33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#31364 Monti távozni szeretne a télen,de csak kölcsönbe,hogy tavasszal végre alapember legyen valahol. Lehet ő már kapizsgálja hogy LE itteni szerepe nem lesz hosszúéletű,plusz Alves is lelép nyáron
(már csak az a kérdés a vezetőség mikor lép le kompletten)
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.11.14. 13:52:49 -
#31363 vagy elég besétálnia a 16-oson belülre, majd Piqué intézi a büntetőt... :D -
#31362 Suarez,Neymar,Rafinha,Raki,bennük van annyi tűz meg akarás hogy sikerre vigyék a csapatot,persze Messi is tud villanni bármikor,láttuk az Ajax ellen is,de ő se lesz már a régi -
Nyiri #31361 Suarez! Nagyon kell oda -
ToM1113 #31360 Van egy játékosunk akiből még nem ölték ki az akarást, a küzdeni tudást, az alázatot mint az már sokakban nem látszik hogy meglenne. Van egy játékosunk aki önzetlen pedig lehetne önző is, akivel a foci eddig igazságtalan mert nincs szerencséje a gól lövéssel. De ami késik, nem múlik. -
#31359 1-2 Suarez beállt,2 gólpassz... -
#31358 figyelj ha Mr Shakira áll vele szemben akkor már 20-ról is elvállalhatta volna a lövést :D -
#31357 GÓL! A hazaiak tizenhatosa előtt Messi cselezgetett három ember között, Zongo elvette tőle a labdát, majd Sorianóhz passzolt, aki kiugratta Bifoumát, a csatár a saját térfeléről indulva lefutotta Bartrát és Mascheranót, majd 12 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot. 1–0
trolololo, jobb is hogy nem nézem... lefutotta, o rly? Ez a Bartra gyerek is ennyit ér? -
#31356 év közben nem lesz,főleg nem novemberben. Majd márciusban ha továbbra is gatya a csapatunk,akkor kijelentik hogy LE megy,és nyáron jön egy új edző,és ez a szezon megy a levesbe -
#31355 Tőlem jöhetne is a következő edző -
#31354 marad a BL,meg a kupa. Egy bajnokságot ősszel nem lehet megnyerni,de elbukni igen,és mi ezeken a meccseken bukjuk el,mert fogunk mi még tavasszal is botlani,és vélhetően többször mint a Real. És mint tavaly kiderült,nekünk nem "áll jól" az üldözői szerep. -
davids014 #31353 vicc kategória......... -
ToM1113 #31352 Részemről ennyi, nem írok többet negatív véleményt egy darabig, ugyanis csak azt lehet... Szépen lassan süllyedünk lejjebb és lejjebb.
Nyerni fogunk 2 vagy 3 góllal, aztán mindenki megnyugszik, hogy milyen jók vagyunk... Persze... -
ToM1113 #31351 Legyen akármi a végeredmény, az első félidőben teljes mértékben egálban van a két csapat. Szégyen. Semmi elképzelés. Messi visszalép labdákért majd hátra passzol... Lassú körülményes passzolgatás oldalra, hátra. Motiválatlanság, kreativitás teljes hiánya jellemzi a csapatot.
Nagyon nem emelnék ki senkit, mindenki szürke, valakik még annál is rosszabbak.
Nem a mutatott játék és az eredménytelenség a legnagyobb baj, hanem hogy a fejlődés halvány jelét sem mutatják...
Mindezt egy Almeria ellen produkálják, világi. -
ToM1113 #31350 Most olyat olvastam hogy lehet műteni fogják mert sokat sérült, ez magyarázatot adna a titkolózásra. Kérdés azonban akkor hogy amikor leigazoltuk az orvosok milyen munkát végeztek a vizsgálatnál. De lehet hogy mivel szűkmarkúak voltunk és más lehetőség nem lett volna, csak hoztak egy nevet, hogy a szurkolók ne elégedetlenkedjenek annyira. -
#31349 na végre kezdő Bartra meg Rafinha. Amúgy Vermaelennel mi van? Úgy tudom már jóideje felépült,miért nem játszik? Akkor esetleg nem kellene balfaszoskodnia középhátvéd poszton Mascheranonak...vagy itt már tényleg levannak osztva a posztok megint 1 évre?
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.11.08. 15:09:06 -
ToM1113 #31348 Bravo, Adriano, Bartra, Mascherano, Alba, Sergio, Rakitic, Rafinha, Munir, Messi i Pedro
Érdekes felállás, nem is értem teljesen hogy 1-2 ember mit keres a kezdőben (valószínűleg kitaláljátok.. :D ), viszont 1-2 embernek kimondottam örülök (Bartra, Rafinha, Munir).
