33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#11169 A Barcelona várható kezdőcsapata: Víctor Valdés; Puyol, Milito, Márquez, Abidal; Touré, Xavi, Gudjohnsen; Iniesta, Giovani és Samuel Etoo (marca)
-------------------------------------------------------------------------------------
remélem azért Deco vagy Ronny fog játszani, meg azért a Marca elég szépeket tud irni ha akar. -
Gaba22 #11168 én is olvastam, nem lep meg... :D -
#11167 A KS szerint az év játékosa Lionel Messi. :) Szerintem jobb volt, mint Kaká, oké, ők nyerték a BL-t, de szerintem akkor is munkabírása, gyorsabb, nagyon találékony, stb... -
#11166 heh, nem is tudtam... :) -
#11165 Henry és Rijkaard még bízik
Bár a múlt héten már arról lehetett hallani, hogy Thierry Henry biztosan nem gyógyul meg a hétvégi Barcelona - Real Madrid mérkőzésig a hátproblémáiból, Frank Rijkaard a minap egy rádióinterjúban elmondta, némi remény még van erre. Henry vasárnap ismét labdás edzésen vett részt Juanjo Brau erőnléti edző társaságában, s minden bizonnyal abban reménykedik, hogy továbbra is jó ütemben javul a sérülése, így pedig akár pályára is léphetne a hétvégén a Real Madrid ellen. Nem zárta ki ennek lehetőségét Frank Rijkaard sem, ám az is köztudott, hogy az orvosok és a technikai személyzet nem támogatják a francia pályára lépését a találkozón, nehogy visszaesés következzen be az állapotában. További hír Henryval kapcsolatban, hogy 2007-ben a második legjobb játékosnak választották Franciaországban, az első Frank Ribéry lett a Bayernből.
-------------------------------------------------------------------------------------
jo lenne ha tényleg felépülne még ha csak cserének is akkor is és grat a második helyhez majd jövőre ujra elsö lesz.
-
#11164 pedig Messi odasétált a kispadhoz a második félidő elején nem úgy nézett ki mint akinek komoly balya van,de sajnos már az eurobarcán is megerősitették hogy lesérült:( -
#11163 szép volt bizony,mondjuk kellett hozzá ez a Valencia is.hátha ez az eredmény felpörgeti a srácokat köv fordulóra.
Marquez játéka nagyon tetszett. -
#11162 szép volt fiuk a Madrid ellen is elfogadnák egy ilyen eredményt Messit nagyon sajnálom remélem hamar rendbe fog jönni. -
Csesza #11161 0-3
Izland támad :) -
#11160 picsába Messi... -
#11159 Messi - 1 hónap
Bazmegbazmegbazmeg!!!! -
el bruja #11158 basszus... Messi 1 hónapig nem lesz...ráadásul az El Clássicót is elmulasztja:(( -
DJ BP #11157 Látom ti is simán veritek őket :)
Mi történt ezekkel idén, , bár most erőszakosabbak :) -
#11156 félidő 0-2 nekünk jok vagyunk Messi helyett Gio jött be remélem nincs komoly baja és játszhat a MAdrid ellen -
#11155 Roni dejófej GECC!!!!!!!!!
:DDD -
#11154 Mikrofonfejű.
:D -
#11153 A 2. gól elött vagy 50szer passzoltak, vagy többször, úgy hogy valencia játékos nem ért bele! Tisztára, mint 2006ban az Argentín gól, szerintem nagyon szép volt, viszont a kommentátor annyira nem kommentálta -
el bruja #11152 -
#11151 Bal fasz -
#11150 Gudi milyen poszton játszik? :P -
#11149 Ehhh....Afrika
:P -
#11148 könyörgöm,kis csapatok ellen miért nem lehet igy játszani? -
el bruja #11147 ...dejó formában van:DD -
#11146 hhuuhh Eto'o .... -
el bruja #11145 háát...Eto'o visszatért:) -
#11144 mekkoraaaaaaaaaaaaaaaaaaa gooooooooooooooooool -
#11143 uhh, én sem tudtam geciek!
Hajrá Barca! Büntessen Afrika és Argentína legjobbja!
Zambit sajnálnám kúvára. Egyetlen olasz akit nagyon bírok. RASPECT ZAMBI!
:((( -
#11142 húúúwazze ezt nézem:) -
Zséé #11141 Valahogy olyan érzésem van, hogy pont ellenünk fog feltámadni a Valencia... -
#11140 -
el bruja #11139 azjó,már azt hittem vmiért nem közvetítik...félreinformáltak köszi! -
#11138 22:00 Sport1 élő, aki lemarad 2:45 Sport2 felvételről -
#11137 Menjen minnél hamarabb! -
el bruja #11136 a Tv közvetíti a meccset, nem tudjátok? -
#11135 A 8TV Força Barça című műsora szerint Gianluca Zambrotta a következő átigazolási időszakban, vagyis januárban, elhagyja a Barcelonát és visszatér Olaszországba.
Zambrotta története a spanyolokkal a végéhez közeledik a katalán tv műsor szerint. Csupán a távozás részleteinek tisztázása van hátra.
Egyes spanyol újságok biztosra veszik, hogy a játékos a Milan csapatához szerződik.
Távozásának hátterében az áll, hogy komoly családi problémái vannak, ezért a lehető leghamarabb szeretne visszamenni Itáliába.
A Barcelona tekintettel Zambrotta személyes gondjaira, hajlandó elengedni őt. A világbajnok játékos most arról tárgyal klubjával, hogy miként tudna szabadon kilépni a szerződéséből.
Forrás: goal.com -
#11134 Valencia CF - FC Barcelona:
Valencia, Mestalla
22:00
Vezeti: Iturralde González
Valencia: Canizares, Miguel, Albiol, Helguera, Moretti - Sunny, Marchena, Arizmendi, Silva, Vicente - Morientes.
Barcelona: Valdés, Puyol, Márquez, Milito, Abidal - Iniesta (Touré), Xavi, Deco - Messi, Ronaldinho és Eto'o.
Az ellenfélből hiányozni fog sérülés miatt a veszedelmes csatár, David Villa, rajta kívül nem hadra fogható Caneira, Alexis és Raúl Albiol, de erősen kérdéses a játéka Joaquínnak és Hildebrand kapusnak is.
Amennyiben a Barcelona nem tud nyerni ma este, úgy a legrosszabb idegenbeli idénykezdetét produkálná az 1979-1980-as idénytől számítva...
----------------------------------------------------------------------------------------
hozni kéne a mecset sztem és Toure-t nem kéne kockáztatni inkább a madrid ellen kéne tartogatni. -
#11133 A Valenciába utazó 18 fős keret a következő:
Kapusok: Valdés, Jorquera
Védők: Puyol, Oleguer, Zambrotta, Sylvinho, Abidal, Milito,
Középpályások: Xavi, Iniesta, Deco, Gudjohnsen, Márquez, Touré
Támadók: Eto'o, Ronaldinho, Bojan, Giovani, Messi.
----------------------------------------------------------------------------------------
na most már ittvan mindenki aki kell ugyhogy Rijkarrd-nak nem lehet panasza most megkell verni a Valenciát pont szar formába vannak meg nem lesz se Villa se Joaquin -
#11132 Ha Dinho menni akar, úgy is menni fog. De szereti annyira a Barcát, hogy nem fogja ott hagyni. Szerintem. -
el bruja #11131 hát ja... de ugyis kiderül nemsoká, mi lesz. -
#11130 akkor ezek se tudják már, hogy mit ír a bal kéz és mit a jobb...lol