33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
DJ BP #11249 magadat hazudtolod meg. Akkor miért mondod, hogy motiválatlan, 16 lövéssel? :D
Ziccer 1 volt... A Nou Campban, azért ez jelent valamit -
#11248 amúgy Madridosok -> Clasicó topik a vita helyszine elvileg -
#11247 Nem mondanám azt, hogy jól védekezett egy csapat, ha 16 kapura menő lövése van az ellenfélnek, és nem vagtában lövöldözve -
pacclacc #11246 Sokan itt beszéltek arrol hogy a Barca nem volt a toppon, de könyörgöm a vesztes csapat az sosincs ott, és azért nem mert nem hagyták játszani.
Ja és melyik a jobb csapat? Amelyik több golt rug. És hogy egy csapat kevesebb helyzetböl is be tud találni az csak az erősségét mutatja! -
#11245 ott a pont :)
és boldog karácsonyt kívánok! -
#11244 Így igaz... Új edző kell, és máris meglehetne a motiváció... Különben Dinho nem játszott rosszul most a madrid ellen, ha egy "sima" játékos lenne akkor aztmondjuk h jól játszott, de önmagához képest nem túl sokat csinált... Mondjuk amikor Ramost megverte 1 az 1ben, az gyönyörű volt... Új edző mindenképpen kell, de szerintem nem lesz még új edző... :S
Ronit meg meg kéne tartani ha lesz új edző, de sajna Laporta szerelmes Rijkaardba... Az lenne a legrosszabb ha most Rijkaard maradna és Roni távozna :\
Ten Catet meg visszakéne hozni... Ő keménykezű volt dinhoval, most is egy keménykezű edző kéne ! -
#11243 Figyeljétek meg, hogy most Ronaldinho és ŰDeco se hozta a fantasztikus formáját, csak simán közepesen játszottak, megint nem fogja őket játszatni... Na így se lehet stabilan jól játszani, ha sose játszik valaki. Fő problémánk Rijkard és egy új edzővel jönne a motiváltság is. Nehogy már nálunk is az legyen, az miatt, hogy Cate elment, mint a Madridnál volt, hogy el ment Del Bosque és vége lett a Madridnak -
DJ BP #11242 ezt már én is figyeltem. Pl. Valladolid ellen is, elismerem, hogy Krkic meg Giovani nagy tehetség, de nem kéne azt várni tőlük, hogy majd ők változtatnak a meccs képén, amikor épp gáz van... Akkor lenne szabad, amikor nincs nagy tét, vagy vezet a csapat. Nem tudom mit vár Rijkaard. Henry minek ült ott akkor, ha nem is játszott? Vagy sérülten nevezte mégis? -
#11241 A vereség, az vereség, természetesen mindig a vesztes csapat keres kifogásokat.Azonban a tegnapi bírói ténykedés kritikán aluli volt.Persze a Barca sem a volt a helyzet magaslatán főleg Rijkaard cseréin akadtam ki.Elhiszem hogy be szeretné építeni a fiatalokat, de könyörgöm,tizenegynéhány éves zöldfölű fiatalokat berakni ??? AZ EL CLASSICORA ?!Messi hiányát már meg sem említem. Ez egy vicc.A tegnapi meccsen szvsz Iniesta volt a legjobb, nagyon mozgékony és rengeteg jó megmozdulása volt!Fel a fejjel, innen már csak jobb lehet ! :) -
DJ BP #11240 bár ha belegondolok hogy a Real elleni meccsre motíválatlanul menjen ki 1 csapat a pályára,ott gond lehet.
Sztem nem voltak azok. Jól védekeztünk :D -
#11239 ne csüggedj, összefoglaló karácsony alkalmából -
Coco #11238 :/ -
#11237 SportKlub -
#11236 fenét nem Rijkardal van itt a baj... ha Rijkard nem jött volna Barcához most sehol nem lennének...
aza helyzet hogy engem ezek az igazolások a Perez félre Realra emlékeztetnek... nem edző gond van itt... -
#11235 biztos ő a hibás:) -
#11234 Nekem az a véleményem,hogy Rijkarrdnak mennie kéne.Szerintem nem tudja motíválni a csapatát,bár ha belegondolok hogy a Real elleni meccsre motíválatlanul menjen ki 1 csapat a pályára,ott gond lehet.
