33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• DJ BP
    magadat hazudtolod meg. Akkor miért mondod, hogy motiválatlan, 16 lövéssel? :D
    Ziccer 1 volt... A Nou Campban, azért ez jelent valamit
  • tobias88
    amúgy Madridosok -> Clasicó topik a vita helyszine elvileg
  • tobias88
    Nem mondanám azt, hogy jól védekezett egy csapat, ha 16 kapura menő lövése van az ellenfélnek, és nem vagtában lövöldözve
  • pacclacc
    Sokan itt beszéltek arrol hogy a Barca nem volt a toppon, de könyörgöm a vesztes csapat az sosincs ott, és azért nem mert nem hagyták játszani.

Ja és melyik a jobb csapat? Amelyik több golt rug. És hogy egy csapat kevesebb helyzetböl is be tud találni az csak az erősségét mutatja!
  • hunbasser
    ott a pont :)

és boldog karácsonyt kívánok!
  • GTheo
    Így igaz... Új edző kell, és máris meglehetne a motiváció... Különben Dinho nem játszott rosszul most a madrid ellen, ha egy "sima" játékos lenne akkor aztmondjuk h jól játszott, de önmagához képest nem túl sokat csinált... Mondjuk amikor Ramost megverte 1 az 1ben, az gyönyörű volt... Új edző mindenképpen kell, de szerintem nem lesz még új edző... :S
    Ronit meg meg kéne tartani ha lesz új edző, de sajna Laporta szerelmes Rijkaardba... Az lenne a legrosszabb ha most Rijkaard maradna és Roni távozna :\
    Ten Catet meg visszakéne hozni... Ő keménykezű volt dinhoval, most is egy keménykezű edző kéne !
  • tobias88
    Figyeljétek meg, hogy most Ronaldinho és ŰDeco se hozta a fantasztikus formáját, csak simán közepesen játszottak, megint nem fogja őket játszatni... Na így se lehet stabilan jól játszani, ha sose játszik valaki. Fő problémánk Rijkard és egy új edzővel jönne a motiváltság is. Nehogy már nálunk is az legyen, az miatt, hogy Cate elment, mint a Madridnál volt, hogy el ment Del Bosque és vége lett a Madridnak
  • DJ BP
    ezt már én is figyeltem. Pl. Valladolid ellen is, elismerem, hogy Krkic meg Giovani nagy tehetség, de nem kéne azt várni tőlük, hogy majd ők változtatnak a meccs képén, amikor épp gáz van... Akkor lenne szabad, amikor nincs nagy tét, vagy vezet a csapat. Nem tudom mit vár Rijkaard. Henry minek ült ott akkor, ha nem is játszott? Vagy sérülten nevezte mégis?
  • Mor3llo
    A vereség, az vereség, természetesen mindig a vesztes csapat keres kifogásokat.Azonban a tegnapi bírói ténykedés kritikán aluli volt.Persze a Barca sem a volt a helyzet magaslatán főleg Rijkaard cseréin akadtam ki.Elhiszem hogy be szeretné építeni a fiatalokat, de könyörgöm,tizenegynéhány éves zöldfölű fiatalokat berakni ??? AZ EL CLASSICORA ?!Messi hiányát már meg sem említem. Ez egy vicc.A tegnapi meccsen szvsz Iniesta volt a legjobb, nagyon mozgékony és rengeteg jó megmozdulása volt!Fel a fejjel, innen már csak jobb lehet ! :)
  • DJ BP
    bár ha belegondolok hogy a Real elleni meccsre motíválatlanul menjen ki 1 csapat a pályára,ott gond lehet.

