33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#11449 Messi kezdő! :) -
#11448 Sylvinho pár klasszissal jobb játékos, mint Abidal... Az egy dolog, hogy jóval idősebb -
#11447 azért Abidalt nem hagytam volna ki , jol hajt Sylvinho is de azért szerintem Abidal oda vissza veri.A többi nem vészes max Bojan lesz halvány mert ahányszor kezdö volt eddig sose nyujtott valami fényes játékot.De remélem igyis meglesz a mecs és a Real pedig kikap. -
Lionel #11446 most éppen en ezt:Valdés, Zambrotta, Puyol, Thuram, Sylvinho - Iniesta, Xavi, Deco - Messi, Bojan és Henry.
-
#11445 Athletic Bilbao - FC Barcelona:
Bilbao, San Mamés
19:00
Vezeti: Undiano Mallenco
Athletic Bilbao: Aranzubia, Iraola, Ustaritz, Ocio, Koikili - Susaeta, Orbaiz, Martinez, López - Yeste - Aduriz.
Fc Barcelona: Valdés, Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal - Edmílson, Xavi, Deco - Messi, Iniesta és Henry.
--------------------------------------------------------------------------------------
itt az esti állitolagos kezdő de sose lehet tudni Rijkarrd mit találki majd a mecs elött félórával kiderül. -
#11444 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#11443 omg... -
#11442 lol :) -
#11441 Uhh, ez aztán tehetség. -
#11440 Fantasztikus TV szolgáltatóm van, (ORITEL). Kértük úgy 20ezren, hogy tegyék be az eurosport 2 és sportklub adókat, erre most jön a papír, hogy beteszik, de mi helyére??? Sport1 és Sport2, ekkora barmokat... -
#11439 Márquez hiányzik, Abidal visszatér
Egy új hiányzója van a Barcelonának a Bilbao elleni meccs előtt, mivel Rafael Márquez egy könnyebb sérülés miatt nem vállalta a szereplést a baszk csapat ellenében. A mérleg másik serpenyőjében van viszont, hogy Eric Abidal meggyógyult sérüléséből, és a csapattal tarthat, hogy játsszon a San Mamésben.
A Barcelona Bilbaoba utazó kerete:
Kapusok: Valdés, Pinto
Védők: Milito, Abidal, Puyol, Zambrotta, Thuram, Oleguer, Sylvinho
Középpályások: Xavi, Gudjohnsen, Edmílson, Deco, Iniesta
Támadók: Henry, Messi, Bojan és Giovani.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
nyerni kell és reménykedjünk ,hogy a Villareal megtudja majd verni a Realt. -
#11438 megérdemli -
#11437 Iniesta aláírta az új szerződését
Pénteken pont került Andrés Iniesta új szerződésének végére, így immár tény, hogy a futballista 2014-ig maradhat a Barcelona játékosa. Iniesta kivásárlási ára innentől kezdve 150 millió euró, mely egyet jelent azzal, hogy nem eladó státuszba került.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
jó hir már megérdemelte az új szerződést. -
#11436 csak jól kellene most már otthon is játszani, mert ha a korábbiakat vesszük alapul nem biztos a továbbjutás...szurkoljunk!! :))) -
#11435 0-0... Majd otthon elkalapáljuk őket. -
#11434 Puyol az utolsó pillanatban maradt ki, Messi és Pinto csak csere A Barça csapatkapitánya, Carles Puyol az utolsó pillanatban maradt ki a Villarreal elleni kezdőcsapatból, mivel influenzás lett, s nem tudta vállalni a játékot. A kapitány helyét a védelemben Thuram fogja átvenni, a középpályán a várt hármas kezd, míg a csatársorban egy helyen változtatott Rijkaard az előzetesen várthoz képest: Messi csak a padon kezdi a meccset, helyette pedig Giovani került a csapatba.
A Barcelona hivatalos kezdőcsapata: Valdés; Zambrotta, Thuram, Milito, Sylvinho; Márquez, Xavi, Deco; Giovani, Henry és Iniesta.
