnak, amennyit csak szeretnének, így valószínű, hogy mind a ketten ott lesznek a kezdőcsapatban. Visszatért a keretbe a hétvégi távolléte után Eric Abidal és Touré Yaya is, ám egyikük már biztosan nem fog játszani. Előbbi csak valószínűleg nem lesz ott a kezdőként pályára lépők között, Touré viszont garantáltan nem, mivel még csak most gyógyult meg az arcüreggyulladásából, s jóval nagyobb szükség lesz rá a Valencia ellen a
    hétvégén.
    ------------------------------------------------------------------------------------
    remélem a fiatalok és mindenki bizonyitani fog és hajtani, remélem Bojan tényleg betalál sok sikert neki hozzá és remélem jol elverjük a Stuttgart-ot.
  • GTheo
    Végleges időpontja ugyan még nincs a Primera Division csúcsrangadójának, a Barcelona - Real Madrid derbinek, melyet a 17. fordulóra irányoztak elő, de aztán már majdnem biztosan lehet tudni, hogy a találkozót nem hozzák előre december 21-re, péntekre. Korábban tévesen azt közöltük, hogy a mérkőzés végleges időpontja december 21-én pénteken lesz, mely nem helytálló. A meccset a Spanyol Profi Liga (LFP) december 22-re vagy 23-ra helyezi majd, jóval nagyobb az esély a 22-i dátumra.

Mégsem 21dike... Tegnap még az volt vhol neten...
  • el bruja
  • zalan05
    otthon
  • el bruja
    és nemtod hol? idegenben leszünk v otthon?
  • GTheo
    21dikén Pénteken lesz az El Clássico.
  • DJ BP
    mi is félünk a meccstől nyugi :)
  • Ronaldinhos10
    Rijkaard "megregulázta" Ronaldinhót

Ritka közjáték zajlott le a Barcelona hétfői edzésén a La Masiában, mert Frank Rijkaard a már öltöző felé tartó Ronaldinhót visszahívta a pályára, hogy további edzésre kötelezze.

Ronaldinho Messivel, és még néhány - tegnap kezdőként játszó - csapattársával kifelé tartott az edzőpályáról, mikor a holland vezetőedző utána szólt, hogy jöjjön vissza, s fejezze be a munkáját, ugyanis több erőnléti gyakorlatot még teljesítenie kell. A Messivel akkor éppen viccelődő brazil komoly arccal, de engedelmeskedett a felszólításnak, majd nem túl nagy munkakedvvel befejezte a kiszabott feladatokat.

A mérkőzést követő napokon egyébként az edzések jelentősen különböznek az általánostól, mivel a sokat játszott kezdőembereknek alaposan könnyített a tréning, azoknak azonban általános munkát kell végezni, akik nem voltak pályán sokáig előző nap. Az ügy érdekessége, hogy Ronaldinho végig játszott a Barcában vasárnap, ezzel együtt bármilyen előre kijelölt feladatsorról lehetett szó ebben az esetben.
    -----------------------------------------------------------------------

Remélem most már komolyan veszi a dolgot Rijkaard is és elkezdi külön edzetni Dinhot(mint régen Ten Cate) hogy visszanyerje sebességét
  • fernando torres
    bele.ha Messi villan akkor jó ha nem akkor rotty.
  • el bruja
    már nem azért, de ti belegondoltatok, hogy ha így játszunk, mi lesz 23-án a reallal szemben? Nem mintha annyira szarul játszanánk, de elég kemény meccs lesz...:S
  • B0B0
    Hát igen. Kondi van, sebesség van!
  • Ronaldinhos10
    azt birtam benne hogy majdnem minden akciónal feljött és be is tudta adni középre a labdát
  • B0B0
    Pont talán Sylinho volt az, aki az egész meccsen egyedüliként jól játszott! Nekem jobban tetszett, mint Abidal!
  • Zséé
    Hát szép az nem volt, de legalább nyertünk...