33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#11209 F*szomat 0-1...Dinho midnent megtesz, nagyon jól játszik, sőt, mindenki jól játszik...de hogy a Madridnak volt kb 3 helyzete, ebből egyet be is lőtt...hát, szerencsésebb második félidőt. -
#11208 tessék,de csak mer' karácsony:) -
#11207 neten hol lehet nézni?:) pls csatornát...:D -
el bruja #11206 oks...neked legyen igazad!:D jaja kellemes ünnepeket m.kinek! -
#11205 Ne legyen igazad! :) -
el bruja #11204 meg sztem úgy kezdünk, h gólt kapunk...mostanában minden meccs elején bekapnuk 1et. -
#11203 Remélem jó meccs lesz! És természetesen minden Barca és Real drukkernek kellemes, békés karácsonyt kívánok! :) -
#11202 hogyne -
#11201 Hát nem tom, én gránátvörös Télapót már láttam kék zsákkal, de fehér Télapót lilával nem -
#11200 Ha Ronie és Deco padozik akk előnyből indul kb a real... :\ -
#11199 meg Messi sérülése is csak csel...:) -
Zséé #11198 Sztem játszani fog. Ez a csel -
DJ BP #11197 gondolom ti sem értitek miért :) -
#11196 szerintem is padozik -
#11195 Real topikban mit úgy tudjuk,hogy dinho padozni fog...>)
mostmár nekem is +fav :DDdddddd (csak az el clásico idejére) -
Monoton #11194 sztem jelenleg CR kirobbanthatatlan a MU bol ... Drogba t elvileg mi is akarjuk (sajtó szerint) -
Monoton #11193 +fav -
#11192 FC Barcelona - Real Madrid:
Barcelona, Camp Nou
19:00
Vezeti: Mejuto González
Barcelona: Valdés, Puyol, Márquez (Zambrotta), Milito, Abidal - Touré, Xavi, Gudjohnsen (Deco) - Iniesta, Ronaldinho (Giovani), Eto'o.
Real Madrid: Casillas, Ramos, Pepe, Cannavaro, Heinze - Diarra, Sneijder, Baptista, Robinho - Raúl, Van Nistelrooy.
--------------------------------------------------------------------------------
még igyse tudom ,hogy milyen lesz a kezdö sok a kérdöjel ugyhogy ugy tünik ,hogy majd csak a mecs elött tudjuk meg a kezdöt -
#11191 VV- Puyol, Marquez,Milito,Abidal-Xavi,Touré,Deco-Iniesta,Eto'o,Roni
Ez a kezdő ha Rijkaardnak van esze, de Ronie helyén Dos Santos lesz és Deco helyén Gudi...Vagy Iniestát teszi deco helyére és akk Gio-Eto'o-Ronie csatársor... Van pár variáció, Rijkaard úgyse a legjobbat fogja választani :D -
#11190 A várt keret fogadja a Madridot
Frank Rijkaard kihirdette a Real Madridot fogadó keretét, melyben helyet kapott Ronaldinho Gaúcho és Thierry Henry is, a hiányzók között van viszont természetesen az elmúlt héthez képest Leo Messi.
Kapusok: Valdés és Jorquera
Védők: Zambrotta, Puyol, Márquez, Milito, Abidal, Thuram, Sylvinho.
Középpályások: Xavi, Touré, Deco, Gudjohnsen, Iniesta
Támadók: Giovani, Eto'o, Ronaldinho, Bojan, Henry.
--------------------------------------------------------------------------
hát kiváncsi leszek Rijkarrd mivel fog elöállni, remélem most nem fog valami hülyeségget kitalálni -
#11189 nekik jó a kiváló formában lévő robben -
#11188 ez hülyeség Calderon is csak arcoskodni tud multkor még Kaka most meg már Ronni meg Messi se férne be a csapatba akkor ki férne be?, csak emlékeztetem Calderont Kaka nyert ezen az éven mindent Messi meg csak azért lett második mert nem voltak tavaly cimek amugy öis lehetett volna simán elsö.Ugyhogy erröl enyit de azért nyáron tuti fognak Kakának nyalni hogy menjen már hozzájuk. -
#11187 "Ramón Calderón, a Real Madrid elnöke pénteken Nyonban tartózkodott a Bajnokok Ligája sorsolásán, ahol azok után, hogy csapatát összesorsolták a Romával, szólt néhány szót a hétvégi rangadóról is. A fővárosi egyesület elsőszámú vezetője elmondta: meg van elégedve a jelenlegi csapatával, s akkor sem igazolná le a Barcából Ronaldinhót vagy Leo Messit, ha lehetősége volna rá. „Nem szerződtetném egyiküket sem. Nagyon jó keretünk van, kiváló játékosokkal, nem lenne helyük Madridban" - jelentette ki a madridi klubelnök, aki ezzel részben csatlakozott kollégája, Predrag Mijatovics mondandójához. A Madrid sportigazgatója néhány héttel ezelőtt úgy nyilatkozott, hogy nem igazolná le Ronaldinhót, s hangot adott azon gondolatainak, hogy a madridi öltözőben nagyobb az egység, és jobb a hangulat, mint a barcelonaiban."