----------------------------------------------------------------------------------
kemény mecs lesz, föleg igy hogy Puyol beteg lett (jobbulást neki) meg Messi se kezdö -
#11433 nekünk még van.még havernak 31én is van vizsgája, na de elég az offból :) -
#11432 már vége van, nem? előző héten volt vége, bár lehet hogy csak a SZE-n -
#11431 hát ez a sz@r vizsgaidőszak kikészit -
Zséé #11430 Látom képbe vagy :D
Sport1 22:00 Labdarúgás, Villarreal-Barcelona, Spanyol Kupa, negyeddöntő, első mérkőzés (élő)
Majd hétvégén a Bilbao ellen kell tapadni :) -
#11429 ez kupa?
uhh én meg azt hittem a Racing elleni meccs volt az -
Zséé #11428 Hát a kupában már nem kell tapadni rájuk :D -
#11427 nagyon jó formában van a Sárga Tengeralattjáró.de nyerni kell, egyszerűen muszáj tapadni Madrida. -
#11426 Villarreal CF - FC Barcelona:
Villarreal, El Madrigal
22:00
Vezeti: Pérez Lasa
Villarreal: Diego López; Angel, Godín, Cygan, Capdevila; Bruno, Senna, Cazorla, Pires; Rossi és Nihat.
Fc Barcelona: Valdés; Zambrotta, Puyol, Milito, Sylvinho; Márquez, Xavi, Deco; Messi, Henry és Iniesta.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
kemény mecs lesz miota Rijkaard van a padon azota a Barca még nem nyert idegenbe a Villareal ellen, de remélem most megtörjük ezt a szériát. -
#11425 TELJES AZ UTAZÓ KERET
Edmílson a csapatban, Ronaldinho és Abidal hiányozni fog
Megkapta a játékra az engedélyt orvosaitól José Edmílson, így ismét bekerült a gárda utazó keretébe, s akár pályára is léphet csütörtök este a Villarreal ellen, ha Frank Rijkaard is úgy akarja. A hiányzók között még mindig ott van Touré és Eto'o, akik az afrikai kontinens bajnoki címéért küzdenek, valamint a lábadozó Ronaldinhón és Ezquerrón kívül ezúttal kimaradt Eric Abidal is, aki egy kisebb bokazúzódást szedett össze a héten.
A Villarrealba utazó 18 fős keret:
Kapusok: Valdés, Pinto
Védők: Milito, Márquez, Puyol, Zambrotta, Thuram, Oleguer, Sylvinho
Középpályások: Xavi, Gudjohnsen, Edmílson, Deco, Iniesta
Támadók: Henry, Messi, Bojan és Giovani
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
itt a holnapi Villareal elleni keret, remélem nyerünk vagy legalább x-elünk egyet, kössz próbálkozok -
#11424 Szerintem jobb, mint a mostani...nekem legalábbis! :D
Grat hozzá! -
el bruja #11423 lol:D nem pont erre gondoltam de fasza:P -
#11422 nesze
-
#11421 Várjuk meg a téli átigazolási időszakot! ;) -
el bruja #11420 király, nekem mongyuk hiányozna pár ember:) -
#11419 nem rossz... -
#11418 csináltam egy bannert...ha gondoljátok, kirakhatjuk...
-
#11417 Igen, elég karcsú...de azt kell mondjam (sajnos), legalább megvan a 3 pont. -
#11416 Na látom, jól tettem, hogy félidőben elmentem aludni :) -
el bruja #11415 Henry fejelte -
#11414 ki rúgta a gólt?
[most jutott tv elé] -
#11413 na ilyet is régen láttam már, nagyon jó emberfogást játszunk most! -
#11412 nyerni kell.pont. -
#11411 Igen, berakta Iniestát és Deco-t, az sem rosszabb végülis. -
#11410 Xavi, Abidal, Marquez pihen? lol