Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megkövezhettek, de én haza se hoztam volna Fabregast.
Valahogy sose tudtam kedvelni és nem érzem nélkülözhetetlennek sem.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

bakkerman
mert akkor azt hittük,hogy õ lesz az új Xavi,és majd 35 évesen fog elmenni levezetni valahova,és már nem fog 36-nál többet érni

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tobias88
Rakitic játéka nekem tetszett, tegnap Busquets-es szerepkörben volt, de jól osztogatott. A 3. gólnál meg szabálytalanok voltak vele, azt nem õ adta el.

Amúgy mint tényleg megerõsítették, olyan szerzõdést kötöttünk, hogy ha 36 milliónál többet kapunk Fabregasért akkor az átigazolási összegnek a fele az Arsenal-é. Az hogy miért kötöttünk ekkora barom szerzõdést, nem tudom.
A tegnapi meccs alapján nem gond ha eladjuk Alvest...

tobias88
Mennek majd a bunker taktikák. Legalábbis a válogatott futball mindig átveszi az elmúlt 1-2 év bevált taktikáit és a bunker most nagyon menõ
Fabregas😞(( én csíptem a játékát...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ezt lehagytad, ezért fizettek "csak" ennyit:
Az átigazolási díj azért „csak” 33 millió, mert ha az összeg meghaladja a 36 millió eurót, a vételár fele a játékos elõzõ klubját, az Arsenalt illette volna meg.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

bakkerman
a pénz mozgatja az egészet,ez nyílvánvaló,de egyszerû foci szeretõ emberként el kell vonatkoztatni ezekrõl a dolgokról,és csak leülni a tévé elé,vagy a kivetitõ elé pár doboz jó sörrel,a haverokkal,és élvezni. A világ legjobb 32 válogatottja,a világ legjobb labdarugóival (mégha egy páran hiányozni is fognak),az egész VB egy nagy csoda,a körités minden,amikor reggel felkel az ember,dolgozik,de már tudja hogy este megint van meccs,és ez átlendíti minden szarságon,és megfáradtan leül nézni,és minden rendben van,a foci összehozza az embereket,legyen az éppen a helyszínen Rioban,vagy Pesten,vagy Nyíregyházán 😊 2012-es spanyol-olasz EB döntõ estéjén egy tucat idegennel éljeneztünk itt a Kossuth téren,és valami hajnali órákban értünk haza,persze másnapra senkinek a nevére nem emlékeztem,de egy hatalmas élmény volt 😊 Ha levolt zsírozva,akkor levolt zsírozva,de maga a látványt,a cseleket,a gólokat nem lehet megrendezni 😊 Egy nagy ünnep a VB!

tobias88
Nem hiszem hogy meg lehet tervezni egy 93. perces pontos Ramos fejest és egy 93. perces Iniesta bombát.
Az az igazság hogy néha elgondolkozom hogy érdemes-e nézni ezt a játékot.
Mert mint játék gyönyörû, de annyi undorító, gyomorforgató dolog van már ebben a 21. századi fociban hogy sokszor elbizonytalanodok. Kezdve a játékosok szimulálásától, a rengeteg pénzen át ami körül ma már az egész forog, meg úgy az egész... Legjobb példának jelenleg pont a Barcelonát tudom hozni, hogy lehet egy csapat úgy a kedvencem, ha közben nap mint nap ezzel a sok tököléstõl az átigazolások terén, vagy a kétes Neymar ügytõl vagy a gyomorforgató nyilatkozatoktól közben hányok.

Mi a biztosíték arra hogy nincs megrendezve az egész? Hogy nincsenek leosztva elõre a lapok... Hogy mikor ki nyeri a BL-t vagy egy VB-t....
Ez tudom egy kicsit így erõs, de az biztos hogy sok a bunda.

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
spoilerbe akartam eredetileg,de töröltem,bocsi akinek megzavartam a lelki világát 😄 mind1 jön a vb ma estétõl,jelenleg ez a legfontosabb,hajrá spanyolok,hajrá Neymar,hajrá Leo,sok sok gólt nekik

Ja és akkor Pique már tudta akkor hogy 33... errõl ennyit. Akkor nem ma dõlt el.

PS3 Slim 250 PC

A Chelsea 33 millió eurót fizet a Barcelonának Cesc Fábregas játékjogáért, és amennyiben az egyezségben rögzített feltételek teljesülnek, úgy további 3 millió eurót kap majd a katalán egyesület. Fábregas öt esztendõre ír alá az angol gárdához, ahol szintén a négyes mezt fogja viselni.

