Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fernando torres
htx.
Razok munka!

R10
zsír lokó

!!!Hajrá Brazília!!!

csm
de jó hogy ilyenkor mindig megjelensz. neked csak ne legyen röhögõgörcsöd, ha olyan nagy forma vagy itt, akkor inkább intézkedj h legyen normális házigazda, mind1 hogy ki, felõlem lehetsz te is.

BMW 325 iX Rallye Car :)

fernando torres
megvan..nem használja..legalábbis azt amelyik nekem is megvan..

gabber_saviola
msn címe nincs meg?
/talán azt még használja/

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fernando torres
aha...írok neki privit.. mást nem tudok tenni.htx.

gabber_saviola
sevát el kéne érni vhogy és megmondani neki, hogy írjon mélt a modimélre

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fernando torres
akkor mi legyen??

gabber_saviola
te a 20 pontoddal ne próbáld meg, mert egy hétig nem fogok tudni elaludni a röhögõgörcsöm miatt 😊

csm
én megpróóbálnám , de nemtom mit kell írni a levélbe 😄

fernando torres
Házigazda: Sheva

vki megpróbálhatná aki még nem volt..hátha már odaadják vkinek a jogot..

fernando torres

fernando torres
A mai nap Torinó repûlõterén Zambrotta felszált egy Barcelonába tartó járatra menedzserével együtt.
forrás: Juve totyik

<#ravasz1><#ravasz1>gyere csak várunk

fernando torres

fernando torres
Tegnap délután megérkezett feleségével és egy hónapos gyermekével a Barça elsõ nyári igazolása, Eidur Gudjohnsen, hogy hétfõ reggel elkezdje a felkészülést új csapattársaival a 2006-07-es szezonra. 'Guddy' a távozó Henrik Larsson helyére érkezett június közepén 12 millió euróért a Chelseatõl, és az összes Barcelona-szurkoló benne látja a svéd támadó utódját. Az izlandi játékos érkezésekor boldognak tûnt és már nagyon várja az elkövetkezendõ idényt: "Nagyon izgatott vagyok az elsõ Barçás edzésem elõtt. Remekül érzem magam és remélem nagy dolgokat vihetünk még véghez"

csm
kemény madriddal kell számolni, szal kell az erõsítés

fernando torres
így van<#eljen>
Zambrotta jöhet is...

fernando torres
tekk

R10
beindul a Juve projekt...

!!!Hajrá Brazília!!!

fernando torres
<#eljen><#eljen>

GTheo
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=117692&
Csak nem megy el Krkic Augusztusban meglesz a szerzõdése utána már nem fog tud elmenni csak pénzért

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

GTheo
http://www.marca.com/futbol/altasbajas06/
Ennek valszeg 3/4 kamu de azért durva...😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

R10
LABDARÚGÁS
JóTéKONYSáG A PéNZ HELYETT
Végleges az Unicef szerzõdés!
Írta: Z. Iván

Ahogyan várni lehetett, megszületett a teljes megállapodás az FC Barcelona és az ENSZ gyermekvédelmi szervezete, az Unicef között, melynek részletei ugyan még nem nyilvánosak, de valószínûsíthetõ, hogy az Unicef nem csak együttmûködõ fél, hanem a klub történetének elsõ mezszponzora is lesz egyben.

Igaz, a világ nélkülözõ gyermekeiért dolgozó szervezet klasszikus értelemben nem nevezhetõ szponzornak, mivel a hirdetési felületért a Barcelona nem kap majd pénzt, de az egyértelmû, hogy az Unicef lesz az elsõ, melynek logója felkerül a Barca mezére. Ezt egyébként még nem erõsítették meg a felek, az viszont már nyilvános, hogy az együttmûködés megköttetett, s a következõ öt évre szól.

A szerzõdés ünnepélyes kihirdetését, s aláírását augusztus 11.-én tartják New Yorkban - mint már várni lehetett - ahol több részlet is kiderül majd a megállapodásról. A mezre kerülõ hirdetés mellett egyébként várhatóan még számos jótékonysági kezdeményezésben részt fog venni a Barcelona a továbbiakban, ezeket viszont még homály fedi.