Mind1 a lényeg hogy bármennyire is utálom José Murinhot jól jártatok volna vele.
Az összekapta volna a csapatot,ebben biztos vagyok.Ja és persze ezen a meccsen jobban játszottunk:) -
ryhdeksan #11233 hát azért Messi multkor 3-t lőtt a Realnak -
Coco #11232 bázzeg lemaradtam. közvetitte vmi? -
#11231 :DDDDDDdddddddddd -
de azért a vége húzós volt...eléggé féltem az utolsó 10 percben.de azért a végén még lőhettünk volna gólt kontrából. -
#11229 például ha Zidane nem vonult volna vissza:DSA:DAS DASDAS -
el bruja #11228 sztem meg inkább ne kezdjük el, mi lett volna ha szerencsénk van... pl ha Messi jáccot volna. -
#11227 Ha szerencsénk lett volna 3-at rugunk idegnbe... -
#11226 Valami a srácok fejében sem volt rendben mert szinte mindenki a saját szintje alatt játszott.Az meg hogy hány eladott labdánk volt azt érdemes lenne megszámolni(lehet hogy rekordot állitottunk fel)! -
el bruja #11225 szerencsénk lett volna, akár a meccset is megnyerhettük volna. -
#11224 a Real pont annyit játszott,amennyit kellett: megszereztük a vezetést,és utána már nem volt értelme eszeveszettül támadni.és ha még szerencsénk lett volna,akkor a végére meglett volna a kegyelemdöfés is ya,és persze jól bekkelt a csapat :) -
#11223 hát ezt megszivtuk már 7 pont a különbség remélem valahogy letudjuk majd dolgozni most ezért a vereségért sztem Rijkarrdot nem kell hibáztatni ez nem az ö hibája csak annyi hogy nem volt annyi szerencsénk mint a Madridnak pedig ha a végén belöjük a halyzeteinket akkor nyerhetünk is volna. De ez van -
#11222 Ez eléggé merész kijelentés. Én inkább azt mondanám, hogy a Real lefocizott minket. -
el bruja #11221 biztos h elmegy... ha Messi jáccott volna...HA :( -
#11220 Lélektelen, veszélytelen, fantáziátlan játék=0!
Viszont látásra Rijakaard! -
#11219 Boldog Karáncsonyt barca drukkerek! :) -
#11218 Rijkaardot rúgják ki... Jól játszottunk, jobban mint a Real, de ez is kevés volt... -
Monoton #11217 jo meccs volt -
el bruja #11216 basszus már 7 pont a különbség... -
#11215 Hát azért nem az első volt, volt egy fejes, amit Valdés vetődve fogott... -
#11214 Ronaldinhonak azért megy ilyen jól mert elhagyta a fejpántját(VÉGRE) -
#11213 Ki adta Eto'onak ziccerbe azt a labdát? nem emléxem már :S
#11212: szerintem Deco azért nemrossz... Eto'onak nem megy úgy mint vártam, de majd formába lendül :) Roni meg belövi a következőt :P -
#11212 szerintem Deco-t lekéne cserélni ma szerintem nincs a toppon más mindenki hajt csak nincs meg aza kis mákunk mint a Madridnak, remélem a 2félidöbe forditunk Ronninak most elég jol megy meg hajt is Henry vagy Dos Santos jöhetne és Iniesta meg visszamenne a helyére kp-ba -
el bruja #11211 de mindig ez van... hajtanak a srácok, csomó helyzetük van, másik csapat meg kb. próbálkozik másodjára, és gól.... nemigaz -
#11210 Mekkora makker ez a real... Jobbak vagyunk, Megvannak a helyzetek is erre a real kb az első helyzetét berúgja...