Vicc,legalább 40 et kellett volna kapnunk érte... A másik meg az hogy errõl megint csak a vezetõség tehet részben, mert majd 20 év múlva is a Xavi Ini kettõs fog játszani. Aztán a fiatalabb középpályásaink megunják és elmennek, mondjuk Fabre jóval többet játszott mint Thiago.

PS3 Slim 250 PC

tobias88
Kérhetném a képet törölni? A hányinger kerülget. Még akkor elfogadom ha 50ért elmegy. Rohadtul megéri Xavit itt tartani mi? A lassan 35 éves Xavit. Elõbb egy Thiago-t, most egy Fabregas-t vesztettünk el miatta mindkétszer bõven áron alul. És hány és hány címet szereztünk kiváló játékkal idén is.
bakkerman
figyelj...várható volt hogy valami lesz vele,már csak a csapat volt a kérdés,és hogy mikor jelentik be...én most hirtelen nem ejtek érte könnyeket,bármennyire is nagyon örültem amikor elhoztuk az Arsenaltól. Majd az idõ (az õsz) eldönti,hogy mennyire vált be ez a Rakitic-Cesc csere.

A büdös picsába!!!

bakkerman
HIVATALOS Cesc Fabregas a VB után a Chelsea csapatának játékosa lesz,vételár,és szerzõdési részletek késõbb

bakkerman
most az Atleti-bõl Mirandát hozták szóba velünk,nem rossz belsõvédõ,29 éves ugye,13 millió ojró az értéke,nem lenne megterhelõ megvenni...mostmár nagyon kiváncsi vagyok hogy mit alkot a vezérkar a belsõvédõ ügyben

tobias88
Ezt nem tudom honnan veszed, de már mástól is hallottam ezt a tévhitet. Egy hivatalos személy sem beszélt 2015tõl élõ záradékról
[HUN]FaTaL
A kivásárlási ár csak jövõ évtõl él...

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
akkor AZ ajánlatot tették meg,már ha nem kacsa a hír

tobias88
Badarság. Többször elismerték, hogy annyi a kivásárlási ára. Tehát az nem az elsõ ajánlat, hanem maga az ajánlat és akkor le is igazoltuk volna Reus-t hiszen vele már megegyeztünk. Szerintük...
bakkerman
szintén a sport.es szerint megtettük az elsõ ajánlatot Reusért,35 millió ojró

tobias88
Mindenképpen meg kell venniük, mert jövõre ugyan is nem lehet már egy játékos két klub tulajdonában. Szóval ha megveszik az nem annak a jele lesz hogy jön hozzánk.
[HUN]FaTaL
Õt még biztos nem, mert két klub közösen birtokolja a játékjogát elvileg. Ha mindenigaz, akkor a Fiorentina megveszi és továbbadja nekünk (persze drágábban). Aztán, hogy ezekbõl a pletykákból mennyi igaz...

Állítólag Fabregast elviszi a Chelsea.

természetesen én sem szoktam hinni az ilyen és hasonló oldalaknak 😊

PS3 Slim 250 PC

Alakul ez. Ha nem vigyázunk a végén még mindent viszünk jövõre 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

bakkerman
de maga a cikk a sport.es-rõl származik 😊 Az már más tészta,nekik (úgy-ahogy) lehet hinni,több átigazolásunkat is lehozták már a bejelentések elõtt jóval,és igazuk is lett
a cikk

bakkerman
de ha már egy ilyen hír napvilágra jön,hogy XY-al megegyezett a klub,onnantól a játékos csapatával már meg lesz az egyezség. Mindig ez a hír jön ki elõször,hogy a játékossal sikerült megegyezni,és utána már csak idõ kérdése a hivatalos bejelentés. Ez mindig ígyvan,bár Cuadrado-val is elvileg már megegyeztünk pár hete,de vele kapcsolatban most nagy a csönd,aztán lehet bejelentik õt is a VB után

tobias88
attól függetlenül, hogy lehet hogy igaz
tobias88
Ilyen újságoktól ne linkelj meg ne is nézz ilyent szerintem, felesleges. Olyan mint a nemzeti sport, amit találnak kiteszik.

Inkább ezeket nézegesd:
El Mundo, LEquipe, Gazzetta, The Guardian, Daily Telegraph, Times
csak sajtóhír, de valamiért úgy értelmeztem elég valószinû a dolog. Nem lenne rossz.

PS3 Slim 250 PC

[HUN]FaTaL
Az eddigi hírek alapján csak a játékossal egyezett meg a klub és a Dortmund nem biztos, hogy elengedi.

Nocsak!