Sztem nem voltak azok. Jól védekeztünk :D
  • banok
    ne csüggedj, összefoglaló karácsony alkalmából
  • Coco
    :/
  • banok
    SportKlub
  • ForzaInter
    fenét nem Rijkardal van itt a baj... ha Rijkard nem jött volna Barcához most sehol nem lennének...
    aza helyzet hogy engem ezek az igazolások a Perez félre Realra emlékeztetnek... nem edző gond van itt...
  • ForzaInter
    biztos ő a hibás:)
  • andaxxin
    Nekem az a véleményem,hogy Rijkarrdnak mennie kéne.Szerintem nem tudja motíválni a csapatát,bár ha belegondolok hogy a Real elleni meccsre motíválatlanul menjen ki 1 csapat a pályára,ott gond lehet.
    Mind1 a lényeg hogy bármennyire is utálom José Murinhot jól jártatok volna vele.
    Az összekapta volna a csapatot,ebben biztos vagyok.Ja és persze ezen a meccsen jobban játszottunk:)
  • ryhdeksan
    hát azért Messi multkor 3-t lőtt a Realnak
  • Coco
    bázzeg lemaradtam. közvetitte vmi?
  • hunbasser
    :DDDDDDdddddddddd
  • hunbasser

de azért a vége húzós volt...eléggé féltem az utolsó 10 percben.de azért a végén még lőhettünk volna gólt kontrából.
  • Robinho14
    például ha Zidane nem vonult volna vissza:DSA:DAS DASDAS
  • el bruja
    sztem meg inkább ne kezdjük el, mi lett volna ha szerencsénk van... pl ha Messi jáccot volna.
  • REALista
    Ha szerencsénk lett volna 3-at rugunk idegnbe...
  • Ronaldinhos10
    Valami a srácok fejében sem volt rendben mert szinte mindenki a saját szintje alatt játszott.Az meg hogy hány eladott labdánk volt azt érdemes lenne megszámolni(lehet hogy rekordot állitottunk fel)!
  • el bruja
    szerencsénk lett volna, akár a meccset is megnyerhettük volna.
  • hunbasser
    a Real pont annyit játszott,amennyit kellett: megszereztük a vezetést,és utána már nem volt értelme eszeveszettül támadni.és ha még szerencsénk lett volna,akkor a végére meglett volna a kegyelemdöfés is ya,és persze jól bekkelt a csapat :)
  • zalan05
    hát ezt megszivtuk már 7 pont a különbség remélem valahogy letudjuk majd dolgozni most ezért a vereségért sztem Rijkarrdot nem kell hibáztatni ez nem az ö hibája csak annyi hogy nem volt annyi szerencsénk mint a Madridnak pedig ha a végén belöjük a halyzeteinket akkor nyerhetünk is volna. De ez van
  • B0B0
    Ez eléggé merész kijelentés. Én inkább azt mondanám, hogy a Real lefocizott minket.
  • el bruja
    biztos h elmegy... ha Messi jáccott volna...HA :(
  • B0B0
    Lélektelen, veszélytelen, fantáziátlan játék=0!

Viszont látásra Rijakaard!
  • hunbasser
    Boldog Karáncsonyt barca drukkerek! :)
  • GTheo
    Rijkaardot rúgják ki... Jól játszottunk, jobban mint a Real, de ez is kevés volt...
  • Monoton
    jo meccs volt
  • el bruja
    basszus már 7 pont a különbség...
  • B0B0
    Hát azért nem az első volt, volt egy fejes, amit Valdés vetődve fogott...
  • Ronaldinhos10
    Ronaldinhonak azért megy ilyen jól mert elhagyta a fejpántját(VÉGRE)
  • GTheo
    Ki adta Eto'onak ziccerbe azt a labdát? nem emléxem már :S
    #11212: szerintem Deco azért nemrossz... Eto'onak nem megy úgy mint vártam, de majd formába lendül :) Roni meg belövi a következőt :P
  • zalan05
    szerintem Deco-t lekéne cserélni ma szerintem nincs a toppon más mindenki hajt csak nincs meg aza kis mákunk mint a Madridnak, remélem a 2félidöbe forditunk Ronninak most elég jol megy meg hajt is Henry vagy Dos Santos jöhetne és Iniesta meg visszamenne a helyére kp-ba
  • el bruja
    de mindig ez van... hajtanak a srácok, csomó helyzetük van, másik csapat meg kb. próbálkozik másodjára, és gól.... nemigaz
  • GTheo
    Mekkora makker ez a real... Jobbak vagyunk, Megvannak a helyzetek is erre a real kb az első helyzetét berúgja...