Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah elvileg adja ma a sportklub a meccset 😊

21:00 Futball - Spanyol bajnokság
Celta - Barcelona - élõ
(port.hu)

A hivatalos oldalon viszont az van írva hogy chivas-houston meccs lesz...

végre 😄DDD

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Fyrex
písz, igaza van

Avanti Crociati!

B0B0
Te csak maradj csöndben, nézd milyen hozzászólással érkeztél meg ide a topicba! Ezek után nem is számíts más hozzáállásra a többiektõl!!!!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Mindkét csatorna ad meccseket, de az M1 a elsõszámú szerzõdõ, így õ határozza meg, hogy melyik meccset adja, és a Viasat3 csak a "maradékból" választhat. A Viasat3-nál továbbra is Hajdú B. közvetít, az M1-nél két új srác, a nevüket most nem tudom

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Az az igazság, hogy jó játékos õ, de nem egy csupatechnikás Barcában. A Bayernban sokkal jobbat fog játszani szerintem, a hajtósabb német foci sokkal jobban fekszik neki

csm
A lényeg az alján van

Ricardo Oliveira a Milané?
2006-08-27 13:30:01

Hivatalosan meg nem erõsített hírek szerint a Milan leigazolta Ricardo Oliveirát a Betistõl, és feladta a próbálkozásokat Ronaldo szerzõdtetésére, azonban Silvio Berlusconi klubelnök beismerte, hogy Ronaldinho leigazolása továbbra is a terveiben szerepel.

"Ha Ronaldinho eladó játékos lenne, azon nagyon el kellene gondolkodom. Mindenkinél jobban szeretném õt leigazolni, de egyelõre ez csak álom marad, mivel a Barcelona nem akarja eladni õt" - nyilatkozott Berlusconi.
A FIFA által az év játékosának választott brazil zsenit nem elõször hozták összefüggésbe a Milannal, azonban õ úgy döntött, hogy egyelõre a Barcánál marad. A németországi világbajnokságon mutatott gyenge formája miatt a piaci értéke talán kevesebb, mint a Bajnokok Ligája gyõzelmet követõen, de Ronaldinho szerzõdésében a kivásárolási záradék még mindig ugyanannyi: 81 millió font.

A Milan tegnap hivatalosan is megerõsítette, hogy a Ronaldo megszerzésére irányuló törekvéseiket megszakították, mivel sokkalják érte a 15 millió fontos vételárat. Helyette Adriano Galliani és Ariedo Braida a Betis csatára, Ricardo Oliveira felé fordult, akit 10 millió fontért lehetne leigazolni. A transzfer akár már a hétvégén is hivatalossá válhat, hiszen a hírek szerint már csak az orvosi vizsgálatok eredményére várnak.

Oliveira esetleges érkezése azonnali spekulációra késztette az olasz sajtót, tudván, hogy a brazil csatár ügynöke, Roberto de Assis, nem más mint Ronaldinho testvére és ügynöke. A pletykák szerint ez a kezdete egy nagy, gondosan kitervelt transzfer manõvernek, aminek célpontja a világ jelenleg talán legjobb és legnépszerûbb játékosa. (acmilan.hu)

BMW 325 iX Rallye Car :)

tobias88
De a többi 37et ugye a sport1????
fernando torres
akkor már a franc se tudja

fernando torres
nem.a hétfõit.

REALista
A honlapjuk szerint nem lesz Hétfõn Spanyol bajnoki közvetítés!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

tobias88
Egész évben mind a 38at???
fernando torres
Sport Klub adja

REALista
Szerintem nem közvetíti egyik csatorna sem a meccset!!!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

tobias88
És a bajnokink?
mind2 csatórnán lesznek bl meccsek

fernando torres
örülök hogy elmegy..sztárpados nem kell.
am se csíptem vhogy soha.vhogy nem éreztem Barca szintû játékosnak.

fernando torres
errõl nincs tudomásom sajna..😞

bigapó
ja, közvetve kapcsolódó kérdés: az idei BL-meccseket az M1-en fogjuk nézni? a Viasat3 megbukott? igazából ha Hajdú Bé marad a riporter, akkor nem érdekel a váltás😊 sõt, talán jobban járunk.