Hajrá! -
#31347 nem volt ez rossz meccs -
Nyiri #31346 De beállította Raul rekordját. Ronaldo biztos szétkúrta a tv-t a otthon. :) -
homeless #31345 Te tényleg elhiszed, hogy Messi kisírta magának a "középső csatár" szerepét? Nem sokat láthattad játszani mostanában. Guardiola (zseniális) húzása volt, hogy hamis 9-esként játszatta Messit Ibra kárára, amit azóta tudunk, hogy be is jött akármennyire is zseniális játékos Ibra. A Vb-n is kb támadó középpályást játszott, és idén is inkább a társakat szolgálja ki és nem úgy tűnik nekem, hogy problémája lenne ezzel. Inkább az a probléma, hogy 2-3 éve meg akarják szűntetni a "Messi függőséget", teljesen feleslegesen. Milyen elbaszott dolog már, hogy a legjobb játékosunkat egyre jobban ki akarjuk vonni a játékból? Milyen érdekes, hogy miután a 2. félidőben Messi hátrébb játszott és sokkal több labdát játszott rá a csapat, sokkal veszélyesebbek voltunk. Aki azt hiszi, hogy egy Barcánál Messi mondja meg, hogy hol játszon az max az nso-ról tájékozódhat. -
#31344 A végén Adriano is bejött, remélem hogy Alves-t tartósan is lecseréli rá Enrique. Ezerszer jobb lenne úgy a csapat, mert még ő is sokkal jobban ad be jobb lábbal. -
ToM1113 #31343 De az is lehet, hogy azért nem megy Messi a szélre, mert ez esetben Alves oldala még nagyobb űr lenne. ha megfigyelitek Suarez rohadt sokat védekezik. Ez viszont egy sétáló Messitől nem várható el. Talán kicsit erősek a szavaim, nem akarom őt nagyon bántani, nem ő tehet mindenről, sőt... de a hozzáállása megkérdőjelezhető. -
ToM1113 #31342 Arról tehet hogy anno kisírta magának a középső csatár szerepét, ezért ment el Ibra mert kitúrta őt a helyéről. Ezért volt gyenge Villa mert nem játszhatott ott ahol akar. Ezért van kint szélen Suarez... Nem Messi tehet róla valóban, hanem L.E. Mert fosik, ugyan úgy mint Tata fosott. Mourinho pl addig rugdosná Messi picsáját amíg vissza nem takarodna a helyére. Lenne itt fegyelem egy erősebb kezű edzővel. -
#31341 Semmi köze ennek Messihez, LE nem mer struktúrális változásokat csinálni. Vagy arról is Messi tehet, hogy még mindig a hullagyenge Alves a kezdő és Mascherano még mindig középső védőt játszik, ahelyett, hogy a harmatgyenge Busquets helyett játszana a középpályán? -
ToM1113 #31340 Teljes mértékben egyenrangú az Ajax. Ez szomorú ránk nézve... Suarez a szélen.... ez is Messi indokolatlan nagy hatalmát mutatja... Vettünk egy csatárt, aki megismételheti David Villa esetét, azaz szélre kitolva teljesítménye jelentősen vissza eshet majd. Nem az a baj hogy szarok vagyunk, hanem az hogy semmi jelét nem mutatjuk annak hogy valami jó irányba változna. -
#31339 ha Lucho megbukik akkor majd jön egy másik edző,akire ugyanúgy rálehet erőltetni ezt a kiismert,agyonerőltetett taktikát,és akit lehet irányítani fenntről,meg az öltözőböl is (ugye Messi esete,nem akart lejönni). Ha idén se nyerünk semmit,akkor tényleg egy kőkemény kezű edző kellene,merőben más elképzelésekkel,taktikai repertoárral,de sajnos ilyen nem fog bekövetkezni. -
Nyiri #31338 Lucho:
Esetleg egy stílusváltás a játékban?
„Jól meghatározott stílusunk van, a klub elképzelése. Mindent meg fognak kérdőjelezni, onnantól kezdve, hogy elvállaltam az állást, tudtam, hogy így lesz. Ezen nem fogunk változtatni egy rossz pillanat miatt."
EGY?!?!?!?!
Nem mondom hogy teljesen változtassunk mindenen, de ami majdnem 2 szezon óta megy az minden csak nem szép játék és normális stílus :( -
#31337 Én azt vettem észre, hogy a térdsérülésből lábadozó Varane-ra rávitték lendületből és még sem tudták lefutni. Shakira kapott volna 2 méter hátrányt 5 alatt. -
Nyiri #31336 Láttátok tegnap a Real meccset? A Real uralta a pályát és mégis 1-0. Miért? Mert a Liverpool tud védekezni. A hátsó védők iszonyat jól zártak és fogták a labdákat. Ilyet nem is tudom hogy láttam e már nálunk. Mármint Puyol óta
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2014.11.05. 09:50:41 -
#31335 Mátyás kidőlt 2-3 hétre...hát így létszámban nem leszünk meg najó azért egy picit sajnálom -
#31334 szep volt, sajat magunkat vertuk meg megint. A Real rohogve fogja behuzni ezt a bajnoksagot -
#31333 7-0 után sem esett le... -
#31332 Így kell két forduló alatt hátracsúszni az 5. helyre. Ha így haladunk jövőre nem lesz BL. -
ToM1113 #31331 Jobb is ez így... Csak egyszer még ebben az életben essen már le nekik hogy gyökeres változás kell! -
#31330 milyen homály passzok vannak elképesztő... -
ToM1113 #31329 szégyen....
A 3 akik kioltják egymást...
Tehetetlenség...
Milyen címet lehetne még adni ennek a szarnak? :S -
#31328 na idén se nyerünk semmit...
(a katalán kupán kívül, asdasdasd) -
#31327 Nem tudom nézni a meccset, de ránézve az eredmenyek.com-ra lehet, hogy jobb is... -
#31326 verszegeny a mai produkcio -
ToM1113 #31325 Ne haragudjatok hogy általában rosszat írok, de ezt látom, ez a véleményem és jó kiírni magamból, olyanokkal megosztani akik szintén ezzel a csapattal kapcsolatosan érdekeltek. :)