Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valahogy sose tudtam kedvelni és nem érzem nélkülözhetetlennek sem.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Amúgy mint tényleg megerõsítették, olyan szerzõdést kötöttünk, hogy ha 36 milliónál többet kapunk Fabregasért akkor az átigazolási összegnek a fele az Arsenal-é. Az hogy miért kötöttünk ekkora barom szerzõdést, nem tudom.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Az átigazolási díj azért „csak” 33 millió, mert ha az összeg meghaladja a 36 millió eurót, a vételár fele a játékos elõzõ klubját, az Arsenalt illette volna meg.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Mert mint játék gyönyörû, de annyi undorító, gyomorforgató dolog van már ebben a 21. századi fociban hogy sokszor elbizonytalanodok. Kezdve a játékosok szimulálásától, a rengeteg pénzen át ami körül ma már az egész forog, meg úgy az egész... Legjobb példának jelenleg pont a Barcelonát tudom hozni, hogy lehet egy csapat úgy a kedvencem, ha közben nap mint nap ezzel a sok tököléstõl az átigazolások terén, vagy a kétes Neymar ügytõl vagy a gyomorforgató nyilatkozatoktól közben hányok.
Mi a biztosíték arra hogy nincs megrendezve az egész? Hogy nincsenek leosztva elõre a lapok... Hogy mikor ki nyeri a BL-t vagy egy VB-t....
Ez tudom egy kicsit így erõs, de az biztos hogy sok a bunda.
PS3 Slim 250 PC
PS3 Slim 250 PC
Vicc,legalább 40 et kellett volna kapnunk érte... A másik meg az hogy errõl megint csak a vezetõség tehet részben, mert majd 20 év múlva is a Xavi Ini kettõs fog játszani. Aztán a fiatalabb középpályásaink megunják és elmennek, mondjuk Fabre jóval többet játszott mint Thiago.
PS3 Slim 250 PC
Állítólag Fabregast elviszi a Chelsea.
http://goo.gl/gd6Zi5
PS3 Slim 250 PC
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
a cikk
Inkább ezeket nézegesd:
El Mundo, LEquipe, Gazzetta, The Guardian, Daily Telegraph, Times
PS3 Slim 250 PC
http://goo.gl/gd6Zi5
Reus érkezik 35 millióért!
http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,spanyol-foci,mindenben-megegyezett-a-barcelona-a-dortmund-sztarjaval-sajtohir,72143
PS3 Slim 250 PC
Cuadrado jön elvileg, és szerintem Mathieu még.
PS3 Slim 250 PC
PS3 Slim 250 PC
szerintem a Marquinhos biznisz is közel 100%,25 plusz Alves
Elszaladt a vilaggal a lo, manapsag mar iszonyat penzeket akarnak leakasztani a klubok, ha egy jatekos akar csak felig befut.
PS3 Slim 250 PC
A jelen vilagban pedig egyre kevesebb az ilyen gesztus, es pont a penzehsegtol fordul fel a gyomrom. Ugy is mondhatnak , hogy "respect" tisztelet, ami ilyen jatekosokat megilletne, de mar a mai vilagban az emberek mast nem tisztelnek csak a penzt.
Ezert tisztelem en a Barcelonat, hogy az ilyen jatekosoknak mashogy is nyujt valamit, mint peldaul Abidalnak, akit egy Sevilla vagy mas hasonlo szintu csapat mar reg kirugott volna, mert szamukra haszontalan volt, nalunk meg 2 evig istenkenttiszteltek.
Vagy ezert nem igazoltuk volna le soha, Villat, Henryt, Henke-t.
De ez a klub BL gyoztest csinalt olyan idos jatekosokbol, akik mashol ezt nem tapasztalhattak volna meg es utana az erdemeikert olcson elengedtek oket es nem garasoskodtunk veluk, hogy elmehessenek.
Igen ez a tisztelet es ezert meginkabb tisztelet jar a klubnak a szurkoloktol is, akar toled is.