33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• B0B0
    Messi kezdő! :)
  • B0B0
    Sylvinho pár klasszissal jobb játékos, mint Abidal... Az egy dolog, hogy jóval idősebb
  • zalan05
    azért Abidalt nem hagytam volna ki , jol hajt Sylvinho is de azért szerintem Abidal oda vissza veri.A többi nem vészes max Bojan lesz halvány mert ahányszor kezdö volt eddig sose nyujtott valami fényes játékot.De remélem igyis meglesz a mecs és a Real pedig kikap.
  • Lionel
    most éppen en ezt:Valdés, Zambrotta, Puyol, Thuram, Sylvinho - Iniesta, Xavi, Deco - Messi, Bojan és Henry.
  • zalan05
    Athletic Bilbao - FC Barcelona:
    Bilbao, San Mamés
    19:00
    Vezeti: Undiano Mallenco

Athletic Bilbao: Aranzubia, Iraola, Ustaritz, Ocio, Koikili - Susaeta, Orbaiz, Martinez, López - Yeste - Aduriz.

Fc Barcelona: Valdés, Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal - Edmílson, Xavi, Deco - Messi, Iniesta és Henry.
    --------------------------------------------------------------------------------------
    itt az esti állitolagos kezdő de sose lehet tudni Rijkarrd mit találki majd a mecs elött félórával kiderül.
  • NeoMaN
    LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • REALista
    omg...
  • shevy
    lol :)
  • B0B0
    Uhh, ez aztán tehetség.
  • tobias88
    Fantasztikus TV szolgáltatóm van, (ORITEL). Kértük úgy 20ezren, hogy tegyék be az eurosport 2 és sportklub adókat, erre most jön a papír, hogy beteszik, de mi helyére??? Sport1 és Sport2, ekkora barmokat...
  • zalan05
    Márquez hiányzik, Abidal visszatér
    Egy új hiányzója van a Barcelonának a Bilbao elleni meccs előtt, mivel Rafael Márquez egy könnyebb sérülés miatt nem vállalta a szereplést a baszk csapat ellenében. A mérleg másik serpenyőjében van viszont, hogy Eric Abidal meggyógyult sérüléséből, és a csapattal tarthat, hogy játsszon a San Mamésben.

A Barcelona Bilbaoba utazó kerete:

Kapusok: Valdés, Pinto
    Védők: Milito, Abidal, Puyol, Zambrotta, Thuram, Oleguer, Sylvinho
    Középpályások: Xavi, Gudjohnsen, Edmílson, Deco, Iniesta
    Támadók: Henry, Messi, Bojan és Giovani.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------
    nyerni kell és reménykedjünk ,hogy a Villareal megtudja majd verni a Realt.
  • fernando torres
    megérdemli
  • zalan05
    Iniesta aláírta az új szerződését

Pénteken pont került Andrés Iniesta új szerződésének végére, így immár tény, hogy a futballista 2014-ig maradhat a Barcelona játékosa. Iniesta kivásárlási ára innentől kezdve 150 millió euró, mely egyet jelent azzal, hogy nem eladó státuszba került.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    jó hir már megérdemelte az új szerződést.
  • bigapó
    csak jól kellene most már otthon is játszani, mert ha a korábbiakat vesszük alapul nem biztos a továbbjutás...szurkoljunk!! :)))
  • dienesoft
    0-0... Majd otthon elkalapáljuk őket.
  • zalan05
    Puyol az utolsó pillanatban maradt ki, Messi és Pinto csak csere A Barça csapatkapitánya, Carles Puyol az utolsó pillanatban maradt ki a Villarreal elleni kezdőcsapatból, mivel influenzás lett, s nem tudta vállalni a játékot. A kapitány helyét a védelemben Thuram fogja átvenni, a középpályán a várt hármas kezd, míg a csatársorban egy helyen változtatott Rijkaard az előzetesen várthoz képest: Messi csak a padon kezdi a meccset, helyette pedig Giovani került a csapatba.