Reus érkezik 35 millióért!

http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,spanyol-foci,mindenben-megegyezett-a-barcelona-a-dortmund-sztarjaval-sajtohir,72143

PS3 Slim 250 PC

[HUN]FaTaL
Fontasra nem tartunk igényt, úgyhogy azt nem hiszem.

bakkerman
ígyvan,Song fog menni,így Masche marad Busi helyettese,középhátvéd posztra meg visszahozzák Fontast szerintem

Szerintem meg Song megy, és Masche végre a posztján játszhat.

Cuadrado jön elvileg, és szerintem Mathieu még.

PS3 Slim 250 PC

tobias88
Mascherano az a tapasztaltabb hátvéd. Marquinhos mellett nem jön senki, maximum Piszczek.
Valószinûleg igen. Akkor már csak egy tapasztaltabb hátvédet kell igazolnunk . Viszont szerintem robbanni fog még a bomba, és valami nagy fogás is lesz, pl Aguero. A másik érdekes hír lehet majd az, hogy Fabregas marad, és Xavi köszön el.

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
Alves: "Ha egyszer el kell mennem a Barcelonától, akkor a PSG egy valós lehet alternatíva számomra. A PSG nagy klub, és én boldog lennék, ha itt játszhatnék majd. Amire én vágyom az az, hogy olyan klubban játsszak, ahol van még kihívás. A PSG egy ilyen klub"

szerintem a Marquinhos biznisz is közel 100%,25 plusz Alves

bakkerman
Claudio Bravo 12 millio + Dos Santos-ért érkezik,a VB után lesz a bemutatása

bakkerman
Masche hosszabbított 2018-ig,mivel LE számít rá,így tuti nem távozik a nyáron

tobias88
Fabregas akkor meg 50 és mi meg eladjuk 33ért...
Jakuza1
Mar pedig egy huszeves jatekos meger 35 milliot, miel annyi lett a vegleges ar.
Elszaladt a vilaggal a lo, manapsag mar iszonyat penzeket akarnak leakasztani a klubok, ha egy jatekos akar csak felig befut.

tobias88
Sajnos úgy tûnik. Nah nem Marquinhos-sal van bajom, hanem a 37-40 millió eurós árral. (fõleg hogy Fabregas-t 33ért adjuk el)
Majdnem 100% hogy Marquinhos 25 + Alvesért a Barcáé.

PS3 Slim 250 PC

Jakuza1
Es ? Siman megerdemli, hogy akar ingyen elengedjek. Ezzel nincs semmilyen gond, az emberi kapcsolatok resze sokkal fontosabb, mint a kapzsisag. "greed"

A jelen vilagban pedig egyre kevesebb az ilyen gesztus, es pont a penzehsegtol fordul fel a gyomrom. Ugy is mondhatnak , hogy "respect" tisztelet, ami ilyen jatekosokat megilletne, de mar a mai vilagban az emberek mast nem tisztelnek csak a penzt.

Ezert tisztelem en a Barcelonat, hogy az ilyen jatekosoknak mashogy is nyujt valamit, mint peldaul Abidalnak, akit egy Sevilla vagy mas hasonlo szintu csapat mar reg kirugott volna, mert szamukra haszontalan volt, nalunk meg 2 evig istenkenttiszteltek.

Vagy ezert nem igazoltuk volna le soha, Villat, Henryt, Henke-t.
De ez a klub BL gyoztest csinalt olyan idos jatekosokbol, akik mashol ezt nem tapasztalhattak volna meg es utana az erdemeikert olcson elengedtek oket es nem garasoskodtunk veluk, hogy elmehessenek.
Igen ez a tisztelet es ezert meginkabb tisztelet jar a klubnak a szurkoloktol is, akar toled is.

bakkerman
2016-ig van szerzõdése,esetleg jövõnyáron tényleg megkeresi õt egy arab klub,és a Barca meg azt mondja hogy jó,nem számol fel átigazolási összeget,cserébe Xavi végez valami a Barca számára elõnyös marketing munkát kint

bakkerman
hát Xaviért nem is kapnánk egetrengetõ összeget...8 millio ojró az értéke,európai csapat nem adna érte ennél több pénzt,esetleg tényleg egy arab klub tudná azt csinálni,hogy rácsap az asztalra,és azt mondja hogy 15-20 millió,neki szintén minimum 10-12 milliós fizetés,és akkor deal

Jakuza1
"A barcelonai sport.es kész tényként közli, hogy a Barcelona 18 millió euróért kivásárolta sevillai szerzõdésébõl a 26 éves horvát középpályást, Ivan Rakiticet."