33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• zalan05
    A Barcelona várható kezdőcsapata: Víctor Valdés; Puyol, Milito, Márquez, Abidal; Touré, Xavi, Gudjohnsen; Iniesta, Giovani és Samuel Etoo (marca)
    -------------------------------------------------------------------------------------
    remélem azért Deco vagy Ronny fog játszani, meg azért a Marca elég szépeket tud irni ha akar.
  • Gaba22
    én is olvastam, nem lep meg... :D
  • dienesoft
    A KS szerint az év játékosa Lionel Messi. :) Szerintem jobb volt, mint Kaká, oké, ők nyerték a BL-t, de szerintem akkor is munkabírása, gyorsabb, nagyon találékony, stb...
  • NeoMaN
    heh, nem is tudtam... :)
  • zalan05
    Henry és Rijkaard még bízik
    Bár a múlt héten már arról lehetett hallani, hogy Thierry Henry biztosan nem gyógyul meg a hétvégi Barcelona - Real Madrid mérkőzésig a hátproblémáiból, Frank Rijkaard a minap egy rádióinterjúban elmondta, némi remény még van erre. Henry vasárnap ismét labdás edzésen vett részt Juanjo Brau erőnléti edző társaságában, s minden bizonnyal abban reménykedik, hogy továbbra is jó ütemben javul a sérülése, így pedig akár pályára is léphetne a hétvégén a Real Madrid ellen. Nem zárta ki ennek lehetőségét Frank Rijkaard sem, ám az is köztudott, hogy az orvosok és a technikai személyzet nem támogatják a francia pályára lépését a találkozón, nehogy visszaesés következzen be az állapotában. További hír Henryval kapcsolatban, hogy 2007-ben a második legjobb játékosnak választották Franciaországban, az első Frank Ribéry lett a Bayernből.
    -------------------------------------------------------------------------------------
    jo lenne ha tényleg felépülne még ha csak cserének is akkor is és grat a második helyhez majd jövőre ujra elsö lesz.
  • Ronaldinhos10
    pedig Messi odasétált a kispadhoz a második félidő elején nem úgy nézett ki mint akinek komoly balya van,de sajnos már az eurobarcán is megerősitették hogy lesérült:(
  • fernando torres
    szép volt bizony,mondjuk kellett hozzá ez a Valencia is.hátha ez az eredmény felpörgeti a srácokat köv fordulóra.

Marquez játéka nagyon tetszett.
  • zalan05
    szép volt fiuk a Madrid ellen is elfogadnák egy ilyen eredményt Messit nagyon sajnálom remélem hamar rendbe fog jönni.
  • Csesza
    0-3

Izland támad :)
  • fernando torres
    picsába Messi...
  • NeoMaN
    Messi - 1 hónap
    Bazmegbazmegbazmeg!!!!
  • el bruja
    basszus... Messi 1 hónapig nem lesz...ráadásul az El Clássicót is elmulasztja:((
  • DJ BP
    Látom ti is simán veritek őket :)
    Mi történt ezekkel idén, , bár most erőszakosabbak :)
  • zalan05
    félidő 0-2 nekünk jok vagyunk Messi helyett Gio jött be remélem nincs komoly baja és játszhat a MAdrid ellen
  • NeoMaN
    Roni dejófej GECC!!!!!!!!!
    :DDD
  • NeoMaN
    Mikrofonfejű.
    :D
  • tobias88
    A 2. gól elött vagy 50szer passzoltak, vagy többször, úgy hogy valencia játékos nem ért bele! Tisztára, mint 2006ban az Argentín gól, szerintem nagyon szép volt, viszont a kommentátor annyira nem kommentálta
  • el bruja
  • tobias88
    Bal fasz
  • NeoMaN
    Gudi milyen poszton játszik? :P
  • NeoMaN
    Ehhh....Afrika
    :P
  • fernando torres
    könyörgöm,kis csapatok ellen miért nem lehet igy játszani?
  • el bruja
    ...dejó formában van:DD
  • fernando torres
    hhuuhh Eto'o ....
  • el bruja
    háát...Eto'o visszatért:)
  • DONGUBA
    mekkoraaaaaaaaaaaaaaaaaaa gooooooooooooooooool
  • NeoMaN
    uhh, én sem tudtam geciek!