A Barcelona hivatalos kezdőcsapata: Valdés; Zambrotta, Thuram, Milito, Sylvinho; Márquez, Xavi, Deco; Giovani, Henry és Iniesta.
    ----------------------------------------------------------------------------------
    kemény mecs lesz, föleg igy hogy Puyol beteg lett (jobbulást neki) meg Messi se kezdö
  • fernando torres
    nekünk még van.még havernak 31én is van vizsgája, na de elég az offból :)
  • tobias88
    már vége van, nem? előző héten volt vége, bár lehet hogy csak a SZE-n
  • fernando torres
    hát ez a sz@r vizsgaidőszak kikészit
  • Zséé
    Látom képbe vagy :D

Sport1 22:00 Labdarúgás, Villarreal-Barcelona, Spanyol Kupa, negyeddöntő, első mérkőzés (élő)

Majd hétvégén a Bilbao ellen kell tapadni :)
  • fernando torres
    ez kupa?
    uhh én meg azt hittem a Racing elleni meccs volt az
  • Zséé
    Hát a kupában már nem kell tapadni rájuk :D
  • fernando torres
    nagyon jó formában van a Sárga Tengeralattjáró.de nyerni kell, egyszerűen muszáj tapadni Madrida.
  • zalan05
    Villarreal CF - FC Barcelona:
    Villarreal, El Madrigal
    22:00
    Vezeti: Pérez Lasa

Villarreal: Diego López; Angel, Godín, Cygan, Capdevila; Bruno, Senna, Cazorla, Pires; Rossi és Nihat.

Fc Barcelona: Valdés; Zambrotta, Puyol, Milito, Sylvinho; Márquez, Xavi, Deco; Messi, Henry és Iniesta.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------
    kemény mecs lesz miota Rijkaard van a padon azota a Barca még nem nyert idegenbe a Villareal ellen, de remélem most megtörjük ezt a szériát.
  • zalan05
    TELJES AZ UTAZÓ KERET
    Edmílson a csapatban, Ronaldinho és Abidal hiányozni fog

Megkapta a játékra az engedélyt orvosaitól José Edmílson, így ismét bekerült a gárda utazó keretébe, s akár pályára is léphet csütörtök este a Villarreal ellen, ha Frank Rijkaard is úgy akarja. A hiányzók között még mindig ott van Touré és Eto'o, akik az afrikai kontinens bajnoki címéért küzdenek, valamint a lábadozó Ronaldinhón és Ezquerrón kívül ezúttal kimaradt Eric Abidal is, aki egy kisebb bokazúzódást szedett össze a héten.

A Villarrealba utazó 18 fős keret:

Kapusok: Valdés, Pinto
    Védők: Milito, Márquez, Puyol, Zambrotta, Thuram, Oleguer, Sylvinho
    Középpályások: Xavi, Gudjohnsen, Edmílson, Deco, Iniesta
    Támadók: Henry, Messi, Bojan és Giovani
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    itt a holnapi Villareal elleni keret, remélem nyerünk vagy legalább x-elünk egyet, kössz próbálkozok
  • Japep
    Szerintem jobb, mint a mostani...nekem legalábbis! :D
    Grat hozzá!
  • el bruja
    lol:D nem pont erre gondoltam de fasza:P
  • tobias88
    nesze
  • B0B0
    Várjuk meg a téli átigazolási időszakot! ;)
  • el bruja
    király, nekem mongyuk hiányozna pár ember:)
  • tobias88
    nem rossz...
  • zalan05
    csináltam egy bannert...ha gondoljátok, kirakhatjuk...
  • dienesoft
    Igen, elég karcsú...de azt kell mondjam (sajnos), legalább megvan a 3 pont.
  • B0B0
    Na látom, jól tettem, hogy félidőben elmentem aludni :)
  • el bruja
    Henry fejelte
  • fernando torres
    ki rúgta a gólt?
    [most jutott tv elé]
  • tobias88
    na ilyet is régen láttam már, nagyon jó emberfogást játszunk most!
  • fernando torres
    nyerni kell.pont.
  • B0B0
    Igen, berakta Iniestát és Deco-t, az sem rosszabb végülis.
  • shevy
    Xavi, Abidal, Marquez pihen? lol