Ronaldinho elhiszem hogy játékilag nem férne be, de Messiről ős e gondolhatja komolyan... -
#11186 Szerdán még a Miniestadiban, csütörtökön már a La Masiában tréningezett a Barcelona Frank Rijkaard irányításával. A foglalkozás tartalma ezúttal más volt, inkább a taktikai feladatok domináltak a fizikai gyakorlatok kárára, majd nem kispályás, hanem teljes pályás egymás elleni játék következett. A kezdőjátékosokból álló gárdából pedig kimaradt Ronaldinho és Deco is, helyettük jutott szóhoz Gudjohnsen és Giovani, kérdés, kitart-e ezen csapat mellett Frank Rijkaard a Madrid ellen is. A meccs érdekessége volt, hogy a tartalékok győztek 2-0-ra Ronaldinho és Sylvinho góljaival.
Uolsó sorra és arra, Rijkaard hülye, felhívnám a figyelmet... -
DeadDeiler #11185 Nem rossz a vidi ;):D -
#11184 Nagyon kemény :) Tetszik! :) -
#11183 itt egy kedvcsinálo video az El Clasico-ra ,a madridos topikbol van de nagyon durva szerintem. -
#11182 jol jártunk a Celtic-el már ugyis megszoktuk a skotstilust a Rangers miatt sztem kötelezö a tovább jutás -
#11181 Barcelona - Celtic a BLben, otthon meg kell verni őket, idegenben X is jó lenne... -
#11180 Az is lehet, de ha a madrid megvenné még C.Ronaldot az lenne a kész vicc, most is megvették Robbent és alig játszik...
#11179: Én is ezt mondtam, akkor jöhetne C.Roni vagy vki ha Roni menne, én legszívesebben Andersont hoznám a MUból, eszméletlen jó az a gyerek... Már régebben is mondtam amikor a Portoban volt hogy el kéne hozni. Drogba szerintem nem kéne, minek még 1 vérbeli csatár? úgy is van már 3 csatár 1 posztra... inkább ilyen szélső csatár féle kell ha elmegy Dinho.. Szélsőhátvéddel egyetértek, Zambrotta helyére, meg Abidal helyére 3 év múlva kb :D De Abidal játéka nekem nagyon tetszik. -
#11179 szerintem csatár vagy 2évig nem fog jönni max Ronni HA elmegy akkor a helyére valaki a középpály is jo most , inkább hátvédet fognak venni de oda is csak szélsöt ugyhogy én nem nagyon álmodozok Ronaldolrol mert csak jo pár év mulva akar spanyolo.-ba jönni ,Drogba meg ha elmegy a chelsea-böl akkor ugyis a Milanba vagy a Real-ba fog menni. -
el bruja #11178 Sp.o-ban szeretne focizni, akár ezalatt a Madridot is értheti... énmeg azt olvstam h Drogba akar jönni, én meg inkább őt látnám (ami amúgy se történik meg) a csapatban, mint Cristiano Ronaldot. -
#11177 Mondjuk ebbe van vmi, aki Laporta kedvence az elég nagy bizalmat élvez, lásd: Henryért 2 évig gurizott hogy megszerezze...
Olvastam egy cikket hogy C.Ronaldo szeretne Spanyolországban játszani, nem biztos h most de szeretne... Én nem szeretem C.Ronaldot, de ha Roni nem indul meg felfele teljesítményben és eltudnánk jóáron passzolni akkor abból jöhetne C.Roni... Nem szeretem Ronaldot de azért Messi Ronaldo a 2 szélen, Eto'o középen, elég durva lenne...Dos Santos meg még nem érett be, neki kell még 1-2 év minimum, meg is kéne erősödnie mert elnyomják mint Krkicet...
[ szvsz Krkic jobb játékos lesz szerintem... Legjobb spanyol csatár lesz Bojan... ] -
#11176 az éven ugyse fog elmenni egyikse mind ketten Laporta kedvencei max nyáron -
#11175 Csak kell vmi indok h miért küldjék el... Győztes El Clásico után nem lehet elküldeni, de ha meg kikapunk az nagyon para... :\ Esetleg ha X lenne és vmit elcseszne... -
el bruja #11174 hát Ronninak nagyobb mint neki az 100... -
#11173 Egy biztos:Riijkardnak nincs nagy jövője.. -
#11172 Ha most megverjük a Madridot úgy hogy Roni nem játszik vagy nem túl sokat akk feltételezhető hogy elmegy... DE ha kikapunk és Roni csak csere lesz, akkor Rijkaard megy... Legjobb megoldás az lenne ha nyernénk, Ronie csereként beállva megnyerné a meccset és vhogy elhúzna Rijkaard... -
#11171 Roni távozik félévkor, az tuti... Hülye, ha marad -
#11170 Én is most olvastam, hát kiakadtam hülye ez a Rijkaard... És most már kijelenthető hogy vagy Rijkaard vagy Ronie távozni fog...2 meccsen sorozatban nem hagyja ki senki se Ronit ha nincs vele vmi baja... Kérdés h Laporta ki mellett áll... Decot meg nemtudom miért nem játszatja... De Eto'oban nagyon bízok az El Clásicon :)