A klub célja egyértelmû: mostantól az Uniceffel karöltve kell dolgozni a nehéz helyzetben élõ gyerekekért, különös tekintettel azokra, akik Aids fertõzöttek. Már nyilvános a megállapodás jelmondata is, mely így szól: "Barca, több mint egy klub, egy új remény a világon a veszélyeztetett gyerekeknek" .

Ezzel lezárható a Barcelona mezreklámozásának ügye, mely majdnem három éve arról szólt, mely nagyvállalat logója kerül a gránátvörös-kék szerelésre. Végül egyiké sem szerepel a mezeken, így tulajdonképpen "makulátlanok" maradnak a trikók, s megõrzõdik 107 éves hagyomány.

!!!Hajrá Brazília!!!

R10
nem igazatok van Bojinov télleg a Zebráknál van 😊

!!!Hajrá Brazília!!!

R10
sztem nem ment a Juvéba a Fio Mutuért csak pénzt adott nem?

!!!Hajrá Brazília!!!

b4rc4
értem😊

Úgy tudom, hogy kölcsönbe ment Juvéba Mutuér cserébe + kis pínz

b4rc4
na igen..😄

fernando torres
marad serie b-be? érted..

b4rc4
megy serie b-be?😄

fernando torres
talán csere Mutuval és megy Juvéba....de ezek nem toom..

b4rc4
és Bojinovval mivan?😛😄 maradt fiorentinanal?:o

Viérára nincs szükség, feleslegesen meg minek neki csillagászati fizetés?
Türám esetleg, Zambrottának viszont lenne helye a csapatban.
De felesleges találgatni. Majd lesz ami lesz, de ha egyikük se jön akkor se lesz semmi gond...

fernando torres
remélem õgy lesz ahogy mondod

GTheo
Azt nyilatkozta h vagy Juve vagy ha elmegy akkr Barca ;P
Capelloba Emerson szerelmes csak 😊 jó még lehet páran de zambi tutttti nem megy Realba valszeg 😊

R10
hát remélem nem elsz igazad 😄

!!!Hajrá Brazília!!!

GTheo
Messi 18as akart lenni még anno csak Gabrié volt de Gabri elment szal valszeg Messi 18as lesz ;]
Zambi mellett Vieirának nagggyon örülnék Mottánál,Edmilsonnál jobb, Rafa visszamehetne a védelembe, és Iniesta és csereKpnak ;] Thuram 1-2évig minõségi csere vagy kezdõ lesz mivel sok szokott lenni a sérült nálunk, sõt Thuram anno jobbhátvéd volt szal Thuram-Puyol-Marquez-Zambrotta védõsor is lehet AKÁR 😊

fernando torres
nem toom van 1 olyan érzésem hogy megy Capello után,de ne legyen igazam.

R10
elõbb sztem jobb lenne egy olyan cikkel talizni h Zabrotta alárít a Barcahoz 😄

!!!Hajrá Brazília!!!

fernando torres
10es az ki van csukva.

b4rc4
de várjatok,még lekéne igazolni..😄

b4rc4
Messi?😛 nemadja neki oda😄😄 feltéve ha nem kap 7est vagy 10est😊 de akkor ja 19esbe.

GTheo
Lesz reméljük mert kizárták a Juvét 😊
19est megkaphatja, és Messié lesz a 18as 😛

R10
<#awink><#awink><#awink>

!!!Hajrá Brazília!!!

fernando torres
majd kiderül,nagyon remélem.

fernando torres
én 5ben vagy 28asban játszottam mindig.
19esben fog érzésem szt.

R10
na mi a helyzet skacok?

Zambrotta a mienk? 😊

!!!Hajrá Brazília!!!

GTheo
Csak 25ig van a számozás :S:S:S
Különben is akkr 97es lenne mert tavaly abba játszottam (H)

b4rc4
jah és C-ben -20pont... amibõl vszinu nem jutnak fel B-be szla 4év mire a-lett volna😛 Zambrotta? 99esbe😛

fernando torres
aha így már értem.