Hajrá Barca! Büntessen Afrika és Argentína legjobbja!

Zambit sajnálnám kúvára. Egyetlen olasz akit nagyon bírok. RASPECT ZAMBI!
    :(((
  • LasCar16
    húúúwazze ezt nézem:)
  • Zséé
    Valahogy olyan érzésem van, hogy pont ellenünk fog feltámadni a Valencia...
  • fernando torres
  • el bruja
    azjó,már azt hittem vmiért nem közvetítik...félreinformáltak köszi!
  • bigapó
    22:00 Sport1 élő, aki lemarad 2:45 Sport2 felvételről
  • B0B0
    Menjen minnél hamarabb!
  • el bruja
    a Tv közvetíti a meccset, nem tudjátok?
  • LasCar16
    A 8TV Força Barça című műsora szerint Gianluca Zambrotta a következő átigazolási időszakban, vagyis januárban, elhagyja a Barcelonát és visszatér Olaszországba.

Zambrotta története a spanyolokkal a végéhez közeledik a katalán tv műsor szerint. Csupán a távozás részleteinek tisztázása van hátra.

Egyes spanyol újságok biztosra veszik, hogy a játékos a Milan csapatához szerződik.

Távozásának hátterében az áll, hogy komoly családi problémái vannak, ezért a lehető leghamarabb szeretne visszamenni Itáliába.

A Barcelona tekintettel Zambrotta személyes gondjaira, hajlandó elengedni őt. A világbajnok játékos most arról tárgyal klubjával, hogy miként tudna szabadon kilépni a szerződéséből.

Forrás: goal.com
  • zalan05
    Valencia CF - FC Barcelona:
    Valencia, Mestalla
    22:00
    Vezeti: Iturralde González

Valencia: Canizares, Miguel, Albiol, Helguera, Moretti - Sunny, Marchena, Arizmendi, Silva, Vicente - Morientes.

Barcelona: Valdés, Puyol, Márquez, Milito, Abidal - Iniesta (Touré), Xavi, Deco - Messi, Ronaldinho és Eto'o.

Az ellenfélből hiányozni fog sérülés miatt a veszedelmes csatár, David Villa, rajta kívül nem hadra fogható Caneira, Alexis és Raúl Albiol, de erősen kérdéses a játéka Joaquínnak és Hildebrand kapusnak is.

Amennyiben a Barcelona nem tud nyerni ma este, úgy a legrosszabb idegenbeli idénykezdetét produkálná az 1979-1980-as idénytől számítva...
    ----------------------------------------------------------------------------------------
    hozni kéne a mecset sztem és Toure-t nem kéne kockáztatni inkább a madrid ellen kéne tartogatni.
  • zalan05
    A Valenciába utazó 18 fős keret a következő:

Kapusok: Valdés, Jorquera
    Védők: Puyol, Oleguer, Zambrotta, Sylvinho, Abidal, Milito,
    Középpályások: Xavi, Iniesta, Deco, Gudjohnsen, Márquez, Touré
    Támadók: Eto'o, Ronaldinho, Bojan, Giovani, Messi.
    ----------------------------------------------------------------------------------------
    na most már ittvan mindenki aki kell ugyhogy Rijkarrd-nak nem lehet panasza most megkell verni a Valenciát pont szar formába vannak meg nem lesz se Villa se Joaquin
  • dienesoft
    Ha Dinho menni akar, úgy is menni fog. De szereti annyira a Barcát, hogy nem fogja ott hagyni. Szerintem.
  • el bruja
    hát ja... de ugyis kiderül nemsoká, mi lesz.
  • bigapó
    akkor ezek se tudják már, hogy mit ír a bal kéz és mit a jobb...lol