The Matrix has you...

fernando torres
báttyóval összeakaszkodtunk kicsit.

bigapó
akkor marad az online meccskövetés. ja, még az sem, mert nem leszek bent😞(

mi volt ez a tegnapi flémelés?

The Matrix has you...

fernando torres
Sport Klub adja.
nekem van.

bigapó
"a meccset hétfõn rendezik meg." és mi ezt látni fogjuk kis hazánkban? melyik csatorna ohajtja leadni? remélem olyan amit én nem tudok fogni😞

The Matrix has you...

fernando torres
Celta Vigo-Barcelona: A Celta Vigo csapata olyan neveket igazolt, mint például a Villarreal korábbi játékosát Guayret vagy Jorget az Atletico Madridból, Lequit a Lazioból vagy éppen az Alaves támadóját Nenét. Míg olyanok távoztak, mint Silva és José Enriuque, akik visszatértek korábbi klubjukhoz, a Valenciához. A vendég csapat, pedig megvette Larsson helyére Gudjohnsent, a francia Thuramot és az olasz Zambrottát, valamint visszatért a Sevillából Saviola a támadószekcióba. Elhagyták viszont a Nou Campot a már említett Larsson, Gabri, aki az Ajaxhoz igazolt és Maxi Lopez aki a Mallorcában folytatja. A mérkõzés esélyese a Barcelona még úgy is, hogy európai szuper kupa meccset játszottak a Sevillával. Valószínûleg a Katalánok hozzák a kötelezõ gyõzelmet. A meccset hétfõn rendezik meg.

gabber_saviola
nem is flémért kapod, hanem flémketésért 😊

nah mostantól ON

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

báttyó02
te még nem láttál engem igazából flémelni 😛

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gabber_saviola
nah most nem menekülsz 😛
flémkeltésért adok 1 <#felkialtas>-t, okés? 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fernando torres
jólhát.ennyit érsz.gusztitól nem veszem sértésnek.

báttyó02
jovanguszti^<#bohoc>^

fernando torres
jólvan.részemrõl lezárva.kacagj tovább,szarok bele,majd meglesz a következménye.

báttyó02
hát azt nem te fogod eldönteni hogy hol kacagjak htxvm -_-

fernando torres
akkor kacagj marci,csak ne itt.htx.

báttyó02
enyhén megmosolyogtató hogy te divatozol le bárkit is SA😄?_?:SD_A

fernando torres
majdrájössz

báttyó02
marszejjrealmadrid nemtom hogyjött ASDSADASD

fernando torres
magjöttmá,am pont te hiányoztál az életembõl divatkirály marselliserealmadridgogunners

jogos

REAL MADRID

báttyó02
jóvammá divatbá ezekszerint te lese szarod az ilyet..kikaptatok a szueprupa döntöbe jovan. szépvagy kvarezsmaronaldinyodosszantosztorresz SD:AASD:?SD

fernando torres
ez van.bnem lehet mindent megnyerni.ezek után legalább motiváltabbak lesznek.

hát ti hivatalos honlapotokon jelent meg az 5bõl 1 felirat

szval komolyan vették 😊

REAL MADRID

fernando torres
értem.ha bl döntõt buknánk így el akkor azt mondanám ok.de ezt.

superkupa!!!

csak azért

ha sima bajnoki lenne akkor senki nem kecizne 😛

REAL MADRID

fernando torres
aha,értem.kikaptunk és akkor mivan.hihetetlen am.kikapott Barca és mindenki ezen lovagol.

meccs után 😊 (gondolom én)

REAL MADRID

fernando torres
milyen ezek után?

ezek után érdeklõdve várom a két elvert sztárcsapat, a Barca és Cselszki meccsét...😊

http://gaborszantai.co.uk/

Ronaldinhos10
Azért a biró is végezhetett volna jobb munkát kicsit fegyelmezetlenek voltak a játékosok!!!

Visca el Barça !

alallalal forma kihasson egesz evre

BUDA > miskolc.

Anthony001
<#nyes><#nyes><#nyes>

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb